نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز جمعه خبرنگاز فرهنگی ایرنا از انجمن موسیقی، این آلبوم كه عنوان آن طی انتشار فراخوانی از سوی مخاطبان انتخاب شده است به عنوان تازه ترین اثر 'حسین خواجه امیری' در فرم موسیقی پاپ روانه بازار می شود.

'قصه زندگی'، 'قسم'، 'زنگی بزن'، 'غصه نخور عزیزم'، 'بی تو می رم'، 'دلخون' و 'بگو' از جمله قطعات اجرا شده در این آلبوم به شمار می رود.

آهنگسازی و تنظیم همه قطعات این آلبوم را' بهنام خدارحمی' و ترانه سرایی های آن را'نسرین سیفی' عهده دارند.

5 قطعه از این آلبوم در فضایی موسیقی پاپ و سه قطعه دیگر آن در فرم موسیقی كوجه بازاری قدیم اجرا شده است .

فراهنگ ** 9252



:: برچسب‌ها: شهرستان , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار ایرنا مستقر در ستاد انتخابات استان تهران، ' علی اكبر پوراحمد نژاد' بعد از ظهر امروز - جمعه - در جمع خبرنگاران افزود: كمیته امور شهرستان ها به عنوان یكی از كمیته های هشت گانه ستاد انتخابات استان تهران امور شهرستان ها،‌ ارتباطات و مبادلات بین شهرستان ها را پیگیری می كند.

وی گفت: نمایندگان این كمیته در شهرستان ها علاوه بر انعكاس وضعیت و كاستی های انتخاباتی به مركز،‌ مسایل شهرستان را لحظه به لحظه به كمیته منعكس می كنند تا فضای پرشور انتخاباتی در سراسر كشور فراهم شود.

رییس كمیته امور شهرستان های ستاد انتخابات استان تهران، گفت : باتوجه به ادامه رای گیری، امكان اعلام میزان تعرفه های مصرف شده مقدور نیست .

وی تصریح كرد: حوزه های انتخابیه موظف هستند در صورتی كه تعرفه های آن ها به 30درصد كاهش یابد،‌ اعلام ارسال تعرفه های مازاد كنند.

پوراحمد نژاد در خصوص روند انتخابات الكترونیكی شهرستان پاكدشت نیز افزود: روند كلی مناسب بوده اما دوبار قطعی شبكه به وجود آمده كه با تمهیدات اندیشیده شده،‌خللی در برگزاری انتخابات ایجاد نشد.

وی خاطر نشان كرد: حضور مردم در پای صندوق های رای فوق العاده بوده است .

سیام/1429*



:: برچسب‌ها: اسکاتلند , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
اسد و پوتین

پوتین از اظهار نظر در مورد آینده حکومت بشار اسد خودداری ورزیده است

نخست وزیر روسیه از اظهارنظر پیرامون سرنوشت حکومت سوریه خودداری کرده و نخست وزیر بریتانیا خواستار گردآوری مدارک مربوط به وقوع جنایت علیه بشریت در سوریه شده است.

ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه که از او با عنوان نامزد اصلی انتخابات ریاست جمهوری آن کشور نام برده می شود، در مصاحبه ای با دبیران ارشد شش نشریه عمده غربی، گفت که "روسیه روابط ویژه ای با حکومت سوریه ندارد."

آقای پوتین، که پیش از این هم دو دوره به سمت ریاست جمهوری انتخاب شده است، در پاسخ به سئوالی در این مورد که آیا معتقد است که رژیم بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، خواهد توانست "از اعتراضات کنونی جان سالم به در ببرد" گفت که در این مورد نظری ندارد.

وی افزوده است: "این موضوعی جدی است و سوریه مدتها در انتظار اصلاحات بوده و لازم است اصلاحات صورت گیرد، اما نمی توانم بگویم که آیا دولت سوریه برای دستیابی به وفاق ملی آمادگی دارد یا نه."

برخی از روزنامه نگاران حاضر در این مصاحبه مطبوعاتی اظهارات آقای پوتین را نشانه تغییر سیاست دولت روسیه نسبت به حکومت بشار اسد دانسته و از رای مثبت روسیه به بیانیه شامگاه گذشته شورای امنیت به عنوان نشانه دیگری از این تعییر نام برده اند.

بیانیه اخیر شورای امنیت از تصمیم دولت سوریه در جلوگیری از ورود سرپرست بخش امدادرسانی سازمان ملل به آن کشور انتقاد کرده و از مقامات سوری خواسته است تا به سازمان های امدادرسانی امکان دهد به قربانیان خشونت های جاری در آن کشور کمک کنند.

ولادیمیر پوتین در همین مصاحبه بار دیگر کشورهای غربی را به توسل به "معیارهای دوگانه" در برخورد با تحولات سوریه متهم کرده و گفته که غرب در صدد بوده است تا ارتش بشار اسد را به خروج از مناطق شهری وادار کند در حالیکه خواستار خروج مخالفان مسلح او از این مناطق نشده است.

اشاره آقای پوتین به پیش نویس قطعنامه ای در شورای امنیت است که با همکاری اتحادیه عرب و کشورهای غربی تهیه شده و در آن از حکومت سوریه خواسته شده بود نیروهای ارتشی اعزامی به مناطق شهری را به سربازخانه ها بازگرداند و به مردم امکان برگزاری تظاهرات اعتراضی را بدهد بی آنکه هدف حمله نظامیان قرار گیرند.

سیزده کشور از پانزده عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مثبت دادند اما چین و روسیه، که روابط نزدیکی با دولت سوریه دارند، این قطعنامه را وتو کردند.

درخواست پیگرد رهبران سوریه

در خبری دیگر در مورد سوریه، روز جمعه، ۱۲ اسفند (۲ مارس)، دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، خواستار گردآوری مدارک مربوط به اقدامات حکومت سوریه "در خشونت گسترده و نقض حقوق شهروندان آن کشور" شد.

کامرون

دیوید کامرون بر لزوم گردآوری مدارک مربوط به جنایت علیه بشریت در سوریه تاکید نهاده است

آقای کامرون که در پایان اجلاس دو روزه رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل سخن می گفت، بر "نگرانی عمیق" اتحادیه اروپا نسبت به اقدامات خشونت آمیز دولت سوریه تاکید نهاد و اظهار داشت که کسانی که مرتکب چنین اقداماتی شده اند باید تحت پیگرد قرار گیرند و مجازات شوند.

نخست وزیر بریتانیا گفته است: "موضوع مهم، گردآوری مدارک و ارائه تصویر جامعی از وقایع سوریه است به نحوی که بتوانیم این رژیم جنایتکار را به محاکمه بکشانیم و اطمینان حاصل کنیم که پاسخگوی جنایاتی خواهد بود که علیه مردم خود مرتکب شده است."

بیست و هفت کشور عضو اتحادیه تصمیم گرفته اند سفیران خود را از سوریه فرا بخوانند و انتظار می رود در بیانیه پایانی اجلاس بروکسل، خواستار آن شوند که جامعه جهانی با تشکیل پرونده ای حاوی مدارک مربوط به وقوع جنایت علیه بشریت در سوریه، زمینه پیگرد مقامات ارشد حکومت آن کشور در دادگاه کیفری بین المللی را فراهم آورد.

تظاهرات اعتراضی در سوریه حدود یک سال پیش با درخواست مبارزه با فساد و انجام برخی اصلاحات در نظام حکومتی این کشور آغاز شد در حالیکه بسیاری از مخالفان و همچنین کشورهای غربی انتظار داشتند بشار اسد به این درخواست ها واکنش نشان دهد.

با اینهمه، دولت سوریه با استفاده از واحدهای ارتش به مقابله با تظاهرات پرداخت و به گفته منابع سازمان ملل، تا کنون دست کم هفت هزار تن از معترضان به دست نیروهای دولتی کشته و هزاران تن بازداشت شده اند.

اقدامات خشونت آمیز علیه معترضان باعث ترک خدمت گروهی از نظامیان شد که تحت عنوان "ارتش ملی سوریه" به تشکیل گروه های مسلح مبادرت کرده و هدف خود را حفاظت از شهروندان در برابر حملات ارتش دولتی اعلام داشتند.

دولت سوریه عوامل بیگانه، رسانه های خارجی و گروه های تروریستی را عامل تظاهرات اعتراضی دانسته و با دست زدن به عملیات کامل نظامی علیه برخی نقاط شهری این کشور، گفته است که چند صد تن از نیروهای دولتی هم به دست "تروریست های مسلح" کشته شده اند.



:: برچسب‌ها: دوچرخه , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
اسکات لوکاس، استاد دانشگاه بیرمنگام بریتانیا و تحلیلگر امور سیاسی ایران

اسکات لوکاس، استاد دانشگاه بیرمنگام بریتانیا و تحلیلگر امور سیاسی ایران

آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران برای ترغیب رای دهندگان به شرکت در انتخابات مجلس نهم گفته است که رای آنها تهدیدهای خارجی را فرو می نشاند.

او امروز هنگام انداختن رای خود گفت: "این روزها اشتولوم علیه ملت ایران زیاد است. در خیلی از جاها شکست خورده اند و سیلی خورده اند، دلشان می خواهد با هیاهویی خودشان را از تک و تا نیندازند."

در گفتگویی با اسکات لوکاس، استاد دانشگاه بیرمنگام بریتانیا و تحلیلگر امور سیاسی ایران، به بررسی این انتخابات از منظر یک ناظر غربی پرداختیم.

آیت الله خامنه ای می گوید که حضور گسترده مردم در این انتخابات سیلی محکمی به دهان دشمنان ایران خواهد بود. رهبران غرب چه نگاهی به این رای گیری دارند؟

مطمئن نیستم رهبران غرب به طور کامل درک کنند که در این انتخابات ملی چه می گذرد، زیرا از آن موارد رویارویی آیت الله خامنه ای با محمود احمدی نژاد یا تقابل آیت الله خامنه ای با اصلاح طلبان یا جنبش سبز نیست. بلکه یک نبرد پیچیده قدرت میان جناحهای مختلف اصولگرایان و محافظه کاران ایران است.

این نبرد بر سر سیاست خارجی یا رقابت ایران با غرب بر سر پرونده اتمی نیست. بیشتر درباره مسائل داخلی ایران است، اقتصاد، مسئولیت پذیری سیاسی و حتی می توانم بگویم موضوعاتی مانند دستگاه قضایی و حقوق قانونی مردم. از همین رو، غرب بیشتر نظاره گر این انتخابات است.

وقتی می شنویم که گفته می شود این رهبر ایران است که قدرت مطلق را دارد، یا روحانیون در این انتخابات پیروز می شوند، یا رقابت میان روحانیون و اصولگرایان است. این نوعی ساده نگری بدون درک کامل تحولات داخلی ایران است.

به جناحهای مختلف اصولگرایان که در این انتخابات رقابت می کنند، اشاره کردید. آرایش آنها و نتیجه احتمالی رقابت شان را چطور می بینید؟

فکر نمی کنم نتیجه بارزی از این رای گیری بدست بیاید، یعنی یک جناح یا حزب به تنهایی بر مجلس مسلط نخواهد شد. همانطور که می دانید در ایران لیست نامزدها صرفا فهرستی از افراد است که کنار هم گذاشته شده اند. یعنی با آنچه مثلا احزاب جمهوریخواه و دموکرات در آمریکا یا محافظه کار و کارگر در بریتانیا ارائه می دهند، تفاوت دارد.

من عقیده دارم رهبر ایران به دنبال مجلسی ضعیف است، برای همین به نفع اوست که تکثری از نامزدها از طیفهای مختلف به مجلس راه یابند. حال می خواهد طرفدار احمدی نژاد باشد یا مرتبط با علی لاریجانی، رئیس کنونی مجلس، ولی مثلا نباید افرادی صریح اللهجه مانند علی مطهری باشند.

فکر می کنم محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، و حلقه یارانش، با وجود گزارشهای قبلی مبنی بر این که از این انتخابات پارلمانی برای تقویت قدرت سیاسی خود بهره می گیرند، بسیار در موضع تدافعی قرار دارند. بنابراین بلوک احمدی نژاد نمی تواند اکثریت پارلمانی را به دست بیاورد.

اما باید یادآوری کنم که تازه روزهای اول است. چندین هفته طول می کشد تا نتایج این انتخابات روشن شود. اما اولین نتیجه قابل توجه در خصوص مجلس جدید و رابطه اش با رهبر ایران، انتخاب رئیس مجلس است.

آیا علی لاریجانی که می خواهد همین روال چند سال اخیر را ادامه دهد، رئیس می ماند یا شخص جدیدی جانشین او می شود؟ مثلا آقای حداد عادل، رئیس پیشین مجلس که ممکن است رهبر ایران در این روزهای بحران سیاسی به خاطر اطمینان بیشتری که به او دارد.

گفتید که آقای احمدی نژاد و یارانش در حالت تدافعی هستند. گزارشهایی بود که نامزدهای مورد حمایت آنها از بیم رد صلاحیت تنها در چند روز آخر تبلیغات وارد کارزار خواهند شد، اما عملا چنین نشد. چرا؟

فکر می کنم این ایده که محمود احمدی نژاد و اسفندیار رحیم مشائی، مشاور نزدیکش، به یکباره در چند روز آخر تبلیغات با فهرستی از نامزدها ظاهر می‌شوند، توانایی وزارت اطلاعات و شورای نگهبان برای نظارت بر تحولات و نامزدها را دست کم می گیرد.

برای همین شاهد ظهور و خیزش ناگهانی نامزدهای طرفدار آقای احمدی نژاد برای تصاحب آرا نبودیم. تحرکاتی صورت گرفت که بسرعت رنگ باخت. حتی همین جبهه پایداری به رهبری آیت الله مصباح یزدی هر چند بعضی از اعضای آن حامی آقای احمدی نژاد هستند، صرفا یک گروه طرفدار او نیستند.

محمود احمدی نژاد آن پایگاه سیاسی را ندارد که بتواند رودررو با آیت الله خامنه ای و حامیانش رقابت کند، زیرا رهبر ایران از تمام منابع خود بهره می گیرد تا اطمینان یابد مجلس دلخواهش تشکیل می شود.

همانطور که می دانید اصلاح طلبان و اعضای جنبش اعتراضی ایران تصمیم گرفتند در این انتخابات شرکت نکنند یا آن را تحریم کنند. این استراتژی آنها را چطور ارزیابی می کنید؟ برای آنها مفید است یا مضر؟

فکر می کنم استراتژی جالبی است که خیلی از اصلاح طلبان خواهان عدم مشارکت در این رای گیری و خانه نشینی شدند.

اصلاح طلبان هیچ بختی نداشتند که بتوانند در این انتخابات به نوعی از قدرت سیاسی دست یابند. آنها در یک دهه گذشته تحت فشار بوده اند، ولی به خصوص از سال ۲۰۰۹ (پس از انتخابات ریاست جمهوری) بیشتر تحت فشار بوده و مرعوب و اذیت شده اند.

برای همین آنها با خود فکر کردند که اگر هیچ بختی نداریم که در انتخابات آزاد و منصفانه شرکت کنیم، کنار می ایستیم و امیدواریم به واسطه حضور کمرنگ رای دهندگان، پیامی به حاکمیت بدهیم.

اگر مشخص شود که حضور رای دهندگان در روز جمعه پایین بوده، مثلا اگر به مرز ۵۰ درصد نرسد، چه برسد به ۶۰ درصدی که رژیم ادعا می کند، یا مثلا اگر شاهد پیامهایی مانند سخنان امروز اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور پیشین ایران باشیم که رای داد ولی تلویحا گفت که ممکن است تقلب صورت بگیرد، اینها به مشروعیت حکومت ایران لطمه خواهد زد. در واقع همان پیام معترضان انتخابات ریاست جمهوری تکرار می شود، یعنی نه فقط می پرسند "رای من کجاست؟" بلکه "دولت مسئولیت پذیر من کجاست؟"

در حال حاضر تخمین نمی زنم که چند درصد ایرانیان چنین نگاهی به مشروعیت حکومتشان دارند، اما احتمال می دهم که حداقل اقلیت قابل ملاحظه ای باشد. در نتیجه هر چند شاید شاهد اعتراض خیابانی نباشیم، ولی آینده سیاسی ایران را به زیر سوال می برد.

در حالی که ناظران سیاسی به این بحث مشروعیت بها می دهند، آیا فکر می کنید حکومت ایران که قدرت مطلق را دارد، واقعا نگران به خطر افتادن مشروعیت خود در این انتخابات هست؟

اگر مشروعیت صرفا مساله اقتدار حکومت برای سرکوب مخالفان بود، شاید برایش مهم نبود. اما مشروعیت به این محدود نمی شود. اگر وضعیتی باشد که مردم فکر کنند مشکل بزرگ اقتصادی دارند که شرح حال امروز ایران است، اگر مردم بدانند که در صورت مشکل داشتن با مقامهای محلی یا اعتراض به فساد یا سوء مدیریت، جایی برای شکایت ندارند، آن وقت مشروعیت به معضلی بسیار بزرگ بدل می شود.

مفهومش این نیست که مانند سال ۲۰۰۹ صدها هزار نفر به خیابانها می ریزند، ولی موج اعتراضها و انزجار گسترش می یابد. این که این انزجار به کجا منجر می شود، آیا به صورت جدال رودررو با حکومت درمی آید یا خیر، پرسشی دراز مدت است.

ولی بله، در این انتخابات، مشروعیت برای حکومت یک مساله است. صرفا نمی تواند اقتدارش را از طریق شبه نظامیان بسیج یا دستگاه قضایی به مردم تحمیل کند. باید اثبات کند که کفایت حکومت بر مردم را دارد. این همان چیزی است که قانون اساسی ایران اظهار می کند و جمهوری اسلامی دمش را می زند.



:: برچسب‌ها: روش ,
:: بازدید از این مطلب : 324
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا، 'ولادیمیر پوتین' روز جمعه در دیدار گروهی از سردبیران روزنامه های غربی، طرح خواسته های یكسان از حكومت سوریه و مخالفان آن را شرط اصلی توقف خشونت ها و آغاز مذاكرات سیاسی در این كشور عنوان كرد.

وی با اعلام آمادگی روسیه برای همكاری با غرب برای نیل به این هدف؛ خطاب به غربی ها گفت: خواهان سازش در سوریه هستیم و از شما می خواهیم كه در این زمینه از ما حمایت كنید.

نخست وزیر روسیه خاطرنشان كرد: برای حل مساله سوریه نباید از یكی از طرف های مناقشه جانبداری كرد بلكه باید منافع دو طرف را در نظر گرفت.

وی اضافه كرد: دو طرف را باید به نشستن پشت میز مذاكره و برقراری آتش بس وادار كنیم.

پوتین با انتقاد از قطعنامه شورای امنیت در باره سوریه و دفاع از استفاده روسیه و چین از حق وتوی خود برای رد آن اظهار داشت: متن قطعنامه را بخوانید و ببینید در آن از حكومت سوریه خواسته شده است نیروهای خود را از شهرهای این كشور خارج كند و كشور را تسلیم مخالفان كند، معلوم است كه 'بشار اسد' هیچگاه با این خواسته ها موافقت نمی كند.

وی افزود: ما پیشنهاد می كنیم كه همه طرف های مناقشه سوریه آتش بس كرده و پشت میز مذاكره بنشینند و گفت و گوها در باره اصلاحات سیاسی را آغاز كنند.

پوتین با تاكید بر لزوم اعمال فشار بر مخالفان حكومت سوریه گفت: اگر غرب مخالفان حكومت سوریه را تشویق كند و سلاح به آن تحویل دهد، آنها هیچگاه پشت میز مذاكره نخواهند نشست.

وی افزود: 'بشار اسد' برای آغاز چنین مذاكره ای آماده است و روسیه نیز خواهان حل مساله سوریه بدون اعمال فشار بر حكومت این كشور و مداخله خارجی در امور داخلی سوریه می باشد.

وزیر امور خارجه روسیه نیز دیروز پنجشنبه با تاكید بر این موضع كشورش گفت: روسیه از حكومت سوریه حمایت نمی كند بلكه مدافع عدالت و حق مردم این كشور برای انتخاب دمكراتیك و مسالمت آمیز دولت مورد نظر خویش است.

'سرگئی لاوروف'افزود: مسیر نیل به این هدف از گفت و گوهای جامع میان تمام گروههای سیاسی و مذهبی سوریه عبور می كند و تنها راه جایگزین این مسیر جنگ داخلی مخرب است.

وزیر امور خارجه روسیه با انتقاد از اقدامات كشورهای غربی در شورای امنیت علیه سوریه اظهار داشت: تمام تلاش ما برای متعادل كردن قطعنامه در باره سوریه بوده است.

لاوروف با انتقاد شدید از رویكرد كشورهای غربی در شورای امنیت گفت: این گونه اقدامات غیرقابل قبول است زیرا شورای امنیت را به میدانی تبدیل می كند كه در آن اسناد برای تغییر حكومت كشورهای مستقل مهر زده می شوند.

اروپام**2242**518**1789**



:: برچسب‌ها: فوتبال , شب , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، درحالیكه همه روزه بر شمار افراد متقاضی دریافت ارز دانشجویی افزوده می شود و تهیه ارز از بازار آزاد نیز برای خانواده دانشجویان ایرانی كه با هزینه شخصی در خارج كشور تحصیل می كنند بسیار دشوار و پرهزینه است شبكه بانكی در پرداخت ارز تحصیلی به افراد واجد شرایط كه به همراه معرفی نامه وزارت علوم به آنها مراجعه می كنند تعلل به خرج می دهد و در مواردی نیز از این امر خودداری می كنند.

براساس مصوبه بانك مركزی، دانشجویان ایرانی كه با هزینه شخصی در دانشگاه های خارجی تحصیل می كنند با تاییدیه و معرفی نامه وزارت علوم یا بهداشت می توانند ماهانه هزار دلار ارز تحصیلی از بانكهای كشور دریافت كنند كه در ماه های گذشته، معرفی نامه وزارت علوم با قید اسم بانك و شعبه صادر می شد كه بعضا به دلیل عدم همكاری بانكها، دریافت كنندگان این معرفی نامه ها مجددا برای تعویض آن و تغییر نام یا شعبه بانكی به وزارت علوم مراجعه می كردند.

به گفته مدیركل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم، بسیاری از مراجعات برای گرفتن معرفی نامه ارز تحصیلی و تعویض آن از شهرستان های دور و نزدیك كشور به تهران صورت می گرفت و همین امر علاوه بر تحمل دشواری های سفر و صرف زمان، هزینه های زیادی را به دانشجویان و خانواده های آنها تحمیل می كرد و از سوی دیگر، حجم مراجعات به وزارت علوم را نیز افزایش می داد.

'حسن مسلمی نایینی' توافق مسوولان وزارت علوم و بانك مركزی را به منظور حذف نام و شعبه بانك از معرفی نامه ارز تحصیلی را به عنوان یكی از راهكارهای تسهیل تهیه این ارز برای دانشجویان عنوان كرد و می افزاید: به این ترتیب چنانچه یك بانك از پرداخت ارز به متقاضیان خودداری می كرد این افراد می توانستند به دیگر بانكها مراجعه كرده و مشكل خود را برطرف كنند و این موضوع نیز به صورت بخشنامه ای از طرف بانك مركزی به دیگر بانكها ابلاغ شد.

وی با ابراز تاسف از عدم همكاری بانكها در پرداخت ارز تحصیلی به دانشجویان، این موضوع را مایه تعجب دانست و می افزاید: بانك مركزی پول و ارز موردنیاز بانكها را تامین می كند و انتظار می رود دیگر بانكها بخشنامه های آن را اجرا كنند و خودداری بانكها از پرداخت ارز دانشجویی به بهانه های مختلف واقعا جای تعجب دارد.

تعداد زیادی از دانشجویان یا خانواده های آنها اخیرا به بانكهای مختلف مراجعه كرده اند اما پاسخ شنیده اند كه باید نام و شعبه بانك در معرفی نامه وزارت علوم مشخص شده باشد و دوباره آنها را برای تعویض معرفی نامه به این وزارتخانه ارجاع می دهند درحالیكه مدیركل امور دانشجویان وزارت علوم، تغییر رویه در بخشنامه اخیر بانك مركزی را غیرممكن می داند.

به گفته مسلمی، مسوولان بانك ها از جمله بانك ملی خود درخواست داشته اند كه به دلیل محدودیت ارز دراختیار آنها،بهتر است نام و شعبه بانك در معرفی نامه درج نشود تا دانشجویان بتوانند به بانك های مختلف مراجعه كنند و پرداخت ارز تحصیلی بین همه بانكها توزیع شود و ازدحام در یك بانك مشخص به وجود نیاید اما با این اوصاف، همین بانكها الان از پرداخت ارز به دانشجویان واجد شرایط خودداری می كنند.

وی می افزاید: متاسفانه برخی از دانشجویان شهرستانی نیز هنگام مراجعه به بانك این پاسخ را دریافت كرده اند كه مطابق یك بخشنامه جدید، ارز تحصیلی فقط به دانشجویان بورسیه پرداخت می شود و شامل دانشجویان اعزام با هزینه شخصی نخواهد شد.

مسلمی ابراز امیدواری كرد مشكلات دانشجویان در دریافت ارز تحصیلی از طریق رایزنی مسوولان آموزش عالی و بانك مركزی حل و فصل شود.

بیش از 25 هزار نفر از دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در كشورهای خارجی از مهرماه امسال تاكنون برای دریافت معرفی نامه ارز دانشجویی به وزارت علوم مراجعه كرده اند كه هنوز نیمی از آنها در نوبت دریافت ارز هستند.

فراهنگ**1055



:: برچسب‌ها: دوستان , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
شرکت اینترنتی گوگل

گوگل سیاست جدیدی را برای حفظ اطلاعات کاربران خود اعمال کرده است

شرکت اینترنتی گوگل اعمال سیاست جدید حفظ اطلاعات کاربران خود را علی رغم هشدارهای اتحادیه اروپا اعمال کرده است.

اتحادیه اروپا گفته بود که این سیاست جدید ممکن است ناقض قوانین لازم الاجرا در کشورهای عضو اتحادیه اروپا باشد.

تغییراتی که گوگل در سیاست حفظ اطلاعات کاربران خود داده سبب می شود که این شرکت بتواند اطلاعات موجود در یو تیوب، جی میل، بلاگر و دیگر سرویسهای خود را بطور مشترک در میان همه آنها استفاده کند.

مقامات فرانسوی گفته اند که این اقدام گوگل می تواند در اتحادیه اروپا خلاف قانون باشد و از آن شرکت خواسته اند که اعمال سیاست جدید را موقتا تعلیق کند.

شرکت گوگل گفته است که حاضر است به نگرانیهای مقامات اروپایی پاسخ دهد اما سیاست جدید خود را از امروز (پنجشنبه، یکم مارس) اجرا خواهد کرد.

شرکت گوگل عمده درآمد خود را از طریق آگهی کسب می کند و برای هدفمند کردن آگهی ها به تجمیع اطلاعات کاربران سرویسهای مختلف گوگل در یک جا نیاز دارد.

گوگل پیش از اعمال سیاست جدید حفظ اطلاعات کاربران برای مدتی پیامهایی را برای کاربران خود در این خصوص در صفحات اینترنتی مربوط به یو تیوب، جی میل و غیره گذاشته بود.

افرادی که موافق این تغییرات در نگهداری اطلاعات شخصی خود نباشند، تنها می توانند از استفاده از سایتهای مختلف گوگل خودداری کنند.



:: برچسب‌ها: ژاپن , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، در این اطلاعیه آمده است : در صورتی كه اعضای شعب ثبت نام و اخذ رای با آثار تبلیغاتی متعلق به نامزدهای انتخاباتی مواجه شوند این آثار باید به سرعت امحاء شود.

همچنین اگر در طول زمان رای گیری آثار تبلیغاتی از رای دهندگان در شعبه باقی بماند آنها نیز باید امحاء شود.

سیام**7378**9132 1568



:: برچسب‌ها: کلیسا , گل , روز تعطیل ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
انتخابات ریاست جمهوری روسیه

سخنرانی ولادمیر پوتین، یکی از نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری روسیه

در نگاه اول بازار رقابت در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری روسیه گرم است. در میدان رقابت از کمونیستی سالخورده و کهنه کار تا جوانی میلیاردر و بلند پرواز دیده می شود.

مناظره های انتخاباتی هم داغ است ولی با تمام اینها اکثریت کسانی که من با آنها صحبت کردم می گویند نتیجه قابل پیش بینی است.

ولادیمر پوتین، بخت اول

پوتین بعد از یک دوره ده ساله ریاست جمهوری، چهار سال نخست وزیر بوده و می خواهد بار دیگر برای یک دوره شش ساله در کرملین باقی بماند. قبل از ریاست جمهوری، در عالی ترین پستهای اطلاعاتی و امنیتی کار کرده است. او نامزد حزب "روسیه متحد" حزب حاکم است که اکثریت را در دوما یا مجلس نمایندگان روسیه دارد.

او همانقدر که برای آوردن ثبات در روسیه و رشد اقتصادی در این کشور تحسین می شود، به همان اندازه به دلیل تضعیف دموکراسی و ایجاد فضای سانسور در روسیه سرزنش می شود.

پوتین خود را مرد عمل می داند. مهمترین برنامه ولادیمیر پوتین اشتغال زایی و بالا بردن سطح اقتصاد روسیه است. او یک برنامه اقتصادی بیست ساله دارد که ایجاد بیست و پنج میلیون شغل در آن پیش بینی شده است.

کمتر کسی پیدا می شود که او را چهره اصلی این انتخابات نداند ولی با تمام اینها مخالفتهای کم سابقه ای که اخیرا علیه او در خیابانهای مسکو دیده شده، احتمال به دور دوم کشیده شدن انتخابات را هم مطرح کرده است.

ولادیمیر پوتین ۵۹ ساله و متاهل است . ورزش از جمله سرگرمیهای پوتین است و او دارای کمربند مشکی در رشته جودو است.

گنادی زوگانف، میراث دار کمونیسم

او رهبر حزب کمونیست است، حزبی که جانشین حزب کمونیست زمان اتحاد جماهیر شوروی به حساب می آید. او دو سال پیش در روز تولد ژوزف استالین دیکتاتور مشهور دوران شوروی، در نامه ای سرگشاده به دیمیتری مددودف رییس جمهوری، خواهان استالینی شدن جامعه روسیه شد.

قبلا سه بار در انتخابات شرکت کرد و هر سه بار هم نفر دوم شد. او این‌ بار تند تر از گذشته از آقای پوتین انتقاد می کند و می گوید که مردم می توانند به پوتین رای بدهند، ولی بدانند که اگر پوتین رای بیاورد روسیه سقوط خواهد کرد.

او می گوید که صنایع سنگین مثل کشتی سازی و صنایع دفاع و کشاورزی در بحرانی عمیق فرو رفته اند. ملی کردن منابع طبیعی روسیه از برنامه های اوست.

ولادیمر ژرنوفسکی، معرکه گیر عرصه سیاست

ژرنوفسکی بنیانگذار و رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه است. او شخصیتی به حساب می آید که با شعارهای تند ناسیونالیستی قصد جلب توجه عامه مردم را دارد. در سخنرانیهایش برای خنداندن مخاطبانش تلاش می کند و در انتقادهای تند از غربی‌ها از ناسزا گفتن هم ابایی ندارد. اگرچه او از دولت هم به تندی انتقاد می کند ولی از نظر بسیاری حرفها و کارهایش به نفع کرملین است و از این نظر حتی گروهی او را از وفاداران اصلی هیات حاکمه در کرملین به حساب می آورند.

مبارزه با فساد اداری و قاچاق مواد مخدر از برنامه‌های این نامزد انتخاباتی است. او گفته در صورت انتخاب شدن، ظرف دوسال این مشکلات حل خواهند شد. ریشه کن کردن بیکاری و حل مشکل مهاجرت غیر قانونی هم از دیگر شعارهای اوست. ژرنوفسکی خواهان متمرکز شدن قدرت در مسکو است. او همچنین در سیاست خارجی آمریکا و بریتانیا را از دشمنان سرسخت روسیه می داند.

سرگئی میرونوف، مرد اصلاحات

او رهبر حزب "فقط روسیه" است و تا همین اواخر یکی از وفادار ترین متحدان ولادیمیر پوتین بود. در انتخابات سال ۲۰۰۴ میلادی یکی از نامزدها بود ولی خودش به ولادیمیر پوتین رای داد. او در آن انتخابات نفر آخر شد. میرونوف ده سال رییس شورای فدراسیون، یا مجلس علیای پارلمان روسیه، بوده است. بعد از اینکه از این مقام توسط حزب حاکم کنار گذاشته شد، تبدیل به منتقد جدی آقای پوتین شد. او می گوید به آقای پوتین و اصلاحات اعتقادی ندارد و پوتین باید از سیاست کناره گیری کند.

برنامه سیاسی او رهبری یک دولت انتقالی دو ساله است تا در این مدت به اصلاحات لازم پرداخته شود. برنامه دراز مدت او ملی کردن منابع طبیعی، بهبود سیستم جمع آوری مالیات و تامین اجتماعی تضمین شده برای بازنشسته ها و کارمندان بخش دولتی است.

میخائیل پروخروف، مجردی ثروتمند

سومین مرد ثروتمند روسیه، (۱۸ میلیارد دلار سرمایه و دارایی) با ۴۶ سال سن، جوانترین نامزد انتخابات روسیه است. او تنها نامزد مستقلی است که صلاحیت او برای انتخابات تایید شده است. او توانسته در میان نسل جوان نفوذ پیدا کند، ولی این نفوذ به دلیل کنترل دولت بر رسانه ها نتوانسته گسترش چندانی پیداکند. ضمن آن هم نگاه خیلی از مردم عادی در روسیه به ثروتمندان نگاهی بد بیانه است. با این‌حال، پروخروف دلسرد نشده و می گوید که حتما انتخابات به دور دوم می رود.

به محض اینکه آقای پروخروف وارد عرصه انتخابات شد، شایعات زیادی منتشر شد که او درهماهنگی با آقای پوتین وارد میدان شده تا آرای مخالفان او را تقسیم کند. ولی خود او این شایعه را که بعد از یک مکالمه تلفنی با ولادیمیر پوتین تصمیم به شرکت در انتخابات گرفته را رد کرد. البته او احتیاط می کند تا مستقیما از آقای پوتین انتقاد نکند.

برنامه او کاهش دوره ریاست جمهوری و اصلاحات سیاسی است. او همینطور خواهان انتخابی شدن مقامهای محلی مثل فرماندارها است. او می گوید که باید تا سال ۲۰۱۵ خدمت سربازی اجباری ملغی شود. در زمینه اقتصادی تقویت روابط اقتصادی با اتحادیه اروپا را دنبال می کند.

بازکردن آرشیوهای زمان کمونیستها و دلجویی از بازماندگان قربانیان دوره استالین و لنین از نظر او برای نگاه انتقادی به گذشته لازم است.

او مردی بلند قد و مجرد است که قول داده است بعد از ریاست جمهوری ازدواج کند.

اگرچه چهار کاندیدا در برابر ولادیمیر پوتین قد علم کرده اند، خیلی از کسانی که به امور روسیه آگاه هستند می گویند که این چهار نفر تهدیدی برای آقای پوتین نیستند، بلکه تهدید اصلی مخالفانی‌اند که اگرچه از عرصه سیاسی رسمی غایب هستند، ولی حضور خود را بارها با اجتماعات دهها هزار نفری در خیابانهای مسکو و شهرهای دیگر روسیه ثابت کرده اند.



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

'مرتضی تمدن' صبح امروز (جمعه) در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا در آغاز فرایند اخذ رای برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: قریب 500 هزار نفر عوامل نیروی انتظامی، كارمندان، فرهنگیان و نیز بقیه آحاد جامعه كه همگی از نیروهای مردمی هستند، این انتخابات را برگزار می كنند.

وی درباره نظارت جامع هیات های نظارت شورای نگهبان بر صندوق های اخذ رای گفت: شش هزار بازرس نیز در استان تهران تمام مراحل روند برگزاری انتخابات را امروز رصد می كنند.

به گفته استاندار تهران، این بازرسان در تمام شعب اخذ رای حضور دارند و بطور دقیق امور را نظارت می كنند.

تمدن از شهروندان خواست در ساعات اولیه امروز (جمعه ) برای ریختن آرای خود، در پای صندوق های رای حضور یابند.

سیام**1988**1572



:: برچسب‌ها: خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()