نوشته شده توسط : breketid

یكی از مهمترین رخدادهای فلسطین و حتی منطقه در سال گذشته آشتی گروه های اصلی فلسطینی -فتح و حماس- پس از سال ها اختلاف و نزاع بود.

توافقنامه آشتی ملی میان گروه های فلسطینی بهار سال 90 در قاهره و با حضور رهبران این گروه ها امضا شد. بر این اساس گروه های فلسطینی توافق كردند كه از این پس اداره امور تمامی سرزمین های فلسطینی به تشكیلات واحدی سپرده شود.

پس از گذشت چند ماه از توافق قاهره، در بهمن ماه، گروه های فلسطینی در اجلاسی در قطر اعلام كردند كه یك دولت انتقالی به ریاست محمود عباس تشكیل می دهند تا بزودی انتخابات مجلس و ریاست جمهوری برگزار كند.

امضای تفاهم نامه دوحه میان دو گروه فلسطینی فتح و حماس كه به موجب آن هر دو گروه با همكاری یكدیگر قرار است دولت وحدت ملی را تشكیل دهند، نتیجه بن بستی بود كه همه گروه های فلسطینی در سال های اخیر در آن قرار گرفته بودند. از سوی دیگر زمینه اصلی كه باعث شد، فتح و حماس پس از سال ها كشمكش و درگیری حاضر به مصالحه و آشتی ملی بشوند باید در تحولات یكساله اخیر در جهان عرب جستجو كرد.

جریان فتح به رهبری محمود عباس سال ها تصور می كرد از طریق مذاكره با رژیم صهیونیستس می تواند به حداقل امتیازات با كمك آمریكا دست یابد. بر همین اساس وارد مذاكره با رژیم صهیونیستی شد و در چارچوب مذاكره به طور كامل 'مقاومت' را تخطئه كرد و تاكید داشت كه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی به جایی نمی رسد و باید از طریق مذاكره با این رژیم و به كمك آمریكا به اهداف خود دست یابیم. در واقع استراتژی اصلی محمود عباس، نفی مقاومت و پیگیری مذاكره با صهیونیست ها بود و بسیار به این راهكار امید داشت و فكر می كرد از این طریق می تواند دستاوردهایی داشته باشد.

اما برخورد كابینه افراطی رژیم صهیونیستی و در راس آن نتانیاهو با محمود عباس و اینكه حتی حاضر نشد روند شهرك سازی را در مناطق مختلف فلسطین بویژه بیت المقدس شرقی متوقف سازند و حتی تسلیم فشارهای آمریكا و اروپا در این زمینه نشد، محمود عباس را به این نتیجه رساند كه استراتژی مذاكره با رژیم صهیونیستی به جایی نمی رسد. بر همین اساس جریان فتح پس از این ناكامی ناگزیر به جلب نظر رقیب دیرینه اش یعنی حماس شد.

در واقع تشكیلات خودگردان یا سازمان فتح كه روی طرح 'دو دولت' رییس جمهوری ایالات متحده آمریكا و روند مذاكرات با رژیم صهیونیستی حساب كرده بود متوجه شد كه این مذاكرات به نتیجه نرسیده و نخواهد رسید و دولت آمریكا هم برخلاف شوق و علاقه ای كه در ابتدای دوره ریاست جمهوری باراك اوباما از خود نشان می داد، دیگر توان اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پیشرفت پروژه دو دولت را ندارد. فتح احساس كرد كه مذاكرات در بن بست قرار گرفته و از مدت ها پیش این بن بست ایجاد شده و آخرین دور مذاكرات میان نمایندگان رژیم صهیونیستی و تشكیلات خودگردان در پایتخت اردن مشخصا نشان داد كه این روند به جایی نمی رسد.

از سوی دیگر حماس كه پروژه مقاومت را سرلوحه كار خود قرار داده، عملا مدتی بود كه مقاومت را تحت عنوان 'آرام سازی' متوقف كرده چرا كه شرایط منطقه ای و بین المللی را برای ادامه مقاومت و اجرای عملیاتی در این خصوص مناسب نمی بیند. به ویژه با توجه به جدا شدن نوار غزه و كرانه باختری رود اردن قاعدتا باید فرایند مقاومت در چارچوبی مشخص، اهداف معینی را دنبال می كرد كه این چارچوب مشخص نبود و بیم آن می رفت كه عملیات مقاومت صرفا در خلاء دنبال شده و به نتیجه سیاسی مطلوب نینجامد و این گروه روز به روز منزوی تر شود.

نكته مهم در فرآیند نزدیكی فتح و حماس، تحولات خاورمیانه به ویژه در مصر بود. مصر در زمان مبارك حامی محمود عباس و در مذاكرات همواره مدافع این گروه فلسطینی بود. حماس در زمان مبارك همواره اعتقاد داشت كه مذاكراتی كه تحت حمایت مصر انجام می شود، بی تردید به سود فتح تمام خواهد شد. تحولات مصر و بركناری مبارك و تشكیل دولت جدید در مصر، ورق را به سود حماس برگرداند. از همین جا بود كه حماس احساس قدرت بیشتر كرد و به این نتیجه رسید كه می تواند در شرایط جدید با وضعیتی برابر وارد مذاكره با دولت خودگردان شده و امتیازگیری كند.

در این فضا فشار افكار عمومی مردم فلسطین كه خواهان وحدت سیاسی دو گروه فلسطینی فتح و حماس بودند نیز بر ضرورت تصمیم گیری جدید افزود. به این ترتیب دو گروه مذكور در دوحه به توافقی رسیدند كه شاید بتوان گفت بیشتر پاسخی به خواست افكار عمومی مردم فلسطین برای وحدت و ابزاری برای خروج از بن بست ایجاد شده است.

این دو گروه پیشتر هم به میز مذاكره آمده و دست به توافقاتی زده بودند اما هر بار تنها توافقی كلی برای تشكیل دولت شكل می گرفت و روی جزییات هیچ توافقی انجام نمی شد. در توافق اخیر دوحه، دو گروه توافق كردند كه محمود عباس به عنوان نخست وزیر تعیین شود و دو گروه به سوی برگزاری انتخابات آزاد و تشكیل مجلس قانون گذاری و مجلس ملی پیش روند. این توافقات، نتیجه واقعیات تحولات جدید منطقه است. با این وجود، آینده توافق معلوم نیست؛ چرا كه تجربه نشان داده هر نوع توافقی میان این دو گروه با مشكلاتی همراه بوده است. در صورتی كه توافق دوحه بدون مشكل پیش رود بخشی از منافع ملت فلسطین تحقق خواهد یافت.

با وجود اینكه فتح و حماس در چند سال گذشته به دلایل مختلف می توانستند به همكاری و توافق برسند، اما اینگونه نشد تا اینكه واقعیات موجود در فلسطین و نیز تحولات جهان عرب هر دو گروه را به این نتیجه رساند كه نیازمند همكاری با یكدیگر برای تحقق اهداف شان هستند.

برخی این توافق را تنها یك تاكتیك برای خرید زمان و گذار از شرایط فعلی منطقه می دانند. فارغ از اینكه توافق اخیر تاكتیك است یا یك استراتژی باید به این نكته توجه داشت كه جبر زمانه این دو گروه را وادار به توافق كرده است. با توجه به پایگاه اجتماعی و سیاسی و قدرتی كه هر كدام از دو گروه چه در داخل فلسطین و چه در خارج دارند، دریافته اند كه به تنهایی نمی توانند كار را به پیش برند. هر دو، دشمن سرسختی به نام رژیم صهیونیستی دارند و برای مقابله با این دشمن راهی جز همكاری ندارد. اینكه توافق اخیر تاكتیكی بوده یا راهبردی و به نتیجه خواهد رسید یا خیر، مسائلی است كه روند تحولات آینده آنها را مشخص خواهد كرد.

توافق دوحه میان دو گروه فلسطینی حماس و فتح یكی از سندهای تاریخی در صحنه فلسطین به حساب می آید. اهمیت این توافق در این است كه اولا بیش از چهار سال است كه درگیری میان این دو گروه، به نقطه ای رسیده كه فلسطین را دچار انشقاق و جدایی كرده و كرانه غربی تحت رهبری فتح و غزه تحت رهبری حماس است.

بروز دو هویت فلسطینی، یكی با وجه تسمیه حماس و دیگری با وجه تسمیه فتح باعث شده كه فلسطین در جهان امروز هویت واحدی را نمایندگی نكند. همین امر تا حدود زیادی ابتكار عمل را از گروه های فلسطینی در عرصه داخلی، منطقه ای و بین المللی گرفته بود.

پرواضح است كه رژیم صهیونیستی كه همواره از اختلاف داخلی میان فلسطینی ها برای بسط اشغالگری خود استفاده كرده، از آشتی و نزدیكی فلسطینی ها در برهه كنونی بسیار نگران است. نگرانی كه به روشنی در مواضع مقام های رژیم صهیونیستی می توان مشاهده كرد. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم پس از توافق اخیر فلسطینی ها بر سر تشكیل دولت انتقالی، ضمن محكومیت آن گفت: 'تشكیلات خودگردان فلسطین باید میان آشتی با حماس و صلح با اسراییل یكی را انتخاب كند.'.

به نظر می رسد با وحدت در صفوف فلسطینی ها موقعیت آنها در مواجهه با رژیم صهیونیستی نیز بهبود پیدا می كند و آنها با ابزارهای بیشتر و متنوعی به سمت هدف اصلی خود كه تشكیل كشور مستقل فلسطینی است، پیش خواهند رفت.

وحدت گروه های فلسطینی تنها ناكامی رژیم صهیونیستی در سال 90 نبود. به طور كلی در سال گذشته با افزایش موج بیداری در جهان عرب، رژیم صهیونیستی كه همواره از حضور رژیم های مرتجع منطقه سود می برد، شرایط دشواری را به خود دید.

شهریور ماه گذشته معترضان مصری با برپایی تظاهراتی در منطقه 'الجیزه' قاهره كه سفارت رژیم صهیونیستی در آن قرار دارد، به ساختمان این سفارت حمله ور شدند و ساعاتی آن را در كنترل خود درآوردند؛ رخدادی كه باعث شد سفیر رژیم صهیونیستی و پرسنل سفارت برای مدتی خاك مصر را ترك كردند.

از سوی دیگر طی یك سال اخیر بارها، خط لوله گاز در مسیر مصر و رژیم صهیونیستی مورد حمله قرار گرفته كه گرچه هویت حمله كنندگان آشكار نشده اما بسیاری این رخداد را نشان دهنده وجود احساسات ضدصهیونیستی در میان مردم مصر می دانند كه بویژه پس از انقلاب اخیر در این كشور، رنگ و بوی دیگری به خود گرفته است.

به طور كلی بسیاری معتقدند رژیم صهیونیستی بازنده بزرگ خیزش های مردمی یك سال اخیر در جهان عرب بوده است. گرچه خواسته اصلی جنبش های اعتراضی در كشورهای عربی، تغییر نظام های دیكتاتوری و بازشدن فضای سیاسی بوده و كمتر حوزه سیاست خارجی این كشورها را به طور مستقیم مورد هدف قرار داده، اما تردیدی نیست كه یكی از نتایج و پیامدهای تغییرات ریشه ای در ساختار سیاسی و دموكراتیزه شدن فضای این كشورها، تحولات جدی و ساختاری در حوزه سیاست خارجی این كشورها و از جمله ضرورت دوری از رژیم صهیونیستی نیز خواهد بود.

افزون بر فضای منطقه ای كه صهیونیست ها وضعیت خوبی را نداشتند، در سالی كه گذشت، در داخل رژیم صهیونیستی نیز اعتراض های گسترده ای علیه وضعیت برپا شد. اعتراض هایی كه بیش از هر چیز متوجه فساد موجود در این رژیم و محدودیت ها و مشكلات اقتصادی و معیشتی بود.

بررسی وضعیت داخلی در رژیم صهیونیستی حاكی از سردرگمی مقام های اسراییلی به ویژه دولت نتانیاهو در برابر این وضع است. همزمانی چند مساله این وضعیت را پیچیده تر و بغرنج تر كرده است. معضلات و مشكلات اقتصادی در داخل كه ناشی از افزایش قیمت كالاها و گرانی مسكن و زمین بوده است از یك سو، شكاف و گسست بین مذهبی ها و سكولارها از سوی دیگر در درون جامعه یهودی رژیم صهیونیستی، مساله مهاجرت معكوس و معضل بحران هویت ملی چالش های جدی است كه در قالب جنبش های اعتراضی داخلی نمود و ظهوری آشكار یافته و آینده رژیم صهیونیستی را بشدت تحت تاثیر قرار می دهد. تشدید این جنبش اعتراضی در درون رژیم صهیونیستی تا به این حد جدی شده كه سخن از امكان طرح برگزاری انتخابات زودهنگام مطرح شد و این معنایی جز شكست كامل رژیم صهیونیستی در اقناع مردم ندارد.

تحقیق**9930**1358



:: برچسب‌ها: جشن تولد , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

حجت الاسلام والمسلمین ' سید محمد غروی ' روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به نامگذاری سال 91 تحت عنوان 'تولید ملی ، حمایت از كار و سرمایه ایرانی' از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: معظم له هرسال با نامگذاری خاص به دنبال برجسته كردن مساله ای ضرورت دار هستند و ایشان در كشور خلاء هایی را ملاحظه كرده و آن را در قالب عنوانی برای هر سال گوشزد می كنند.

وی ابرازداشت : برای تحقق شعار امسال رهبر معظم انقلاب باید در عمل گام های لازم برداشته شود و این در حالی است كه تولید های ملی ما مناسب با شعار استقلال نیست.

وی گفت : نباید از نظر فرهنگی چشم ما به تولیدات خارجی باشد و برخلاف شعار استقلال اقتصادی انقلاب، با وجود تولیدات داخلی با كیفیت از تولیدات وارداتی استقبال شود.

غروی عدم نظارت بر تولیدات داخلی و پایین آمدن كیفیت آن ها را از عوامل عدم استقبال مردم از كالای داخلی ذكر كرد و افزود :این ایراد از یك سو به تولید كننده بر می گردد كه كیفیت تولید خود را حفظ نكرده است و برخی اوقات نیز عدم نظارات كامل سازمان استاندارد باعث بی كیفیت شدن كالاهای داخلی می شود.

وی افزود : دولت باید از سرمایه و تولید ایرانی حمایت و مواد اولیه لازم در كارخانه ها را در سطح مناسبی تامین كند تا تولید كننده بتواند تولید مناسب كمی و كیفی داخلی را ممكن سازد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: گاهی اوقات واردات بی رویه اجناس ارزان قیمت، بازار را از تولیدات خارجی بی كیفیت برخی از كشورها پر كرده و مانع از رغبت مردم به كالای داخلی می شود و در این صورت مردم با خرید كالای ارزان تر خارجی به تولید داخلی لطمه می زنند.

وی ابرازداشت: اگر بخواهیم واردات كنترل شده باشد باید دولت از تولید و سرمایه گذاری بخش خصوصی حمایت كند تا به دنبال آن فضای كار در كشور فراهم شود.

وی ادامه داد : در این بین دستگاه های مختلف كشوری هم باید بر روی مساله فرهنگی كار كنند تا مصرف كننده كالاهای وارداتی نباشیم.

7408/ 550/330



:: برچسب‌ها: کانادا , اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 332
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا، این سایت بزرگ باستانی كه به واسطه قرمز بودن خاك منطقه، به سرخ دم معروف شده برای نخستین بار در سال 1938 میلادی در كاوش های یك هیات باستان شناس به سرپرستی دكتر'اریك اشمیت' كاوشگر منطقه تخت جمشید بدست آمد.

دراین عملیات كاوش و حفاری كه 25 روز به طول انجامید، نتایج بسیار مهمی بدست آمد كه پرده از ابهامات بسیاری در حوزه تاریخ تمدن و زیست بشر اولیه برداشت.

دراین كاوش آثاری از بنای تاریخی موسوم به نیایشگاه پدیدار شد كه در آن نمونه های زیادی از اشیای مفرغی تاریخی منطقه لرستان كشف شد.

از جمله یافته های این عملیات باستانی كه در حوزه فرهنگ زاگرس مركزی محسوب می شود می توان به سایت تاریخی سرخ دم لری و یك معبد اشاره كرد كه می توان به تاثیر هنر آشوری به واسطه شیوه و سبك معماری و آثار كشف شده در آن پی برد.

این محوطه باستانی مربوط به سده های پنجم تا هفتم قبل از میلاد است كه به دوران مفرغ مشهور شده، این محوطه هم اكنون با ثبت در فهرست میراث ملی كشور، یكی از آثار تاریخی و باستانی منحصربفرد ایران و لرستان محسوب می شود.

7271/1625/ 640



:: برچسب‌ها: خورشید , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
سرباز افغان در کابل

مقامات افغان می گویند، چندین نفر را در کابل، پایتخت افغانستان بازداشت کرده اند که می خواستند یک عملیات وسیع انتحاری را در این شهر اجرا کنند.

به گفته مسئولان امنیتی، حداقل یازده جلیقه انتحاری از این افراد بدست آمده است.

این افراد در داخل یکی از حوزه های امنیتی مربوط به وزارت دفاع افغانستان بازداشت شده اند.

یک مقام افغان به بی بی سی گفت که برخی از بازداشت شدگان از نظامیان افغان هستند.

هنوز جزئیاتی در مورد اهداف احتمالی این افراد منتشر نشده است اما این که بازداشت ها در حوزه های مرتبط به وزارت دفاع افغانستان صورت گرفته، این احتمال را مطرح می کند که هدف مهاجمان همین وزارت بوده است.

حضور برخی از سربازان افغان در میان افراد بازداشت شده، یک بار دیگر نگرانی در مورد نفوذ گروه های شورشی در صفوف نیروهای امنیتی افغانستان را افزایش می دهد.

شماری از سربازان افغان اخیرا در پایگاه های نظامی، به روی نظامیان خارجی تیراندازی کرده اند.

در تازه ترین مورد، فردی که لباس ارتش افغانستان به تن داشت، دو سرباز ناتو را در پایگاهی در ولایت هلمند از پای درآورد.

مقامات افغان گفته اند که این فرد از سربازان افغان بوده و پس از یک "درگیری لفظی" با سربازان ناتو، تیراندازی کرده است.

این سرباز نیز در نتیجه تیراندازی متقابل نیروهای ناتو کشته شد.



:: برچسب‌ها: دریا , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ، ترك اجلاس همكاری های اقتصادی افغانستان از سوی هیات آمریكایی درحالی صورت می گیرد كه اشغال نظامی افغانستان توسط آمریكا و نیروهای فرامنطقه ای هزینه های سنگین مادی و معنوی به ملت مظلوم افغانستان وارد كرده است.

از سوی دیگر ؛ اشغال افغانستان توسط نیروهای ناتو و نظامیان آمریكایی ؛ این كشور اسلامی ( افغانستان) را به ویرانه ای تبدیل كرده است و هزاران نفر از مردم مظلوم آن قربانی سیاست های توسعه طلبانه واشنگتن شده اند.

'محمود احمدی نژاد' روز دوشنبه در پنجمین اجلاس همكاری های اقتصادی افغانستان كه در كاخ ' سامان ' شهر دوشنبه برگزار شد طی سخنانی از حضور نیروهای ناتو در افغانستان به شدت انتقاد كرد و خواستار خروج نیروهای ناتو از افغانستان شد.

هیات آمریكایی درحالی سالن برگزاری اجلاس همكاری های اقتصادی را ترك كرد كه سخنان رییس جمهوری كشورمان درباره افغانستان از سوی دیگر اعضای حاضر در جلسه مورد تشویق قرار گرفت.

هیات آمریكایی كه هیچ توجیهی برای ترك جلسه هنگام سخنرانی رییس جمهوری ایران نداشتند نیز از مصاحبه با خبرنگاران طفره رفتند و حاضر به پاسخ دادن به پرسش های خبرنگاران نشدند.

' احمدی نژاد' در پنجمین اجلاس همكاری های اقتصادی افغانستان تاكید كرد: حضور نیروهای ناتو در كشوری همچون افغانستان به بهانه مقابله با تروریست بوده اما بسیاری از بحران های ایجاد شده در كشورهایی همچون افغانستان نتیجه حضور نیروهای ناتو است.

پنجمین اجلاس همكاری های اقتصادی افغانستان صبح امروز با حضور روسای جمهوری چهار كشور ایران، افغانستان، پاكستان و تاجیكستان و هیات هایی از 40 كشور دیگر در كاخ سامان در شهر دوشنبه برگزار شد.

دراین مراسم امامعلی رحمان' رییس جمهوری تاجیكستان، 'آصف علی زرداری' رییس جمهوری پاكستان و 'حامد كرزی' رییس جمهوری افغانستان نیز حضور داشتند.

سیام**1983**9132



:: برچسب‌ها: گربه , چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس، نهمین جشنواره بین المللی فیلم كودك و جوان در استان ساحلی سوسه تونس با مشاركت گروهایی از كشورهای ایران، فرانسه، الجزایر، نیجر، مصر و رومانی تا 13 فروردین سال 91 در استان ساحلی سوسه تونس برپا خواهد بود.

'حسن علیلش' رییس جشنواره بین المللی سوسه در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: این اولین جشنواره فیلم كودك و جوان پس از انقلاب كرامت و آزادی در تونس است كه در جوی مملو از بیداری و با حضور كشورهای مؤثر در حوزه فیلم سازی همچون ایران،مصر، فرانسه و نیجر برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را تمركز بر روی اصول تربیتی در خانواده عنوان كرد و از كشورهایی كه با ارسال فیلم، تحقق این هدف را امكان پذیر كرده اند تشكر نمود.

رییس جشنواره با تقدیر از مشاركت مؤسسات ایرانی فارابی و كانون پرورش فكری كودكان و نو جوانان در این جشنواره از حضور سفیر و رایزن فرهنگی كشورمان در مراسم افتتاحیه نیز تشكر و قدرانی كرد.

'هند صبری' هنرپیشه زن تونسی نیز در سخنانی ضمن استقبال از حضور فیلم های ایرانی در این جشنواره اظهار امیدواری نمود كه سینمای تونس از تجارب سینمای ایران بهره مند گردد.

رایزن فرهنگی كشورمان نیز در حاشیه این كنفرانس در گفت و گو با خبرنگاران بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه هرچه بیشتر روابط فرهنگی بویژه در حوزه سینما تاكید كرد.

'صادق رمضانی گل افزانی' با بیان اینكه مؤسسه سینمائی فارابی و كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان با 7 و 11 فیلم در این جشنواره شركت نموده اند، افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا در پروژه های ساخت مشترك فیلم با تونس و نیز برگزاری كارگاههای آموزشی مشاركت و فعالیت داشته باشد.

كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان با فیلم های راه، كشاورز و روبات، ماهوری، گرگ و میش، تن پیچ، صفر، قصه های یك فعلی، كیمیا گر، داستان مداد قرمز و كدو قلقله زن و موسسه فارابی نیز با تعدادی از تولیدات هنری خود در این جشنواره شركت كرده اند.

خاورم ** 1200** 3404



:: برچسب‌ها: عروسی , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

پیش از این، آقای کامرون گفته بود که فهرست مهمانانش در داونینگ استریت را منتشر نمی‌کند

دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا گفته است که جزئیات مربوط به تمام اهداکنندگان منابع مالی به حزب محافظه‌کار را که با او در خانه‌اش در داونینگ استریت شام خورده‌اند، منتشر خواهد کرد.

نخست‌وزیر بریتانیا گفته است که در چهار مورد، او در ساختمان شماره ۱۰ داونینگ استریت، میزبان اهداکنندگان منابع مالی به حزب تحت رهبری خود بوده است.

او گفته است که بیشتر این افراد از دوستانش بوده‌اند.

همچنین اعلام شده است که فهرست اهداکنندگان منابع مالی به محافظه‌کاران که با مقامات ارشد دولتی بریتانیا غذا خورده‌اند، نیز منتشر خواهد شد.

درخواست‌ها برای انتشار فهرست مهمانان نخست‌وزیر بریتانیا پس از آن مطرح شد که یکی از جمع‌آوری‌کنندگان کمک‌های مالی برای حزب محافظه‌کار این کشور متهم شد از متقاضیان دیدار با آقای کامرون، مبالغ هنگفتی دریافت می‌کرد تا مقدمات این دیدار را فراهم کند.

دیوید کامرون وعده داده است که "تحقیقاتی مناسب" درباره این ادعاها انجام شود.

پیش از این، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا انتشار فهرست مهمانان آقای کامرون در ساختمان داونینگ استریت را رد کرده بود، ولی با افزایش فشارها آقای کامرون گفت که دفتر نخست‌وزیری، این اطلاعات را منتشر می‌کند.

او روز دوشنبه، ۲۶ مارس، گفت که از وقتی نخست‌وزیر شده است، در سه مورد، با "اهداکنندگان شاخص منابع مالی" شام خورده است.

نخست‌وزیر بریتانیا اضافه کرد که در چهارمین مورد، اهداکنندگان منابع مالی، پس از انتخابات در جشنی در داونینگ استریت شرکت کرده‌اند. اسامی حاضران در این مراسم نیز منتشر خواهد شد.

شام خصوصی با نخست‌وزیر

بیشترین منابع مالی اهدایی به محافظه‌کاران در سال ۲۰۱۱

پیتر کرادس - ۳۸۲ هزار و ۴۵۱ پوند

مارک بمفور – ۱۵۰ هزار پوند

جین پارمر – ۱۵۰ هزار پوند

مری کراس – ۱۱۱ هزار پوند

ادوین هیلی – ۱۰۹ هزار و ۲۰۰ پوند

نیکلاس جنکینز – ۱۰۰ هزار پوند

الکساندر ناستر – ۱۰۰ هزار پوند

منبع: کمیسیون انتخاباتی

نشریه بریتانیایی ساندی‌تایمز فیلمی را منتشر کرده است که در آن، پیتر کرادس، یکی از افرادی که برای حزب محافظه‌کار بریتانیا کمک‌های مالی جمع‌آوری می‌کرد، به چند نفر می‌گوید که با دادن ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار پوند می‌توانند به مقامات عالی‌رتبه حزب محافظه‌کار دسترسی داشته باشند، از جمله به مراسم شام خصوصی با دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، دعوت شوند.

افرادی که در فیلم با آقای کرادس صحبت می‌کردند، خبرنگارانی بودند که خود را به عنوان کارمندان یک بنیاد متمول معرفی کرده بودند.

آقای کرادس به دنبال انتشار این فیلم و شدت گرفتن انتقادات، روز یکشنبه، ۲۵ مارس، از سمت خود کناره‌گیری کرد.

پیش از این، اعلام شده بود که هیچ جزئیاتی درباره فهرست اسامی مهمانان نخست‌وزیر منتشر نخواهد شد، چون واحدی که در طبقه بالای ساختمان شماره ۱۰ داونینگ استریت (دفتر نخست وزیری) در اختیار آقای کامرون است، واحدی خصوصی و محل زندگی خانواده اوست.

مقامات حزب کارگر، از احزاب اصلی رقیب محافظه‌کاران در بریتانیا، خواهان انجام تحقیقات مستقل درباره ادعاهای آقای کرادس و نیز انتشار کامل فهرست مهمانان آقای کامرون در منزلش در داونینگ استریت شده‌اند.

در عین حال، آقای کامرون گفته است که نه پیتر کرادس در این دیدارها نقش داشته است و نه اهداکنندگان منابع مالی، در خط‌مشی و سیاست‌های دولت بریتانیا تاثیر گذاشته‌اند.

او گفت: "هیچ‌کس در واحد سیاستگذاری ساختمان شماره ۱۰ به درخواست پیتر کرادس، کسی را ملاقات نکرده است."



:: برچسب‌ها: عکاسی , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، 'محمود احمدی نژاد' كه به تاجیكستان سفر كرده است ، در دیدار 'یان كو بیش' نماینده دبیر كل سازمان ملل در امور افغانستان با اشاره به اینكه مساله افغانستان مساله ای مهم و پیچیده است، اظهار داشت: تعداد زیادی از مردم افغانستان روزانه از سوی اشغالگران كشته شده و حقوق اساسی آنان به عنوان یك ملت مستقل و ثبت شده در سازمان ملل نقض گردیده و شاهد آن هستیم كه دامنه مشكلات آن از جمله تروریسم و ترانزیت مواد مخدر به كشورهای منطقه نیز سرایت كرده كه این فرصت های پیشرفت را برای ملت های منطقه محدود می كند.

وی با بیان اینكه كشتار مردم و تحقیر هویت و شخصیت آنها لطمه های عاطفی شدیدی به ملت افغانستان و سایر ملت های منطقه وارد می كند، افزود : امروز ناامنی های افغانستان به پاكستان نیز سرایت كرده و امید مردم به آینده را تحت تاثیر قرار داده است و مجموع این شرایط باعث پیچیده و سخت تر شدن روند توسعه و تحولات شده است.

رییس جمهوری فقدان راهبرد مشخص و روشن از سوی سازمان ملل برای رسیدگی به مسایل افغانستان را مهمترین مشكل این سازمان در حل و فصل امور افغانستان عنوان كرد و گفت : سازمان ملل در دوره ای كاملا از نظامیان ناتو تبعیت كرد و مشخص نكرد كه آیا به دنبال آن است كه مشكلات نظامیان ناتو و اشغالگران را مرتفع كند یا اینكه به دنبال برقراری صلح و اعاده حقوق اساسی ملت افغانستان و پاكستان است.

احمدی نژاد با بیان اینكه نیازی به یادآوری نیست كه مسئولیت اصلی سازمان ملل استیفای حقوق اساسی ملت هاست، ادامه داد: هر راهبردی كه سازمان ملل در افغانستان اتخاذ كند سیاست ها و اقدامات خاص خود را می طلبد.

وی با اشاره به اینكه قصد ندارد به تشریح تفاوت های این سه راهبرد بپردازد، تصریح كرد: البته ذكر دو نكته را لازم می دانم ؛ اول اینكه حداقل حقوق ملت های افغانستان و پاكستان تخلیه منطقه از نیروهای نظامی ناتو است ، نه به معنای اینكه نیروهای نظامی بیگانه از خیابان ها به پادگان ها بروند چرا كه در این صورت مشكل همچنان ادامه خواهد داشت.

رییس جمهور كشورمان اضافه كرد: امروز افغانستان به شدت تحت فشار است تا توافق نامه امنیتی با آمریكا را امضا كند اما همه آگاه هستیم كه امضای یك توافقنامه تحت فشار به لحاظ حقوقی فاقد مشروعیت است و كشوری كه اشغال نظامی شده و رسما اعلام می كند كه امكان اعمال حاكمیت ملی بر سرزمین خود را ندارد یقینا نمی تواند با فراق بال و آزادی عمل درباره توافق نامه امنیتی با كشور اشغالگر تصمیم بگیرد.

احمدی نژاد با بیان اینكه اگر ایران بخواهد از دیدگاه سیاسی به تحولات افغانستان نگاه كند، ادامه حضور نظامیان ناتو در افغانستان به نفع می باشد، خاطر نشان كرد : البته ایران یقینا از زاویه نگاه انسانی ، تحولات كشور دوست و برادر خود را دنبال می كند و در غیر این صورت از زاویه سیاسی وقتی نیروها و توان دشمنان ما در منطقه گرفتار شده و وارد باتلاقی شده اند كه نمی توانند از آن خارج شوند به نفع ماست.

وی افزود : نیروهای نظامی بیگانه در افغانستان حتی اگر به پادگان ها هم بروند ضرر خواهند كرد چرا كه وقتی آنها در جایی مستقر باشند یك هدف خوب محسوب می شوند ؛ اما ایران این نگاه را قبول ندارد و از زاویه نگاه انسانی ، افغانستان را عضوی از سازمان ملل می داند كه صاحب تمدن و فرهنگ كهن و غنی بوده و می تواند به خوبی خود را اداره كند ؛ حداقل حقوق این ملت خروج نیروهای بیگانه بدون هیچ گونه پیش شرط و تعهدی برای ملت مظلوم افغانستان است .

رییس جمهوری با اشاره به شكست امپراتوری بریتانیا و دولت اتحاد جماهیر شوروی در افغانستان كه هر یك به نوبه خود در آن زمان قوی تر از آمریكای امروز بودند، گفت : یقیناً اشغالگران امروز افغانستان نیز سرنوشتی بهتر از اشغالگران قبلی نخواهند داشت و بهترین راه حل مشكلات افغانستان، خروج محترمانه اشغالگران از این كشور ، سپردن امور به دولت افغانستان و كمك همگانی به دولت منتخب این كشور برای اداره امور خودش است، اگر چه ممكن است در مقطع كوتاهی دولت افغانستان با مشكلاتی مواجه شود اما یقیناً با كمك دیگر كشورها خواهد توانست بر مشكلات غلبه كند .

احمدی نژاد دومین نكته قابل توجه درباره افغانستان را كمك به بازسازی این كشور پس از واگذاری امور به دولت افغانستان عنوان كرد و افزود: در 10 سال گذشته حجم ترانزیت مواد مخدر و صدور تروریسم در منطقه چندین برابر شده است و به گفته رییس جمهور پاكستان فقط در این كشور 40 هزار نیروی انتحاری تربیت شده كه خطر بزرگی برای كل جهان محسوب می شود و همه اینها در حالی است كه پیش از اشغال افغانستان این مشكلات بسیار بسیار كمتر بود .

وی با بیان اینكه همه می دانیم كه آمریكایی ها از حضور در افغانستان اهدافی چون كنترل چین، روسیه ، ایران و هند را هم دنبال می كنند ، اظهار داشت : در این بین وظیفه سازمان ملل دفاع از حقوق ملت افغانستان است و اگر به دنبال صلح واقعی در این كشور هستید باید از حقوق اساسی این ملت دفاع كنید. اگر حقوق اساسی ملت افغانستان رعایت شود ، صلح در این كشور برقرار خواهد شد .

رییس جمهور تداوم وضعیت فعلی را بیشتر به زیان خود غربی ها بیان نمود و تصریح كرد : با ادامه روند فعلی مدیریت غربی ها بر جهان سریعتر به پایان می رسد .

احمدی نژاد در ادامه به كشتار اخیر تعدادی از زنان و كودكان افغانی از سوی یكی از نظامیان آمریكایی و فراری دادن او اشاره كرد و افزود : كشتار زنان و كودكان و فراری دادن قاتل آنها مردم افغانستان و ملتهای آزاده جهان را ناراحت می كند و ارائه این توجیه كه این فرد مشكل روانی داشته است، عصبانیت مردم را تشدید می كند .

رییس جمهورگفت: به چه مجوزی یك نفر روانی را به افغانستان می برند و او را با اسلحه بر یك ملت مظلوم مسلط می كنند؟ آیا خودشان اجازه می دهند كه یك فرد روانی با اسلحه بر مردم آمریكا مسلط شود؟

احمدی نژاد افزود: اگر سازمان ملل واقعاً قصد برخورد از موضع عدالت را دارد باید در این قضیه ، آمریكایی ها را مواخذه كرده و از آنها بپرسد كه به چه مجوزی وقتی اصل حضورشان در كشوری غیر قانونی است یك فرد روانی را نیز به آن كشور برده و اسلحه به دست او می دهند؟

وی با بیان اینكه متاسفانه در حال حاضر آمریكا و اروپا بر امور بین المللی تسلط داشته و هر چه را خود تشخیص بدهند حق به حساب می آورند، اظهار داشت : اگر در كشورهای ما دادگاهی حكم اشتباه صادر كند، غوغای غربی ها در رسای حقوق بشر، گوش فلك را كر می كند واین در حالی است كه آمریكایی ها از روزی كه به افغانستان آمده اند بیش از 140 هزار نفر را كشته اند؛ آیا حق این نیست كه دادگاه عادلی آمریكایی ها را به این دلیل محاكمه و مجازات كند؟

رییس جمهوری در ادامه با بیان اینكه امروز مردم افغانستان و منطقه به سازمان های بین المللی بی اعتماد شده اند ، تصریح كرد: مردم و ملت های منطقه تا به امروز از سازمان های بین المللی فقط توجیه اقدامات و جنایات غربی ها را مشاهده كردند و امروز ماموریت فوری سازمان ملل بازسازی اعتماد عمومی و مردمی نسبت به وظایف و جایگاه این سازمانها است .

احمدی نژاد خطاب به نماینده دبیر كل سازمان ملل در امور افغانستان خاطر نشان كرد : این سخنان راهكارهایی صادقانه برای حل مشكلات است؛ ممكن است برخی ها با سیاست های غلط همراهی كنند اما این مشكل را حل نمی كند و نیت ایران این است كه مشكلات منطقه به صورت ریشه ای حل شده و امنیت فراگیر و دائم مستقر شود تا همه از آن سود ببرند.

وی گفت : ایران همواره به دولت و ملت افغانستان كمك كرده و امروز نیز اگر چه انتظار نداریم شما صد در صد مشكلات این كشور را مرتفع كنید اما علاقمندیم در این مسیر حركت كنید و یقین بدانید هر گامی كه برای حل اساسی مشكلات افغانستان بردارید از یاری و پشتیبانی ایران برخوردار خواهد بود.

'یان كو بیش' نماینده سازمان ملل در امور افغانستان نیز در این دیدار با بیان اینكه وی برای اولین بار مامور به اجرای برنامه مشخص برای برقراری آشتی در افغانستان شده است ، اظهار داشت : پس از گذشت 10 سال از آغاز ماموریت دوره اخیر سازمان ملل در افغانستان این اولین بار است كه برنامه و راهبردی مشخص از سوی این سازمان برای نقش آفرینی در افغانستان ارائه شده است و از من خواسته شده تا با مردم ، دولت و نیروهای سیاسی افغانستان ، همكاری و مذاكره كنم و امروز به دیدار شما آمده ام تا یاری و كمك شما را برای ایفای این ماموریت درخواست نمایم .

سیام*1580



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی اجرای نمایش‌های نوروزی؛ نمایش 'عمو نوروز' نوشته نفیسه لاله ، داستان آمدن بهار و فراهم كردن مقدمات رسیدن آن توسط حاجی‌فیروز و عمو‌نوروز را روایت می‌كند. در این نمایش مروارید رمضانی، نفیسه لاله و علی صالح‌نیا به ایفای نقش می‌پردازند.

نمایش 'عمونوروز' همه روزه حتی روزهای شنبه ساعت 18 با بهای بلیت 4 هزار تومان در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران به صحنه می‌رود.

* تماشاخانه سیار در بوستانهای تهران به اجرا می‌پردازد

تماشاخانه سیار در ایام تعطیلات نوروز در بوستان های لاله، ملت، افسریه، خاوران، دانشجو، شهر، بعثت، گفتگو، ولایت، نیاوران، خاوران و میادین بزرگ شهری و پایانه‌های غرب (آزادی)، پایانه جنوب، پایانه بیهقی و پایانه شرق (دپو) و فروشگاه‌های زنجیره‌ای به اجرای آثار نمایشی برای شهروندان و علاقه مندان به هنرهای نمایشی می‌پردازد.

نمایشهای 'نوروز اومده' سیاوش اكبری صفت، 'عید تا عید' محمد هادی عطایی، 'بوی بارون' احمدی صمیمی، 'شاخه گلی برای ' مژگان رضائیان، 'درو باز نكن' حمید حسین‌زاده، 'الف مثل افسانه' محمدرضا عطایی، 'شهرآشوب' سامان خلیلیان، 'بهارانه' فاطمه سرآبادان، 'ملیژك' رضا منصوری، 'كاشف دانا' امین وحیدی پور و همچنین قطعات عروسكی ویژه و نقالی كودكان ویژه نوروز آثاری هستند كه در تماشاخانه سیار اجرا می‌شوند.

فراهنگ **1630**1588



:: برچسب‌ها: شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری 'رگنوم' روسیه، شركت های كره ای 'كره گاز' و'هونام پتروچمیكال' هم اكنون در اكتشاف معدن گازی 'سورگیل' ازبكستان مشاركت دارند و شركت های ساختمانی 'سامسونگ اینژینرینگ'، 'جی.اس. اینژینرینگ' و 'هوندای اینژینرینگ' نیز در حال ساخت مجتمع گاز و شیمیایی 'اوست یورت' هستند.

عملیات احداث مجتمع گاز و شیمیایی 'اوست یورت'با هدف بهره گیری از معدن گازی سورگیل ازبكستان در ماه اوت سال گذشته میلادی با دو میلیارد و 600 میلیون دلار سرمایه گذاری آغاز شده است.

شركت های كره ای در چارچوب قرارداد امضا شده در اول شهریور ماه سال 1390 در زمینه اكتشاف در معادن گازی سورگیل در نزدیگی دریاچه آرال فعالیت می كنند.

این معدن در سال 2006 میلادی كشف شده و در حال حاضر شركت ملی 'اوزبك.نفت.گاز' در آنجا كارهای استخراج را انجام می دهد.

بنابه برآوردهای طرف ازبكی، ذخایر این معدن نزدیك به 120 میلیارد متر مكعب گاز است.

طبق گزارش كمیته دولتی آمار ازبكستان، این جمهوری آسیای مركزی از لحاظ استخراج گاز طبیعی در بین كشورهای مشترك المنافع در مقام دوم قرار دارد و در جهان یكی از ده كشور بزرگ تولیدكننده گاز است كه سالانه حدود 60 میلیارد مترمكعب گاز طبیعی تولید می كند.

ذخایر شناخته شده گاز طبیعی ازبكستان مجموعا سه هزار میلیارد مترمكعب است و ذخایر احتمالی گاز آن شامل ذخایر كف دریای خزر 5.9 هزار میلیارد مترمكعب برآورد می شود.

آساق**ش.ع**1558** 3404



:: برچسب‌ها: رودخانه , روش , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()