نوشته شده توسط : breketid

ولادیمیر پوتین نامزد انتخابات ریاست جمهوری روسیه است که کمتر از یک هفته دیگر برگزار می‌شود

ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور که کمتر از یک هفته دیگر برگزار می شود، در مقاله‌ای تحت عنوان "روسیه و دنیای در حال تغییر" به بررسی تحولات جهان و سیاست‌ خارجی کشور خود پرداخته است.

آقای پوتین در این مقاله که امروز دوشنبه ۲۷ فوریه (۸ اسفند) در وبسایت شخصی او و همچنین روزنامه مسکو نیوز به چاپ رسیده، نوشته است که چالش های خارجی و تحولات در جهان، روسیه را وادار به اتخاذ تصمیماتی خواهد کرد که بر اقتصاد، فرهنگ، بودجه و همچنین سرمایه گذاری های این کشور تاثیر خواهد داشت.

به گفته نخست وزیر روسیه، اهداف نهفته در سیاست خارجی این کشور منعکس کننده نقش منحصر بفرد روسیه در نقشه سیاسی جهان، تاریخ و توسعه جهان مدرن است.

آقای پوتین در بخشی از مقاله اش با اشاره به وضعیت ایران در شرایط کنونی نوشته است که ایران در حال حاضر در مرکز توجه بین المللی قرار دارد و نیازی نیست که گفته شود روسیه درباره تهدید فزاینده حمله نظامی به این کشور نگران است.

به گفته نخست وزیر روسیه، هر گونه حمله ای به ایران، عواقب مصیبت باری خواهد داشت.

" حمله به ایران، عواقبی مصیبت بار خواهد داشت"

ولادیمیر پوتین نخست وزیر روسیه

آقای پوتین با تاکید بر این که اختلافات با ایران باید از طریق صلح آمیز حل شود، نوشته است: "پیشنهاد ما این است که حق ایران را برای توسعه برنامه هسته ای از جمله حق غنی سازی اورانیوم به رسمیت بشناسیم. البته در مقابل باید تمام فعالیت های هسته ای ایران تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی صورت بگیرد."

نخست وزیر روسیه افزوده است که در صورت توافق با چنین امری، تمامی تحریم های اعمال شده علیه ایران از جمله تحریم های یکجانبه باید لغو شود.

به گفته آقای پوتین غرب در "تنبیه" کشورهایی خاص اشتیاق بیش از حد از خود نشان داده است و هر پیشرفت کوچکی از سوی این کشورها را با تحریم پاسخ داده است. "باید بخاطر داشت که ما در قرن نوزده و یا حتی بیست زندگی نمی کنیم".

بهار عربی

ولادیمیر پوتین در این مقاله از بهار عربی به عنوان پدیده ای جدید یاد کرده است

نخست وزیر روسیه در بخش دیگری از مقاله اش با اشاره به اعتراضات در کشورهای عربی و شمال آفریقا نوشت که یک سال پیش جهان شاهد پدیده ای جدید و تقریبا همزمان بود. پدیده ای که با نمود اعتراضاتی گسترده علیه رژیم های اقتدارگرا در کشورهای عربی خود را نشان داد.

به "بهار عربی" در ابتدا به عنوان پدیده ای که با تغییرات مثبت همراه خواهد بود، نگریسته شد. مردم در روسیه هم با کسانی که در این کشورها به دنبال ایجاد اصلاحات بودند، ابراز همدردی کردند. اما به گفته آقای پوتین، به زودی مشخص شد که این حوادث در بسیاری از کشورها از "سناریویی متمدنانه" پیروی نمی کند. "به جای دفاع از دمکراسی و حمایت از حقوق مردم، تلاش هایی برای عزل دشمن و یا انجام کودتا صورت گرفت، که نتیجه همه این تحولات جایگزین شدن یک نیروی متخاصم تر به جای نیروی های قبلی بود".

به گفته نخست وزیر روسیه، نباید اجازه داد که سناریوی لیبی در سوریه تکرار شود و "جامعه بین المللی باید برای دستیابی به مصالحه ای در داخل سوریه تلاش کند".

او نوشته: "بسیار مهم است تا در سوریه هرچه سریعتر به خشونت ها پایان داده و گفتگوهایی ملی بدون هر گونه پیش شرط و یا مداخله خارجی و با احترام به تمامیت ارضی سوریه انجام شود".

آقای پوتین در ادامه این مقاله درباره اوضاع سوریه گفته است که هدف اصلی، جلوگیری از بروز جنگی داخلی در آن کشور است.

به گفته او، دیپلماسی روسیه تاکنون در این مورد کارساز بوده است.

ولادیمیر پوتین ابراز امیدواری کرده که آمریکا و سایر کشورها از "تجارب غم انگیز گذشته" عبرت بگیرند و بدون قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متوسل به قدرت نظامی نشوند.

اوضاع افغانستان

ولادیمیر پوتین نوشته است که ناتو نتوانسته به اهدافش در افغانستان برسد

نخست وزیر روسیه در بخش دیگری از مقاله اش نسبت به آینده افغانستان هشدار داده است.

آقای پوتین با تاکید بر این که روسیه از عملیات نظامی در این کشور حمایت کرده، افزوده است که با این حال عملیات نظامی نیروهای ناتو نتوانسته به اهداف مورد نظر دست یابد.

به گفته او تروریسم و قاچاق مواد مخدر هنوز افغانستان را تهدید می کند.

آمریکا اعلام کرده است که در سال ۲۰۱۴ میلادی نیروهایش را از افغانستان خارج می کند.

نخست وزیر روسیه در مقاله اش با اشاره به ایجاد پایگاههای آمریکایی در افغانستان و کشورهای همسایه نوشته است که این اقدام آمریکا بدون اهداف و برنامه زمانی مشخص صورت گرفته که بالطبع چنین چیزی مطابق خواسته ما نیست.

به نوشته آقای پوتین، روسیه منافعی آشکار در افغانستان دارد و داشتن چنین منافعی قابل درک است، "افغانستان همسایه نزدیک ما است و بدون تردید روسیه خواستار ایجاد ثبات و صلح در این کشور است".



:: برچسب‌ها: خانه , اسکاتلند ,
:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه ایرنا؛ آزاد و فرنگی كاران جوان كشورمان در حالی به این تورنمنت تداركاتی اعزام خواهند شد كه هدایت این دو تیم را سرمربیان جدید آن بر عهده دارند.

بنا بر این گزارش مسابقات بین‌المللی كشتی آزاد و فرنگی سیراكوف بلغارستان طی روزهای 25 تا 28 اسفندماه در شهر وارنا بلغارستان برگزار می‌شود كه اسامی نفرات اعزامی این تورنمنت به شرح زیر در سایت فدراسیون منتشر شده است:

***كشتی فرنگی:

50 كیلوگرم: اشكان قلی‌كیانی

55 كیلوگرم: مهرداد مردانی- امید قادری

60 كیلوگرم: بهنام مرادی- رامین طاهری

66 كیلوگرم: حامد امن زاده- مهدی زیدوند

74 كیلوگرم: یوسف قادریان- پیام بویری

84 كیلوگرم: علی زینتی رفاه

96 كیلوگرم: امیر زرین‌چگینی- سید مصطفی صالحی‌زاده

120 كیلوگرم: محمد مدرسی- آرمان نظری

سرمربیان: عبداله چمن‌گلی

مربیان: علی اشكانی – خسرو باقرزاده- مرتضی ریحانی

*** كشتی آزاد:

50 كیلوگرم: ابراهیم چراغی- حمید خلیلی

55 كیلوگرم: علی پیرزاده

60 كیلوگرم: لطیف مؤمنی

66 كیلوگرم: علی اصغر جبلی

74 كیلوگرم: محسن عباسی- علی شفیع زاده

84 كیلوگرم: محمد جواد ابراهیمی

96 كیلوگرم: مهران میرزایی

120 كیلوگرم: علیرضا محمدی- عبداله قیمی

سرمربی: تقی اكبرنژاد

مربیان: علی اكبر دودانگه- حسین كریمی- سعید گودرزی

سرپرست: پرویز عالی

داوران: ولی‌اله شربتی- فریدون عابدین‌نژاد

9162**1440



:: برچسب‌ها: دوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از سایت رسمی این مسابقات، در این مرحله كه 124 ركابزن در آن حضور داشتند، تیم های پتروشیمی تبریز و دانشگاه آزاد با 11 ثانیه اختلاف نسبت به تیم اندرونی اندونزی كه با 13 ساعت و 37 دقیقه و 39 ثانیه اول شد، در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.

در مجموع انفرادی این مرحله كه در مسیر آیركرو - پاندان ایندا به مسافت 190 كیلومتر برگزار شد خوزه سرپا كلمبیایی از تیم اندرونی با چهار ساعت و 32 دقیقه 17 ثانیه اول شد و دارن لپ تورن از تیم دراپاك استرالیا و متیورابوتینی ایتالیایی از تیم فارنسه وینی فرانسه در رده های دوم و سوم ایستادند.

در این مرحله ویكتور نیون كلمبیایی از تیم دانشگاه آزاد و قادر میزبانی از پتروشیمی تبریز در رده های ششم و هفتم قرار گرفتند.

در مجموع پنج مرحله نیز تیم اندورنی اندونزی با 51 ساعت و پنج دقیقه و چهار ثانیه در صدر است و تیم های آستانه قزاقستان با 21 و پتروشیمی تبریز با 53 ثانیه اختلاف نسبت به تیم اول دوم و سوم هستند.

دانشگاه آزاد نیز با سه پله صعود نسبت به مرحله چهارم، در رده دوازدهم مجموع تیمی پنج مرحله قرار دارد.

مرحله ششم این تور فردا در مسیر 108 كیلومتری شاه عالم - جنتینگ های لندز برگزار می شود.

7233/587



:: برچسب‌ها: آب , آسیا , کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

'پیتر سایموند' روز سه شنبه در مقاله ای كه در پایگاه خبری حزب اسلامی مالزی منتشر شد، آورده است: دولت ایران همواره بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود تاكید كرده و گزارش های آژانس را كه بیشتر از طریق آژانس های اطلاعاتی آماده شده است، ساختگی می داند.

این تحلیلگر غربی خاطرنشان كرد: ایران همواره اعلام كرده كه برنامه هسته ای این كشور طبق تعهدات پیمان منع گسترش سلاح های هسته است كه به ایران اجازه توسعه همه جانبه چرخه سوخت هسته ای، غنی سازی اورانیوم و استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای داده شده است.

این كارشناس سیاسی انگلیسی در ادامه به اعمال تحریم ها از سوی آمریكا و اتحادیه اروپا بر ایران و افزایش فشارها بر این كشور اشاره كرد و نوشت: ایران در واكنش به تحریم های غرب، صادرات نفت خود را به 2 كشور اروپایی قطع كرده و هشدار داد كه برخی از كشورهای غربی دیگر نیز چنانچه به اقدامات خصمانه خود بر علیه ایران ادامه دهند قطع نفت ایران به این كشورها نیز صورت خواهد گرفت كه این موضوع قطعا مشكلات بسیاری برای اروپایی كه وابسته به نفت ایران هستند، به وجود می آورد.

این تحلیلگر انگلیسی در ادامه اضافه كرد: اتهام بستن به ایران و نظامی دانستن برنامه هسته ای این كشور بهانه ای برای فرایند درخواست دسترسی بیشتر به تجهیزات حساس و دسترسی به مقامات و دانشمندان هسته ای ایران است. از تهران همچنین در خواست شده است كه این امر غیر ممكن كه تاكنون هیچ تحقیق هسته ای در داخل كشور انجام نشده است را اثبات كند.

سایموند در ادامه خاطرنشان كرد: اگر جلسه ای بین ایران و نمایندگان گروه 1+5 برگزار شود، آمریكا و متحدان اروپایی خواستار بهره وری از این فرصت برای تاكید بر خواسته های خود آنان هستند و در پی بهره گیری از یك مذاكره واقعی نیستند. در واقع آمریكا با اتهامات بی اساس كه ایران قصد دارد به بمب هسته ای دست یابد خواستار پایان دادن به تمام برنامه های احتمالی جهت دستیابی به بمب هسته ای از جمله غنی سازی اورانیوم و تحقیقات راكتور آب سنگین است.

آساق**335 ** 1574



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

ابش در میان شاعران مهاجرت وطن‌ستا‌ترین شاعر است

از جناب «قنبر‌علی تابش» شاعر نام آشنای افغانستان پیش از این سه مجموعه شعر با نامهای «دور‌تر از چشم اقیانوس» (۱۳۷۶) «آدمی‌پرنده نیست» (۱۳۸۲) و «یک شعله‌نوبهاران» (۱۳۸۹) انتشار یافته و «دل خونین انار» چهارمین مجموعه شعر او است که به تازگی توسط انتشارات صبح امید در کابل منتشر شده است.

بنا بر این، در میان شاعران مهاجر می‌توان او را شاعری پرکار به شمار آورد. هدف این نوشته نگاهی شتابناک به کتاب آخر او است.

تم غالب شعرهای جناب تابش در سه کتاب اولش «وطن»، «مهاجرت» و «مذهب» است. آن سه کتاب قبلی در واقع ادامه یک‌دیگرند. با خوانش دل خونین انار متوجه می‌شویم که شعرهای تابش در صورت و سیرت تغییراتی پذیرفته است. اینک آن تغییرات:

وطن

"غم همیشگی من وطن وطن شده است"؛ این مطلع یکی از غزل‌های شاعر است و درست هم است. تابش در میان شاعران مهاجرت وطن‌ستا‌ترین شاعر است.

او در سه کتاب اولش به وطن نگاهی نوستالوژیک دارد و باز به قول خودش "وطن به پهنهٔ شعر من آرمانشهر است". وطن در آثار قبلی تابش مفهومی ظریف و اثیری است که می‌بایست از دور با حسرت تماشایش کنی، اما به آن نزدیک نشوی.

مانند تابلوی رنگ و روغن، که باید در چند قدمی آن بایستی و از تماشایش لذت ببری، اما مبادا به آن خیلی نزدیک شوی، چون ممکن است زبری‌های رنگ و کشیدکی‌های قلم‌مو ذوقت را بیازارد.

در آن کتاب‌ها رابطهٔ شاعر با وطنش بسیار محتاطانه و تعارفی است. نمی‌خواهد زیاد به آن نزدیک شود، و با دید انتقادی و پرخاشگرانه که خاصیت دیگر هموطنان همروزگارش بود به آن نگاه کند بیشتر آن را تقدیس می‌کند و دوست می‌دارد.

وطنم! دوباره اینک تو و شانه‌های پامیر

بتکان ستاره‌ها را که سحر شود فراگیر

بتکان ستاره‌ها را که ستاره‌های این شهر

همه یادگار زخمند، همه یادگار زنجیر (یک شعله نوبهاران, ص ۲۸)

یا

سلام ‌ای تک‌درخت ریشه در خون، شعله‌ور در باد

که بر پا مانده‌ای با زخم انبوه تبر در باد

همیشه می‌پرم از خواب وقتی خواب می‌بینم

تو را با زخمهای خونچکان شعله‌ور در باد

بگو! روزی به آغوش تو آیا باز می‌گردیم؟

من و این دسته دسته مرغکان دربدر در باد؟ (دورتر از چشم اقیانوس, ص۱۷)

اما در کتاب اخیر، شاعر به وطنش نزدیک‌تر شده؛ حد اقل به تاریخ و اسطوره‌هایش و تا حدود زیادی آن محبت فطری رخنه کرده در تار و پود وجودش را عینی‌تر نثار گذشته فرهنگی سرزمینش می‌کند.

در باره میراث مشترک آن با برادران فرهنگیش چون و چرا می‌کند و هدفش ابراز و احراز هویتی‌است که انگار از او دریغ شده، هرچند وطن معاصرش باز همچنان در پرده ابهام و کتمان باقی می‌ماند و نگاه همچنان تغزلی است.

تحلیل این موضوع البته می‌ماند برای فرصت دیگر، اما آنچه اینجا می‌شود گفت این است که شاعر در این سال‌ها مطالعاتش را در باره وطن گسترش داده و شناختش را عمیق‌تر وعینی‌تر کرده است. در یک کلام او در کارهای گذشته‌اش بیشتر ستایشگر و غمخوار وطنش بود ولی در کارهای اخیرش به شناخت وطن روی آورده و این قدمی به پیش است.

در اولین مثنوی این کتاب که گفت‌وگوی شاعر با دخترش است، این توجه را می‌توان به روشنی دید. شاعر به دخترش که هویت خودش را انکار می‌کند می‌گوید:

شهر فانوس و خیال و تلخی

گل سرخم! تو ز شهر بلخی

بلخ از علم و هنر دریاهاست

زادگاه بوعلی سیناهاست

بلخ نام اولین دولت شهر

نوبهار آتش شوریده به دهر (دل خونین انار، ص ۱۱)

در کارهای گذشته شاعر نگاه انتقادی به وطن و عناصر دخیل در آن اندک و رقیق است. اما در این کتاب رد پای انتقادهای‌ گاه تند هم دیده می‌شود.

اگرچه جوهرة دین من جهان وطنی است

برای چند کفن‌کش ولی کفن شده است

و هرچه انجمن شعر، عاشقند اما

حماسه‌ها همگی منتهی به زن شده است (دل خونین انار، ص ۱۳۰)

مهاجرت

"مهاجرت" دومین دلبستگی مفهومی شاعر است. تابش سال‌ها قبل گفته بود که

آدمی پرنده نیست

تا به هر کران که پرکشید، برای او وطن شود

سرنوشت برگ دارد آدمی

برگ وقتی از بلند شاخه‌اش جدا شود،

پایمال عابران کوچه‌ها شود (آدمی پرنده نیست، ص ۹۰)

که نشان می‌دهد مهاجرت و مسایل آن از دغدغه‌های دیرینه او بوده است. این دغدغه‌ها هنوز ادامه دارد، اما با یک تفاوت و آن عبارت از این است که مهاجرت برای شاعر دیگر فقط یک مفهوم احساسی صرف نیست که تمام رنجهای آن دوری از وطن باشد و حس غربتی که هماره همراه انسان مهاجر قدم می‌زند.

مهاجرت در کارهای اخیر شاعر ابعاد دیگری یافته است. از صورت احساسی صرف در آمده و جنبه‌های حقوقی و حقیقی بسیاری گرفته. گوشت و پوست و استخوان یافته، دغدغه‌های هویتی به آن اضافه شده. چنانکه وقتی یارانه‌ها در ایران قطع می‌شود، شاعر با لحن نسبتا تند و همراه با طنز تلخ می‌سراید:

صبر لبریز شد از پیمانه

قطع شد طفل مرا یارانه

هرچه گفتم که برادر‌زاده است

گفت: عالی است ولی افسانه است (دل خونین انار، ص ۵۷)

نگاه شاعر در داستان "تنو بازی" دو برادر مهاجر که در صبحگاه عید قربان در شهر کرمان خودشان را حلق‌آویز کرده است از این هم تلخ‌تر است

شد کبوتر دو برادر بردار

دو برادر دو کبوتر بردار

ما که تسلیم تو ایم‌ ای غربت!

زگلو‌هامان خنجر بردار

چشم تا چشم افق خونین است

ماه امشب زده چنبر بر دار (دل خونین انار، ۶۰)

مذهب

اما سومین حوزه‌ای که شاعر به آن از قدیم تعلق خاطر داشته حوزه مذهب است. ما در کتاب اخیر او باز این دلبستگی را می‌بینیم اما بر خلاف آن دو حوزه قبلی این بخش از افکار شاعر تغییری نکرده. شاعر همچنان در‌‌همان موضوعات شعر می‌سراید احتیاجی به تغییر نگرش و نگاهش احساس نکرده است.

عشق

و افق تاز‌ه‌ای که در کتاب اخیر تابش جلوه کرده و در کارهای قبلیش غایب بود افق عشق است. در دل خونین انار تابلوهای عاشقانه بسیار است. هرچند زبان شعر تابش در مجموع تغزلی و لطیف بوده است اما در کتاب‌های اولش معلوم بود که شاعر از نزدیک شدن به درخت سیب تغزل، ابا دارد.

اما در کتاب اخیر از این میوه ‌ممنوعه تناول کرده و امید که از بهشت تعهد بیرونش نیندازند.

البته پرداختن به تغزل در این سال‌ها گرایش عام و طبیعی بوده است. جامعه خسته از جنگ شاعرانی سرخورده می‌آفریند. از این حالت فی نفسه نمی‌توان به عنوان تحول یاد کرد اما در کار افرادی خاص که تابش از آن دست است تازگی دارد.

ولی بهشت کرده‌ای جهنم مرا

بهشت کرده‌ای فرشته عالم مرا

چه سودمان از این بهشت بی‌انار و سیب؟

کجا رساند این بهشت آدم مرا (دل خونین انار، ۱۱۹)

البته صرف پرداختن به تغزل با استفاده از فضای کلیشه‌ای شعر عاشقانه فارسی ممکن است کار خاصی تلقی نشود و به حساب سنت شعری گذاشته شود.

چنانکه بسیاری از پیرمردان زمانه ما سر پیری معرکه گیری می‌کنند و شعر عاشقانه می‌سرایند، اما در کار استاد قنبرعلی تابش قضیه از این دست نیست و ایشان در غزل‌هایش نشان می‌دهند که با موضوعش برخورد تجربی و نزدیک دارد وعموما تازگی‌های زبانی و خیالی که در کار شاعر در این کتاب ایجاد شده نیز در همین حوزه قابل ردگیری است.

تجربیات تازه شاید به شاعر جسارت تصاویر و زبان تازه را نیز داده است.

خط زدم بر دفتر سبز تغزل‌های خود

ناگهانی روی اعصابم نیایی بعد از این

ساندویچت شد دلم امشب، بفرما نوش جان

صبح در سیمای قصابم نیایی بعد از این (دل خونین انار، ص ۱۲۱)

یا

از بلوغ باغهای پسته می‌رسی

پسته را سر دلم شکسته می‌ر‌سی (دل خونین انار، ص ۱۲۵)

در پایان باید اشاره کنم که زبان شعر تابش نیز در این مجموعه به سمت سادگی و عینیت رفته و از انتزاع دور شده و این نیز حرکتی رو به پیش است.



:: برچسب‌ها: عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه نیو استریتز تایمز، در این نشست با موضوع اصلی 'ارتباط مردم و اتصال فرهنگ ها در جهت جامعه واحد آ.سه.آن'، 'رییس یتیم' وزیر فرهنگ، ارتباطات و اطلاع رسانی مالزی كه ریاست آن را بر عهده دارد، گفت: نشست های اولیه در این كنفرانس با كشورهای چین، كره جنوبی و ژاپن به منظور توسعه شبكه همكاری بین این كشورها و اعضا آ.سه.آن برگزار می شود.

در این نشست، چالش های ایجاد شده توسط رسانه های جدید، ایجاد آگاهی در مورد مسائل جاری از قبیل بحران اقتصاد جهانی در غرب، تغییرات آب و هوایی و امنیت غذایی نیز مورد بحث و بررسی قرار می گیرند.

وزیران اطلاع رسانی اتحادیه آ.سه.آن كه در قالب هیاتی به نام كاروان اطلاعات آ.سه.آن جلسات سالیانه خود را برگزار می كنند از سال 1989 كار خود را با برگزاری اولین نشست در جاكارتای اندونزی آغاز كردند و در حال حاضر ریاست این هیات بر عهده لائوس است كه در این نشست ریاست این هیات به مالزی واگذار می شود و میانمار نیز معاونت این هیات را برعهده خواهد گرفت.

مالزی، اندونزی، میانمار، سنگاپور، تایلند، فیلیپین، برونئی، ویتنام، لائوس و كامبوج اعضای اتحادیه كشورهای جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) را تشكیل می دهند.

آساق**335** 1574



:: برچسب‌ها: عشق , آلمان , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به دنبال امضای قراداد دوحه در تاریخ 6 فوریه(17 بهمن ماه) با هدف تحقق آشتی فلسطینی بین جنبش حماس و تشكیلات خود گردان فلسطین در پایتخت قطر، روز 18 فوریه(29 بهمن ماه) نیز قاهره پایتحت مصر شاهد نشست تدوین راهكارهای اجرایی توافق بود. روزهای پنج شنبه و جمعه هفته گذشته نیز قرار بود در حاشیه نشست كمیته فعال سازی آشتی فلسطینی ازسوی سازمان آزادی بخش، خبر تشكیل دولت فلسطینی تكنوكرات اعلام شود اما چنین نشد و بلافاصله پس از آن، حركت فتح سران حماس را مسوول این ناكامی دانست.

عزام الاحمد مذاكره كننده ارشد روابط ملی از كمیته مركزی حركت فتح به رادیو صدای فلسطین وابسته به تشكیلات خودگردان گفت: اجلاس كمیته فعال سازی سازمان آزادی بخش خواستار تسریع در تشكیل دولت انتقالی به ریاست ابومازن(محمود عباس رییس تشكیلات خودگردان) شد، اما برادران حماس خواستار تعویق این موضوع و احاله آن به زمان دیگری شدند. ابومازن نیز با توجه به آگاهی از داخل حماس این پیشنهاد را پذیرفت. الاحمد مدعی شد كه مشكل در مخالفت تعدادی از سران حماس درباره توافقنامه دوحه است و اشاره كرد كه برخی خبر ها حاكی از تعیین شروطی ازسوی حماس درباره تشكیل دولت است.

روزنامه الشروق مصر نوشت از جمله این شرط ها 'سپردن مسئولیت وزارتخانه های كشور، امور خارجه و دادگستری در دولت آینده به حماس است.'

فتح همچنین از زبان یكی از اعضای خود كه خواست نامش فاش نشود در گفتگو با روزنامه القدس مدعی شد كه حماس همچنان از ثبت نام رای دهندگان در غزه امتناع می كند.

این اظهارات مقام های فتح با واكنش حماس روبرو شد.

به گزارش بی بی سی صلاح البردویل یكی از سران حماس گفت: محمود عباس رییس تشكیلات فلسطینی، خواهان به تعویق انداختن بحث تشكیل دولت شده بود.

همچنین بنا بر گزارش شبكه فرانس 24 یك عضو دیگر حماس بدون ذكر نام خود تاكید كرده است كه محمود عباس رییس تشكیلات خودگردان فلسطین و خالد مشعل رییس دفتر سیاسی جنبش حماس توافق كرده اند 'تا فراهم شدن شرایط مناسب تر، بحث درباره تشكیلات خودگردان را به تاخیر بیندازد.'

عرت الرشق یكی از سران حماس نیز این شایعه را كه جنبش برای محمود عباس شروطی تعیین كرده است، رد كرد و افزود: اینها اخباری غیردقیق و عاری از صحت است و هدف از انتشار این اخبار به هم زدن فضای آشتی ملی است.

وی افزود: محمود عباس با مشعل توافق كرد وزرای دولت آینده را با مشاوره حماس از مستقل ها و افراد تكنوكرات تعیین كند.

خبرگزاری وفا فلسطین نیز به نقل از الرشق گزارش داد: حركت حماس خواستار تصدی هیچ كدام از وزارتخانه ها نشده است، زیرا ما اصرار داریم كه دولت متشكل از مستقل ها باشد و دولت آینده مبتنی بر برنامه هاست اما نه برنامه های سیاسی.

شایان ذكر است بندهای توافقنامه دوحه عبارتند از؛

1: گسترش سازمان آزادیبخش فلسطین از طریق تشكیل مجدد شورای ملی فلسطین و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات پارلمانی كشور

2: تشكیل دولت آشتی ملی فلسطین به رهبری محمود عباس برای تسهیل انتخابات ریاست جمهوری، قوه مقننه و بازسازی غزه.

3: ادامه فعالیت كمیته های تشكیل شده، مثل كمیته آزادی كه وظیفه پرداختن به آزادی های عمومی را دارد، رسیدگی به پرونده بازداشتی ها و موسسات، بازگشت كاركنان به نوار غزه، امور گذرنامه ها و آزادی كار.

4: توافق در خصوص بر گزاری كمیته دو جانبه فعال سازی سازمان آزادی بخش با هدف تشكیل دولت آینده در تاریخ 18 فوریه در قاهره.

**ملاحظات اسراییلی فتح

-----------------------------

اما به نظر می رسد صرفنظر از شایعات مطرح شده درباره اختلاف نظرهای داخلی حماس و اما و اگرهای این جنبش درباره تشكیل دولت وحدت ملی در فلسطین، مشكل و مانع اصلی یر سر راه تحقق آشتی ملی و نتیجتا تشكیل دولت توافقی در نوع رویكرد اسراییل و همزمان، ملاحظات فتح در رابطه با این رژیم باشد.

روزنامه الشرق قطر به نقل از صلاح البردویل یكی از مقام های ارشد حماس می نویسد: حماس به محمود عباس موضع یكدست و متحدی را درباره توافق دوحه اعلام كرد.

وی اضافه كرد: 'ما هیچ شرطی نگذاشتیم بلكه خواهان آن شدیم كه در اجرای توافق قاهره و بیانیه دوحه امانتداری شود.'

البردویل افزود: محمود عباس از خالد مشعل رییس دفتر سیاسی جنبش حماس خواست كه تشكیل دولت را تا زمان موافقت مقام های اسراییلی با اجرای انتخابات در قدس در موعد مقرر خود به تاخیر بیندازد.

خبرگزاری فلسطینی سما نیز نوشت: 'علت موافقت حماس با ریاست مجدد محمود عباس این بود كه بهانه را از جنبش فتح بگیرد و نشان دهد كه حماس برای آشتی آمادگی كامل دارد. این موضع حماس، صداقت ابومازن را در بوته آزمونی دشوار قرار داد، به ویژه اینكه اسراییل، بیانیه دوحه را رد كرده و بنیامین نتانیاهو نحست وزیر رژیم صهیو نیستی تهدید كرده است كه تشكیلات خودگردان را به علت امضای توافق دوحه مجازات خواهد كرد.'

این خبرگزاری فلسطینی درادامه آورده است:با وجود برخی از اظهارات درخصوص شایعات منتشر شده درباره اختلاف داخلی حماس بر سر توافق ملی فلسطین، موضع یكپارچه حماس پیرامون ضرورت های تشكیل دولت توافقی آشكار است. یكی از این ضرورت ها، لزوم تایید دولت آینده ازسوی مجلس قانونگذاری فلسطین است، امری كه عباس و حركت فتح به شدت با آن مخالفند. براساس این گزارش ابومازن ترس از آن دارد كه رویه ضرورت اخذ تایید مجلس قانونگذاری، باعث بازگرداندن نقش نظارتی و قانونگذاری این مجلس شود، تومار همه برنامه های عباس را به ویژه در بعد امنیتی درهم پیچد و سیطره دستگاههای امنیتی تشكیلات خودگردان فلسطین و سازمان های اطلاعاتی و امنیتی صهیونیستی را دچار اختلال كند.

روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن نیز گوشه ای دیگر از ملاحظات اسراییلی تشكیلات خودگردان درباره توافق ملی فلسطین را به نمایش می گذارد. این روزنامه به نقل از عزت الرشق یكی از مقامات ارشد حماس درباره كیفیت توافق حماس و فتح بر سر ابومازن(محمو عباس)برای تشكیل حكومت فلسطینی می نویسد: 'محمود عباس رییس تشكیلات خودگردان در دیدار دوحه، سلام فیاض را یك بار دیگر برای نخست وزیری پیشنهاد كرد و گفت: 'حقیقت این است كه فیاض مورد اطمینان غرب است و من نمی خواهم كرانه باختری نیز مانند غزه تحت محاصره قرار گیرد.' مشعل پاسخ داد: 'حماس تصمیم گرفته فیاض را نپذیرد و امكان ندارد او را قبول كنیم.' دراین هنگام امیر قطر از مشعل خواست كه ریاست عباس را در دولت آینده بپذیرد و مشعل با توجه به رویكرد مصالحه ای حماس پذیرفت.

الرشق افزود: در نشست های پیشین به محمود عباس رییس تشكیلات خود گردان گفتیم: با هركسی كه شما پیشنهاد كنید ما نیز موافق خواهیم بود و علی محمد مصطفی رییس صندوق سرمایه گذاری فلسطین را هم به عنوان یكی از گزینه ها مطرح كردیم، اما ابومازن جواب داد: من نمی توانم مصطفی را با آمریكایی ها، اروپایی ها و اسراییلی ها هماهنگ كنم. از این رو پیش تر سلام فیاض انتخاب شده بود.

*وزیر فلسطینی: اسراییل تشكیلات خودگردان را نماینده امنیتی خود می خواهد

در همین حال حسین الشیخ وزیر امور مدنی تشكیلات خودگردان معتقد است كه اسراییل انتظار دارد تشكیلات خود گردان نقش وكیل امنیتی آن را در كرانه باختری ایفا كند، اما این رژیم هیچ حق سیاسی در قبال هماهنگی امنیتی برای تشكیلات خود گردان قایل نیست.

الشیخ در مصاحبه ای با روزنامه 'المصری الیوم' گفت: تشكیلات خودگردان به مقام های اسراییلی اعلام كرده كه نمی خواهد به نماینده امنیتی این رژیم تبدیل شود وی اضافه كرد: سازمان آزادی بخش فلسطین باید در این نقش وظیفه مدار خود در تعامل با اسراییلی ها تجدیدنظر كند.

پژ.هش**9241**الف.ی**9123



:: برچسب‌ها: مکزیک , بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
سرمربی تیم ملی ایران

مربی پرتغالی می‌گوید فقط سوپرمن می‌تواند یک‌تنه اوضاع فوتبال ایران را سر و سامان دهد

در فاصله دو روز تا رویارویی ایران و قطر در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴، کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، امروز (دوشنبه ۲۷ فوریه) در یک کنفرانس خبری شرکت کرد. کی‌روش در مورد انتظاراتی که در ایران از او وجود دارد گفت: "من نیاز به حمایت دارم. تنهایی نمی‌شود کار کرد. شاید سوپرمن بتواند، اما من نمی‌توانم. اگر فکر می کنید یک سوپرمن پیدا می‌کنید که بیاید و فوتبال ایران را از اوضاع فعلی‌اش نجات دهد، سخت در اشتباه هستید."

کی‌روش با انتقاد از فضای فوتبال ایران و ذهنیت حاکم بر آن گفت: "یک نفر را نشان دهید که بگوید فضای فوتبال ایران به فضای حرفه‌ای نزدیک شده است. اگر کسی چنین باوری دارد، حتما روی کره مریخ راه می‌رود!"

سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران همچنین فشردگی بازی‌های لیگ برتر ایران را امری طبیعی در فوتبال جهان دانست: "زمانی که در منچستر یونایتد یا رئال مادرید بودم، یک بازیکن طی ۳۳ روز ۱۱ تا ۱۳ مسابقه انجام می‌داد. این یعنی یک بازی در کمتر از سه روز. بازیکنان ما در حال حاضر چنین آمادگی را ندارند. اما اگر مقابل تیم های اروپایی قرار بگیریم، نمی‌توانیم به آنها ببازیم و بعد بگوییم بازیکنان خسته بودند. اگر قرار است به جام جهانی برویم و در آنجا ببازیم، اصلا بهتر است نرویم. باید از الان خیلی جدی کار کنیم و از هیچ بهانه‌ای سوء استفاده نکنیم."

کی‌روش با ابراز نارضایتی از تعداد تیم‌های حاضر در لیگ برتر ایران گفت: "من با شجاعت می‌گویم که تعداد تیم ‌های لیگ برتر ایران باید کاهش یابد." او همچنین پیشنهاد کرد در میان ۱۶ تیم لیگ برتر، یک تیم فقط از بازیکنان زیر ۲۲ سال تشکیل شود".

تیم ملی ایران روز چهارشنبه (۲۹ فوریه) در آخرین بازی از دور اول مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در تهران با قطر روبرو می‌شود، و به همین دلیل هفته گذشته یک بازی دوستانه با اردن برگزار کرد. این بازی با گلی که محمد قاضی در وقت‌های تلف شده برای ایران زد، ۲-۲ مساوی تمام شد.

اما با وجود توقف مقابل حریفی نه چندان مطرح، کی‌روش از این بازی تدارکاتی راضی به نظر می‌رسد: "بازی تدارکاتی مناسبی مقابل اردن انجام دادیم و من از تعهد و روحیه جنگندگی بازیکنان تا آخرین لحظه آن مسابقه خوشحالم و آنها را تحسین می‌کنم. ما در این اردو به بازیکنان جدیدی فرصت حضور در تیم ملی دادیم؛ بازیکنانی چون یعقوب کریمی، رضا حقیقی و شجاع خلیل آزاد."

بازی روز چهارشنبه ایران مقابل قطر، که درست یک روز قبل از تولد ۵۹ سالگی کی‌روش - انجام می‌شود، در سرنوشت ایران برای صعود از گروهش تأثیری ندارد، چرا که ایران با کسب ۱۱ امتیاز از ۵ بازی قبلی صعودش به مرحله گروهی بعدی را قطعی کرده، اما برای صعود به عنوان تیم اول گروه، باید حتما از این بازی امتیاز بگیرد. قطر با ۹ امتیاز و بحرین ۶ امتیاز در رده های بعدی این گروه هستند و برای صعود به مرحله بعد چشم به بازی‌های چهارشنبه شب دارند.



:: برچسب‌ها: فیلم , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

حجت الاسلام و المسلمین ' محمد شاهرخ ' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: همچنین نگاه مسوولان به مساله عفاف و حجاب باید عقلانی، علمی و مبتنی بر معیارهای اسلامی باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه به اهمیت مساله حجاب و عفاف در پیشرفت تحصیلی دانشجویان و ارتقای سطح آموزشی دانشگاه های علوم پزشكی در سراسر كشور اشاره كرد و گفت: غنی تر شدن محیط های آموزشی در بستر معنوی موجب می شود تا دانشجویان در راه درست و همسو با معیارهای والای اسلامی و انسانی ، گام بردارند.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرخ با بیان اینكه متاسفانه اعتبارات فرهنگی برای ترویج و نهادینه كردن این فرهنگ كفایت نمی كند، اظهار داشت: اصلاح فرهنگ عمومی ، رشد بسترهای اخلاقی در جامعه و همچنین آموزش مدیران فرهنگی از عوامل اثر گذار در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.

وی عفاف و حجاب را مایه آرامش ذهن افراد در جامعه و به خصوص دانشجویان در محیط های آموزشی ذكر كرد و گفت: این امر تمركز دانشجویان به علم آموزی بیشتر و پرهیز از حاشیه را فراهم می آورد.

این مشاور فرهنگی همچنین به نقش اساتید به عنوان الگوی تاثیر گذار بر روحیه و زندگی دانشجویان در محیط های آموزشی كشور اشاره كرد و گفت: طبق تحقیقات علمی، فقط 10 درصد ارتباط دانشجو با استاد از راه كلامی برقرار می شود و نود درصد ارتباطات تحت تاثیر رفتار و كردار اساتید شكل می گیرد.

وی به نتیجه منفی برخوردهای غیر كارشناسی و مستقیم در قبال پدیده بدحجابی در محیط های آموزشی اشاره كرد و گفت: نخستین راهكار در این خصوص ریشه یابی عوامل تاثیر گذار بر رشد این پدیده غیرفرهنگی است.

مشاور دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت ، كاربرد هر چه بیشتر منابع غنی اسلامی و سیره اهل بیت (س) را در زندگی روزمره به عنوان راهكاری در اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و گفت: با روشهای علمی و كارشناسی و همچنین پشتوانه غنی دینی بسیاری از معضلات موجود در محیط اجتماعی قابل رفع است.

اجتمام**1313*



:: برچسب‌ها: آب ,
:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از اداره كل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، رییس جمهور در احكامی جداگانه، آقایان محمد حسینی ، محمد باقر خرمشاد و سید حمید مولانا را به عنوان اعضای 'شورای عالی راهبردی مركز ملی مطالعات جهانی شدن' منصوب كرد.

شبك**1540**



:: برچسب‌ها: استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()