نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عزیز اکبریان منتخب مردم کرج در مجلس نهم در جلسه علنی (چهارشنبه) طی تذکری با استناد به ماده 23 آئین‌نامه داخلی پارلمان، اظهار داشت: دوستانی که به اعتبارنامه‌های منتخبین مجلس نهم اعتراض دارند، باید شأن نمایندگان را حفظ کنند.



:: برچسب‌ها: درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

پس از بحران دیپلماتیك و رسانه ای پناهندگی معترض نابینای چینی به سفارت آمریكا در پكن، دور تازه مجادلات حقوق بشری چین و آمریكا كلید خورده و در روزهای اخیر به اوج خود رسیده است. اما در دیگر سوی داستان تنش های پایان ناپذیر پكن با غرب، سفرهای اروپایی 'دالایی لاما' رهبر سیاسی – مذهبی منطقه استقلال طلب تبت باز هم به صورت عاملی تنش زا زمینه های اصطكاك متقابل در روابط چین و برخی كشورهای اروپایی فراهم ساخته است.

در ادامه دیدار های اروپایی دالایی لاما، ملاقات وی با 'وارنر فایمن' صدراعظم اتریش، موجب شد تا وزارت امور خارجه چین روز یكشنبه هفتم خرداد ماه اقدام رییس دولت اتریش را خلاف قواعد دیپلماتیك و عاملی مهم در جریحه دار شدن احساسات ملی صدها میلیون چینی قلمداد كند.

** چین و اعتراض شدید به ملاقات دالایی لاما با رهبران اروپایی

..........................................................................

در بیانیه وزارت خارجه چین آماده است كه طرف چینی نارضایتی گسترده خود را از رفتارهای خلاف عرف سیاستمداران اروپایی ابراز داشته و خواهان توضیح مسوولان دیپلماسی اتریش در این زمینه خواهد بود.

در این بیانیه ضمن تاكید بر حساسیت های چین بر سر موضوع جدایی تبت از سرزمین مادری آمده است كه دالایی لاما سیاستمداری در تبعید است كه زیر سایه مذهب به دنبال گسترش فعالیت‌های ضدچینی و جدایی طلبانه است.

در مقابل اعتراضات مقامات چینی، صدراعظم اتریش اعلام كرده است كه با وجود هشدارهای پیشین پكن از وخامت روابط كشورش با چین هراسی ندارد. همچنین دعوت از دالایی لاما و ملاقات با وی تنها در حیطه صلاحیت و تصمیم گیری رییس دولت اتریش به عنوان كشوری است كه همیشه نشان داده حامی حقوق بشر است و در این شرایط نیز احساس مسوولیت می‌كند.

دالایی لاما سفر 10 روزه خود به اتریش را از شهر 'كلاگنفورت' آغاز كرده و در پس از گذر از شهرهای مختلف برای دیدار با مقامات رسمی اتریش وارد وین پایتخت این كشور شده بود .

رهبر تبعیدی تبت در گفتگو با مقامات اتریشی ضمن اشاره به تغییرات گسترده‌ای كه در كشورهای عربی به وقوع پیوسته، خواستار تحولی جدی در اوضاع تبت شده و بر لزوم ادامه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی ساكنان این منطقه استقلال طلب تاكید كرده بود.

سفر دالایی لاما به اتریش در حالی صورت گرفت كه وزارت خارجه چین با صدور بیانیه‌ های مكرر، دیدار این رهبر تبعیدی با مقامات اتریشی را زیر عنوان 'دخالت گسترده در مسائل داخلی چین' محكوم كرده بود. گفتنی است كه پیش از این و در سال 1386 نیز دالایی لاما در وین با صدراعظم وقت اتریش دیدار كرده و در پی این ملاقات روابط دو كشور برای مدتی نزدیك به یك سال به حالت تعلیق در آمده بود.

پیش از سفر دالایی لاما به اتریش، روابط پكن و لندن نیز دستخوش تاثیرات نامطلوب ملاقات رهبر ناراضیان تبتی با مسوولان رسمی انگلیسی شده بود. در این پیوند پس از ملاقات دالایی لاما با 'دیوید كامرون' نخست وزیر انگلیس، در اواخر اردیبهشت ماه، 'سباستین وود' سفیر این كشور در پكن احضار شده و مراتب اعتراض شدید رهبران پكن به اقدام اخیر لندن به اطلاع وود رسید.

چینی ها در تعاملات اخیر خود با لندن تنها به احضار سفیر انگلیس بسنده نكرده و سفر رییس پارلمان ملی چین به انگلیس كه قرار بود در اوایل ماه جاری انجام شود لغو شد. همچنین رسانه های چینی پس از دیدار دالایی لاما با كامرون و معاون وی 'نیك كلگ' ادعا كردند كه دالایی لاما از مقامات انگلیسی رقمی نزدیك به 1/1 میلیون پوند كمك مالی دریافت كرده است.

اما آنچه شعاع تاثیرات نامطلوب سفر دالایی لاما به كشورهای اروپایی را قوت بخشید، ادعاهایی بود كه این رهبر سیاسی و مذهبی در خصوص اقدامات مقامات امنیتی چینی عنوان كرده بود.

دالایی لاما در طول مدت حضور خود در انگلیس در مصاحبه با روزنامه 'ساندی تلگراف' ادعا كرده بود كه مقامات امنیتی چین با تدابیر پیچیده ای به دنبال ترور و از بین بردن وی بوده اند. این اظهارات ضمن برانگیختن خشم مقامات چینی موجب شد تا وزارت امور خارجه چین ادعاهای اخیر دالایی لاما را اظهاراتی عاری از حقیقت و بی ارزش قلمداد كند كه تنها با هدف جلب توجه جهانی و برانگیختن اذهان عمومی علیه رهبران پكن عنوان شده است.

** دالایی لاما كیست و نقطه آغاز بحران تبت در كجاست؟

...................................................................

محدوده جغرافیایی فرهنگی و تاریخی تبت كه به عنوان سرزمین مقدس بوداییان جهان شناخته می شود به صورت تقریبی بر تقسیم بندی سیاسی ایالت تبت جمهوری خلق چین منطبق است. ایالت تبت دارای مرزهای طولانی با كشور هند بوده و شهر'لهاسا' به عنوان پایتخت سنتی تبت هم اكنون به عنوان مركز ایالت تبت چین شناخته می شود.

تبت به عنوان یكی از مناطق مورد حمایت چین از قرن هفدهم میلادی زیر نفوذ سیاسی و مذهبی رهبران بودایی قرار داشته كه عنوان دالایی لاما به این رهبران سیاسی- مذهبی اطلاق شده است.

با سقوط حكومت امپراتوری چین در اوایل سده گذشته میلادی و بروز هرج و مرج سیاسی در این كشور، دولت محلی تبت به استقلال نسبی دست یافت كه تا سال 1330 شمسی این استقلال سیاسی ادامه داشت. با تحكیم پایه های حكومت كمونیستی در پكن، تبت بار دیگر زیر سیطره حكومت مركزی چین قرار گرفت و پس از اعزام نظامیان چینی به تبت، استقلال سیاسی این منطقه به اختیارات محدود ایالتی تنزل یافت.

پنج سال پس از سیطره حاكمیتی چین بر تبت، این منطقه دستخوش ناآرامی های گسترده و شورش استقلال خواهانه تبتی ها شد كه پس از كشته شدن شمار زیادی از تبتی ها و همچنین نیروهای دولتی سرانجام آرامش در سال 1338 بر تبت مستولی گشت.

پس از تجدید حاكمیت دولت مركزی بر ایالت تبت، رهبران بودایی این ایالت به همراه شمار زیادی از هوادارانشان به هند تبعید شدند و حكومت خودخوانده تبت با تشكیلاتی چون پارلمان ملی را در منطقه مرزی 'دارماسالا' هند به راه انداختند.

'تزین گیاتسو' نام واقعی دالایی لاما كنونی است كه چهاردهمین رهبر مذهبی- سیاسی بودایی های تبت به شمار می رود و از سن 15 سالگی یعنی سال 1329 عهده دار این عنوان بوده است.

دالایی لاما به اختصار هدف خود از فعالیت های توامان سیاسی و مذهبی را تحقق صلح و محدود سازی شر در سراسر جهان معرفی كرده است. همچنین حمایت از حقوق انسانی و اولیه ساكنان تبت، مهمترین توجیه وی در زمینه كشاكش با رهبران پكن و جلب حمایت های بین المللی در مجادلات سال های اخیر تبتی ها با دولت مركزی بوده است.

** دالایی لاما و مواضع سیاسی، اجتماعی و مذهبی وی

...............................................................

بر اساس نتایج نظرسنجی سال گذشته موسسه تحقیقاتی 'او. گ. ام.' اتریش كه معتبرترین موسسه نظرخواهی در این كشور به شمار می رود، اعتماد اكثریت اتریشی ها به دالایی لاما بیشتر از 'پاپ بندیكت شانزدهم' رهبر كاتولیك های جهان بوده است. علاوه بر این به صورت عمومی در جهان رهبر بوداییان تبت یكی از بزرگترین رهبران مذهبی جهان شناخته می شود.

همانگونه كه پیش از این اشاره شد دالایی لاما به موازات شهرت مذهبی جهانی اش، به واسطه شرایط مورد اختلاف ساكنان تبت با حكومت مركزی بر سر استقلال این ایالت، ناگزیر از پی گیری اهداف و كنشگری های سیاسی بوده و از جمله شخصیت های بین المللی شناخته می شود كه اندیشه تشكیل یك ساختار سیاسی دینی –حكومت مذهبی- را در سرزمین مقدس بوداییان در سر می پروراند.

بر خلاف تاكید مداوم رهبر بوداییان بر صلح و آشتی بین انسان ها و پرهیز از هرگونه خشونت در پی گیری آرمان های اجتماعی و اهداف سیاسی، اظهارنظرات و مواضع این مقام مذهبی بودایی پیرامون برخی مسائل در سال های اخیر جنجال برانگیز بوده است.

رهبران چینی با اشاره به شمار فراوان كشته شدگان و صدمه دیدگان ناآرامی های تبت كه آخرین آن ها به سال 1386 باز می گردد مدعی هستند كه دالایی لاما خود به عنوان برانگیزاننده اصلی نارضایتی ها و خشونت ها عمل كرده و ادعاهای وی با نوع كنشگری وی در دامن زدن به ناآرامی های تبت و تشدید خشونت تناقض دارد.

این در حالی است كه دالایی لاما ریشه ناآرامی های تبت را در نوع رفتار حكومت مركزی معرفی كرده و مدعی است كه برخلاف برخی از فعالان تبتی تندرو به دنبال شورش و طغیان گری در چین نیست.

رهبر سیاسی- مذهبی بوداییان در سال های اخیر تاكید داشته كه جمهوری خلق چین باید خودمختاری این سرزمین را به رسمیت بشناسد. وی در پاسخ به انتقادات رهبران پكن اظهار داشته كه وی و هواخواهانش در پی جدایی از چین نبوده و خواهان مدرنیزاسیون سیاسی، اجتماعی و همچنین اقتصادی در منطقه تبت هستند.

از جمله اقدامات حساسیت برانگیز دالایی لاما برای حكومت مركزی پكن، ارتباطات بین المللی گسترده این چهره مذهبی- سیاسی و سفرهای متعدد وی به مناطق مختلف جهان برای جلب حمایت های بین المللی بوده است.

دالایی لاما هر از چند گاهی سفرهایی به خارج از هند تدارك دیده و این كشور را به مقصد دیدار با مقامات سیاسی، رهبران مذهبی و فعالان اجتماعی بین المللی ترك می كند. این سفرها به خصوص به مقصد كشورهای غربی در بیشتر مواقع چالش زا بوده و ملاقات دالایی لاما با رهبران سیاسی و مسوولان حاضر كشورهای غربی همواره مورد اعتراض پكن و نمودی از دخالت كشورهای غربی در امور داخلی چین بوده است.

دالایی لاما به موازات پیشبرد آرمانی با عنوان آشتی بین انواع بشر، تمركز ویژه ای بر گفتگو بین ادیان و رهبران مذهبی داشته است. در پوشش این هدف ایدئولوژیك و همزمان با گفتگو با رهبران و چهره های مذهبی مسلمان در طول نزدیك به دو دهه اخیر دالایی لاما چهار بار به سرزمین های اشغالی سفر كرده كه در این میان گفتگوهایی با رهبران سیاسی رژیم صهیونیستی داشته است.

در سال های اخیر اظهار نظرهای سیاسی دالایی لاما در خصوص چهره هایی مانند 'جرج بوش' رییس جمهور سابق آمریكا و صلح طلب خواندن وی و همچنین دریافت نشان افتخاری كنگره آمریكا در سال 1386 از جمله مهمترین دستاویزهایی بوده كه انتقادات رهبران پكن را متوجه این رهبر بودایی كرده است.

در رسانه های چینی بارها خبرهایی مبنی بر پرداخت مبالغ هنگفتی پول از سوی كشورهای غربی به دالایی لاما مطرح شده است كه برخی از این اخبار در بردارنده تایید رهبر بوداییان در این خصوص بوده است.

به عنوان مثال به ادعای رسانه های چینی در مهرماه 1377 ، دولت خودخوانده دالایی لاما اذعان داشته كه 7/1 میلیون دلار در سال 1340 از دولت ایالات متحده و از طریق سازمان اطلاعات مركزی این كشور –سیا- دریافت كرده و همچنین یك جنبش مقاومت بودایی در منطقه 'كلرادو' آمریكا آموزش یافته اند.

علاوه بر این با وجود ادعای دالایی لاما مبنی بر اهمیت و اولویت سرنوشت نزدیك به شش میلیون بودایی ساكن تبت، روابط نزدیك رهبر بوداییان با مقامات هندی و اطلاق عنوان 'فرزند هند' به دالایی لاما زمینه های اعتراض و انتقاد چینی ها را فراهم ساخته است.

در شرایطی كه تلاش های غیر خشونت آمیز و مسالمت طلبانه دالایی لاما موجب شد تا جایزه صلح نوبل در سال 1368 به وی تعلق یابد، اما نوع روابط دالایی لاما با رهبران كشورهای غربی و اوج گیری هر از چند گاه ناآرامی های خشونت بار در تبت كه به ادعای چینی ها با تحریك رهبر بوداییان صورت می گیرد، چهره دالایی لاما را در هاله ای از ابهام در خصوص نیات و تصمیمات وی پوشانده است.

همانگونه كه گفتارها و كنشگری های دالایی لاما در سال های اخیر از سوی برخی ناظران دارای تناقضات و ناهمخوانی هایی برآورد شده، نقطه نظرات اجتماعی وی نیز به شكل جالبی زمینه ارایه تحلیل های متفاوتی را از این شخصیت مطرح بین المللی فراهم كرده است.

نقطه نظرات دور از انتظار دالایی لاما پیرامون موضوعاتی چون همجنسگرایی، سقط جنین و ...، ابراز تعلق خاطر ویژه به مكاتب سیاسی- اقتصادی چون ماركسیسم و انتقاد از نظام سرمایه داری با وجود روابط ویژه با كشورهای غربی سردمدار سرمایه داری و... از جمله مهمترین مولفه های تحلیل های برخی منتقدان رهبر بوداییان تبت بوده است.

پس از مطرح شدن برخی راه حل های سیاسی نظیر 'طرح استراسبورگ' در اواخر بهار 1367 برای حل و فصل مناقشات تبت در زمینه به رسمیت شناخته شدن خودگردانی ایالت تبت به عنوان منطقه صلح و دموكراسی و عاری از تسلیحاتی نظیر جنگ افزارهای هسته ای برای تامین صلح و حقوق بشر، مخالفت مداوم پارلمان حكومت خودخوانده تبت با این طرح، به گمان برخی تحلیل گران به منزله عاملی تردیدزا در حسن نیت هواخواهان رهبر مذهبی بوداییان به شمار می رود.

** حمایت از دالایی لاما به عنوان ابزاری برای اعمال فشار غربی ها بر چین

..........................................................................................

آنچه مشخص است این كه آمریكایی ها از ابزارحقوق بشر به عنوان یكی از مهمترین برگ های برنده خود در تعاملات با چین در سال های اخیر بهره برده و به صورت گاه و بی گاه رفتارهای حكومت مركزی چین را با عناوین برخورد با مخالفان سیاسی، محدود سازی آزادی فرقه های مذهبی و اجتماعی و نقض حقوق اولیه سیاسی و اجتماعی شهروندان این كشور را به باد انتقاد گرفته اند.

هر چند كشورهای اروپایی در مقایسه با واشنگتن به نسبت كمتری مقوله برخورد حقوق بشری با چین و انتقاد از سیاست های پكن را به شكل ابزاری مورد استفاده قرار داده و حسن نیت بیشتری در این زمینه به خرج داده اند، اما در مجموع در تعاملات كشورهای اروپایی با چین نیز بهره جویی از دیدار با شخصیت های متنفذ و منتقدی چون دالایی لاما خالی از اغراض و نیات سیاسی و ابزارگونه نبوده است.

نمود عینی رفتارهای این چنینی در سال های اخیر را می توان در طرح پیشنهاداتی از قبیل تحریم المپیك پكن در سال 1387 مشاهده كرد. در شرایطی كه دالایی لاما حتی پس از ناآرامی های پایان سال 1386 كه منجر به كشته و زخمی شدن ده ها نفر در تبت شد، بر لزوم برگزاری المپیك مذكور در چین تاكید كرده و خواستار لغو تحریم مسابقات ورزشی المپیك توسط ناراضیان تندروی تبتی شده بود، برخی كشورهای غربی به منظور اعمال فشار بر رهبران پكن تهدیداتی را در خصوص تحریم المپیك پكن در فاصله پنج ماه مانده به افتتاحیه المپیك مطرح ساختند.

هر چند بسیاری از نخبگان سیاسی چینی معتقدند كه وجود دالایی لاما در سمت رهبر سیاسی و مذهبی بوداییان تبت تا حدی مانع از بروز تندروی ها و خشونت های بیشتر در ایالت مرزی این كشور با هند شده، اما اقدامات حساسیت برانگیز وی به طور مداوم به شكل مولفه ای تنش آفرین در تعاملات خارجی چین مطرح بوده است.

به هر ترتیب سفرهای خارجی دالایی لاما چه در جهت نیات حقیقی مبتنی بر تامین صلح و آشتی در منطقه مناقشه خیز تبت صورت گرفته باشد یا نه، با توجه به فرصت طلبی مقامات غربی جلب كمك از كشورهای خارجی با برانگیختن حساسیت های چین، به شكل برگ برنده و عامل فشاری در دست كشورهای غربی عمل می كند و تعاملات خارجی چین با این كشورها را به شكل نامطلوبی متاثر می سازد.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: پرنده , کالیفرنیا , فیلم ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا، 'طالب نعمت پور' مدعی است كه در رقابت های چند ماه اخیر عملكرد خوبی داشته و دلیلی بر كنار ماندن از فهرست مسافران المپیكی نداشته است.

این فرنگی كار لرستانی در حالی تصمیم به ترك اردو گرفت كه محمد بنا سرمربی تیم ملی كشتی فرنگی دوبنده وزن 84 كیلوگرم این تیم را به 'حبیب الله اخلاقی' دارنده مدال برنز مسابقات جهانی سال 2009 سپرد.

یكی از اعضای كادر فنی تیم ملی كشتی فرنگی با تایید این خبر به ایرنا، گفت: تلاش دیگر فرنگی كاران و مسوولان اردو برای انصراف نعمت پور از این تصمیم بی نتیجه ماند و وی در اعتراض به تصمیم سرمربی تیم ملی، اردو را ترك كرد.

این اتفاق مدتی است از سوی كارشناسان و اهالی كشتی پیش بینی می شد و انتخاب نفر اصلی وزن 84 كیلوگرم به یك معضل برای كادر فنی تبدیل شده بود.

این مساله در حالی اتفاق افتاد كه 'محمد بنا' سرمربی تیم ملی كشتی فرنگی ایران نشان داده است در انتخاب ورزشكاران خود كمتر دچار اشتباه می شود.

ورزشی**3783**1440



:: برچسب‌ها: سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار فارس از منطقه آمریکای لاتین، کمیته مرکزی انتخابات جمهوری دومینیکن روز گذشته رسما "دانیلو مدینا"، کاندیدای حزب حاکم آزادی را به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری 20 می در این کشور اعلام کرد.



:: برچسب‌ها: زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

جواد زرینچه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره استعفایش از عضویت در هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: من امروز به وزارت ورزش رفتم تا استعفایم را تحویل وزیر ورزش بدهم اما آقای عباسی در جلسه هیئت دولت بودند و در وازرت نبودند.



:: برچسب‌ها: تورنتو , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرگزاری فارس، کریم قنبری مربی پیشین تیم‌های سپاهان و ذوب آهن اصفهان امروز با عقد قراردادی به عنوان دستیار منصور ابراهیم‌زاده به تیم نفت تهران پیوست.



:: برچسب‌ها: عشق , خام , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

سینماگران به عنوان قشر پیشرو جامعه در كشورهای صاحب هنر هفتم از جمله ایران، دارای ارزش و جایگاه ممتاز اجتماعی هستند.

سینما كه ممزوجی از هنرهای مختلف بوده، بخش های بسیاری را شامل می شود و اشتغالزایی در ذات این عرصه تعریف و به نوعی جاری و ساری در حرف و صنوف مختلف و مرتبط با این هنر - صنعت است.

جامعه اصناف سینمایی در ایران بخصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با دگردیسی اساسی در این حوزه كه به شكل گیری سینما در قامت ارزشی - انسانی در مقیاس جهانی منجر شد، شكل گرفت.

فعالان بخش های مختلف سینمایی پیش از راه اندازی خانه سینما در قالب تجمیع انجمن ها در دل مجموعه هایی مرتبط با تهیه كنندگان و كارگردانان فعالیت غیرمنسجم داشتند و با راه اندازی این مجموعه كه مبتكر آن نیز مدیران و دست اندركاران دولتی سینما بودند، زمینه برای تفكیك صنوف و قرار گیری آنها در قلب یك نهاد فراهم شد.

نهادی كه قرار بود پل ارتباطی سینماگران - صنوف مختلف سینمایی- و دولت باشد و از طریق آن و با نظارت و حمایت دستگاه متولی فرهنگ به امور مرتبط با صنف رسیدگی و متعادل سازی مطالبات سینمایی را عهده دار شود.

دست اندركاران این نهاد در دوره های مختلف هر یك به اندازه بضاعت و موقعیت سینما، ایفای نقش كردند اما آرام آرام دست اندازی سیاست بازان در كالبد فعالان سینمایی رویكرد مجموعه یادشده را تغییر داده و مشی و منش آن را با سیاست آلوده كرده و عمارت جامعه صنفی را روی آب بنا كردند.

تغییر غیرقانونی اساسنامه، برگزاری مجمع عمومی گزینشی - فرمایشی، تقابل با نهادهای فرهنگی و دولت، به چالش كشاندن رویكردهای رسمی فرهنگی كشور و ... دستاورد حضور 'سیاست بازان سینماگر' در خانه سینما بود.

دستاورد حضور افراد خاص در تركیب هیات مدیره تشكل موسوم به خانه سینما و اصرار آنان بر اعمال رفتار غیرقانونی و استهزای فرآیند رسمی نظارتی و اعلام مطالبات شخصی - گروهی در پرتو مطالبات عمومی سینماگران و ارایه آدرس های اشتباه به فعالان این حوزه در نهایت نهاد متولی فرهنگ كشور را به رغم میل باطنی به اعمال قانون و در نهایت انحلال این تشكل وادار ساخت.

انحلال خانه سینما پایان ماجرای این مجموعه نبود و به رغم فترت چند ماه، با اعلام حكم دیوان عدالت اداری كه انحلال را ملغی كرده اما فعالیت مجدد خانه سینما منوط به نظر هیات رسیدگی به امور مراكز فرهنگی وزارت ارشاد اعلام شد.

هیات رسیدگی به امور مراكز فرهنگی وزارت ارشاد نیز براساس رای نهایی، تشكل موسوم به خانه سینما را بطور دایم تعطیل و اعلام كرد كه در صورت اصرار بر ادامه فعالیت غیرقانونی، طبق ماده 17 با تشكل یادشده برخورد می شود.

هیات رسیدگی به امور مراكز فرهنگی در آخرین نشست خود بررسی مجدد صلاحیت خانه سینما را در دستور كار قرار داد و در نهایت پس از بررسی همه جانبه فعالیت و ملاحظه كلیه اسناد و مدارك، این تشكل را فاقد هرگونه وجاهت قانونی دانست.

جلسه هیات رسیدگی به امور مراكز فرهنگی با توجه به دادنامه شعبه اول دیوان عدالت اداری كه صلاحیت رسیدگی به وضعیت تشكل موسوم به خانه سینما را منوط به بررسی و اعلام نظر قطعی این هیأت دانسته است، تشكیل شد.

اعضای هیأت با توجه به تمامی مفاد دادنامه یادشده و با استناد به مواد 15، 17 و 20 ضوابط و مقررات تأسیس مراكز، موسسات، كانون ها و انجمن های فرهنگی هنری و نظارت بر فعالیت آنها مصوبه جلسه 385 شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ 27 شهریور سال 57، رای نهایی خود مبنی بر تعطیلی دائم خانه سینما را اعلام كردند.

در رای هیات رسیدگی به امور مراكز فرهنگی آمده است: با توجه به اینكه موارد ذكر شده در بند 'ب' این صورتجلسه از مصادیق تخلف بوده و تشكل موسوم به خانه سینما هیچ اقدامی در جهت اخذ مجوز از این هیأت و یا حتی تطبیق وضع خود با مقررات و ضوابط مندرج در مصوبه جلسه 385 شورای عالی انقلاب‌فرهنگی‌(سال 75) ننموده است، لذا به استناد ماده 15 ضوابط مذكور با تأكید مجدد بر رأی هیأت مورخ هفتم دی ماه سال 90، ضمن اعلام تعطیلی دائم، فعالیت تشكل موسوم به خانه‌ سینما را فاقد هرگونه وجاهت قانونی می داند و در صورت ادامه هرگونه فعالیت غیرقانونی طبق ماده 17 با تشكل یادشده رفتار خواهد نمود.

بر اساس بند (ب) صورتجلسه با عنوان بررسی وضعیت تشكل موسوم به خانه سینما، اعضای هیات، بنا به دلایل زیر، ادامه فعالیت این تشكل را غیرقانونی اعلام كردند:

1 - ب: به استناد تبصره ماده 10 و ماده 22 مصوبه جلسه 385 شورای عالی انقلاب فرهنگی، اساسنامه آن تشكل تاكنون به هیأت رسیدگی به امور مراكز فرهنگی و هنری برای بررسی و تصویب ارایه نشده است.

2 - ب: تغییرات پی‌درپی در اساسنامه ادعایی تشكل موسوم خانه سینما جهت تأیید به شورای فرهنگ عمومی منعكس نشده است. ضمن اینكه با تصویب مصوبه جلسه 385 شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 75، وظیفه بررسی و تصویب اساسنامه ها از شورای فرهنگ عمومی به این هیأت انتقال یافته است.

3 - ب: طبق بند ج ماده 10 و تبصره ماده 11 مصوبه جلسه 77 شورای عالی انقلاب فرهنگی (سال 67) صدور مجوز اینگونه مراكز به ترتیب از 'وظایف هیأت نظارت وقت' و 'وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی' بوده و معاون وقت امور سینمایی و سمعی و بصری فاقد تنقیذ حق وزیر بوده است و بنابراین نامه ارسالی آقای انوار به اداره كل ثبت شركت‌ها به استناد ماده 15 مصوبه جلسه 77 شورای عالی انقلاب فرهنگی به ‌منزله صدور مجوز تأسیس خانه سینما نیست. ضمن آنكه اساسنامه ارسالی به اداره كل ثبت شركت ها مورد تأیید شورای فرهنگ عمومی نیز نمی‌باشد.

4 - ب: تشكل موسوم به خانه سینما هیچگونه اقدامی در جهت تطبیق وضع خود با ضوابط و مقررات مندرج در ماده 20 مصوبه جلسه 385 شورای عالی انقلاب فرهنگی (سال 1375) نكرده است و حتی مدارك لازم به همراه اساسنامه جدید طبق ضوابط و شرایط مندرج در ماده 6 این مصوبه را جهت تأیید و صدور مجوز جدید به هیأت تسلیم ننموده است.

5 - ب: در آخرین اساسنامه آن تشكل تغییرات قابل توجهی اعمال شده است ازجمله:

1-5 – ب: شرط اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی و عدم اشتهار به فساد اخلاقی از شروط عضویت در هیأت‌ مدیره حذف شده است.

2-5 – ب: تبصره ناظر مالی كه مقرر می‌دارد: كلیه چك‌ها، اوراق و اسناد تعهدآور برای خانه سینما می‌بایست به امضای ناظر مالی خانه سینما هم برسد، حذف شده است.

بر اساس رای یادشده هرگونه فعالیت در قالب تشكل موسوم به خانه سینما ممنوع بوده و در غیر این صورت تبعات قانونی در پی دارد.

هیان مدیره تشكل موسوم به خانه سینما روز گذشته(دوشنبه) در یك حركت نمایشی - تبلیغی، اقدام به بازكردن درهای عمارت این مجموعه كردند و در حیاط خانه سینما عكس یادگاری گرفتند!

اقدام اخیر افراد یادشده به عقیده بسیاری از صاحبنظران در ادامه رفتار غیرقانونی آنان و اصرار بر قانون شكنی این عده دلالت دارد.

مدیركل ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه ای وزارت ارشاد در این باره می گوید: بازگشایی غیر قانونی خانه سینما تبعات قانونی در پی خواهد داشت.

'سیدعلیرضا سجادپور' یادآور می شود: بازگشایی خانه سینما با توجه به حكم دیوان عدالت اداری و در عین حال حكم قطعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر انحلال دایمی خانه سینما، اقدامی غیرقانونی است.

وی می گوید: بازگشایی غیر قانونی خانه سینما به تبع می تواند تبعات قانونی بسیاری را برای اقدام كنندگان به این حركت در پی داشته باشد.

مدیركل ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه ای وزارت ارشاد تاكید می كند كه درباره جزییات بازگشایی غیر قانونی خانه سینما باید اهل فن و حقوقدانان اظهار نظر كنند، اما بدون شك این قدام یك حركت غیر قانونی است.

رییس جامعه صنفی تهیه كنندگان سینما همچنین می گوید: بازگشایی غیرقانونی خانه سینما اشتباه بزرگی بود و هیات مدیره این مجموعه نباید در برابر قانون ایستادگی كنند.

سیدضیا هاشمی یادآور می شود: ادامه این رفتار نادرست و لجبازی ها از سوی هیات مدیره خانه سینما به هیچ عنوان توجیه قانونی ندارد و آنها بهتر است راه دیگری را در پیش بگیرند.

رییس جامعه صنفی تهیه كنندگان سینما تاكید می كند: اعضای هیات مدیره خانه سینما بهتر بود بجای اقدامات غیرقانونی، برای اخذ مجوزهای لازم و قانونی كردن تشكل موسوم به خانه سینما تلاش می كردند.

به گفته هاشمی، ادامه این فعالیت ها از سوی هیات مدیره خانه سینما به نوعی ایستادگی در برابر قوانین كشور است و نباید گروهی از اهالی سینما را به مقابله با قانون ترغیب كرد.

وی ابراز امیدواری می كند كه اهالی سینما مطیع قانون باشند و برای رفع مسایل موجود از طریق مراجع قانونی مسیر مناسب را پیدا كنند.

فراهنگ ** 1071



:: برچسب‌ها: فلوریدا , کلیسا , جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری ""، "مقتدا صدر" رهبر جریان صدر اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه وی با طرح انتخاب یک نامزد از این جریان برای جانشینی "نوری المالکی" نخست‌وزیر عراق موافقت کرده است را رد کرد.



:: برچسب‌ها: گربه , پاریس , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه ایرنا،'احمد رسولی نژاد' در یك گفت و گوی رادیویی با بیان این مطلب افزود:فتح الله زاده اواخر مهرماه به صورت محرمانه به من گفته بود كه نمی خواهد در فصل بعد مدیرعامل استقلال باشد و از الان به فكر مدیر جدید باشید.

وی گفت:فتح الله زاده حتی از چند ماه قبل به صورت كتبی از سمتش استعفا داد و چند نفر را برای جانشینی اش معرفی كرد كه من با این استعفا مخالفت كردم.

رسولی نژاد ادامه داد: در این مدت با بیش از 100 نفر از مدیران و بازیكنان قدیمی استقلال جلسه داشتم كه فقط جلسه با كاظم اولیایی رسانه ای شد.فتح الله زاده تا عصر دیروز تمایلی به ماندن در استقلال نداشت اما به یكباره در جلسه نظرش تغییر كرد و خود را یكی از گزینه های مدیرعاملی باشگاه مطرح كرد.

رییس هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:با توجه به اظهارات قبلی فتح الله زاده در جلسه روز یكشنبه هیات مدیره گزینه هایی را برای مدیرعاملی بررسی كردیم اما برای تصمیم گیری نهایی باید نظر وزیر ورزش و جوانان را جویا شویم. علاوه بر فتح الله زاده، امیدوار رضایی و احمد شهریاری دیگر گزینه های ما هستند كه تلاش می كنیم هرچه زودتر فرد نهایی مشخص شود.

وی درباره انتخاب سرمربی جدید استقلال نیز گفت: از چندی پیش روی سرمربیگری امیر قلعه نویی به نتیجه رسیده بودیم اما قرار شد پرویز مظلومی هم به جلسه هیات مدیره بیاید و گزارشی از عملكرد خود ارائه كند زیرا او زحمات زیادی برای استقلال كشیده است و می خواستیم برایش ارزش قائل شویم.

رسولی نژاد ادامه داد: حتما یك مراسم برگزار خواهیم كرد و در آن از زحمات مظلومی و دیگر اعضای كادر فنی و بازیكنان تقدیر خواهیم كرد.

معاون امور مجلس، حقوقی واموراستانهای وزیر ورزش گفت: برای اینكه كارها به تاخیر نیافتد دیروز به قلعه نویی ماموریت داده شد كه فهرست بازیكنان مورد نیازش را به فتح الله زاده ارائه و او هم برای جذب این بازیكنان اقدام كند.

وی تاكید كرد: می خواهیم استقلال قهرمان آسیا شود و در این راه تمام تلاش خود را به كار خواهیم بست. هیات مدیره تمام هزینه های مورد نیاز برای جذب بازیكنان را تامین می كند. خواسته هیات مدیره این است كه هشتاد درصد بازیكنان كنونی حفظ شوند و اگر در پستی ضعف داشته باشسم بازیكنان جدیدی جذب كنیم.

رییس هیات مدیره باشگاه استقلال درباره مبلغ قرارداد قلعه نویی گفت: مبلغ یك و نیم میلیارد تومان اصلا صحت ندارد. قلعه نویی عاشق استقلال است و برای كمك به این تیم آمده است.

ورزشی**2024**1440



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار ایرنا ،در این كاروان 70 نفر از استادان دانشگاه ، شخصیت های فرهنگی و علمای هند جهت شركت درمراسم سوگواری ارتحال حضرت امام (ره) عازم ایران شدند.

سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در حین عزیمت این كاروان درگفت و گو با ایرنا گفت: اعضای این كاروان متشكل از شخصیت های فرهنگی و علمی سراسر هند بوده كه 45 نفر از آنان ازطریق فرودگاه دهلی و 25 نفر نیز ازطریق فرودگاه بمبئی عازم تهران شدند.

'احمد عالمی' گفت: حضرت امام (ره) دربین مسلمانان هندی عاشقان وشیفتگان فراوانی دارد و برای حضور درمراسم ارتحال امام متقاضیان زیادی وجود داشت كه ازبین آنها شخصیت های برجسته و همچنین كسانی كه برای اولین بار به ایران سفر می كنند، انتخاب شدند.

گفتنی است كاروان زائران هندی قبل از عزیمت به تهران با شركت در گردهمایی در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو، درباره ابعاد زندگی سیاسی ، عرفانی و علمی و نیز آثار امام خمینی ( ره ) به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.

آساق ** 589**5981



:: برچسب‌ها: زمستان , قدیمی , پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 خرداد 1391 | نظرات ()