نوشته شده توسط : breketid

اكثر مناظرات این امام بزرگوار پیرامون موضوعات كلامي بوده و روایات متعددي از آن حضرت در این زمینه نقل شده كه برتري مباني اعتقادي شیعه را به روشني ثابت مي‏كند.

امام علی بن محمد (ع) معروف به هادی و نقی، دهمین امام شیعیان در سوم رجب و به قولی در 25 جمادی الآخر، در سامرا به شهادت رسید. در باره تاریخ تولد امام هادی (ع) اتفاق نظری میان مورخان و سیره نویسان نیست. برخی از آنان، تاریخ تولد ایشان را نیمه ذی حجه و برخی دیگر دوم رجب و یا پنجم رجب ذكر كرده اند. همچنین در باره سال ولادت ایشان برخی سال 212 و برخی دیگر سال 214 قمری را بیان كرده اند.

* گذری بر شرایط تاریخی و فرهنگی حیات امام هادی(ع)

دوران امامت علی النقی(ع) به دلیل گسترش فرهنگی در گرایش های اعتقادی و بحث های علمی كه از برخورد میان مكتب های كلامی و تحولات فرهنگی مختلف ناشی شده بود، از ویژگی خاصی برخوردار است.

در این دوران، مكتب های عقیدتی گوناگونی چون 'معتزله' و 'اشاعره' گسترش یافته و پراكندگی آرای فراوانی در سطح فرهنگی جامعه پدید آمده بود. مباحثی كلان چون جبر و تفویض، ممكن یا ناممكن بودن رویت خداوند، تجسیم و... افكار عمومی جامعه را دستخوش تاخت و تازهای فكری كرده بود.

سرچشمه این تحولات فكری در رویكرد دولت عباسی به مسایل علمی و فرهنگی و نیز هجوم فلسفه و كلام دیگر ملل به سوی جامعه مسلمانان خلاصه می شود. دستگاه حكومتی، كتاب های علمی دانشمندان ملل دیگر را به عربی ترجمه می كرد و در اختیار مسلمانان می گذاشت. این روند از زمان مامون آغاز شد و بتدریج ادامه یافت و به اوج خود رسید.

در دوره عباسی كتاب های بسیاری از زبان های یونانی، سریانی، هندی، نبطی و لاتین ترجمه شد. عباسیان لحظه ای دانشمندان غیرمسلمان را از خود دور نمی كردند. متوكل و مهتدی، دانشمندان را بر تخت می نشاندند و با آنان شراب می نوشیدند و امیران و وزیران خود را در برابر آنها ایستاده نگه می داشتند؛ به گونه ای كه هیچ بزرگی در مقابل آنها حق نشستن نداشت.

نزدیكی بیش از حد خلفا با غیرمسلمانان و احترام بیش از اندازه به آنها، عقاید شوم و ضد اسلامی حاكمان را به روشنی برملا می ساخت. به خوبی آشكار است كه این احترام و صرف آن همه بودجه های هنگفت، صرفا جهت دانش پروری و علم دوستی نبوده است. آنان با جمع آوری كتاب های علمی گوناگون جایگاهی مناسب را در گسترش مناظره های علمی فراهم آوردند و اهداف مشخص و از پیش تعیین شده ای را در این موضوع دنبال می كردند؛ البته آنچه از بررسی زندگی علمی امام هادی (ع) در مناظره های علمی به دست می آید، برتری مبانی اعتقادی شیعه را در این برهه از زمان آشكار می سازد.

* تلاش های گسترده امام هادی (ع) در زمینه های فرهنگی

پیدایش این همه آرا و نظرات گوناگون، سبب آشفتگی در اوضاع فرهنگی و اجتماعی شد و حاصل این آشفتگی، در پیدایش گروه های گوناگونی چون غلات، واقفیه، صوفیه و مجسمه نمود یافت و حاكمیت نیز از این آشفتگی فرهنگی برای دستیابی به اهداف خود بهره می جست.

در این میان، تیزبینی امام (ع) در شناخت خط توطئه و استحاله فرهنگی نقشه های دین ‌ستیزانه آنان را آشكار ساخت. اگر چه مراقبت شدید از ایشان، اندكی آنان را در رسیدن به هدف ننگینشان یاری می داد و عدم دسترسی به امام (ع)، مشكلات جامعه اسلامی را افزون تر می كرد، اما آن حضرت با نهایت درایت، در خنثی كردن این توطئه ها كوشیدند.

یكی از پردامنه ترین تلاش های امام هادی (ع) در دوران زندگی شان، فعالیت در زمینه های فرهنگی بود كه مبارزه با گروه های منحرف عقیدتی همچون صوفیه، واقفیه و... بود. یكی از اندیشه های منحرفی كه با رخنه در جامعه اسلامی، سبب بدنامی شیعه و تشویش افكار عمومی جامعه مسلمانان شد، 'تصوف' بود.

* صوفیه؛ یهودیان و نصرانیان امت اسلام/ لعن امام هادی(ع) بر صوفیه

صوفیان با نمایاندن چهره ای زاهد، عارف، خداپرست، بی میل به دنیا و پاك و منزه از پستی ها و آلایش های دنیایی در اماكن مقدسی چون مسجد پیامبر (ص) گرد هم می آمدند و به تلقین اذكار با حالتی خاص می پرداختند؛ به گونه ای كه مردم با دیدن حالت آنها می پنداشتند با پرهیزكارترین افراد روبه رو هستند و تحت تاثیر رفتارهای عوام فریبانه آنان قرار می گرفتند.

امام هادی (ع) با واكنش های به هنگام، این توطئه عقیدتی را خنثی ساخت. در تاریخ نقل شده است روزی امام هادی (ع) با گروهی از یاران خود در مسجد مقدس پیامبر (ص) نشسته بودند. گروهی از صوفیه وارد مسجد النبی (ص) شدند و گوشه ای از مسجد را برگزیده، دور هم حلقه زدند و با حالتی ویژه، مشغول تهلیل شدند.

امام (ع) با دیدن اعمال فریب كارانه آنها، به یاران خود فرمودند: 'به این جماعت حیله گر و دو رو توجهی نكنید. اینان همنشینان شیاطین و ویران كنندگان پایه های استوار دین اند. برای رسیدن به اهداف تن پرورانه و رفاه طلبانه خود، چهره ای زاهدانه از خود نشان می دهند و برای به دام انداختن مردم ساده دل، شب زنده داری می كنند.

به راستی كه اینان مدتی را به گرسنگی سرمی كنند تا برای زین كردن، استری بیابند. اینها لا اله الاّ اللّه نمی گویند، مگر این كه مردم را گول بزنند و كم نمی خورند، مگر این كه بتوانند كاسه های بزرگ خود را پر سازند و دل های ابلهان را به سوی خود جذب كنند. با مردم از دیدگاه و سلیقه خود در باره دوستی خدا سخن می گویند و آنان را رفته رفته و نهانی در چاه گمراهی كه خود كنده اند، می اندازند.

همه این وردهایشان، سماع و كف زدنشان و ذكرهایی كه می خوانند، آوازه خوانی است و جز ابلهان و نابخردان، كسی از آنان پیروی نمی كند و به سوی آنان گرایش نمی یابد. هر كس به دیدار آنها برود، چه در زمان زندگانی آنان و چه پس از مرگ آنها، گویی به زیارت شیطان و همه بت پرستان رفته است و هر كس هم به آنان كمك كند، مانند این است كه به پلیدانی چون یزید و معاویه و ابوسفیان یاری رسانده است.'

وقتی سخنان امام (ع) به اینجا رسید، یكی از حاضران با انگیزه ای كه امام (ع) از آن آگاهی داشت، پرسشی مطرح كرد كه سبب ناراحتی ایشان شد. او پرسید: 'آیا این گفته ها در حالی است كه آنان به حقوق شما اقرار داشته باشند؟'

امام (ع) با تندی به او نگریست و فرمود: 'دست بردار از این پرسش! بدان كه هر كس به حقوق ما اعتراف داشته باشد، هرگز این چنین مشمول نفرین و طعن و لعن ما نمی شود. آنان كه این اعمال را انجام می دهند و به حقوق ما نیز اعتراف دارند، پست ترین طایفه صوفیان اند؛ چرا كه تمامی صوفیان با ما مخالف اند و راهشان نیز از ما جداست. آنها یهودیان و نصرانیان امت اسلام اند. همین ها هستند كه سعی در خاموش كردن نور الهی دارند؛ ولی خداوند نورش را بر همگان بطور كامل خواهد تاباند، هر چند كه كافران ناخشنود باشند.'

'واقفیه' از دیگر فرقه های دوران امام هادی (ع) بودند كه امامت علی بن موسی الرضا (ع) را نپذیرفته و پس از شهادت پدر گرامی ایشان، امام موسی بن جعفر (ع) متوقف در ولایت پذیری ائمه شده و در امامت و رهبری جامعه دچار ایستایی شدند.

آنان با انكار امامان پس از امام كاظم (ع) و موضع گیری در مقابل امامان، حتی مردم را از پیروی ایشان منع می كردند. امام هادی (ع) نیز برای اثبات جایگاه امامت و پیشوایی خود به آنان، دست به رویارویی فرهنگی زد و آنها را نیز به سان غلات و صوفیان، مشمول لعن و نفرین خود كرد تا آنان را به مردم بشناساند.

* مناظره های علمی و اعتقادی

دولت عباسی همواره به دنبال برپایی جلسه های مناظره و گفتگوی علمی بود كه برقراری این گونه جلسه ها در زمان مامون عباسی به اوج خود رسید و این روند تا دوران امامت امام هادی (ع) نیز ادامه یافت.

برپایی این مجالس هدفدار، برای درهم شكستن چهره علمی امامان و زیر سوال بردن دانش و حتی امامت آنان تشكیل می شد. البته این كار نه تنها دشمنان را به مقصود خویش نمی رساند، بلكه موجب رسوایی و فضاحت آنها نیز می شد؛ چرا كه بزرگ پیشوایان دانش و معرفت، از این فرصت برای روشن كردن اذهان عمومی ونشر فرهنگ اصیل اسلامی بهره برداری می كردند.

روزی متوكل عباسی برای این منظور، دو تن از دانشمندان به نام های 'یحیی بن اكثم' و 'ابن سكیت' را به خدمت خواند تا نشستی علمی با امام علی النقی (ع) ترتیب دهند. در نشستی كه به این منظور ترتیب داده شده بود، متوكل از یحیی بن اكثم خواست تا پرسش های خود را مطرح كند. او نیز كاغذی بیرون آورد كه در آن پرسش های پراكنده ای را مطرح كرده بود و پاسخ را از امام (ع) بطور مكتوب خواست.

پرسش های او در باره تاویل و تفسیر برخی آیات قرآن، گواهی زن، احكام خنثی، دلیل بلند خواندن نماز صبح و مسائلی در باره عملكرد امیر مومنان علی (ع) بود. امام به پرسش های وی پاسخ داد و افزون بر اثبات جایگاه علمی خود، 13 پرسش مشكل را برای شیعیان پاسخ گفت و به صورت غیرمستقیم، معارف واقعی اسلام را در اختیار خواهندگان قرار داد.

پاسخ های امام هادی (ع) آنچنان كوبنده و دقیق بود كه یحیی بن اكثم در پایان این رویارویی، به متوكل گفت: 'پس از این جلسه و این پرسش ها، دیگر سزاوار نیست كه از او در باره مساله دیگری پرسش شود؛ زیرا هیچ مساله ای پیچیده تر از اینها وجود ندارد و او از عهده پاسخگویی به همه آنها برآمد و آشكار شدن بیشتر مراتب علمی او، موجب تقویت شیعیان خواهد شد.'

* امام علی النقی(ع) و مكتب هاي كلامي‏

در عصر امام نقی (ع) مكاتب عقیدتي متعددي همچون 'معتزله' و 'اشاعره' رواج یافته و آرأ و نظریات كلامي فراواني در جامعه اسلامي پدید آمده بود و بازار مباحثي همچون جبر، تفویض، امكان یا عدم امكان رویت خدا، جسمیت خدا، و امثال اینها بسیار داغ بود، از این رو گاه امام در برابر سوال هایي قرار مي‏گرفت كه پیدا بود از این گونه آرا و نظریات سرچشمه گرفته است.

نفوذ آرا و نظریات باطل از این راه در محافل شیعه، ضرورت هدایت و رهبري فكري شیعیان را از سوي امام شدت مي‏بخشید، از این رو پیشواي دهم طي مناظرات و مكاتبات خود، بی پایگي مكاتب و آرا و نظریات باطل همچون جبرگرابي و جسمیت خدا و... را با استدلال هاي روشن و قاطع اثبات و مكتب اصیل اسلام را پیراسته از هر گونه تحریف و تفكر باطل، به جامعه عرضه مي‏كرد، و این یكي از جلوه‏هاي عظمت علمي آن بزرگوار بود.

مطالعه و بررسي حیات علمي امام نشان مي‏دهد كه اكثر مناظرات امام هادی النقی(ع) پیرامون این گونه موضوعات كلامي بوده و روایات متعددي از آن حضرت در این زمینه نقل شده است كه برتري مباني اعتقادي شیعه را به روشني ثابت مي‏كند.

* تربیت شاگردان مكتب اهل بیت (ع)

گرچه عصر زندگي امام نقی (ع) عصر اختناق و استبداد بود، اما امام (ع) براي فعالیت فرهنگي در سطح گسترده آزادي عمل نداشت و از این نظر فضاي جامعه با عصر امام باقر (ع) و بویژه امام صادق (ع) تفاوت فراوان داشت؛ اما آن حضرت در همان شرایط نامساعد، علاوه بر فعالیت هاي فرهنگي، از طریق مناظرات، مكاتبات، پاسخگویي به سوال ها و شبهات، و تبیین بینش درست در برابر مكاتب كلامي منحرف، راویان و محدثان و بزرگاني از شیعه را تربیت كرد و علوم و معارف اسلامي را به آنان آموزش داد و آنان این میراث بزرگ فرهنگي را به نسل هاي بعدي منتقل كردند.

شمار شاگردان آن امام همام را بالغ بر 185 نفر بر شمرده اند كه همگی از دانشمندان و بزرگان علمی روزگار خود به شمار می آمدند كه از جمله می توان به فضل بن شاذان، حسین بن سعید اهوازی، ابوهاشم جعفری، ابن السكیت اهوازی، عثمان بن سعید نخستین نایب خاص امام زمان (عج) و از همه معروف تر عبد العظیم حسنی اشاره كرد كه حضرت در شان او فرمود: 'اگر قبر عبدالعظیم حسنی را زیارت كنید، گویا قبر حسین بن علی (ع) را زیارت كرده اید.'

* مبارزه با غلات‏

از دیگر گروه هاي باطل و منحرفي كه در دوران امامت امام نقی هادی (ع) فعال بودند، 'گروه غلات' را باید نام برد كه افكار و عقاید پوچ و منحط و بي اساسي داشتند و خود را شیعه وانمود مي‏كردند. آنان در باره امام غلو كرده و براي او مقام الوهیت قائل مي‏شدند و گاهي نیز خود را منصوب از طرف امام قلمداد مي‏كردند و بدین وسیله موجبات بدنامي شیعیان را در میان فرقه‏هاي دیگر فراهم مي‏كردند. امام نقی (ع) از این گروه اظهار تبري كرده و تلاش مي‏ كرد كه با طرد آنان، اجازه ندهد لكه ننگي بر دامن تشیع بنشیند.

امام دهم طي نامه‏ها و پاسخ هایي كه به سوالات شیعیان در این باره مي‏داد، این گروه را منحرف و كافر معرفي و به شیعیان توصیه مي كرد كه از آنان دوري جویند.

امام در پاسخ یكي از شیعیان در باره 'ابن حسكه' كه از سردمداران غلات آن دوره بود، در باره عقاید باطل او، چنین نوشت: «ابن حسكه - كه لعنت خدا بر او باد - دروغ گفته است، من او را از دوستان و پیروان خود نمي‏دانم، او را چه شده است؟ خدا لعنتش كند! سوگند به خدا، پروردگار، محمد (ص) و پیامبران پیش از او را جز به آیین یكتا پرستي و امر به نماز و زكات و حج و ولایت نفرستاده و محمد (ص) جز به سوي خداي یكتاي بي همتا دعوت نكرده است.

ما جانشینان او نیز بندگان خداییم و به او شرك نمي‏ورزیم. اگر او را اطاعت كنیم مشمول رحمت او خواهیم بود و چنانچه از فرمانش سرپیچي نماییم، گرفتار كیفرش خواهیم شد. ما بر خدا حجتي نداریم، بلكه خدا است كه بر ما و بر تمامي آفریده هایش حجت دارد. من از كسي كه چنین سخناني مي‏گوید، بیزاري مي‏جویم و از چنین گفتاري به خدا پناه مي‏برم، شما نیز از آنان دوري گزینید و آنان را در فشار و سختي قرار دهید و چنانچه به یكي از آنها دسترسي پیدا كردید، سرش را با سنگ بشكنید.'

* شهادت امام هادی (ع)

امام علی النقی (ع) با آن كه در سامرا تحت كنترل و مراقبت قرار داشت، اما با وجود همه رنج ها و محدودیت ها هرگز به كمترین سازشي با ستمگران تن نداد. بدیهي است كه شخصیت الهي و موقعیت اجتماعي امام و نیز مبارزه منفي و عدم همكاري او با خلفا، براي طاغوت هاي زمان هراس آور و غیر قابل تحمل بود، و پیوسته از این موضوع رنج مي‏بردند. سرانجام امام هادی (ع) در زمان 'معتز'، مسموم شده و در رجب سال 254 هجري به شهادت رسید و در سامرا در خانه خویش به خاك سپرده شد.

فراهنگ 1883



:: برچسب‌ها: مکزیک , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز پنج شنبه خبرنگار ایرنا،‌' رضا شمس اردكانی' افزود: طب سنتی توام با فلسفه ، نجوم ، حكمت و بسیاری از آموزه های دینی است كه با شروع انقلاب اسلامی مطرح و رشد كرد.

به گفته وی ،طب سنتی مثل رشته های دیگر نظیر ریاضی ، فیزیك، شیمی نیست بلكه یك مكتب است.

وی با بیان تاریخچه این طب افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی یكی از طرفداران و پیگیران توسعه طب سنتی در ایران هستند و می خواهند این كار انجام شود.

اردكانی در جلسه شورای اداری كه با حضور نماینده مردم اردكان در مجلس شورای اسلامی، مدیر كل صدا و سیمای استان یزد ، فرماندار ، امام جمعه و دیگر مسئولین اردكان برگزار شد، افزود : مجوز دانشكده طب سنی در شهرستان اردكان صادر شد كه امیدواریم این مركز سرآمد همه دانشكده های طب سنتی در كشور باشد.

دانشكده طب سنتی اردكان دومین دانشكده طب سنتی در ایران است .

ك/27544/1968



:: برچسب‌ها: آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا ، دولت ایالت مادرید دو هزار و 300 تن نیروهای ویژه امنیتی را برای كنترل هواداران بكار گرفته است.

بارسلونا و آتلتیك بیلبائو سه سال قبل در دیدار فینال جام حذفی در والنسیا به مصاف هم رفته بودند و این بار در دیدار هیجانی دیگر در مقابل همدیگر قرار خواهند گرفت.

دیدار سه سال قبل دو تیم كه به پیروزی چهار بر یك بارسلونا انجامید آغاز دوران باشكوه پیروزی های 'پپ گواردیولا' سر مربی‌ بارسلونا بود كه با بازی امشب به پایان خواهد رسید.

از سوی دیگر بازی امشب فرصتی برای آتلتیك بیلبائو است كه بتواند انتقام شكست سه سال پیش را بگیرد.

دو تیم بارسلونا و آتلتیك بیلبائو از ایالت های ملی‌ گرا و جدایی طلب اسپانیا هستند و سه سال قبل در دیدار فینال جام حذفی ، هنگامی كه پادشاه اسپانیا به ورزشگاه وارد شد در حالی كه سرود ملی‌ اسپانیا خوانده می شد، هواداران دو تیم شروع به هو و توهین كردن پرداختند.

'اسپرانزا آگیره' رییس دولت ایالت مادرید با اشاره به واقعه سه سال پیش گفت كه اگر امشب هواداران به سرود ملی‌ و پادشاه توهین كنند، بازی باید لغو شود.

بسیاری از سیاستمداران ، فوتبالیست ها و مقامات برجسته ی ورزش فوتبال این سخنان وی را محكوم گردید.

گروه های افراطی راستگرای اسپانیا تصمیم گرفتند كه به مناسبت برگزاری دیدار فینال جام حذفی اسپانیا با شعار'علیه جدایی طلبی- یك پرچم ، تظاهرات برای اتحاد ' بر ضد افكار جدایی طلبی تظاهرات كنند.

گروه های 'فالانژ' و 'میهن پرستی‌ اسپانیا' طی یك فراخوان اعلام كردند: این تظاهرات كه در خیابان های مادرید و به مدت 5/1 ساعت ادامه خواهد داشت، دور از استادیوم ویسنته كالدرون برگزار خواهد شد.

دفتر مركزی عالی‌ پلیس اسپانیا چند روز قبل هشدار داد كه دلایل محكمی وجود دارد كه برگزاری این تظاهرات صلاح نیست زیرا ممكن است كه به ایجاد درگیری ، هرج و مرج عمومی‌ خسارت مالی و خطر جانی منجر شود.

دولت محلی مادرید پس از دریافت هشدار پلیس به فراخوانان تظاهرات اعلام كرد كه تظاهرات مذكور را به روز دو شنبه هفته آینده موكول كنند كه این تصمیم با مخالفت گروه های افراطی راستگرا روبرو شده است.

دادگاه دیوان عالی‌ مادرید نیز حكم دولت محلی را لغو كرده و به تظاهركنندگان اجازه داد كه اعتراضات خود را امروز برگزار كنند.

اروپام **1234** 1917



:: برچسب‌ها: گل ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از منابع خبری محلی، این زمین لرزہ در بخش ھایی از شھر كویته مركز ایالت بلوچستان، سیبی، مستونگ و مناطق دیگر این ایالت رخ داد ه است.

سازمان لرزه نگاری و مركز ھواشناسی پاكستان كانون این زمین لرزه را در 90 كیلومتری شمال منطقه خضدار ایالت بلوچستان اعلام كرد.

زمین لرزہ امروز در ایالت بلوچستان باعث ترس مردم و خروج آنان از خانه ھای خود شد.

ھفت نفر از جمله چھار كودك در اثر وحشت از وقوع زلزله و به ھنگام خروج از منازل خود مصدوم شدند.

نیروهای امدادی پس از این حادثه مصدومان را به مراكز درمانی منتقل كردند.

آساق ** 1095 ** 1917



:: برچسب‌ها: فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

محسن نامجو، خواننده، آهنگساز ونوازنده ایرانی که کارش تلفیقی ازموسیقی سنتی و محلی ایرانی با جاز، راک و بلوز است. در فعالیت های تازه هنری خود، تازه ترین آثار و ترانه های خود که تابستان امسال در قالب آلبومی به نام "سیزده/هشت" به بازار خواهد آمد را درکنسرتی در تالار "اورفیوم" شهر لس آنجلس اجرا کرد.

نامجو که در چندماه گذشته علاوه بر شرکت دریک اثر نمایشی از ساخته های "شیرین نشاط" هم اکنون مشغول تمرین نمایش دیگری به نوشته و کارگردانی "بهرام بیضائی" به نام "جانا و بلا دور" به شیوه "سایه بازی" با مضمون های اسطوره ای است، از چندی پیش در دانشگاه "استنفورد" در شمال کالیفرنیا به تحقیق دررشته موسیقی اشتغال دارد.

او هم چنین هفته گذشته (یکشنبه ۱۰ می) در مرکز پژوهش های ایرانی ساموئل جوردن در دانشگاه "ارواین" در جنوب لس آنجلس درباره سه موضوع مختلف در رابطه با موسیقی ایرانی سخنرانی کرد و گفت :یکی از این مقالات چند سال پیش در ایران نوشته شده بود ولی دوتای دیگر در طول دوسال گذشته در کالیفرنیا تکمیل شده است و درواقع گوشه ای از وظایف کاریمان بود در بخش موزیک دانشگاه استنفورد. اولین سخنرانی درباره رابطه تلفیق شعر و موسیقی ایرانی بود. دومی درباره رابطه ردیف های موسیقی سنتی ایرانی و هفت دستگاه یا رپرتوار این موسیقی با موضوع استبداد سیاسی است و سومی هم که قرار است به زودی به زبان انگلیسی به چاپ برسد در رابطه با موسیقی مستقل در ایران بود و قرار است در اینترنت قرار بگیرد.

با محسن نامجو که آثارش همواره واکنش های فراوانی به همراه داشته به گفتگو نشستیم:

شما سال ها پیش ضمن اجرای چند صدای مختلف در یک کتاب صوتی، به نوعی کارهای نمایشی را تجربه کرده اید اما به نظر می رسد در یک سال گذشته بیشتر فعالیت های شما در زمینه تئاتر بوده است. آیا احساس می کنید که موسیقی به تنهایی کافی نیست؟

محسن نامجو

"درحال حاضر فقط به یک چیز فکر می کنم. هستی تا بیان کنی دیگر ..حالا هرچیزی را که بهش فکر می کنی؛ هستی تا بیان کنی."

نه. درواقع هردوی این تجربیات پیشنهاد هایی بود که به من شد و دعوتی بود که از من کردند و من هم خیلی مفتخرم .

از حدود یک سال قبل قرار شد کار این پرفورمنس (اعتراض وارد نیست) را با خانم نشاط انجام بدهیم. در ذهن ایشان البته اجرای یک تئاترنبود و در ابتدا قرار بود یک کار تصویری و اجرایی انجام بشود و چیزی باشد بین نمایش و موسیقی و ما با آن هدف جلو رفتیم و کار شکل گرفت و درمجموع تجربه خیلی آموزنده و خوبی بود برای من. ایشان هم کاملا دست من را باز گذاشته بودند برای انجام هرکار موسیقیایی .

البته فقط ۵ درصد کار من در این پروژه بازیگری و بیان دیالوگ بود و بقیه خوانندگی بود اما خیلی چیز یاد گرفتم. اما کار آقای بیضائی کاملات متفاوت است. این کار که واقعا انجامش برای من افتخار آمیز است درواقع متنی است که تا بحال درجایی چاپ و یا اجرا نشده.

ایشان ۴۰ سال پیش، نوشتن آن را شروع کردند و بعد به مرور زمان کامل شده و این اواخر وقتی صحبت اجرای آن پیش آمد ایشان تازه ترین نسخه آن را بازنویسی کردند و آن را به دست ما دادند.

بازهم اینجا من نقشم یک نقش موسیقیایی کامل نیست. از روز اول در تمرین ها، استاد بیضائی به من گوشزد کردند که چیزی که ایشان از من می خواهند خوانندگی نیست و بازیگری هم نیست. بلکه چیزی بین این دو است. تنها الگویی هم که من از این نوع کار از قبل در ذهنم داشتم نقالی بود. یعنی با راهنمایی های ایشان ، منابع تصویری و هم چنین خاطرات ومشاهدات خودم از نقالی و پرده خوانی. مژده شمسائی عزیز هم بود و کمک وهمکاری کرد. درواقع نمایش سایه به این شکل در داخل ایران هرگز اجرا نشده و حالا چنین کاری برای اولین بار در خارج از ایران اجرا می شود.

شما در سال ۱۳۸۷ به یکی از نشریات خارج از کشور گفته بودید که برخی از افرادی که درقله های هنر و ادبیات ایران حضور شاخصی داشته اند علیرغم انتشار آثار تازه در خارج نتوانسته اند گل کنند و در آن زمان شما ترس این را داشتید که این "بلا" سر شما هم بیاید. امروز در این مورد چه احساسی دارید؟ آیا احساس می کنید هنرشما توانسته در خارج از کشور آنچنان که باید مورد توجه قرار بگیرد؟

راستش من این واژه "ترس" را حقیقتا هیچوقت به کار نبرده ام. این سئوالی بود که خیلی از مصاحبه کنندگان از من پرسیده اند. من دوتا جواب در این رابطه دارم. یکی این که من هنوز آرشیوم پر است یعنی کلی کار دارم از ایران که درواقع همین خودش باعث می شود احساس خلائی نکنم. یعنی شاید برای این قضیه هنوز زود باشد. ولی جواب اصلی این است که حتی اگر هم این زندگی بیرون از ایران تغییراتی را در آدم ایجاد کند یا در دیدگاهم تغییری ایجاد شود و حتی اگر دیگر آن شکلی از سوختن یا دردمندی ویا آن حس و حالی که در ایران بوده در کارهایی که بیرون از ایران است دیده نشود، من هیچ ابایی ندارم.

محسن نامجو

"از روز اول در تمرین ها، استاد بیضائی به من گوشزد کردند که چیزی که ایشان از من می خواهند خوانندگی نیست و بازیگری هم نیست. بلکه چیزی بین این دو است. "

من خودم را برای این تغییر آماده کرده ام. چه عیبی دارد؟ آدم بیاید بیرون از ایران و تجربیات تلخ و خوب گذشته اش رو بگذارد کنار و به تجربیات تلخ و خوب جدیدی تن بدهد و این اگر حتی موجب این بشود که آن موسیقی تغییر بکند و یا موجب قضاوت بعضی ها بشود که این موسیقی آن تاثیرقدیم را دارد یا ندارد یا بهتر است و یا نه، راستش این مسئله کوچکترین اهمیتی برای من ندارد.

آیا این نوعی دیدگاه از درون ایران به بیرونی است که خود شما هم یک زمانی داشته اید اما امروز طور دیگری به این قضیه نگاه می کنید؟

فکر می کنم آن تجربیاتی که ما از اهالی فرهنگ و هنر نسل قبل داریم و کسانی که قبل از ما مهاجرت کرده اند موجب یک مقدار پیش داوری هایی راجع به امثال من شده بود و پیشاپیش می دانیم که اگر فلانی از اینجا برود دیگر قرار نیست ما موزیک خوبی بشنویم یا اصلا قرار است که معنی اش را از دست بدهد.

اساسا من به آن معنی در ایران هم که بودم خیلی اعتقاد نداشتم. چون آدم تصویری که از خودش دارد را باید همیشه برای خودش زنده و تازه نگهدارد. آن تصویری که دیگران از آدم دارند، هر تصویری که باشد معلوم نیست چقدر سندیت دارد که حالا نگران خراب شدنش باشیم.

من خودم همیشه از خودم تصویر آدمی را دارم که باید جستجو و تجربه کند. این تجربه در ایران به شکل دیگری بود اینجا هم هنوز همان تجربه ایران دارد ادامه پیدا می کند و آدم با سبک های جدید و موزیسین های جدید آشنا می شود و با یک دنیای جدید و من سعی می کنم خودم را اسیر آن تصاویری که دیگران به هرشکلی حالا چه خوب و چه بد از من ساخته اند نکنم.

این ها یعنی هنر شما همان مسیر گذشته را طی می کند اما شکل تازه ای به خودش گرفته؟

بله. می توان اینطور گفت. چون هر دفعه اتفاق جدیدی می افتد از جمله همین آلبوم تازه ای که قرار است تابستان منتشر شود.

با درنظرگرفتن استقبال روزافزونی که از کنسرت ها و کارهای شما میشه آیا احساس می کنید که مشکلی که شما آن را پیش از این "عدم آشنایی مخاطبان خاص با اصول اولیه موسیقی" خوانده بودید از میان برداشته شده و موسیقی امروز مخاطب خودش را پیدا کرده؟

درواقع خود موسیقی ایرانی به عنوان مجموعه ای از ۷ دستگاه و پنج آواز و یک سری گام یک امری است که که در واقع نه خوب است و نه بد. موزیک است. موج صوتی است. یک سری اتفاقات فیزیکیست در هوا.

"این ذهن موزیسین است که می تواند به موسیقی ایرانی پر و بال بدهد و بازش کند و از دریچه هایی که هست هرچه بیشتر ازقفس آزادش بکند یا نکند"

این ذهن موزیسین است که می تواند به آن پر و بال بدهد و بازش کند و از دریچه هایی که هست هرچه بیشتر ازقفس آزادش بکند یا نکند . چون اگر فکر کنه که این نباید دست بخورد و هی نگهش دارد، می شود شکلی که حالا در همه این دهه هایی که داشتیم دیده ایم. برای همین هم این کار یا تجربه هایی که من کرده ام بخاطر خارق العاده بودن این به اصطلاح موزیسینی که من باشم نبوده و بیشتر بخاطر این بوده که ما تجربه کم داشته ایم و آدمی که تن بدهد به این تجربه ها کم بوده است. برای من این یک امر بدیهی بود. یعنی اینکه می شود با کم و اضافه کردن یک سری درجات یک گام که ربط پیدا می کند به یک زمینه خیلی خیلی قدیمی در موسیقی محلی خودمان آن را ارتباط بدهیم به موسیقی غربی که خیلی مدرن است. من هرگز به قصد اینکه نو آوری یا انقلابی در موزیک ایجاد کنم کاری نکرده ام . به نظر من نوآوری که با آگاهی قبلی انجام بشه هیچوقت اصیل نیست.

برخی کارهای شما را کاملا غیرسیاسی می خوانند وحتی معتقدند ریتم های غیرمتعارف و استفاده ابزاری از حنجره و به خصوص رابطه ای که شما با هجاهای شعری در ترانه هایتان ایجاد کرده اید صرفا نوعی فریاد اعتراضی و تا حدی ناخود آگاه نسبت به عدم تلفیق پذیری موسیقی سنتی ایرانی با موسیقی نوین جهان به شمار می رود؟

خیلی خوشحالم که این را می شنوم. همیشه به این موضوع اعتراض داشته ام که کار من را به عنوان اعتراض سیاسی می بینند و البته خیلی ها این سبک کار می کنند و به نظر من این خیلی موسیقی محترمی است و لازم است که باشد. می دانید که یک سری اتفاقات سیاسی اجتماعی راجع به شخص بنده افتاده که به درست یا غلط، چنین تصویری به خصوص در داخل ایران در مورد من بازنمایی و آگراندیسمان و بزرگ می شود. ولی من همیشه سعی کردم وقتی تریبونی دراختیارم بوده بگویم که اعتراض من به این دولت و آن دولت نیست . اعتراض به این رژیم و آن رژیم نیست. اعتراض به اساس آن چیزیست که ما به عنوان یک انسان در این دنیا درک می کنیم و در آن به نقصان هایی پی می بریم و سعی می کنیم این نقصان ها را گاه به صورت طنز و گاه به صورت تراژدی و به هر شکلی نشان بدیم و از این مسائل انتقاد کنیم.

شما قبلا از سانسور در ایران و خودسانسوری که به قول خودتان در وجود همه هنرمندان ایرانی وجود دارد گفته بودید. آیا احساس می کنید در دوران زندگی در خارج از ایران توانسته اید به راحتی و بدون هرگونه هراسی این خودسانسوری را در درون خودتان ریشه کن و به قول خودتان "عقده گشایی" کنید؟

خودسانسوری امری بود که در وجود خیلی از ماها نهادینه شده بود اما من هیچوقت شخصا با این مسئله مشکلی نداشتم. البته خیلی وقت ها آدم حتی در خانه خودش و در لحظه نوشتن کار فکر می کرد که این اثر چه سیری رو باید طی بکند و از پله های کدام وزراتخانه باید بالا برود. اتفاقا "عقده گشایی" واژه ای است که من پیش از این ها با همکاران دیگرم ازش استفاده کرده ام اما درحال حاضر فقط به یک چیز فکر می کنم. هستی تا بیان کنی دیگر ..حالا هرچیزی را که بهش فکر می کنی؛ هستی تا بیان کنی.



:: برچسب‌ها: غذا , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

روزنامه های انگلیس نوشتند كه این بار پای راست بكام به نوعی دیگر مخاطبان را شاد خواهد كرد. این بار بكام پا به توپ وارد استودیوی موسیقی می شود و در قالب یك آگهی بازرگانی باید ' سرود شادی' را بنوازد.

سرود شادی یا 'Ode to Joy' موومان چهارم سمفونی شماره 9 بتهوون است كه به عنوان سرود رسمی اتحادیه اروپا انتخاب شده است.

بتهوون در این سمفونی با كلام از اشعار شیلر استفاده كرده است كه این اشعار به نوعی بازگویی مضمون شعر بلند سعدی ،'بنی آدم اعضای یكدیگرند'است .

بكام باید توپ را به گونه ای به سمت یك دیوار 15 فوتی و 40 درام شلیك كند تا از آن آوای شاهكار بتهوون درآید.

البته در صورتی كه این بازیكن فوتبال در نواختن صحیح نت ها دچار مشكل شود حقه های فیلمبرداری و ویرایش فیلم به مدد او خواهند آمد.

1553



:: برچسب‌ها: اتومبیل , لندن , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار ایرنا در دمشق ، در این دیدار كه در محل وزارت ارتباطات و فناوری سوریه انجام شد ، دو طرف در خصوص تامین تجهیزات ارتباطی، ارتباط مستقیم فیبر نوری، ارتباطات بی سیم، همكاری در خصوص آژانس فضایی بین دو كشور و آموزش نیروهای وزارت ارتباطات سوریه گفت و گو و تبادل نظر كردند.

تهران و دمشق همچنین توافق كردند تا در زمینه همكاری های مزبور ضمن فعال كردن توافق ها و یادداشت های گذشته نشست های مشترك نیز داشته و كشورهای همسایه را نیز برای پیوستن به این همكاری ها تشویق كرده تا استقلال خود را در این حوزه بدست آورند.

استفاده از فناوری های ارتباطی و فضایی ایران برای توسعه همكاری بین كشورهای منطقه و تشكیل قطب واحد در دنیای مجازی از دیگر محورهای گفت و گوی وزرای ارتباطات و فناوری ایران و سوریه بود.

ارایه كمك های علمی و فنی از سوی ایران برای آموزش نیروهای متخصص سوری در ارتباط با برنامه های فضایی و برگزاری دوره های كوتاه مدت تصاویر ماهواره ای و سنجش از راه دور از دیگر محورهای دیدار تقی پور و الصابونی بود.

وزیر ارتباطات و فناوری سوریه در این دیدار از مواضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با تحولات اخیر در سوریه تقدیر و تشكر كرد.

تقی پور امروز در دیدار با 'بشار اسد ' رییس جمهوری سوریه نیز پیام دعوت 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری اسلامی ایران برای سفر اسد به تهران و حضور در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران را تسلیم وی كرد.

شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد پنجم تا دهم شهریور ماه سال جاری به ریاست جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار می شود.

تقی پور كه روز گذشته (چهارشنبه) در راس هیاتی وارد فرودگاه بین المللی دمشق شد، از سوی وزیر ارتباطات و فناوری سوریه و 'محمدرضا رئوف شیبانی' سفیر ایران و جمعی از مسو,لان نهادهای ایرانی در سوریه مورد استقبال قرار گرفت.

خاورم**1436



:: برچسب‌ها: لا ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا، 'سیم الدین دوستف'روز جمعه در گفت و گو با خبرگزاری 'اوستا'، نقش مهاجران كاری را در مجموع بودجه تاجیكستان مهم عنوان كرد و گفت: دولت برای این افراد كه جمعیت آنها در هر فصل بالغ بر یك میلیون نفر می شود، كار زیادی انجام نمی دهد و معضلات آنها همچنان باقی است.

مجموع درآمد مهاجران كاری تاجیكستان در سال 2011 در روسیه افزون بر سه میلیارد دلار شد كه این مبلغ بیش از كل بودجه سالانه این كشور است.

وی با بیان آنكه دولت دوشنبه نتوانسته صنعت را توسعه داده و شغل مناسبی برای مردم ایجاد كند، پیشنهاد كرد دولت با بهبود وضعیت اقتصادی و جلب سرمایه گذاران خارجی، از مهاجرت نیروی كاری خود به خارج پیشگیری كند.

دوستف تاكید كرد: دولت برای حفاظت از حقوق این افراد و حل مشكلات كارگران مهاجر كه پایه اساسی اقتصاد كشور را تشكیل می دهند، فرآیند ایجاد فرصتهای شغلی مناسب را در كشور تنظیم كند.

این تحلیلگر اقتصادی افزود: انتقال حدود 3،8 میلیارد دلار ارز از خارج یا معادل نیمی از تولید ناخالص داخلی در سال گذشته نشان از نقش اصلی این افراد در تامین بودجه كشور دارد لذا حل معضلات آنها نیز باید مدنظر قرار گیرد.

به گفته وی، از نزدیك به 5/7 میلیون نفر جمعیت كشور بیش از 2،9 میلیون نفر آن شاغل هستند كه نقش اصلی در تامین بودجه را مهاجران كاری برعهده دارند.

وی با اشاره به حوزه مهاجرت در اقتصاد تاجیكستان از دولت خواست اعزام مهاجران كاری به خارج را ساماندهی كند و منابع درآمدی این بخش را صرف توسعه بخش تولید و صنعت كند تا كشور به تدریج از وابستگی به خارج برای اعزام نیروی كار بی نیاز شود.

تحلیلگر دیگر تاجیك نیز گفت: برای ارتقا جایگاه مهاجران كاری این كشور در روسیه و دیگر جمهوری های آسیای میانه، دولت باید با ارایه آموزش های فنی و زبان امكان استفاده از این افراد را در بخش های تخصصی كشورهای هدف فراهم كند.

'عبدالغنی محمدعظیم اف'بر ضرورت بهبود وضعیت مهاجرت نیروی كار و خدمات قابل ارایه به این افراد تاكید كرد و گفت: تنها روسیه است كه می تواند این همه از نیروی كار تاجیك را بپذیرد لذا باید متناسب با خواسته های مسكو آنها را آموزش داد و اعزام كرد.

وی در همین ارتباط یادآور شد: در پی تشدید اختلافات مسكو و دوشنبه درباره خلبانان روسی و تهدید اخراج دسته جمعی مهاجران كار تاجیك از سوی روسیه، خدمات مهاجرت كشور قصد دارد كه مهاجران را به بلاروس اعزام كند اما این كشور اعلام كرد تنها می تواند حدود یكهزار كارگر را جذب كند.

وی با بیان آنكه برای بهبود عملكرد سازمان های مهاجرت باید از افراد كارشناس و متخصص كه توان تجزیه و تحلیل عمیق بازار كار خارجی را داشته باشد، استفاده كرد، گفت: این امر نه تنها به تغییر وضعیت فعلی مهاجران كاری تاجیك كمك خواهد كرد بلكه نگرانی خانواده ها را نیز كاهش خواهد داد.

عظیم اف با بیان آنكه بیش از نیمی از پول های ارسالی صرف هزینه های جاری از جمله مواد غذایی می شود، تاكید كرد كه باید این منابع صرف تولید ثروت و اشتغال در كشور شود.

شرایط نامطلوب برای كارگران مهاجر این كشور در روسیه سبب شده تا دوشنبه بازار كار اوكراین و لهستان را با هدف اعزام نیروی كار به این كشورها مورد بررسی قرار دهد.

بانك توسعه آسیایی از مسوولان تاجیكستان خواسته است مبالغ هنگفتی كه هر ساله توسط مهاجران كاری تاجیك وارد كشور می شود را برای ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد شكننده این كشور هزینه كنند.

این بانك اعلام كرد با وجود تلاش تاجیكستان برای از بین بردن پیامد های بحران مالی در دو سال اخیر، این كشور همچنان از كشورهای فقیر دنیا محسوب می شود لذا باید برای مقابله با فقر، سهم بخش خصوصی در تولید و صنعت خود را افزایش دهد.

براساس برخی اخبار غیررسمی 5/1 میلیون شهروند تاجیك در احداث بناها و ساختمان سازی روسیه با پایین ترین دستمزد كار می كنند اما در مقابل همان كار را با حقوق بالاتر مهاجران چینی در تاجیكستان انجام می دهند.

اساق**1558



:: برچسب‌ها: کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

'جواد قراب' روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم استقلال در حالی كه 9 امتیاز از تیم فولاد مباركه سپاهان در یازدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های ایران پیش بود نتوانست قهرمان این رقابت ها شود و در لیگ قهرمانان آسیا نیز با نمایش ضعیف مقابل فولاد مباركه سپاهان كنار رفت.

وی ادامه داد: البته تیم استقلال با قهرمانی در جام حذفی باشگاه های ایران مجوز حضور در لیگ قهرمانان آسیا در سال آینده را كسب كرد، اما در اكثر دیدارهای خود در این رقابت ها میزبان بود و در دیدار نهایی نیز تیم شاهین بوشهر را شكست داد كه اكنون به لیگ دسته اول سقوط كرده است.

وی با بیان اینكه تماشاگران سرمایه های فوتبال كشورمان هستند ،اضافه كرد: تیم های بزرگی همچون استقلال و پرسپولیس همیشه حاشیه های خاص خود را دارند و مربی كه هدایت این تیم ها را بر عهده می گیرد باید توان مدیریت تیم و خنثی كردن این حاشیه ها را داشته باشد.

قراب در خصوص شكست استقلال مقابل فولاد مباركه سپاهان و كنار رفتن این تیم از لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: این دیدار با تمام بازی های استقلال تفاوت داشت و آبی پوشان با نمایش بسیار ضعیف خود در حد تیم استقلال نبودند.

پیشكسوت باشگاه استقلال افزود: هر چند در این دیدار به نظر می رسد برخی بازیكنان به اشتباه به تیم بزرگ و پرهوادار استقلال آمده اند، اما توجیه شكست و متهم كردن بازیكنان به كم كاری نادرست است.

وی تاكید كرد: باید قبول كنیم كه تیم های عربی با صرف هزینه های گراف و جذب بازیكنان مطرح نسبت به تیم های ایرانی قوی تر شده اند و انتظار زیادی از تیم های كشورمان در لیگ قهرمانان آسیا نباید داشته باشیم، اما تیم استقلال با نمایشی ضعیف مقابل تیم سپاهان از این رقابت ها كنار رفت و هواداران پرشمار خود را ناراحت كرد.

قراب اظهار داشت: من نیز به عنوان پیشكسوت باشگاه استقلال از عملكرد امسال این تیم رضایت ندارم و امیدوارم آبی پوشان در فصل آتی نتایج مطلوبی در رقابت های مختلف كسب كنند.

ورزشی**7537**1553



:: برچسب‌ها: عکاسی , مرخصی , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرگزاری فارس، 3 نماینده پینگ‌پنگ بانوان ایران امروز در مرحله مقدماتی مسابقات انفرادی تور جهانی پینگ‌پنگ در شانگهای چین به مصاف حریفان خود رفتند.

پریسا صمدی، مریم صامت و محجوبه عمرانی نمایندگان ایران بودند که با قبول شکست 4 بر صفر مقابل حریفانشان از دور رقابت ها کنار رفتند.

پریسا صمدی و مریم صامت در سومین دیدار مقابل نمایندگان کره شمالی و محجوبه عمرانی مقابل نماینده اتریش به میدان رفتند تا با این نتیجه سومین شکست آنها در این مسابقات رقم بخورد.

این بازی ها از روز گذشته در شانگهای چین آغاز شده و تا 7 خرداد ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/آ



:: برچسب‌ها: هنر ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 5 خرداد 1391 | نظرات ()