نوشته شده توسط : breketid

سناتور جعلی اطلاعات حساسی را در مورد نهادهای امنیتی قندهار به دست آورده است

عملیات جستجو برای دستگیری فردی که به عنوان عضو مجلس سنای افغانستان با مقامهای محلی در قندهار گفتگو کرده، آغاز شده است.

بر اساس گزارشها، این فرد به عنوان عضو کمیته امور دفاعی مجلس سنا با شماری از مقامهای محلی و از جمله والی قندهار گفتگو کرده است.

این گزارشها حاکی است که این مرد با هویت جعلی توانسته که به اطلاعات حساسی دست یابد.

صدیق صدیقی، سخنگوی وزارت داخله/کشور افغانستان روز دوشنبه، اول حوت/بهمن به خبرنگاران گفت که پلیس جستجو برای بازداشت این فرد را آغاز کرده است.

'درس مهم'

آقای صدیقی گفت: "در این زمینه گزارشها را مطالعه کردیم. گزارشهای ضد و نقیضی ارائه شده است. پلیس برای ردیابی این شخص کار خود را آغاز کرده است. ما با اداره امنیت ملی یک جا کار می کنیم تا هویت این شخص را مشخص کنیم."

او افزود: "استفاده از هویت کسی دیگر می تواند جرم باشد. فعلا جزئیات بیشتری نمی توانم در اختیار شما قرار دهم، اما کار روی این موضوع در جریان است. من فکر می کنم که این موضوع درس مهمی بود و امیدوار هستیم که نه تنها پلیس بلکه نهادهای دیگر هم پس از این تدابیر لازم روی دست گیرند و هوشیار باشند."

توریالی ویسا، والی قندهار اما این گزارشها را تکذیب کرده و گفته که مورد مورد نظر آصف سرحدی نام دارد و در دیدار با او به عنوان یک شهروند عادی گفتگو کرده است.

والی قندهار افزوده که آصف سرحدی در این دیدار پیشنهاد کرد که برای ایجاد یک موزیم (موزه) خصوصی در قندهار سرمایه گذاری کند.

اما حمیدالله نازک ولسوال (فرماندار) دند به بی بی سی گفته این مرد در سفرش به این منطقه به عنوان عضو مجلس سنا با او دیدار کرده است.

آقای نازک افزود که فرد مورد نظر تلاش کرده که به اطلاعاتی مربوط به نهادهای امنیتی دست یابد.

گفته می شود که این مرد در حال حاضر ناپدید است.

این اولین بار نیست که فردی با استفاده از هویت جعلی توانسته است اطلاعاتی حساسی را به دست آورد.

پیش از این نیز یک مغازه‌دار خود را فرستاده گروه طالبان وانمود و با حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان دیدار و گفتگو کرده است.

این مغازه‌دار توانسته بود میلیونها دلار به دست آورد و سازمان جاسوسی بریتانیا را فریب دهد.

همچنین یک فرد دیگر نیز که خود را فرستاده گروه طالبان معرفی کرده بود، در یک حمله انتحاری برهان‌الدین ربانی، از رهبران پیشین مجاهدین و رئیس شورای عالی صلح افغانستان را کشت.

گفته می شود مهاجم انتحاری که توانسته بود در 29 ماه حمل (فروردین) گذشته خود را به مقر وزارت دفاع برساند، نیز از کارت شناسایی جعلی استفاده کرده بوده است.

با این حال، کارشناسان نظامی به این باور هستند که عدم توجه به تشخیص هویت در این کشور می تواند پیامدهای خطرناکی داشته باشد.



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه مركز اطلاع ‌رسانی و روابط ‌عمومی وزارت آموزش و پرورش، 'حسین هژبری' در جمع روسای گروه و كارشناس مسوولان قرآنی ادارات كل آموزش و پرورش استان ‌های كشور افزود: هدف از انجام این فعالیت ‌های تربیتی، انس دانش آموزان با مفاهیم نورانی قرآن و تاثیرپذیری از آن است.

وی درباره هماهنگی مطلوب میان معاونت ‌های پرورشی و فرهنگی و تربیت ‌بدنی و سلامت اظهار داشت: این هماهنگی لازمه دستیابی به یك صدای تربیتی ماندگار و خوش آهنگ در نظام تعلیم و تربیت كشور است.

اجتمام **‌ 1788 **1569**



:: برچسب‌ها: کودک , کنسرت , روز تعطیل ,
:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

محمد‌علی جعفری می گوید که ایران خطر حمله نظامی را منتفی نمی‌داند

سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران گفته است که در صورت حمله نظامی احتمالی به ایران، استان‌های فارس، یزد، خوزستان، کرمان و هرمزگان عمق استراتژیک دفاعی این کشور محسوب می‌شوند.

آقای جعفری روز دوشنبه اول اسفند، در حاشیه مرحله اصلی رزمایش نیروی زمینی سپاه در منطقه عمومی یزد گفت: "این تمرین‌ها در واقع طراحی‌های دفاعی در سواحل خلیج فارس است که تهدیدات دشمنان علیه جمهوری اسلامی بیشتر از آنجا محتمل است."

آقای جعفری گفته است که ایران احتمال خطر را منتفی نمی‌داند و نیروهای نظامی خود را آماده نگاه می دارد.

طی ماه های اخیر که فشار بین المللی به ایران با وضع تحریم های تازه شدت گرفته و در برخی از محافل از احتمال حمله نظامی به این کشور سخن می رود، نیروهای مسلح ایران دست به برگزاری چند مانور نظامی از جمله در آب های خلیج فارس زده اند.

مانور موسوم به والفجر که در حال حاضر در مناطق عمومی یزد در مرکز ایران در حال برگزاری است، تازه ترین واکنش ایران به بالاگرفتن گمانه زنی ها نسبت به حمله احتمالی نظامی به این کشور است.

فرمانده سپاه ایران در جریان حضور در این مانور، جزئیاتی از اهداف آن را شرح داده است.

آقای جعفری گفته است که "طراحی تاکتیک‌های رزمایش نیروی زمینی سپاه، به دنبال تجربیاتی است که آمریکا در کشورهای همسایه داشته و پس از رصد دقیق کلیه اقدامات، به منظور خنثی‌سازی آن انجام شده است."

رسانه های ایران جزئیات بیشتری از گفته های فرمانده سپاه درباره تاکتیک های این مانور را منتشر نکرده اند و مشخص نیست منظور او از "تجربیات آمریکا در کشورهای همسایه" اشاره به کدام تجربه ها است.

تحلیل - محمد امینی، بی‌بی‌سی

عمق استراتژیک در اصطلاح نظامی به معنای فاصله‌ای است که بین خط مقدم نبرد و مراکز مهم صنعتی و جمعیتی یک کشور وجود دارد. یکی از مهم ترین جنبه‌های عمق استراتژیک این است که در شرایط نبرد، نیروهای مدافع با عقب کشیدن اختیاری از خط مقدم یا عقب رانده شدن در نتیجه شدت حمله دشمن، آنقدر فضای مانور برای عقب نشینی داشته باشند که بتوانند ضربه اولیه دشمن را جذب کنند و سپس به واکنش بپردازند.

در مورد سخنان سرلشکر جعفری، اگر خط ساحلی ایران در خلیج فارس را خط مقدم یک نبرد فرض کنیم، نیروهای نظامی ایران می توانند از استان های جنوبی کشور برای مستهلک کردن دشمن و حمله متقابل پس از تجدید سازمان استفاده کنند.

گفته می شود که کشورهای کوچکی مثل پاکستان و اسرائیل عمق استراتژیک ندارند، اما ایران با مساحت بالای یک میلیون کیلومتر مربع و با توجه به پراکندگی تاسیسات صنعتی و حیاتی اش از جمله کشورهایی است که از عمق استراتژیک مناسبی در جنگ با سلاح های متعارف برخوردار است.

ایالات متحده آمریکا پیش از این در جریان حمله به کشورهای افغانستان (همسایه شرقی ایران) و عراق (همسایه غربی اش) در این کشورها نیروی نظامی داشته و پایگاه های نظامی هم در کشورهای نزدیک ایران دارد.

از جمله ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین مستقر است.

روزنامه نیویورک تایمز حدود سه ماه پیش خبر داده بود که آمریکا تصمیم دارد پس از خروج سربازانش از عراق، حضور نظامی خود را در منطقه از طریق افزایش همکاری با دیگر کشورهای عرب خلیج فارس تقویت کند.

به گفته مقام های بلندپایه سیاسی و نظامی آمریکا، این کشور ۴۰ هزار نظامی در منطقه خلیج فارس دارد که آماده پاسخگویی به تحرکات ایران است.

همزمان با بالا گرفتن تنش های لفظی و افزایش احتمال حمله نظامی به ایران، مقام های این کشور از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای آغاز دوره تازه ای از مذاکرات اتمی با نمایندگان کشورهای غربی خبر داده اند.

یک روز پیش از این، علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران گفته بود که کشورش به دنبال یافتن راه حلی برای خروج از بحران کنونی است.

آخرین دور گفت و گوهای ایران و کشورهای ۱+۵ (اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل به همراه آلمان) زمستان سال گذشته در استانبول ترکیه برگزار شد و بدون دستاورد مشخصی پایان یافت.

از آن زمان تاکنون، تحریم ها علیه ایران شدت گرفته و در یکی از آخرین موارد، اعضای اتحادیه اروپا خرید نفت از ایران را تحریم کرده اند.



:: برچسب‌ها: سفر , نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
فریدون عباسی دوانی و محمود احمدی نژاد

ایران دستاوردهای تازه اتمی خود را با حضور آقای احمدی‌نژاد رونمایی کرد

دولت آمریکا می‌گوید که آنچه مقامات ایران امروز به عنوان دستاوردهای جدید اتمی معرفی کردند "چندان تازه و چندان مهم" نبوده است.

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا امروز چهارشنبه ۲۶ بهمن (۱۵ فوریه) به خبرنگاران گفت که ایران در مورد دستاوردهای خود اغراق کرده است.

جی کارنی، یکی از سخنگویان دفتر ریاست جمهوری آمریکا هم گفت که مراسم رونمایی از دستاوردهای تازه هسته ای توسط مقامات ایران به منظور منحرف کردن توجه ها از آسیب هایی بوده است که تحریم های بین المللی به حکومت این کشور وارد می کند.

نخستین صفحه سوخت اتمی تولید شده در ایران با استفاده از اورانیوم با غنای ۲۰ درصد، امروز در مراسمی با حضور محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری این کشور در رآکتور تحقیقاتی تهران نصب شده بود.

مقامات ایران می گویند که همزمان، استفاده از اولین زنجیره نسل جدید سانتریفیوژهای تولید خود را در سایت غنی سازی نطنز آغاز کرده اند.

فریدون عباسی دوانی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امروز چهارشنبه ۲۶ بهمن (۱۵ فوریه) در مراسم رونمایی از سوخت اتمی در رآکتور تهران گفت که این رآکتور برای تولید داروهای مورد نیاز در این کشور به سوخت اورانیوم با غنای ۲۰ درصد نیاز داشت، اما این نیاز به دلیل "محدودیت های غیر منطقی و خصمانه تأمین کنندگان خارجی" تأمین نشد.

به گفته او، قدرت های جهانی سطح توانایی متخصصان ایرانی را پایین تر از آن تخمین می زدند که بتوانند این سوخت را تولید کنند.

او ساخت مجتمع سوخت هسته ای را "ضرب شستی به طرف های خارجی" خواند.

تأمین سوخت رآکتور تحقیقاتی تهران مدت ها موضوع مذاکره میان این کشور و اعضای گروه ۱+۵ بود و آنها به پیشنهاد رئیس جمهوری ایران می خواستند در ازای دریافت ذخیره اورانیوم غنی شده ۳.۵ درصد ایران، سوخت مورد نیاز را در اختیار این کشور قرار دهند.

هدف از این کار این بود که با خارج شدن بخش اعظم ذخیره اورانیوم غنی شده ایران از این کشور، نگرانی قدرت های جهانی از احتمال به کار گرفته شدن این ذخیره در تولید سلاح اتمی کاهش یابد و زمان بیشتری برای مذاکرات و حل و فصل اختلافات در این زمینه به دست آید.

اما دو طرف نهایتا در مورد جزئیات این طرح به توافق نرسیدند و مذاکرات شکست خورد.

آقای عباسی دوانی در مراسم امروز همچنین در مورد سانتریفیوژهای جدید تولید شده در ایران گفت که توان جداسازی آنها ۳ برابر ماشین های فعلی است و این امر نشان می دهد که ایران از موانعی که "دیگران عبور از آن را با وجود تحریم ها ناممکن می دانستند"، گذشته است.

ایران همزمان با رونمایی از دستاوردهای جدید هسته ای خود، در نامه ای به کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، برای از سر گیری مذاکرات اتمی ابراز آمادگی کرده است.



:: برچسب‌ها: هالووین , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، فرآیند آزمون كارشناسی ارشد سال 1391 از ساعت هشت صبح امروز، چهارشنبه در حوزه های امتحانی آغاز شده است.

مشاورعالی سازمان سنجش آموزش كشور در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا از حضور 160 هزار و 758 داوطلب در آزمون نوبت صبح روز چهارشنبه خبر داد و گفت: 90 هزار و 345 نفر از این داوطلبان، مرد و 70 هزار نفر زن هستند.

'حسین توكلی' افزود: درهای حوزه های امتحانی آزمون كارشناسی ارشد از ساعت هفت و نیم بسته شده و فرآیند آزمون نیز از ساعت هشت آغاز شده است.

وی یادآورشد: تعداد 166 هزار و 244 داوطلب شامل 61 هزار و 761 نفر زن و 104 هزار و 483 نفر مرد برای رقابت در 11 كدرشته امتحانی در نوبت بعدازظهر امروز شركت خواهند كرد.

به گفته توكلی، آزمون نوبت صبح روز پنج شنبه، 27 بهمن ماه نیز با حضور 198 هزار و 209 داوطلب در 64 كدرشته امتحانی برگزار می شود كه 95 هزار و 643 نفر آنان را داوطلبان زن و 102 هزار و 566 نفر را داوطلبان مرد تشكیل می دهند.

وی از حضور 161 هزار و 205 داوطلب در آزمون نوبت عصر پنج شنبه خبر داد و گفت كه این افراد شامل 87 هزار و 481 نفر زن و 73 هزار و 724 نفر مرد هستند كه در پنج كدرشته امتحانی با یكدیگر رقابت می كنند.

مشاورعالی سازمان سنجش توضیح داد:آزمون نوبت صبح روز جمعه، 28 بهمن نیز با حضور 172 هزار و پنج داوطلب شامل 94 هزار و 535 داوطلب زن و 77 هزار و 470 داوطلب مرد در 12 كدرشته امتحانی برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: آزمون كارشناسی ارشد سال 91 با حضور 159 هزار و 65 داوطلب كه 100 هزار و 484 نفر زن و 58 هزار و 581 نفر مرد در 32 كدرشته امتحانی در نوبت بعدازظهر روز جمعه پایان خواهد یافت.

توكلی ادامه داد:نتایج اولیه آزمون كارشناسی ارشد سال 91 در قالب كارنامه تنظیم می شود و چهارم خردادماه از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

وی تاریخ انتخاب رشته داوطلبان مجاز كارشناسی ارشد را از 5 تا 9 خردادماه عنوان كرد و گفت: فهرست اسامی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت كدرشته محل های بورسیه یا دارای شرایط خاص و زمان انجام مصاحبه و آزمون تشریحی آنها نیز در نیمه اول خردادماه منتشر خواهد شد.

توكلی با بیان اینكه گزینش نهایی داوطلبان آزمون كارشناسی ارشد براساس 80 نمره آزمون كتبی و 20 درصد معدل تراز شده دوره كارشناسی انجام می گیرد.

وی زمان اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون كارشناسی ارشد سال 1391 را نیمه اول شهریورماه اعلام كرد.

فراهنگ**1055



:: برچسب‌ها: استرالیا , فرانسه , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 390
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از رادیو دولتی 'صدای روسیه' ، لاوروف در باره مواضع غربی ها در قبال سوریه خاطرنشان كرد: چنین بنظر می رسد كه ادعاهایی برای بدنامی سوریه مطرح می كنند كه در آینده برای اجرای سناریوی شبیه سناریوی لیبی بكار گرفته خواهند شد.

وی با انتقاد از تصمیم اتحادیه عرب برای توقف فعالیت هیات ناظران این اتحادیه درسوریه گفت:بجای اینكه وظایف هیات ناظران اتحادیه عرب را افزایش بدهند، فعالیت آن را غیرسودمند دانسته و اعزام گروهی از طرف سازمان ملل را پیشنهاد می كنند.

وزیر امور خارجه روسیه افزود: این گروه هیات غیرنظامی نخواهد بود، بلكه شامل نیروی صلح بان است كه نه تنها نظارت بر وضع زد و خوردها بلكه دفاع از غیرنظامیان و تامین شرایط برای ارسال كمك های انساندوستانه را هم بر عهده خواهد داشت.

وی خاطرنشان كرد: در آن صورت نیروهای صلح بان برای دفاع از غیرنظامیان به سلاح های سنگین مجهز می شوند.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: در لیبی شاهد بودیم كه چگونه از غیرنظامیان دفاع كردند و این امر به كجا انجامید و به همین دلیل درباره علت توقف هیات ناظران اتحادیه عرب سووالاتی داریم.

وی از نشست به اصطلاح 'گروه دوستان سوریه' كه آمریكا با كمك متحدان و رژیم های دست نشانده عربی درصدد برگزاری آن است به شدت انتقاد كرد و گفت: برگزاری این نشست نوعی دعوت از جامعه جهانی برای حمایت از یكی از طرف های مناقشه در سوریه است.

لاوروف در همین حال گفت كه بدون كمك جامعه جهانی مساله سوریه حل شدنی نیست زیرا كه در سطح بین المللی تلاش های جانبدارانه بسیاری صورت گرفت كه مخالفان حكومت سوریه از مذاكره با آن خودداری كنند.

وی همچنین گفت كه باید افراد و نیروهایی كه مدیریت جنگجویان و مخالفان مسلح حكومت سوریه را برعهده دارند،شناسایی شوند.

روسیه در هفته های اخیر تلاش های دیپلماتیك گسترده ای را برای برقراری صلح و آرامش در سوریه و توقف خشونت ها در این كشور بدون مداخله خارجی به عمل آورده است.

مسكو هفته گذشته با مشاركت پكن قطعنامه ضد سوری در شورای امنیت را كه مسیر برای مداخله خارجی در امور داخلی این كشور را هموار می كرد،وتو كرد.

'گنادی گاتیلوف' معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام كرد:هر گروه بین المللی كه به سوریه اعزام شود باید مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد را داشته باشد.

وی با اشاره به سوء استفاده آمریكا و متحدانش از مجوز شورای امنیت در باره لیبی و حمله به این كشور افزود: پیش از این شاهد بودیم كه مجوز شورای امنیت درخصوص لیبی از سوی كشورهای غربی به گونه دیگری تعبیر شد و آنها در اقدامات خود از چارچوب این مجوز فراتر رفتند.

اروپام/2242**2240**518



:: برچسب‌ها: عکاسی , سان فرانسیسکو , سان ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا، بر اساس آماری كه توسط سازمان غیردولتی موسوم به 'ائتلاف مبارزه با تجارت اسلحه(كات)' از وزارت بازرگانی انگلیس دریافت شده، این كشور در تابستان سال جاری میلادی حداقل یك میلیون و 300 هزار پوند انواع سلاح و تجهیزات سركوب به دولت بحرین فروخته است.

بر اساس این گزارش انگلیس طی ماههای ژوییه، اوت و سپتامبر 2011 مجوز صدور سلاح و تجهیزات نظامی شامل تفنگ، صدا خفه كن، دوربین های نظامی، نارنجك انداز و برخی اقلام دیگر را برای بحرین صادر كرده است.

دولت انگلیس پس از آغاز انقلاب های مردمی در كشورهای عرب خاورمیانه و شمال آفریقا بشدت از سوی سازمان های مدافع حقوق بشر و مخالفان تجارت اسلحه تحت فشار قرار گرفت تا صدور سلاح و تجهیزات سركوب به این كشورها را متوقف كند.

در پی این فشارها دولت انگلیس مجبور شد در اواخر سال 2010 و اوایل سال 2011 میلادی 158 فقره از مجوزهای صدور سلاح به كشورهای عربی از جمله 44 مجوز برای بحرین را لغو كند، ولی ائتلاف مبارزه با تجارت اسلحه در انگلیس امروز اعلام كرد كه این موضوع ظاهرا فقط در جلوی دوربین های تلویزیونی اعلام شده بود.

بر اساس گزارش این سازمان مدنی، دولت انگلیس پس از مدت كوتاهی بصورت بی سر و صدا فروش سلاح به كشورهایی نظیر بحرین و مصر را از سر گرفته است.

فعالان مدنی انگلیس از جمله اعضای ائتلاف مبارزه با تجارت اسلحه امروز و همزمان با سالگرد آغاز قیام مردم بحرین علیه رژیم آل خلیفه با حضور در مقابل وزارت بازرگانی انگلیس صدور سلاح و تجهیزات سركوب به دولت بحرین را محكوم كردند.

خانم 'كی استیرمن' سخنگوی ائتلاف مبارزه با تجارت اسلحه در این باره گفت: اقدام دولت انگلیس در تسلیح دولت بحرین از ابتدا اشتباه بود ولی اینكه می شنویم فروش سلاح به دولت بحرین همچنان ادامه دارد، شوك آور است.

وی افزود: شواهد متقنی وجود دارد كه نشان می دهد دولت بحرین بطور وحشیانه شهروندان خود را كه خواستار برقراری دموكراسی هستند، سركوب می كند و در این راه از مهمات جنگی و گاز اشك آور استفاده می كند.

وی تاكید كرد: انگلیس باید صدور سلاح به بحرین و دیگر رژیم های دیكتاتور را فورا متوقف كند.

همزمان با 14 فوریه سالگرد آغاز قیام مردم بحرین، جمعی از بحرینی های مقیم انگلیس نیز عصر امروز با تجمع در مقابل دفتر دیوید كامرون نخست وزیر این كشور در مركز لندن از سیاست های دوگانه دولت انگلیس در قبال قیام های مردمی در جهان عرب انتقاد كردند.

تعدادی از اعضای ائتلاف مبارزه با تجارت اسلحه نیز بعدا به تجمع اعتراضی بحرینی ها در مقابل دفتر نخست وزیر انگلیس ملحق شدند.

كمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس نیز همزمان با 14 فوریه سالروز آغاز اعتراضات مردمی در بحرین، ادامه سركوب این اعتراضات توسط رژیم آل خلیفه را محكوم كرد.

این نهاد حقوق بشری روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام كرد: یك سال از آغاز جنبش دموكراسی خواهی در بحرین گذشت و جامعه بین المللی همچنان به سكوت خود در قبال سركوب مردم بحرین ادامه می دهد.

كمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس افزود: بسیار مهم است كه به یاد داشته باشیم، جنبش دموكراسی خواهی در بحرین تنها خیزش مردمی در جهان عرب بود كه با تجاوز نیروهای نظامی خارجی(عربستان سعودی و امارات) سركوب شد.

'مردم بحرین در این مدت رنج و عذاب شدیدی را متحمل شده اند. سركوب نظام مند و شدید معترضان مسالمت جو از جمله مدافعان حقوق بشر و پزشكان و كاركنان بخش بهداشت و درمان بخوبی مستندسازی شده است.'

این نهاد حقوق بشری در بیانیه خود تاكید كرده است: زمان آن فرارسیده است كه به ریاكاری و پیروی از معیارهای دوگانه پایان داده شود و انقلاب مردم بحرین نیز همانند دیگر انقلاب های مردمی در جهان عرب به رسمیت شناخته شود.

بر اساس گزارش منابع خبری، مردم بحرین به مناسبت نخستین سالگرد قیام خود علیه رژیم آل خلیفه طی دیروز و امروز دست به اعتراضات گسترده در نقاط مختلف آن كشور زده اند كه این اعتراضات با واكنش خشونت بار نیروهای امنیتی مواجه شده است.

طی یك سال گذشته بیش از 60 نفر از معترضان بحرینی كشته و صدها نفر دیگر مجروح شده اند. در این مدت چند هزار نفر از معترضان نیز بازداشت شده اند.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

جهانی سازی و تجارت آزادی كه به همگان منفعت می رساند، برای سه دهه به نظر غالب در دانشكده های اقتصاد و محافل سیاسی و اقتصادی تبدیل شده بود. كمتر انتقادی از جهانی سازی انجام می شد و رفاه همگانی به دلیل برداشته شدن مرزهای اقتصادی امری بدیهی شمرده می شد. تعارض های درون منطقه ای در حوزه یورو، جدال فرااقتصادی چین و آمریكا و توسل هژمونی آمریكا به ابزارهای قدرت سخت برای تعقیب منافع اقتصادی و سیاسی، ناقوس مرگ جهانی سازی را به صدا درآورده است.

رشد دامنه دار چین در چهار دهه گذشته باعث شده است كه این كشور به قدرتی جهانی تبدیل شود و ایالات متحده به عنوان هژمون را به چالش بكشد. كم نیستند تحلیلگرانی كه معتقدند چین جای ایالات متحده را در مناسبات جهانی خواهد گرفت.

'گیدئون راچمن' روزنامه نگار بریتانیایی در مقاله ای كه ترجمه فرانسوی آن نیز در سایت تحلیلی 'اسلت' فرانسه(بخش فرانسه زبان اسلیت آمریكا) منتشر شده، می نویسد: سران قدرت های بزرگ می ترسند حكمیت بین آمریكا و چین را بر سر مساله ارزی به عهده بگیرند چرا كه پیامد سیاسی چنین اقدامی، به قدری هزینه بر و تأثیرگذار است كه می تواند یك انفجاری در نظام تجاری جهان راه بیاندازد. گرچه امیدها برای همكاری های چندجانبه بین همه كشورها همچنان دیده می شود.

راچمن در این مقاله ضمن پیش بینی آینده ای نامطئن برای اتحادیه اروپا، آورده است: بحران به وجود آمده در قلب اتحادیه اروپا، كه از دیرباز خود را اسطوره مدیریت جهان می دانست، به اصل 'چندجانبه گرایی' در این مجموعه آسیب زد. مذاكرات درباره تغییرات جوی در دوربان آفریقای جنوبی در پایان سال 2011 نیز با شكست مواجه شد و تلاش های گروه 20 برای فشار بیشتر، پیش از اعمال قوانین جدید مالی برای جهان نیز بی نتیجه ماند، با این حال برخی بر این باورند كه امواج باقی مانده از توافقنامه های امضا شده، تأثیرات قابل ملاحظه ای بر آینده مسائل جهانی دارد.

**پایانی نابرابر برای قدرت های مدعی جهان

-------------------------------------------------

در حالیكه در هفتم فوریه، ساركوزی در مصاحبه ای مشترك با آنگلا مركل صدراعظم آلمان اعلام كرد كه چنانچه روابط آلمان و فرانسه به صورت دو رقیب تغییر شكل پیدا كند، این دو بازنده خواهند بود، اما اگر این رابطه شكل همكاری به خود بگیرد، هر دو برنده اند، راچمن ضمن به چالش كشیدن چشم انداز 'بُرد ـ بُرد' ترسیم شده ازسوی اروپایی ها، روابط بین قدرت های بزرگ را 'بازی دو سر باخت' با پایانی ناعادلانه توصیف و تأكید كرد: آنچه برای آلمان خوب است برای كشورهای جنوب اروپا چندان خوب نیست؛ ظهور چین هم برای آمریكا دردسر ساز است. در این بازی پوچ، منافع برخی در تقابل با منافع دیگران قرار خواهد گرفت.

وی در این مقاله می نویسد: زندگی حرفه ای من صرف نوشتن تاریخ سیاست بین الملل در روزنامه اكونومیست و پس از آن روزنامه فاینشنال تایمز شد. با افرادی در ارتباط بودم كه سخت به مقوله بازار و تجارت سرگرم بودند و به همین دلیل همیشه در كنار هم بودن اقتصاد و سیاست در عرصه بین الملل، به نظرم چندان عجیب نبود. در سال 2009 در كتابی با نام'آینده سراسر باخت'(Zero-Sum Future) كوشیدم تا نشان دهم چطور بحران اقتصاد جهانی می تواند سیاست بین الملل را تغییر دهد و همانطور كه از تیتر آن پیداست، نشان دادم كه بیش از پیش، تنش بر روابط بین بزرگترین قدرت های جهان حاكم خواهد شد.

در مقاله راچمن آمده است: در یك فضای پرتنش اقتصادی، اقتصادهای بزرگ می كوشند روابط خود را براساس سودمندی متقابل و یا براساس مدل بُرد ـ بُرد شكل دهند، اما برعكس این روابط بیش از پیش یك بازی دو سر باخت است. آنچه برای چین خوب است برای آمریكا بد خواهد بود. چیزی كه برای آلمان خوب است برای ایتالیا، اسپانیا و یونان بد است. این كتاب منتشر و پیش بینی ها تأیید شد؛ گرچه برای من به عنوان خالق این اثر تأیید این پیش بینی لذت بخش است، اما به عنوان یكی از اعضای جامعه بشری نگران كننده است.

این مفسر بریتانیایی می نویسد: رفته رفته این شكل از بازی به یك هنجار در سیاست بین الملل تبدیل می شود: بحران در قلب اتحادیه اروپا، وخامت روابط بین چین و ایالات متحده آمریكا و گذرگاه بدی كه اكنون مدیریت جهان در حال عبور از آن است. این تنش، در مجمع جهانی اقتصاد نیز به چشم می خورد. نشست داووس از زمان آغاز بحران مالی در 20 سال پیش همچون یك جشنواره جهانی سازی بود؛ با حضور رهبران سیاسی سراسر جهان و با تمركز بر روی ایده های مشابه در مورد منافع مشترك تجاری و مالی و رقابت بانكداران و كارفرمایان شركت های چندملیتی و غیره. در نشست امسال داووس نیز، فضای سردرگمی حاكم بود: برگزاری میزگردهای متعدد درباره بازنگری در نظام سرمایه داری و نیز بحران منطقه یورو.

**اتحادیه اروپا؛ از چشم انداز 'بُرد ـ بُرد' تا بدهی های فلج كننده

-----------------------------------------------------------------------

در بخش دیگری از یادداشت راچمن آمده است: اساساً اتحادیه اروپا سازمانی است بنا نهاده شده بر پایه منطق 'بُرد ـ بُرد'. بنیانگذاران اروپا بر این باور بودند كه همه كشورهای اروپایی، قرن ها درگیری و جنگ را پشت سر گذاشته و بر یك همكاری سودمند اقتصادی تمركز می كنند و با ایجاد یك بازار مشترك و شكستن مرزهای تجاری و مالی ثروتمندتر خواهند شد و پس از مدتی به همكاری با یكدیگر عادت می كنند! یك اقتصاد خوب یك سیاست خوب را نیز به دنبال خواهد داشت و كشورهای اروپایی با هم رشد می كنند! این تفكر و رویكرد تنها برای چند دهه خوب كار كرد و در مقابل بحران شدید اقتصادی، این سیاست 'بُرد ـ بُرد' و در آغاز مثبت، نتایج معكوس داد. اكنون كشورهای اروپایی نه تنها به دنبال تقویت یكدیگر نیستند بلكه نگران سقوط نیز هستند.

به زعم راچمن، كشورهای جنوب اروپا، همچون یونان، پرتغال، 8�یتالیا و اسپانیا، بیش از پیش احساس می كنند كه در یك اتحادیه پولی با آلمانی محصور شده اند كه به طرز چشمگیری رقابت در عرصه اقتصادی را برای آنان از بین برده است. به زعم آنان، وحدت جامعه اروپا دیگر با رشد رفاه همراه نیست و برعكس منتهی به بدهی های فلج كننده و بیكاری توده مردم شده است. كشورهای شمال اروپا، همچون آلمان، فنلاند و هلند نیز، به نظر می رسد بیش از پیش از قرض دادن میلیاردها یورو به همسایگان فقیر خود پشیمان هستند. آنها می ترسند كه دیگر هیچ وقت پول های خود را نبینند و اقتصاد پررونقشان دچار ركود شود. همچنین با كاهش رتبه اقتصادی فرانسه و از دست رفتن رتبه A3 این كشور، آلمان از این پس خود را تنها كشور بزرگ اروپا برای حفظ این رتبه برتر در منطقه یورو می بیند. در میان مردم آلمان نیز كم نیستند كسانی كه فكر می كنند آنها به سختی كار می كنند و قواعد بازی را رعایت می كنند و حالا از آنها خواسته می شود كشورهایی را نجات دهند كه مردمش به طور سیستماتیك در حساب های خود دست می برند و پیش از 60 سالگی بازنشسته می شوند!

در گزارش راچمن می خوانیم: از زمان آغاز بحران، سیاستمداران اروپا بر این باور بودند و همواره تأكید می كردند كه راه حل چنین بحران جدی ای، تنها 'توسعه اروپا' است كه حتی از یكپارچه سازی آن هم مهم تر است. متأسفانه این مفهوم نزد همه قدرت ها به یك شیوه تفسیر نمی شود و تعاریف متأثر از مباحثات ملی است. به باور مردمان جنوب اروپا، 'توسعه اروپا' به معنای 'یوروباند'(ارواق قرضه اروپایی) و بدهی های مشترك در كل اتحادیه اروپا است كه نرخ بهره آنان را كاهش داده و آنان را به تأمین بهتر بودجه دولتی قادر می سازد، اما آلمانی ها از این می ترسند كه این موضوع در درازمدت آنها را مجبور كند تا مسئولیت بدهی های همسایگان خود را برعهده بگیرند. به عقیده آنها توسعه اروپا، به معنای ریاضت های مالی سخت تر از سوی آلمان برای همه جهان است.

**ظهور ناسیونالیسم و یوروسپتیسیسم(بدبینی به اروپا)

--------------------------------------------------------------

از سال آینده، احتمالا این تناقض اساسی اختلافات بیشتری را به وجود خواهد آورد. امتناع انگلیس از تصویب معاهده جدید اروپا در نشست بروكسل در دسامبر 2011، كه با جنجال رسانه ای همراه بود، فقط یك ذهنیت است كه می توان آن را تحولی در جهت گیری سیاست های ملی اروپا و افزایش احزاب سیاسی با لحن ناسیونالیست تر و با نگاه بدبینانه تر به اتحادیه اروپا، بدون حتی صحبت كردن از پول واحد، ارزیابی كرد. از نمونه های مشابه آن می توان به 'مارین لوپن' رهبر جبهه ملی راستگرای فرانسه در انتخابات آینده ریاست جمهوری فرانسه اشاره كرد كه با این اوصاف نمره خوبی به دست خواهد آورد. درباره دیگر احزاب بدبین به اروپا، می توان احزاب 'آزادی' در هلند و اتریش، 'لیگ شمالی' در ایتالیا، 'فنلاندی های واقعی' در فنلاند و مخلوط درهم و برهمی از تشكیلات راستگرایان و چپ های افراطی در یونان را مشاهده كرد.

این بحران در حالی در اروپا در حال شدت گرفتن است كه ایالات متحده آمریكا درنظر دارد سیاست خارجه خود را تغییر داده و بیشتر بر منطقه آسیا و اقیانوس آرام تمركز كند. حتی اگر این 'آسیاگرایی' را به عنوان یك طرح از پیش تعیین شده با تمایلات اقتصادی در نظر بگیریم، باید آن را نوعی واكنش به تغییرات در توازن قوا پس از بحران جهانی اقتصاد ارزیابی كرد. اساسا این بدان معنی است كه آمریكا از این پس ظهور چین را جدی تر خواهد گرفت. چرا كه در آینده ای دور دیگر نمی تواند هژمونی خود را حفظ كند. یك چین به مراتب قدرتمندتر و ثروتمندتر هم دیگر برای آمریكا خوشایند نیست و آمریكایی ها این ذهنیت را دارند كه یك چین غنی تر و قوی تر یعنی: آمریكای نسبتا فقیرتر و ضعیفتر.

**رابطه چین و آمریكا، یك بازی دو سر باخت

-------------------------------------------------

به عبارت دیگر، ظهور چین نتیجه بُرد ـ بُردی برای دو كشور به همراه ندارد بلكه یك بازی دو سر باخت است. ایده ای كه امروزه به انتخابات ریاست جمهوری نیز راه پیدا كرده است. چیزی كه هم در اظهارات حمایتگرایانه میت رامنی و هم در سیاست 'مهار نرم' اوباما علیه چین قابل مشاهده است. به طوری كه یكی از وعده های رامنی به رأی دهندگان، اعمال تعرفه های بالای گمركی بر كالاهای چینی و در نظر گرفتن چین به عنوان یك كنترل كننده ارز بود. اقتصاددانان برجسته ای همچون 'پل كراگمن' و 'فرد برگستن' هر دو تأیید می كنند كه افزایش تعرفه های گمركی، پاسخی قانونی ازسوی ایالات متحده به سیاست های پولی چین است. یك وارونگی مشابه نیز در اندیشه استراتژیك و نظامی آمریكا مشاهده می شود. این تمایل و گردش به سمت آسیا از سوی دولت اوباما، اساسا فقط یك واكنش به ظهور چین است.

**چین، نخستین قدرت اقتصادی جهان تا سال 2018

---------------------------------------------------------

راچمن به نقل از اكونومیست می نویسد، چین به احتمال بسیار تا سال 2018 نخستین قدرت اقتصادی جهان خواهد بود. گرچه دولت آمریكا معتقد است، این پیشرفت ناشی از افزایش هزینه های نظامی و نیز به كار گیری لحن شدیدتر در اختلافات ارضی با همسایگان ازجمله هند، ژاپن و ویتنام است. از همین رو، آمریكا، با قویتر كردن روابط با متحدان سنتی خود در آسیا و نیز تقویت حضور نظامی خود در منطقه، می كوشد تا یك دلیل مشترك با همسایگان عصبی چین برای مخالفت با این قدرت برتر بیابد. این مانور، زمانی پر اهمیت تر و پرمعناتر می شود كه بحث كاهش هزینه های نظامی آمریكا مطرح می شود.

**مهار نرم

------------

چینی ها به درستی متوجه این استراتژی 'مهار نرم' شده اند و احتمالا پاسخ منفعلانه نخواهند داد. روابط چین و آمریكا از دیرباز بر پایه رقابت و همكاری همزمان استوار بوده است. اما امروزه، بُعد رقابت پررنگ تر است�C اما قطعا وضعیت روابط آمریكا و چین ـبه عنوان تنها ابرقدرت و تنها رقیب احتمالی آمریكاـ تا 10 سال آینده، نقشه سیاسی جهان را مشخص خواهد كرد.

راچمن در بخش دیگری از این مقاله، ضمن تأكید بر ناموفق بودن دیپلماسی چندجانبه در عرصه بین الملل، از نقش ناكارآمد سازمان تجارت جهانی و مذاكرات درباره تغییرات آب و هوایی در نشست گروه 20 و عدم توانایی این گروه در تنظیم وضعیت مالی جهانی یاد كرده و می نویسد: دوران موافقت نامه های تجاری قهرمانانه به پایان رسیده است؛ در بحبوحه جهانی شدن طی 30 سال گذشته، موافقت نامه های تجاری مهم، تنها نماد و عامل تقویت كننده منافع مشترك بین قدرت های برتر جهان بوده اند.

تعارض قدرت های بزرگ جهانی به شدت افزایش یافته و اصول اولیه جهانی سازی در اقتصاد كه بر فرض رقابت آزاد و بازی با حاصل جمع مثبت بنا شده بود با چالش جدی مواجه شده است.

پژوهش**ز.ج**9123



:: برچسب‌ها: گل , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از فدراسیون شنا ، مرحله سوم رقابتهای شنای باشگاههای كشور با حضور 7 تیم؛ مقاومت بسیج ، هیات شنای گیلان ، نفت امیدیه ، هیات شنای فارس ، فولاد مباركه سپاهان ، نفت تهران ، هیات شنای زنجان طی پنجشنبه و جمعه در دو نوبت صبح و عصر در استخر ورزشگاه ازادی برگزار می شود.

قهرمان رقابتهای شنای باشگاههای كشور در پایان چهار مرحله این مسابقات مشخص خواهد شد كه تاكنون طی دو مرحله مسابقات برگزار شده این رقابتها تیم های نفت امیدیه با 1217 امتیاز ، هیات شنای گیلان با 1120 امتیاز و مقاومت بسیج با 1004 امتیاز در رده های اول تا سوم قرار دارند.

بنابر اعلام مسئولان فدراسیون شنا ، شناگرانی كه بتوانند در این رقابتها ركوردهای رده سنی بزرگسالان را جابجا كنند پاداش نقدی دریافت خواهند كرد.

1587**1553



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جموری، 'محمدرضا رحیمی' در این پیام خطاب به 'میركو تستكوویچ' ضمن تبریك فرارسیدن روز ملی این كشور اظهار امیدواری كرد در سایه تلاش‌های مشترك مسوولان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری صربستان، مناسبات میان دو كشور در تمامی زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بیش از پیش توسعه و تحكیم یابد.

وی در این پیام از خداوند متعال سلامتی و موفقیت نخست وزیر این كشور و بهروزی و نیك‌بختی دولت و ملت دوست جمهوری صربستان را مسالت كرد.

سیام/9121



:: برچسب‌ها: هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()