نوشته شده توسط : breketid


:: برچسب‌ها: باند ,
:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این سازمان در روز جمعه حاكی است: استانهای كردستان و آذربایجان غربی نیز از بعدازظهر پنجشنبه و طی روز جمعه با گرد وخاك رقیق مواجه هستند.

از سوی دیگر طی روزهای شنبه تا سه شنبه با افزایش سرعت وزش باد در شرق كشور در جنوب خراسان جنوبی و سیستان وبلوچستان سبب گرد وخاك، كاهش دید افقی و افت كیفیت هوا خواهد شد.

هوای تهران برای روز جمعه صاف و در بعدازظهر قسمتی ابری گاهی وزش باد پیش بینی شده و دمای بیشینه آن به 36 درجه بالای صفر خواهد رسید و كمینه آن هم 24 درجه بالای صفر مورد انتظار است.

اقتصام ** 1559/1594



:: برچسب‌ها: بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

استاد هماهنگ از نسل آوازخوانهای مشهور به هنرمندان خرابات بود که با گذشت هر سال از شمار آنها کم می شود

پیکر استاد عبدالمحمد هماهنگ آوازخوان پرآوازه موسیقی سنتی افغانستان در قبرستان "شهدای صالحین" شهر کابل بخاک سپرده شد.

استاد هماهنگ که ۸۵ سال داشت، شامگاه روز چهار شنبه هفدهم جوزا/خرداد، در اثر بیماری قلبی در گذشت.

در مراسم خاکسپاری او صدها تن از دوستاران آوازش شرکت کرده بودند.

وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان درگذشت استاد هماهنگ را یک ضایعه بزگ و جبران ناپذیر در هنر موسیقی افغانستان خوانده است.

استاد هماهنگ از سلسله آواز خوانان "خرابات" استادانی که با گذشته هر سال از شمار آنها کم می شود و دوست داران موسیقی سنتی افغانستان را نگران این می کند که آیا صداهای دیگر موسیقی به سبک "خراباتیان را ادامه خواهند داد؟

استاد هماهنگ در سال۱۳۰۶ خورشیدی در محله ای موسوم به "گذر خواجه خوردک یا خرابات امروزی شهرکابل چشم به جهان گشود.

او آموزش های مقدماتی موسقی را نزد استاد رحیم بخش از مشهورترین چهره های موسیقی سنتی افغانستان فرا گرفت و پس از آن شاگرد استاد محمد حسین سرآهنگ فرا گرفت.

استاد هماهنگ شانزده ساله بود که همکاری با رادیو کابل را آغاز کرد و حدود ۲۵۰ آهنگ در رادیو و ده ها آهنگ هم در تلویزیون ثبت کرد.

سلطان هماهنگ پسر استاد هماهنگ می گوید او ده ها نفر را نیز در زمینه آواز خوانی و نوازندگی آموزش داده است.

هماهنگ در سال های اخیر از بیماری قلبی و شکر رنج می برد و چند بار برای معالجه به هند سفرکرد اما این تلاش ها چندان کارساز نبود.



:: برچسب‌ها: درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
شرق

تیتر و عکس صفحه اول روزنامه شرق

روزنامه شرق برگزاری جلسه معاونان هیات های ایرانی و غربی در مسکو را مهم دیده و تیتر زبده است««فريز»نشست مسكو» و روزنامه ابتکار با این عنوان فرعی که « روند گفت‌وگو براي گفت‌وگو بي‌ثمر است» تیتر زده است «هشدار آقاي جليلي به خانم اشتون ».

روزنامه آرمان روابط عمومی از قول رئيس قوه قضاييه در عنوان اول خود نوشته « نظام ازپرونده فسادبزرگ مالی روسفيدبيرون آمد» و مردم سالاری در عنوان اول خود نوشته « آيت‌الله‌هاشمي رفسنجاني اعلام کرد: نارضايتي مقام معظم رهبري از اهانت به سيدحسن خميني ».

روزنامه کیهان، در عنوان اول خود نوشته است « بررسي مشكلات بخش كشاورزي اولين گام مثبت مجلس نهم» و روزنامه دنیای اقتصاد با اشاره به طرح سقف‌گذاري براي اجاره‌بهاي مسكن در تیتر یک خود نوشته «اجاره‌بها دوباره تعزيراتي مي‌شود».

چاه و چاله مذاکرات اتمی

روزنامه کیهان یادداشت روزی دارد با عنوان چاه وين و چاله مسكو !

حسین شریعتمداری در این یادداشت می نویسد« آژانس به بهانه اطمينان از صلح آميز بودن برنامه هسته اي ايران ، اين بار پروژه جديدي را با عنوان من درآوردي «رهيافت سازمان يافته» - براي ادامه مذاكرات طراحي كرده و به ميدان آورده است.

سرمقاله نویس کیهان همچنین می نویسد « جمهوري اسلامي ايران بي اعتناء به تهديدها، تحريم ها و قطعنامه هاي بي خاصيت شوراي حكام آژانس و يا شوراي امنيت سازمان ملل به فعاليت همه جانبه خود مشغول است و از سوي ديگر به هوشمندي و توان مثال زدني تيم مذاكره كننده هسته اي خود اعتماد و اطمينان كامل دارد.

آقای شریعتمداری در پایان می گوید هرجا كه ادامه اين بازي را به مصلحت ندانيم در توقف آن كمترين ترديدي روا نخواهيم داشت و از هم اكنون به ضعف و دست خالي 1+5 در مذاكرات پيش روي پي برده ايم و مي دانيم كه «چاه وين» براي عبور حريف از «چاله مسكو» حفر شده است

رویای کرسی دایم

«کارکردهایی که باید توضیح داده شود» عنوان یادداشت روزنامه جهان صنعت است که نادر کریمی‌جونی نوشته است.

جهان صنعت می نویسد « مانند هر دوره رییس‌جمهوری ایران در نشست سران شانگهای شرکت کرده، با روسای کشورها دیدار می‌کند و سپس به خانه بازمی‌گردد.

مردم سالاری

تیتر و عکس صفحه اول مردم سالاری

این برنامه برای بیش از یک دهه تکرار شده و هر بار مقامات سیاسی و دیپلماتیک ایران وعده می‌دهند که بالاخره ایران از جمع اعضای ناظر این پیمان خارج می‌شود و به اعضای تمام‌عیار می‌پیوندد اما این وعده نه فقط چشم‌اندازی برای تحقق ندارد بلکه به احتمال زیاد مقامات ایرانی نیز از تبدیل عضویت ایران مایوس شده‌اند.

یادداشت نویس جهان صنعت با اشاره به اساسنامه سران شانگهای می نویسد « پیوستن ایران به اعضای دایم این پیمان مراحل بسیار پیچیده‌ای دارد ضمن آنکه روسیه به خاطر حمایت کشورمان از مسلمانان قفقاز شمالی و مناسباتی که با غرب دارد حاضر به سپردن کرسی دایم به ایران نیست.»

انقلاب هنوز پابرجاست

رونامه شرق یادداشتی دارد با عنوان« مصر درگير كارزاري سخت».

محمدعلي عسگري در این یادداشت می نویسد « نگاهي به ميزان مشاركت‌ها در دور نخست انتخابات نشان مي‌دهد كه در مجموع بيش از 60درصد واجدان شرايط به نامزدهاي اسلام‌گرا و مخالف رژيم سابق راي داده‌اند. در مقابل كمتر از 40درصد به نامزدهاي سكولار يا طرفدار رژيم سابق راي داده‌اند.»

یادداشت نویس شرق می نویسد « اگر اين ميزان و معيار همچنان بتواند در دور دوم نيز خود را تثبيت كند ترديدي وجود ندارد كه محمد المرسي برنده انتخابات دور دوم خواهد بود. با اين حال كساني كه به جايگاه تاريخي و جغرافيايي مصر در منطقه خاورميانه توجه دارند مي‌گويند نوعي توازن قوا از بيرون و درون، اين كشور را هدايت مي‌كند كه به‌رغم انقلاب اخير هنوز پابرجاست. »

روزنامه شرق در جمع بندی می نویسد « درصورت حفظ چنين توازني بايد انتظار ديگري داشت كه مي‌تواند در پيروزي احمد شفيق خلاصه شود. اما آيا مردم مصر به آن رضايت خواهند داد؟ از اين روست كه بايد روزهاي ناآرامي را براي مصر انتظار داشت و اين نشان مي‌دهد كه انقلاب اين كشور ناتمام مانده و تا پيروزي راه درازي را در پيش دارد. »

خط و نشان برای افغان ها

روزنامه ابتکار یادداشتی دارد با عنوان « دستي که نمک ندارد! » که محمد صبوری نوشته است.

نویسنده سه دلیل در ضرورت نوشتن مطلب خود آورده « اول، هجمه‌اي که اخيرا در افغانستان به بهانه‌هاي مختلف عليه کشورمان شکل گرفته و عناصر ضدايراني را به تاخت و تاز عليه کشورمان تحريک کرده است.

دوم، بي بي سي فارسي که همواره در جهت مطامع دولت استعماري انگليس حرکت مي‌کند اخيرا در بخش ويژه اي، نظراتي را از ظاهرا بعضي مهاجران افغان در ايران منتشر کرد که چنان تصويري از حضور در ايران ارائه داده بودند که انگار در اسارت و در اردوگاه هاي کار اجباري سيبري روزگار گذرانده اند.»

و نکته سوم که به نطر می رسد موجب خشم نویسنده روزنامه ابتکار بوده این که « چند روز قبل عده‌اي از عناصر ضدايراني که اغلب آنها جوان بودند در مقابل محل برگزاري مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خميني در کابل تجمع نموده و به برگزاري اين مراسم اعتراض کردند! اين گونه جوسازي ها عليه ايران در کشوري که به اندازه يک تاريخ مديون کشورمان است مرا به ياد اين ضرب المثل ايراني انداخت که... دستي که نمک ندارد. »

ادامه دانشگاه ممنوع

ضمیمه روزنامه شرق

نخستین دبیرکل اوپک در ضمیمه روزنامه شرق

روزنامه اعتماد یادداشتی دارد به قلم عباس عبدی.

آقای عبدی در انتقاد از طرح دولت برای ممنوع کردن حق تحصیل اتباع غیر ایرانی در دانشگاه می نویسد« اگر اتباع غيرايراني داوطلب تحصيل در اين رشته‌ها باشند، و به دليل اين ممنوعيت‌ها نتوانند در اين رشته‌ها تحصيل كنند، در اين صورت خود را از امكانات متعددي محروم كرده‌ايم، از جمله اينكه آنان با تحصيل در اين رشته‌ها، و با تعلق خاطر نسبي به كشور محل تحصيل خود به كشورشان برمي‌گردند و اين امتياز بسيار مهمي براي كشور محل تحصيل است كه كارشناسان معتبر و شاغل در مراكز حساس كشور ديگر، در آنجا تحصيل كرده باشند.

آقای عبدی همچنین می گوید «به این ترتیب ما با دست خود كساني را كه مي‌توانند در كشورشان مفيد و در ايران درس خوانده باشند، طرد مي‌كنيم تا آنان در كشورهاي ديگر اين رشته‌ها را بخوانند و در عين حال به نوعي از سياست خست‌ورزانه ايران نيز كينه به دل بگيرند. فراموش نكنيم كه آموزش هيچ‌يك از اين رشته‌ها در انحصار ايران نيست و مادر تمام اين رشته‌ها، كشورهاي غربي است.»

تسهیل مقداری پولی

روزنامه دنیای اقتصاد، یادداشتی دارد با عنوان « تله تسهیل مقداری و تحریک تقاضا» که مهران دبیرسپهری نوشته است. آقای دبیر سیاقی می نوسد« سال گذشته بانک مرکزی با پیش فروش سکه، بیش از 5 هزار میلیارد تومان نقدینگی را جمع کرد که این کار باعث کاهش حجم نقدینگی به میزانی بیش از مقدار فوق و متناسب با ضریب فزاینده نقدینگی بود. به عبارت دیگر کاهش رشد نقدینگی در سال 1390 نسبت به سال قبل به دلیل .. انضباط مالی نبوده است. »

یادداشت نویس دنیای اقتصاد می نویسد« اگر فروش طلا توسط بانک مرکزی اتفاق نمی‌افتاد رشد نقدینگی سال 1390 از سال قبل بیشتر شده و به بیش از 26 درصد می‌رسید. در صورتی که برخی کارشناسان گمان می‌کنند که لابد بانک مرکزی سال گذشته در عرضه پول کوتاهی کرده است و به همین مناسبت پیشنهاد می‌کنند که بانک مزبور برای تحریک تقاضا، به سیاست تسهیل مقداری روی آورد.»



:: برچسب‌ها: شیکاگو , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت كشور یمن كه روز پنجشنبه این مطلب را اعلام كرد، در عین حال راجع به خسارت های وارده، توضیحی نداد.

وزارت كشور یمن با این حال خاطرنشان كرد كه میزان خسارت های مالی ناشی از تداوم حملات به خطوط نفت، برق و گاز طبیعی از مدتی قبل تاكنون، حدود دو میلیارد و 500 میلیون دلار بوده است.

در این مدت برخی عملیات خرابكارانه، صدور نفت خام و گاز طبیعی مایع از طریق ایستگاه 'بلحاف' در خلیج عدن را با مشكل مواجه ساخته است.

یمن از جمله كشورهایی است كه مقادیر اندكی نفت یعنی چیزی حدود 300 هزار بشكه در روز تولید می كند كه بیشتر آن به صادرات اختصاص دارد.

مترجمام**1480**‌1368**



:: برچسب‌ها: معماری , سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

دادستان یونان برای سخنگوی یک حزب راست افراطی یونان که به صورت یک سیاستمدار زن چپگرا سیلی زده، حکم جلب صادر کرده است.

الیاس کاسیادیاریس از حزب راست افراطی "طلوع طلایی" ماه پیش در انتخابات پارلمانی یونان توانست وارد مجلس این کشور شود.

او در یک برنامه زنده تلویزیونی در حال بحث و گفت و گو با دو سیاستمدار زن بود که ناگهان به سوی یکی از آنها لیوان آب پرتاب کرد و وقتی این اقدام او با واکنش فرد دیگر رو به رو شد، برای سه بار به او سیلی زد.

به نظر می رسد علت اقدام آقای کاسیادیاریس این بوده که رنا درو، از حزب چپ افراطی سیریزیا در سخنانش به دخالت او در یک سرقت مسلحانه در سال ۲۰۰۷ اشاره کرد.

او در واکنش به سوی خانم درو لیوان آب پرتاب کرد و هنگامی که لیانا کانلی از حزب کمونیست مداخله کرد، سه بار به صورتش سیلی زد.

حزب راست افراطی طلوع طلایی در انتخابات توانست ۲۱ کرسی مجلس یونان را به دست آورد.

این حزب شدیدا ضد مهاجرت است و رهبر آن وجود اتاق‌های گاز در اردوگاه مرگ آشوویتس را انکار کرده و هولوکاست را زیر سئوال برده است.

البته این حزب می گوید که یک حزب نئو نازی نیست.

در پی شکست مذاکرات رهبران احزاب عمده یونان، قرار است انتخابات جدیدی روز ۱۷ ژوئن (۲۸ خرداد) در این کشور برگزار شود.

هیچ یک از احزاب اصلی این کشور نتوانستند در انتخابات پارلمانی اخیر صاحب اکثریت آراء شوند.



:: برچسب‌ها: تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا به نقل از رسانه های خبری یونان، در جریان گفت وگو و مناظره تلویزیونی تعدادی از نمایندگان احزاب با یكی از شبكه های خصوصی، 'الیا كاساریادیس' نماینده حزب تندوری نئونازی به سوی یكی از نمایندگان مجلس یونان لیوان آب پرتاب كرد كه با اعتراض ' لینا كانلی' نماینده حزب چپ یونان( ك . ك ا) كه در این مناظره حضور داشت، مواجه شد.

در حالیكه مناظره در شبكه تلویزیونی زنده پخش می شد و تعداد زیادی از شهروندان یونانی آن را تماش می كردند، نماینده حزب نئونازی ( خرسی اوگی) با چك و لگد به نماینده حزب چپ حمله كرد و وی را مورد ضرب و شتم قرار داد .

رییس جمهوری یونان با اشاره به این رخداد گفت، اینگونه رفتار در جامعه مدنی یونانی جایی ندارند و از مسئوولان خواست بر اساس قوانین جلو اینگونه رفتارهای زشت را بگیرند.

روسای احزاب سیاسی یونان نیز این رفتار و حمله خشونت بار علیه یك بانوی نماینده پارلمان یونان را محكوم كردند.

رسانه های گروهی همچنین اعلام كردند، سخنگوی حزب نئونازی پس از حمله به خانم كانلی، متواری شده و پس از حكم دادگاه، پلیس درصدد دستگیری وی بر آمده است.

حزب نئونازی یونان برای اولین بار در زمان دولت 'جرج پاپا اندرئو' رهبر حزب سوسیالیست پاسوك موفق به دریافت مجوز رسمی برای فعالیت ها سیاسی به عنوان یك حزب گردید و در انتخابات 18 اردیبهشت، شش درصد كل آرا را به خود اختصاص داد و برای اولین بار وارد پارلمان یونان شد.

2170**1368**



:: برچسب‌ها: موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

حوادث سوریه از 15 ماه پیش تاكنون، از سوی بسیاری از رسانه های منطقه ای و غربی دنبال می شود.

البته در این میان، كشورهای حامی مخالفان سوری از ایجاد جنگ نرم رسانه ای غافل نشده و به طرق مختلف از ابزارهای اطلاع رسانی برای رسیدن به اهداف منفعت جویانه خود بهره گرفته اند.

با این حال، در میان همین رسانه ها نیز می توان به مواردی رسید كه تحلیلی متفاوت از اوضاع سوریه داشته و واقعیت ها را در این كشور منعكس كرده اند.

گزارش این رسانه ها، بعضا با تایید نظر مقام های سوری درباره حضور تروریست ها در خاك این كشور، افشای اطلاعات درباره كمك های نظامی و مالی به این افراد، دلایل كشورهای هم پیمان با معارضان مسلح برای مخالفت با دولت 'بشار اسد' رییس جمهوری سوریه، و ... همسوست.

** لبنان

--------------

در لبنان بسیاری از رسانه ها با آگاهی از احتمال كشیدن شدن دامنه ناآرامی ها به این كشور، از همان ابتدا سعی در روشن سازی ابعاد گوناگون این موضوع داشته اند.

دوازدهم اسفندماه 1390 روزنامه 'الاخبار'، طی گزارشی به نقش تبعه های كشورهایی مانند تونس، لیبی و حتی لبنانی در میان عناصر مسلح نظام بشار اسد می پردازد.

سی ام فروردین ماه 1391 روزنامه 'الجمهوریه' از ورود سلفی های افراطی از سوریه به لبنان خبر داده و هشدار می دهد این كشور در آستانه دور جدیدی از سلسله ترورهای شخصیت های سیاسی بارز كه نقش مهمی در پیشرفت تحولات منطقه ای داشته اند، قرار خواهد گرفت.

این روزنامه هدف از شروع عملیات ترور در لبنان را 'ضربه زدن به استقرار و ثبات این كشور' توصیف می كند.

'قاسم قصیر' كارشناس مسایل سیاسی و روزنامه نگار برجسته لبنانی، شانزدهم فروردین ماه 1391 طی مقاله ای در روزنامه 'السفیر'، تاكید می كند 'روند سریع تحولات منطقه ای و به بن بست رسیدن طرح های آمریكایی در ایجاد خاورمیانه جدید، منجر به سردرگمی سردمداران سیاسی منطقه بویژه هم پیمانان عربی كاخ سفید در منطقه شده است'.

بر اساس این گزارش، 'بعد از بر باد رفتن امید سرنگونی نظام سوریه، راهی جز ایجاد گفت و گو میان نظام و مخالفان آن برای حل بحران وجود ندارد و سوریه تاكنون در جهت سازماندهی اوضاع داخلی خود و تحمیل راهكار سیاسی برای حل بحران در این كشور بر مخالفان نظام موفق عمل كرده است'.

قصیر در ادامه مقاله خود، با اشاره به موفقیت های جمهوری اسلامی ایران برای پشت سر گذاشتن فشارهای غربی و همچنین حضور 'حزب الله و جنبش مقاومت اسلامی حماس كه برای سازماندهی صحنه اسلامی لبنان و فلسطین و محكم كردن روابط با سوریه و نیز جلوگیری از گسست میان گروه ها و نیروهای سنی و شیعی منطقه و ایجاد ثبات، استقرار و امنیت در لبنان در همه جوانب اجتماعی و سیاسی تلاش می كنند'، می افزاید: مسوولان لبنانی عقیده دارند منطقه بعد از شكست فاحش آمریكا در سرنگونی نظام سوریه و بی نتیجه ماندن دایره تشدید تحریم های غرب علیه جمهوری اسلامی ایران، وارد مرحله جدیدی شده است.

بیست و یكم اردیبهشت ماه 1391 پس از توقیف كشتی حامل سلاح برای معارضان مسلح سوری در آب های لبنان، روزنامه 'الاخبار' می نویسد: اسلحه هایی كه در این كشتی وجود دارد، از نوع اروپایی است كه انقلابیون لیبی علیه نظام 'معمر قدافی' رییس جمهوری معدوم این كشور، استفاده كرده اند.

این روزنامه تاكید می كند نتایج تحقیقات درباره این محموله سلاح، پیامدهای مهمی بر استقرار و ثبات لبنان به دنبال خواهد داشت.

** تركیه

------------------

برخی روزنامه های تركی با انتقاد از مواضع دولت این كشور مبنی بر لزوم كناره گیری رییس جمهوری سوریه از قدرت، به تشریح برخی واقعیات در این زمینه پرداخته اند.

'یالچین دوغان' تحلیلگر معروف تركیه ای، در سرمقاله هجدهم بهمن ماه 1390 خود در روزنامه 'حریت'، می نویسد: اغلب اعضای اتحادیه عرب سلاطین ، امرا و پادشاهانی هستند كه در كشورشان نشانه ای از دموكراسی وجود ندارد.

وی در ادامه توضیح می دهد: واقعا مسخره است كه این كشورها كه خود بیش از 70 سال گامی در جهت دموكراسی بر نداشته اند امروزه برای سوریه درس دموكراسی می دهند و جای سوال دارد كه عشق و علاقه آنان برای ایجاد دموكراسی در سوریه از كجا سرچشمه می گیرد.

تحلیلگر تركیه در پایان نتیجه گیری می كند كشورهای عضو اتحادیه عرب قصد منصرف شدن از اجرای دستورات آمریكا را ندارند و این عشق به دموكراسی در مورد سوریه را آمریكا در آنان ایجاد كرده است.

بیست و هشتم اردیبهشت ماه 1391 نیز روزنامه 'آكشام' به نقل از برخی اعضای شورای ملی سوریه افشا می كند ' از خاك تركیه سلاح و مهمات برای مخالفان سوری ارسال می شود'.

** مصر

-----------------

رسانه های مصری با توجه به افت و خیزهای سوریه و تاثیر آن بر سرنوشت منطقه خاورمیانه، بیشتر موضعی محتاطانه را اتخاذ كرده و البته انتقادهایی به مداخله كشورهای دیگر در امور دمشق وارد دانسته اند.

بیست و ششم اسفندماه 1390 پایگاه خبری 'الفجر' مصر می نویسد شاه سعودی به رییس جمهوری سوریه سه روز فرصت داده تا مقابله با افراد مسلح را كه وی آن را كشتار مردم خوانده است، متوقف كند وگرنه ممكن است نیروی زمینی عربستان به سوریه حمله كند.

این پایگاه خبری در ادامه با اشاره به اعزام نیرو از سوی عربستان به بحرین، حمله به میدان مروارید این كشور، سركوب انقلاب بحرین و تغییر مسیر انقلاب یمن، این امر را آخرین اقدام عربستان در منطقه توصیف می كند و به طور غیرمستقیم تلاش های كنونی دولت سعودی را برای تاثیرگذاری بر امور سوریه، ناشی از همین امر می داند.

تارنمای خبری 'الیوم السابع'، بیست و هفتم اردیبهشت ماه 1391 با اشاره به جدایی 'فواز تللو' از 'شورای ملی سوریه'، این امر را به دلیل اختلاف سلیقه میان مخالفان دولت دمشق می داند و می نویسد: این استعفا ضربه دیگری بر پیكره نحیف این تشكل مخالف نظام سوریه وارد كرد كه در ماه های گذشته شاهد استعفای شماری از اعضای بلندپایه خود بود.

** چین

-----------------

تاكید بر برگزیدن راه دیپلماسی و گفت و گو به جای مقابله نظامی (به عنوان نقشه ای از پیش طراحی شده از سوی غرب برای تسلط بر اوضاع خاورمیانه)، از جمله رئوس مطالب رسانه های چینی درباره سوریه است.

خبرگزاری رسمی چین (شینهوا) بیستم بهمن ماه 1390 تاكید می كند 'غرب به بهانه پیشبرد دموكراسی و آزادی در خاورمیانه، در پی تحقق اهدافی است كه می تواند كل منطقه را دستخوش تحول كند'.

شینهوا تصریح كرد: یكی از اهداف آمریكا این است كه از حیات رژیم صهیونیستی دفاع كرده و در سوریه رژیمی را روی كار آورد كه از ایران فاصله گرفته و با تل آویو و غرب روابط خصمانه نداشته باشد.

به نوشته این خبرگزاری، 'ناظران بر این باورند كه دلیل اصلی فشار آمریكا برای ساقط كردن حكومت در سوریه این است كه دمشق نمی خواهد پیمان صلح با تل آویو را امضا كند و حاضر نیست از مخالفت خود با اشغال منطقه دست بردارد'.

روزنامه 'مردم' ارگان حزب حاكم چین، شانزدهم اسفندماه 1390 با بیان اینكه 'آمریكا اهدافی را برای تغییر حكومت در سوریه تعریف و تعیین كرده است'، می نویسد: نخستین نكته اینكه آمریكا خواستار تغییر نظام حكومتی سوریه است و حركت دیگر آمریكا، تامین هر نوع كمك برای مخالفان دولت این كشور است.

این گزارش ادامه می دهد: آمریكا همچنین تلاش دارد نقش اتحادیه عرب را در تحولات سوریه برجسته نشان داده و تاكید كند آنها قادر به یافتن راه حل برای سوریه هستند.

روزنامه 'گلوبال تایمز' در همین روز با اشاره به ورود نیروهای ویژه انگلیس و قطر به سوریه تاكید می كند 'غرب در لوای پرچم اتحادیه عرب می كوشد اوضاع را از پشت صحنه در سوریه در كنترل خود بگیرد'.

به نوشته این روزنامه ، آمریكا در تلاش است تا نظام سلطه را بر خاورمیانه تحمیل كند.

روزنامه مردم سیزدهم خردادماه 1391 در گزارشی با اشاره به اخراج دیپلمات های سوری از برخی كشورهای غربی به بهانه دفاع از مظلومان می نویسد: غربی ها قصد دامن زدن به تنش ها را در سوریه دارند.

این روزنامه حمایت های غرب از 'به اصطلاح حقوق بشر' را 'یك افتضاح تاریخی' دانسته و با اشاره به حملات علیه عراق، افغانستان و لیبی به بهانه های بشردوستانه، یافتن تسلیحات هسته ای یا دفاع از انسان ها می افزاید: این چه عدالتی است كه غرب به بهانه های مختلف می خواهد در كشورهای دیگر حتی مداخله نظامی كند و به هر بهانه ای آنها را مورد تحریم قرار دهد.

به نوشته روزنامه مردم؛ 'مظنونان اصلی بحران سوریه اكنون همان هایی هستند كه حكومت سوریه را زیر فشار قرار می دهند و سعی دارند آب را گل آلود كنند.'

** رسانه های غربی

--------------------------

برخی غول های رسانه ای و خبرگزاری های غربی نیز برای جا نماندن از گردونه رقابت های خبری و همچنین بازنمایی ادعای خود مبنی بر بی طرفی، گاهی به انتشار گزارش هایی دست می زنند كه به نوعی نشان از شكست طرح های تنظیم شده برای براندازی حكومت سوریه یا وجود اختلاف های بنیادین بین مخالفان اسد دارد.

بیست و ششم بهمن ماه 1390 روزنامه آمریكایی 'واشنگتن پست' طی گزارشی با عنوان 'دورویی شاه سعودی' انتقادات شدید خود را متوجه پادشاه سعودی كرده كه خواهان پایان حكومت اسد شده بود اما 'در همان روز، نیروهای امنیتی سعودی در شهر قطیف در شرق عربستان به روی معترضان آتش گشوده بودند'.

به نوشته این روزنامه، دلیل تلاش عربستان برای سقوط حكومت اسد فقط به دلیل شیعه بودن وی و دولت سوریه است.

تارنمای شبكه خبری 'بلومبرگ' همان روز، دلیل اصلی رویه های متناقض دولت سعودی را 'تلاش این كشور برای تضعیف ایران در منطقه' دانسته است.

بلومبرگ در این مطلب با اشاره به اینكه دولت سعودی برای تقویت تلاش های ضددولتی در سوریه تلاش می كند و در عین حال درصدد است از هرگونه تغییر و انقلاب در كشورهای عرب خلیج فارس جلوگیری كند، هدف اصلی این كشور را شكستن 'هلال شیعی' می داند كه از ایران تا فلسطین ادامه می یابد.

دهم فروردین ماه 1391 خبرگزاری انگلیسی 'رویترز'، با اشاره به دیدار دبیركل سازمان ملل متحد با رهبران عرب طی نشست سران اتحادیه عرب در بغداد، می نویسد: رهبران حاضر در اجلاس اتحادیه عرب در عراق، طرح شش ماده ای فرستاده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب را برای آتش بس و آغاز مذاكرات صلح در سوریه پذیرفته اند اما آنان بشدت بر سر چگونگی مقابله با خشونت در سوریه كه تهدیدی علیه تعمیق اختلافات فرقه ای محسوب می شود، دچار اختلاف هستند.

بر اساس این گزارش، كشورهای عرب سنی همچون عربستان و قطر نقش پیشتازی را در تلاش ها برای منزوی كردن سوریه ایفا كرده و پیشنهاد مسلح كردن مخالفان سوری را داده اند. اما كشورهای دیگر عربی از جمله عراق و الجزایر خواستار اقدام های محتاطانه بیشتری بوده و نگران آن هستند كه سقوط اسد به خشونت فرقه ای بینجامد.

اوایل اردیبهشت ماه 1391 روزنامه انگلیسی 'گاردین' می نویسد: برخی كشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و مخالف نظام بشار اسد، در حال انجام فعالیت های محرمانه برای حمایت مستقیم تسلیحاتی از مخالفان سوریه هستند، چرا كه آنان با مخالفت های بین المللی در این زمینه مواجه شده اند.

گاردین به نقل از برخی منابع عربی می افزاید: كشورهای غربی از عربستان سعودی و قطر خواسته اند از ارسال سلاح برای شورشیان در سوریه خودداری كنند چراكه این امر موجب ناكام گذاشتن تلاش های سازمان ملل متحد برای پایان بحران این كشور می شود.

به نوشته این روزنامه، برخی شخصیت های بارز مخالف سوریه مذاكراتی را با مسوولان اطلاعاتی سعودی در اروپا و تركیه برای بررسی نیازهای خاص خود برگزار كرده و قطر نیز برنامه گسترده ای را برای ارسال سلحه های پیشرفته از جمله موشك های ضدسپر و ضدهواپیما به ارزش ده ها میلیون دلار برای مخالفان سوریه تدارك دیده است.

بیست و هفتم اردیبهشت ماه 1391 روزنامه آمریكایی 'واشنگتن پست' می نویسد: آمریكا در هفته های اخیر با كمك دلارهای واریز شده از سوی كشورهای حاشیه خلیج فارس، سیل جدیدی از تسلیحاتی بهتر و بیشتر را برای مخالفان نظام سوریه سرازیر كرده است.

این روزنامه عقب نشینی های معارضان مسلح از مواضع خود را به دلیل كمبود امكانات نظامی می داند و با تاكید بر اینكه پس از این اتفاق 'سیل آذوقه و مهمات برای آنها از سوی امریكا و كشورهای حاشیه خلیج فارس روان شد'، مواضع تركیه را همانند موضع آمریكا توصیف می كند.

به نوشته این روزنامه، تركیه و سایر كشورها موافق ایجاد یك كریدور امن در مرزهای سوریه با تركیه اند كه به وسیله نیروهای نظامی محافظت شود.

روزنامه انگلیسی 'تایمز' نیز دهم خردادماه 1391 اعلام می كند عربستان و قطر با قراردادن مقادیر زیادی اموال و سلاح در اختیار تروریست ها، حمایت خود را از آنان در سوریه بیشتر كرده اند.

روزنامه تایمز می افزاید: تروریست ها اموال هنگفتی از این كشورها كسب می كنند و نفوذ گروه های تندرو با كمك این كشورها به سوریه آغاز شده است.

** رژیم صهیونیستی

-----------------------------

رسانه های صهیونیستی نیز بر اختلاف افكنی های بیش از پیش در منطقه بر سر موضوع سوریه و همچنین فرضیه ها درباره آینده اسد متمركز شده اند.

بیست و نهم بهمن ماه 1390 روزنامه صهیونیستی هاآرتص می نویسد: عربستان سعودی و قطر با هماهنگی تركیه برای عناصر مسلح در سوریه از طریق مرزهای تركیه سلاح می فرستند.

این روزنامه تاكید می كند 'قطر و عربستان با قرار دادن اسلحه های پیشرفته در اختیار عناصر مسلح در سوریه، به دنبال سرنگونی نظام این كشور هستند'.

از سوی دیگر، پایگاه 'تیك دبكا' وابسته به دستگاه جاسوسی رژیم اشغالگر در همان زمان خبر می دهد 'قطر برای حمایت لجستیكی از عناصر مسلح، نیروهای ویژه خود را به سوریه اعزام كرده است'.

یازدهم خردادماه 1391 روزنامه صهیونیستی 'معاریو' درباره گمانه زنی های برخی مراكز جاسوسی رژیم صهیونیستی در مورد سقوط زودهنگام نظام بشار اسد می نویسد: واقعیت نشان داد این پیش بینی ها درست نیست.

این رسانه می افزاید: اسراییل موضع خود را نسبت به فرضیه سقوط زودهنگام تغییر داده و موساد مواضع شعبه اطلاعات وابسته به وزارت امور خارجه را تایید كرده است.

این روزنامه همچنین با انعكاس گفته های یك منبع بلندپایه شعبه اطلاعات وزارت خارجه رژیم صهیونیستی كه گفته بود 'فقط بروز حس كنجكاوی بود كه ما را به ایراد این مقوله كه اسد در دو هفته سقوط می كند، وادار كرد'، ادامه می دهد: نه تنها 'ایهود باراك' وزیر جنگ اسراییل، نسبت به اعلام سقوط زودهنگام نظام اسد، عجله كرد بلكه این مساله در اتاق گفت وگوهای داخلی دولت یا شورای حكومت نیز مورد تاكید واقع شد.

** جمع بندی

----------------------

به نظر می رسد همانگونه كه برخی رسانه های منطقه ای اذعان داشته اند، اوضاع سوریه آنچنان با منفعت جویی های كشورهای خاورمیانه و غرب گره خورده است كه نمی توان بسادگی آنها را از هم منفك كرد.

برخی از این كشورها، در اتخاذ مواضع ضد حكومت اسد تا آنجا پیش رفته اند كه دیگر طاقت رسانه های عربی و تركی و حتی غول های رسانه ای غربی به سر آمده است و زبان به انتقاد از اقدام های این كشورها گشوده اند.

البته تعدادی از این رسانه ها بویژه خبرگزاری ها و روزنامه های غربی می كوشند با انعكاس بخشی از واقعیت آن هم در موارد نادر یا پس از بروز برخی تحولات جدید در قالبی از بی طرفی رسانه ای فرو روند تا علاوه بر جلب اعتماد مخاطب نسبت به اعتبار خود، راه را برای انتشار دیدگاه ها و تحلیل هایی بعدی همسو با سیاست های كشور خود هموار كنند.

برخی رسانه های منطقه ای نیز با وجود مواضع اولیه احتمالی تندروانه درباره دمشق، پس از رو شدن دست توطئه گران خارجی در این كشور نگرانی های ملی روشنی درباره احتمال گسترش دامنه آتش سوریه بر دامان كشور خود پیدا كرده اند.

از طرف دیگر، تعامل دولت اسد با سازمان ملل متحد و تداوم روند جاری در این كشور بر اساس اصلاحات تدوین شده و مورد پذیرش سوری ها، این رسانه ها را واداشته است به جنبه دیگر این ناآرامی ها یعنی شكست طرح های براندازی حكومت نیز بیندیشند؛ بویژه آنكه سه دوره انتخابات سراسری برگزار شده در این كشور با استقبال عمومی روبرو شده است كه نشانه ای از اعتماد مردم این كشور به برنامه های اسد تعبیر می شود.

بعضی دیگر از این رسانه ها نیز با توجه به حمایت غرب از معارضان مسلح سوری و منافع آشكار و پنهان رژیم صهیونیستی از تداوم ناآرامی ها در یكی از كشورهای اصلی محور مقاومت، رویه انعكاس واقعیات موجود در سوریه را مد نظر قرار داده و بیطرفانه به بیان نگاه های همه طرف های درگیر پرداخته اند و به این ترتیب، به پلی برای انتقال نظرات گروه های مخالف و دولت مركزی تبدیل شده اند.

به هر حال، آنچه روشن است دیر یا زود ناآرامی ها و تنش ها در سوریه پایان می یابد.

نتیجه این امر هر چه باشد اقدام رسانه های مختلف در ذهن مخاطبان آنها و همچنین ملت های منطقه و سوری ها باقی خواهد ماند و ممكن است سبب افزایش اعتماد عمومی و بالا رفتن اعتبار این رسانه ها شود یا از سوی دیگر، این رسانه ها مهمترین ارزش های هویتی خود را فدای خواسته های زودگذر و كارشناسی نشده یك یا چند دولت و كشور كرده باشند.

تحقیق**1961**1358



:: برچسب‌ها: بهار , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

محسن خجسته مهر روز پنجشنبه در حاشیه كنگره جهانی گاز در مالزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تاكید كرد: مطالبه بازار از انرژی ایران غیرقابل انكار است.

وی با تاكید بر اینكه ایران نوسانات بازار تقاضا را مقطعی می داند، اظهار داشت: ایران هیچ نگرانی از بابت تقاضای نفت ندارد و این ایران است كه با تولید خود در دراز مدت بازار تقاضا را منتفع می كند.

معاون وزیر نفت در ادامه با اشاره به توسعه برداشت ایران از میادین گازی پارس جنوبی و برنامه كاملی ایران در این خصوص، گفت: ایران بر اساس روش های صیانتی از پارس جنوبی تولید می كند و استراتژی كشور تولید از میادین پارس جنوبی مبتنی بر اصول فنی و كلیه الگوهای صیانتی بین المللی است.

خجسته مهر با تاكید بر تصمیم ایران برای توسعه بهره برداری از میادین پارس جنوبی با هدف صادرات گاز، گفت: تا 5 سال آینده 200 میلیارد دلار در صنایع بالادستی نفت و گاز سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت.

وی تاكید كرد: از نظر بین المللی همواره از كشورهای همسایه خواسته ایم در تولید و برداشت از میادین مشترك همواره با استفاده از روش های تعاملی موارد صیانتی را رعایت كنند تا به این مخازن زیان وارد نشود زیرا این میادین را سرمایه دولت ملت می دانیم.

معاون برنامه ریزی وزیر نفت در ادامه با اشاره به مزیت های ایران به لحاظ منطقه ای و ویژگی های جغرافیایی، اظهار داشت: به همین دلیل همواره ایران به عنوان مركز صادرات و ترانزیت گاز مطرح بوده و بزودی امكان صادرات خط لوله ای گاز را نیز داراست كه كشورهای همسایه می توانند از توان صادرات گاز خط لوله ای ایران نیز استفاده كنند.

این مقام وزارت نفت با اعلام این خبر كه ایران از سال آینده به جرگه كشورهای صادرات كننده گاز ال.ان.جی می پیوندد، گفت: توان صادرات ال.ان.جی ایران به 11 میلیون تن خواهد رسید.

وی ذخایر گاز ایران را 34 تریلیون متر مكعب اعلام كرد و گفت: براساس آمارهای موجود ذخایر نفت ایران نیز 146 میلیارد بشكه است. ایران دومین كشور دارای ذخایر گاز و سومین كشور دارنده نفت در جهان است.

خجسته مهر در عین حال تاكید كرد: اكتشافات جدید میدان های نفتی و گازی این ارقام را افزایش می دهد. اما آنچه مهم تلقی می شود این است كه تولید دراز مدت نفت و گاز در ایران مطمئن و پایدار است.

معاون برنامه ریزی وزیر نفت خاطرنشان كرد: سیاست ایران این است كه نقش مهمی در بازار انرژی جهان داشته باشد و از سوی عرضه پایدار و مطمئنی در جهان شكل دهد تا نیازهای كشورهای جهان به انرژی تامین شود.

وی در ادامه سیاست ایران را تعامل سازنده به جای رقابت بازدارنده با كشورهای همسایه دانست و گفت: با كشورهای همسایه همكاری خوبی داریم. با عراق در خصوص توسعه بهره برداری متوازن از میادین مشترك 10 فقره نشست كاری در تهران و بغداد برگزار كرده ایم و با دیگر كشورها نیز این تعامل وجود دارد.

معاون وزیر نفت در ادامه در خصوص حضور و جایگاه ایران در سازمان كشورهای صادركننده نفت اوپك نیز گفت: ساختار اوپك در حال حاضر به گونه ای است كه ایران در همه بخش ها چه در سطح اجلاس و چه در سطح دبیرخانه حضوری فعال دارد به طوری كه آخرین ریاست اوپك برای اولین بار پس از چند ده سال به ایران رسید و ما توانستیم با دیپلماسی فعال وفاق و همگرایی بیشتری در بین اعضاء ایجاد كنیم.

وی افزود: در دبیرخانه اوپك نیز كمیته های كاری مختلف فعالیت می كنند كه در چارچوب این فعالیت ها ایران همكاری موثر و سازنده ای دارد.

آساق**335**1566



:: برچسب‌ها: مرخصی , استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار ایرنا 'محمدنهاوندیان'روز پنجشنبه در همایش مبارزه با قاچاق كالا و ارز در سطح عرضه كه در دانشگاه علوم قضایی برگزار شد افزود:در این راستا باید دادگاه های ویژه تجاری راه اندازی و قوانین و مقررات لازم برای حمایت از سرمایه گذاری تصویب شود.

وی افزود:اگر تولید ملی فعال و مقررات بهینه شود در آن صورت ما به صورت ویژه ای با قاچاق كالا و ارز مقابله كرده ایم.

این مقام مسئول ایجاد اشتغال در استان های مرزی و تامین درآمد عزتمندانه برای ضابطان مقررات را از جمله اقدامات مبارزه با قاچاق كالا و ارز برشمرد.

نهاوندیان با تجلیل از برگزاری این همایش بیان كرد: در این گونه همایش ها باید با تعمق كافی عملكرد خود را ارزیابی كنیم تا درجه تحقق پذیری مقررات را دریابیم.

نهاوندیان تصریح كرد: اگر درجه تحقق پذیری مقررات بالا نبود باید در مرحله تصمیم گیری آن را مورد توجه قرار دهیم.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با بیان اینكه هنجار ارزشی جامعه در افزایش درجه تحقق پذیری مقررات میسر است خاطرنشان كرد: در برخی از استان های مرزی قاچاق كالا قبح ندارد،بنابراین باید برای ایجاد قبح قاچاق كالا فرهنگ سازی شود.

وی توجه به توان عملیاتی و اجرایی كشور در مبارزه با قاچاق كالا را تاثیر گذار عنوان كرد و گفت:میزان توان اجرایی دراین مهم درجه تحقق پذیری مقررات را تعیین می كند.

وی تاكید كرد: در سال تولید ملی باید مشكلات تولیدكنندگان داخلی را مرتفع كنیم.

اقتصام**1388**3917**1544



:: برچسب‌ها: شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()