نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا ، گروه موسیقی 'رونین' متشكل از نوازندگانی چون 'نیك برتش' (پیانو)، 'اشتفان هاسله باخر'(كلارینت باس، كنترباس، ساكسوفون آلتو) ، 'بیورن مه یر'( باس)، 'كاسپار راست'(سازهای كوبه ای) و 'اندی پوپاتو'(پركاشن) در بخش بین الملل جشنواره موسیقی فجر برنامه خود را اجرا كرد.

قسمت اول اجرای این گروه با فضاسازی سازهای پركاشن همراه بود، اعضای این گروه با برداشتی متفاوت و غیرمتعارف سعی می كردند فضای موسیقی آتونال را برای شنوده تداعی كنند.

ساز پیانو پایه های دور 2 ضربی را با برداشت ملودیك به گونه ای پدوار اجرا می كرد كه فضای ایجاد شده این امكان را به دیگر نوازندگان می داد تا بتواند ملودی ها را كه بر پایه بداهه نوازی استوار بود را اجرا كنند.

گروه 'رونین' همچون دیگر گروه های موسیقی مدرن جهان از ریتم به عنوان وسیله ای اصلی برای تغییر فضاهای ناگهانی موسیقی در كنار فواصل غیر متعارف ملودیك استفاده می كرد.

در ادامه 'اشتفان هاسله باخر' (نوازنده كلارینت باس ) ملودی هایی با تكیه بر فواصل موسیقی خاورمیانه را اجرا كرد كه تركیب این ملودی ها با اصوات دیگر نوازندگان فضایی بسیار رمزآلود را ایجاد می كرد.

فضاهای موسیقایی ایجاد شده توسط گروه نشان میداد كه آنگونه كه گفته می شد این گروه اشراف قابل توجه ای به موسیقی شرق ندارد چرا كه موسیقی 'رونین' با زیبا شناسی موسیقی شرق كاملا در تناقض بود.

تكرارهای تم های آتونال فضایی خسته كننده ای را برای مخاطبان غیر متخصص فراهم می كرد كه به نظر می رسد این گروه باید در نظر می داشت از رپرتوآری استفاده می كرد كه برای شنوندگان عام نیز قابل درك و حضم باشد.

در ادامه كنسرت پركاشن و پیانو پدی را برای اركستر مهیا كردند كه ساز ساكسیفون فواصل موسیقایی شرقی را بر روی این فضا اجرا كرد.

تغیر گام ها و اجرای آكرودهای غیر مرسوم از دیگر نكات اجرای این گروه بود كه ابهام آمیزی را برای شنوده ایجاد می كرد.

سازهای ملودیك این گروه از جمله گیتار باس فضای پركاسیو (ریتمك) را ایجاد می كرد كه موجب می شد دیگر نوازدگان برای پردازش یك فضای كاملا مینی مالیستی موفق عمل كنند.

اجرای این گروه در جشنواره بیست و هفتم فجر بخش دیگری از موسیقی را به مخاطبان معرفی كرد كه با اینكه شنوده پسند نبود اما بار علمی بالایی را در بیان فواصل آتونال و مدرن به دوستداران این نوع موسیقی به همراه داشت.

بیست وهفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از 24 تا 30 بهمن ماه برپا است.

فراهنگ ** 9252**1588



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس , آسیا , آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا از شبكه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران(شاتا)، مدت انتشار این اوراق را از یكم تا هفتم اسفند ماه سال جاری به مدت هفت روز است كه در كلیه شعب بانك صنعت و معدن در سراسر كشور توزیع می شود.

همچنین این اوراق كه با مجوز بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران منتشر می شود چهار ساله بوده كه با سود علی الحساب 20 درصد در اختیار مشاركت كنندگان قرار می گیرد.

لازم به ذكر است اوراق مشاركت بانك صنعت و معدن بی نام و قابل بازخرید قبل از سررسید است.

همچنین بازخرید اوراق در سال نخست 18 درصد و پس از آن 5/19 درصد است كه بازپرداخت اصل، سود و اوراق مشاركت توسط بانك صنعت و معدن تضمین شده است.

اقتصام**3917**1594



:: برچسب‌ها: مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

روزنامه آمریكایی 'وال استریت ژورنال' در روز 9 فوریه (20 بهمن ماه) از آغاز نقل و انتقال نیروهای آمریكایی پس از توافق اخیر مقامات توكیو و واشنگتن خبر داد. پس از گفتگوهای مقامات آمریكایی و ژاپنی بر سر بازنگری پیمان استقرار نیروهای آمریكایی در خاك ژاپن، تفاهم نامه ای بین دو طرف در 15 بهمن ماه جاری به امضا رسید كه بر اساس آن چهار هزار و 700 تفنگدار آمریكایی به پایگاه های ارتش آمریكا در خلیج گوام واقع در اقیانوس آرام انتقال می یابند.

با وجود توافق اخیر برای خروج نیروهای آمریكایی از جزیره 'اوكیناوا' كه بر اساس آن هشت تا 9 هزار تفنگدار به دیگر پایگاه های نظامی آمریكا انتقال می یابند، پایگاه هوایی 'فوتنما' همچنان با وجود مخالفت های مردمی در اوكیناوا به فعالیت خود ادامه خواهد داد تا به تدریج زمینه انتقال آن به یكی از نواحی كم جمعیت ساحلی ژاپن فراهم شود.

رصد تحولات سیاسی اخیر ژاپن نشان داده است كه مساله تداوم استقرار و فعالیت پایگاه های نظامی آمریكا در خاك ژاپن به شكل یكی از مهمترین مولفه های روابط توكیو- واشنگتن حتی بر سرنوشت دولت های این كشور تاثیر مستقیم داشته تا جایی كه ناظران سیاسی سقوط 'یوكیو هاتویاما' نخست وزیر اسبق این كشور، در اوایل سال گذشته را نتیجه محقق نشدن وعده های انتخاباتی وی در زمینه تعطیلی پایگاه های نظامی آمریكا در اوكیناوا قلمداد كرده اند.

با توجه به شمار قابل توجه نظامیان آمریكایی (نزدیك به 48 هزار نفر) و تاسیسات و تجهیزات لجستیكی گسترده این نیروها نظیر فرودگاه ها و اسكله های نظامی در خاك ژاپن، انتظار می رود كه رایزنی بر سر تعیین وضعیت این نظامیان خارجی با مقامات آمریكایی به شكل یكی از مهمترین پروژه های سیاسی دولت ژاپن و به صورتی مستمر در دستور كار فعالیت رهبران این كشور قرار گیرد.

در خصوص تغییر و تحولات مربوط به پایگاه های نظامی آمریكا در كشورهای ژاپن و كره جنوبی برخی صاحب نظران عقیده دارند كه به جز متغیر تحولات و روندهای داخلی این دو شریك راهبردی واشنگتن، برنامه ها و صف بندی های جدید آمریكا در برابر دیگر قطب معادلات نظامی در شرق آسیا ایفاگر نقشی اساسی است.

تغییر و تحولات در تركیب و جغرافیای استقرار نیروهای نظامی آمریكا در روزهای اخیر تنها محدود به جزیره اوكیناوای ژاپن نبوده است بلكه در چارچوب سیاست های جدید نظامی، كنشگری آمریكایی ها در قالب فعالیت پایگاه های نظامی برون مرزی از سوی تحلیل گران موضوعات نظامی- امنیتی در حال دگرگونی و به سازی ارزیابی می شود.

** نقش پایگاه های نظامی در تداوم سیطره نظامی- امنیتی آمریكا

..................................................................................................

به گمان شماری از كارشناسان مسائل راهبردی، پایگاه های نظامی آمریكا در دوره زمانی پس از جنگ جهانی و به ویژه بعد از فروپاشی شوروی به شكل پایگاه های مستعمراتی جدید رخ نموده و وظایفی همچون تمدید تسلط امنیتی یك قدرت خارجی بر سرزمینی هایی اشغال شده و آماده برای استثمار جدید را بر عهده گرفته اند.

به نوشته 'چالمرز جانسون' متفكر مشهور آمریكایی، شبكه وسیع پادگان های نظامی متعلق به دولت آمریكا كه در تمام قاره ها استقرار یافته، در واقع شكل جدیدی از امپراتوری را تشكیل می دهد كه‏ در هیچ كلاس جغرافیای دبیرستانی آموزش داده نمی شود.

حجم وسیع نظامیان مستقر در فراسوی مرزهای ایالات متحده یادآور پراكندگی گسترده نیروهای نظامی انگلیسی و مزدوران مسلح بومی آنان در سده های 18 و 19 میلادی در امپراتوری بود كه به باور رهبران لندن آفتاب در آن غروب نمی كرد.

بر اساس گزارش سالانه وزارت دفاع آمریكا در خصوص وضعیت پایگاه های نظامی این كشور در سراسر جهان تا پایان سال 2003 میلادی، تعداد بیش از 700 استقرارگاه نیروهای نظامی آمریكا در نزدیك به 130 كشور جهان فعال بوده است. در چارچوب سیاست های كلان كاخ سفید پایگاه های نظامی آمریكا در طول سال های گذشته در نقش نخستین سنگر حفاظت از منافع این كشور در سراسر جهان مورد توجه بوده اند. اطلاق استعاره 'بسترهای زنبق' به پایگاههای نظامی آمریكا نشان از كاركرد آنی نیروهای نظامی در عملیاتی دارد كه در شرایطی بحرانی برای پاسخگویی به نیازهای فوری تصمیم گیرندگان سیاسی در حوزه های نظامی- امنیتی تدارك دیده و به مرحله اجرا در می آیند.

تجزیه تحلیل راهبردی پراكندگی پایگاه های نظامی آمریكا بر روی نقشه جغرافیایی جهان نشان می دهد كه هر كجا هژمونی آمریكا در برابر قدرتی رقیب احتمال كشیده شدن به چالشی جدی را به خود می بیند، حضور نظامی ایالات متحده بسیار پررنگ تر می گردد. حضور نیروهای نظامی و وارد شدن آن ها به عرصه های عملیاتی، هر چند در پاره ای از مواقع با توجیهاتی همچون مبارزه با تروریسم، ایجاد امنیت دریایی در برابر خطراتی چون دزدی دریایی، تامین امنیت مبادله آزاد كالا و انرژی در گذرگاه های جهانی و برقراری صلح در مناطق بحرانی و مورد مناقشه سیاسی- نظامی صورت می گیرد، اما در این موضوع تردیدی نیست كه اولویت اساسی در این زمینه متوجه حفظ برتری و تسلط نظامی- امنیتی آمریكا در سراسر جهان است.

** نگاهی به پراكندگی نقاط استقرار و فعالیت فرامرزی نیروهای نظامی آمریكا

.........................................................................................................

بررسی پراكندگی نقاط پررنگ و پرتراكم پایگاه های نظامی آمریكا نشان می دهد كه توجه اساسی واشنگتن به كنترل رقیبان قدرتمند بین المللی و ایجاد تعادل امنیتی به نفع خود در فضای پیرامونی این قدرت های چالش زا بوده است.

به دنبال بازنگری در دكترین نظامی آمریكا و اشاره مستقیم به چین به عنوان كانون اصلی تهدیدزایی در برابر تسلط نظامی آمریكا در شرق آسیا، تحركات نظامی این كشور به سرعت وارد فاز انطباق با عناصر مورد تاكید در راهبرد جدید نظامی شد و تكاپوی سیاسی و دیپلماتیك واشنگتن برای زمینه سازی صف آرایی گسترده تر در برابر پكن شدت گرفت.

مذاكره با مقامات استرالیایی برای استقرار نیروهای آمریكایی كه به سرعت منجر به گسیل 2500 تفنگدار آمریكایی به پایگاه 'داروین' استرالیا شد، اقناع مقامات فیلیپینی به بازگشایی رسمی پایگاه های تعطیل شده در خاك این كشور همچون 'سوبیك' و رایزنی با مقامات سنگاپوری برای استقرار كشتی های نیروی دریایی در سواحل این كشور نشانه هایی آشكار از مهره چینی جدید واشنگتن در صحنه شطرنج امنیتی شرق آسیا در هفته های گذشته بود.

در برابر رقیبی دیگر همچون روسیه كه در راهبرد جدید نظامی آمریكا به صورت غیر مستقیم به تهدیدهای ناشی از این كانون قدرت نظامی- امنیتی اشاره شده است، تلاش های واشنگتن به حفظ پایگاه های نظامی و افزایش حوزه عملیاتی آن ها در منطقه پیرامونی روسیه موسوم به خارج نزدیك معطوف بوده است.

در مرداد ماه 1389 برخی منابع آمریكایی با افشای برنامه‌های جدید واشنگتن در زمینه گسترش فعالیت های نظامی برون مرزی در خارج نزدیك روسیه از تصمیم كاخ سفید مبنی بر تاسیس پایگاه‌های نظامی در پنج كشور آسیای مركزی خبر دادند. در این پیوند منابع مزبور آشكار ساختند كه دولت آمریكا كه برای تاسیس مراكز نظامی- آموزشی در مركز استان 'اوش' در قرقیزستان و شهر 'قرتاغ' در تاجیكستان، ایجاد پایگاه هوایی در حومه شهر 'آلماتی' در قزاقستان، بازسازی و تجهیز گذرگاه‌های مرزی در ازبكستان، تركمنستان و قرقیزستان برنامه ریزی كرده و با تخصیص منابع مالی مربوطه، وارد رایزنی با مقامات این كشورها شده است. البتّه به موازات این برنامه‌ها، واشنگتن در صدد بوده تا كمك‌های مالی مختلفی در اختیار این كشورها قرار دهد و از هر طریق ممكن آنها را به همكاری‌ها با خود متمایل سازد.

در هفته های اخیر تلاش آمریكا برای متقاعد كردن مقامات قرقیزستان به تمدید دوره فعالیت پایگاه 'ماناس' كه در جنوب غرب شهر 'بیشكك' و در فرودگاه بین المللی این شهر واقع شده نشان از بیش فعال شدن دیپلماسی آمریكایی جستجوی جای پا در ورای مرزهای این كشور دارد.

با نزدیك تر شدن موعد مقرر برای تخلیه پایگاه ماناس یعنی ابتدای سال 2014 میلادی مقامات واشنگتن با پیشنهاد اعطای كمك سالانه 150 میلیون دلاری خود خواستار موافقت دولت قرقیزستان با ادامه كار این پایگاه شدند. در مقابل، 'آلمازبك آتامبایف' رییس جمهور جدید قرقیزستان، در اوایل دی ماه با خطرناك خواندن ادامه فعالیت ماناس خواهان برچیده شدن هر چه سریع تر پایگاه هوایی آمریكایی ها در فرودگاه ماناس شده بود. علاوه بر این در اوایل بهمن ماه جاری نیز شماری از مردم قرقیزستان در اعتراض به حضور نظامیان آمریكایی در این كشور در برابر سفارت آمریكا در بیشكك دست به تظاهرات زده و خواستار تعطیلی پایگاه هوایی این كشور شده بودند.

در برابر قدرت رو به رشد روسیه در عرصه های نظامی علاوه بر آسیای مركزی و قفقاز، در سال های اخیر ظرفیت كشورهای اروپای شرقی نیز در جهت محدود سازی قدرت روسیه و ایجاد وضعیت ابتكار عمل نظامی در برابر مسكو از دید تصمیم گیرندگان كاخ سفید دور نمانده است. تلاش برای ایجاد سپر دفاع موشكی در چك و لهستان نمود آشكار این رویكرد واشنگتن در اروپای شرقی در سال های گذشته بوده است. علاوه بر این رومانی، لهستان و بلغارستان با توجه به بنیه ضعیف اقتصادی و چشم داشت به كمك های اقتصادی آمریكا در اروپای شرقی به زمره مهمترین كشورهای اعطا كننده پایگاه های نظامی به واشنگتن پیوسته اند.

** خاورمیانه و شمال آفریقا به عنوان مقصدی مهم در فعالیت برون مرزی نیروهای آمریكایی

............................................................................................................

اگر افغانستان را به عنوان بخشی از منطقه شبه قاره یا آسیای مركزی نیز به شمار آوریم نمی توان به راحتی از اهمیت حضور نظامی آمریكا در این كشور برای كنترل اوضاع امنیتی خاورمیانه و به خصوص قدرتی چون جمهوری اسلامی ایران گذر كرد. بدین ترتیب حضور در افغانستان برای نیروهای نظامی آمریكا در حكم اهرم مهار سه گانه ای در تقابل با كانون های تهدید زایی چون چین، روسیه و جمهوری اسلامی ایران اهمیت می یابد.

با نزدیك شدن به موعد خروج نیروهای آمریكایی از افغانستان یعنی سال 2014، تلاش های پنهان و آشكار واشنگتن در جهت جلب موافقت مقامات دولتی و پارلمانی افغان برای دایمی كردن پایگاه های نظامی آمریكا در افغانستان در جریان است. با توجه به حساسیت های موجود در این زمینه واشنگتن می كوشد تا در چارچوب انعقاد 'پیمان راهبردی دوجانبه' و بهره گیری از سازوكار های حقوقی پیش بینی شده در پیمان استراتژیك، ادامه حیات استقرارگاههای نظامی كنونی را زیر عنوان پایگاه های مشترك نظامی بین دولت آمریكا و افغانستان در سال های آینده تضمین نماید. بر اساس توافقنامه استراتژیك میان آمریكا و دولت كابل پایگاه ھای نظامی آمریكایی در 'قندھار'، 'ھلمند'، 'شیندند'، 'بگرام'، 'خوست'، 'جلال آباد' و 'مزار شریف' به پایگاه ھای نظامی دراز مدت آمریكا تبدیل خواھد شد.

با پایان یافتن جنگ در عراق و به دنبال یك سلسله تنش های سیاسی بین واشنگتن و بغداد در زمینه گرفتن مصونیت سیاسی برای اقامت تعدادی از نیروهای نظامی آمریكایی كه با مخالفت مردم و مسوولین عراقی مواجه شد، آخرین گروه از نیروهای نظامی خارجی مستقر در عراق، ناگزیر به ترك این كشور شدند اما واشنگتن در چارچوب قرار داد امنیتی با مقامات عراقی و از طریق مفاد قراردادهای تحمیلی تسلیحاتی در پی این هدف بوده است كه زیر ساخت های نظامی و امنیتی عراق را به خود وابسته كرده و به نوعی سیطره پنهان بر ساختار نظامی و امنیتی این كشور دست یابد.

در بازبینی راهبرد نظامی آمریكا تنها تهدیدهای ناشی از رشد فزاینده قدرت نظامی چین مورد نظر سیاست گذاران كلان واشنگتن نبوده است. تاكید بر كارایی و چابكی نیروهای مسلح آمریكا مستقر در منطقه خاورمیانه و به ویژه خلیج فارس به روشنی بر جدی تر شدن تقابل امنیتی واشنگتن با تهران صحه می گذارد.

تلاش برای ایجاد پایگاه های جدید در كشورهایی مانند یمن، افزایش فعالیت های نظامی نیروهای آمریكایی در پایگاه های مستقر در كشورهای بحرین، كویت، ‏قطر، عمان و امارات متحده عربی و.... و نیز تاكید بر مساله توانمند سازی تجهیزاتی این نیروها در منطقه خلیج فارس همگی گویای تسری دیپلماسی تقویت و گسترش جای پای نظامیان آمریكایی به این منطقه مهم ژئواستراتژیك است و هدف عمده ای چون مهار جمهوری اسلامی ایران را دنبال می كند.

به هر ترتیب واشنگتن در چارچوب نگاه كلان امنیتی با بازتعریف سیاست های نظامی برون مرزی در سراسر جهان قصد دارد تا در برابر تهدید های بازتعریف شده، مولفه قدرت مهار و توان كنترل كنندگی هژمونی خود را تقویت كند. تغییر در فرایند و تركیب فعالیت های پایگاههای نظامی به عنوان نمودهای آشكار در جهت سیطره نظامی واشنگتن بر جهان دلیلی بر این مدعا است؛ هرچند كه این سیطره طلبی چالشهای جدی و گسترده ای نیز در پی خواهد داشت.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: درخت , لندن , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

'محسن جلالپور' روز سه شنبه در 'همایش آب و خشكسالی' در كرمان افزود: به جز برگزاری همایشها، نشستها و پیگیریهای انجام شده در این استان فعالیتهای جدیتری به ویژه در بخش ارایه آمار و اطلاعات نیاز است كه باید در این بخش به سرعت به آن دست یابیم.

وی با اشاره به اینكه در مهار و مدیریت آب مشكلاتی وجود دارد ادامه داد: برای رفع مشكل مهار آب، سدسازی كنترل شده را انجام می دهیم اما ممكن است مسایلی مانند خشك شدن دریاچه ارومیه و فاجعه زیست محیطی اتفاق افتد.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی ایران بیان كرد: امروز مبحث انتقال آب از خلیج فارس به استانهای دارای مشكل آب در كشور مطرح است كه در این زمینه مطالعات و بررسیهای لازم انجام شده و امیدواریم به مرحله اجرا برسد.

وی افزود: در ایران سه برابر میانگین دنیا تبخیر آب وجود دارد و كم بودن عمق خلیج فارس در كنار تبخیر زیاد ممكن است مشكلاتی را به وجود آورد.

او گفت: اگر برنامه ریزی و پیش بینیها در مورد انتقال آب از خلیج فارس بطور اصولی انجام نشود، به دلیل شور بودن آب خلیج فارس با مشكلاتی روبرو می شویم.

جلالپور اظهار داشت: باید علم و دانش مربوط به آب و خشكسالی را در جهان بررسی و پیگیری كنیم تا با بكارگیری تجارب سایر كشورها بهترین بهره گیری را در این زمینه برای استان كرمان انجام دهیم.

'همایش آب و خشكسالی' با حضور استاندار و معاون عمرانی استاندار كرمان، نایب رییس و رییس دفتر توانمندی و ساماندهی كشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی ایران، استاد مهندسی آب دانشگاه كالیفرنیا و نمایندگان مردم شهرستانهای كرمان و بافت در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.ك/2

7443/8154



:: برچسب‌ها: طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا ، سخنگوی وزارت خارجه چین روز سه شنبه گفت: فرستاده های چین راه های پایان دادن به خشونت در سوریه را بررسی خواهند كرد.

' لیو وی مین' افزود: چین می خواهد خشونت ها از طریق گفت و گو و مذاكره حل شود و یافتن راه حل برای این منظور برعهده این فرستاده ها این كشور خواهد بود.

چین هفته گذشته پیش نویس قطعنامه غرب علیه سوریه را در شورای امنیت وتو كرد .

مقام های چین وتوی این قطعنامه را برای حل سیاسی و درست بحران سوریه ضروری دانسته اند.

در همین حال منابع خبری امروز گزارش دادند 'نبیل العربی'، دبیركل اتحادیه عرب دیروز در قاهره با ' لی هوا شین ' فرستاده چین كه اكنون در مصر به سر می برد، دیدار و گفت و گو كرده است .

آساق/275/2100



:: برچسب‌ها: گربه , موسیقی , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 357
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا از بیروت، شیخ 'نعیم قاسم' معاون دبیر كل حزب الله لبنان كه دوشنبه شب در مراسم اختتامیه مسابقات قرآن كریم در ضاحیه جنوبی شهر بیروت سخن می گفت با اشاره به اینكه اكنون تهدیدهای زیادی در خصوص حمله آمریكا و اسراییل به ایران و سوریه شنیده می شود، اظهار داشت: این تهدیدات جزئی از ظلمی است كه قدرت های بزرگ علیه دیگر كشورها اعمال می كنند چرا كه آنها نمی خواهند كه هیچ حركتی بر خلاف منافع و مصالحشان صورت پذیرد.

وی با تاكید بر اینكه تنها در سایه قدرت و مقاومت می توان به این تهدیدات پاسخ داد، اظهار داشت: امت اسلامی تنها از نظر نظامی مورد تهدید غرب قرار نداشته بلكه ما از نظر فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز در تیررس دشمنان هستیم و خطرناك ترین نوع جنگ، جنگ رسانه ای یا همان جنگ نرم است كه دشمن بوسیله آن وارد هر خانه ای می تواند بشود.

در همین راستا، 'محمد رعد' رییس فراكسیون وفاداری به مقاومت در مجلس لبنان با اشاره به اینكه سوریه تنها كشور عربی بوده كه در زمان جنگ عراق و ایران، از 'صدام حسین' دیكتاتور معدوم عراق پشتیبانی نكرده است، اظهار داشت: سوریه به دلیل پشتیبانی از مقاومت است كه اینگونه تحت فشار غرب قرار گرفته و شروط آمریكا و اسراییل را كه بسیاری از نظام های موجود در منطقه به آنها تن داده اند، نپذیرفته است.

وی كه در منطقه 'سحمر' در شرق لبنان سخن می گفت، ادامه داد: خواست غرب این است كه رابطه میان ایران و نیروهای مقاومت اسلامی در لبنان و سوریه قطع شود، بنابراین شروع به توطئه گری علیه سوریه كرده اند.

همچنین 'سید نواف الموسوی' نماینده عضو فراكسیون وفاداری به مقاومت در مجلس لبنان كه در نشستی سیاسی در منطقه 'القلیله' در جنوب لبنان سخن می گفت، اظهار داشت: مردم ایران، هویت سیاسی خود را طی انقلابی كه به راه انداختند تغییر دادند و خواست اصلی انقلاب اسلامی ایران، وحدت اسلام و مسلمین است.

وی با اشاره به اینكه اولین اقدام ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی پایین كشیدن پرچم رژیم صهیونیستی و اخراج سفیر آن از تهران بود، تصریح كرد: پس از آن پرچم فلسطین در مكان آن سفارتخانه برافراشته شد و با تاسیس سفارت این كشور، ایران از آن زمان تا كنون دست از حمایت ملت مظلوم فلسطین بر نداشته است.

در همین راستا، 'محمد فنیش' وزیر توسعه اداری لبنان طی سخنانی در منطقه 'صدیقین' گفت: تحولی بنیادین در منطقه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران به راه افتاده كه به بركت آن ما از حالت استضعاف به حالتی انتقال یافتیم كه توانستیم مقابل دشمن اسراییل خود مقاومت كنیم و خود را از شر اشغالگری رها سازیم.

وی با اشاره به اینكه برخی منتظر هستند كه حكومت سوریه سقوط كند، اظهار داشت: همین افراد در زمان جنگ میان مقاومت اسلامی و اسراییل نیز می خواستند كه مقاومت كنندگان شكست بخورند اما زمانی كه حزب الله در جنگ 33 روزه مقابل ارتش كاملا مجهز اسراییل پیروز شد، نا امید شدند و اكنون نیز به خواست خود به منظور سقوط نظام سوریه، دست نخواهند یافت.

1592خاور**1030



:: برچسب‌ها: زن , حزب , سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
مرتضوی

آقای مرتضوی ۷ ماه پیش از تبرئه خود خبر داد اما غلامرضا محسنی اژه ای این خبر را تکذیب کرد

غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضائیه خبر از نقض قرار تعقیب سعید مرتضوی دادستان سابق تهران توسط دستگاه قضایی داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آقای محسنی اژه ای دوشنبه ۲۴ بهمن (۱۳ فوریه) در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران گفت که تصمیم دادگاه، در پی اعتراض سعید مرتضوی به قرار صادر شده علیه وی اتخاذ شده است.

این خبر در حالی از سوی دادستان کل کشور اعلام می شود که آقای مرتضوی، ۷ ماه پیش از تبرئه خود در دستگاه قضایی خبر داده اما غلامرضا محسنی اژه ای این خبر را تکذیب کرده بود.

در آن زمان دادستان سابق تهران، ضمن اشاره به حکم منع تعقیب صادر شده از سوی دادگاه برای قضات درگیر در پرونده بازداشتگاه کهریزک، صدور این حکم را به معنی "برائت" خود و دو قاضی دیگر این پرونده دانسته بود.

در پاسخ به این اظهارات، آقای محسنی اژه ای گفته بود: "قبلا شکایتی نسبت به قضات پرونده کهریزک به دادسرا وصول شده بود که دادسرا قرار منع تعقیب صادر کرد. [اما] به قرار منع تعقیب اعتراض شد و دادگاه پرونده را با اعلام نقص دوباره به دادسرا ارجاع داد."

سخنگوی قوه قضائیه در توضیح نقص پرونده اظهار داشته بود: "باید یک مرجع قانونی در باره یک اتهام، استعلامی را به دادگاه ارائه کند و چون جواب این استعلام نیامده پرونده این قاضی [مرتضوی] همچنان مفتوح است."

سعید مرتضوی از سوی کمیسیون ویژه مجلس در باره حوادث بعد از انتخابات، به عنوان صادر کننده دستور انتقال بازداشت شدگان روز ۱۸ تیر به بازداشتگاه کهریزک معرفی شده بود.

"سعید مرتضوی از سوی کمیسیون ویژه مجلس در باره حوادث بعد از انتخابات به عنوان صادر کننده دستور انتقال بازداشت شدگان روز ۱۸ تیر به بازداشتگاه کهریزک معرفی شده بود"

بر اساس گزارش کمیته ویژه مجلس، آقای مرتضوی در جلسه‌ای با اعضای این کمیته گفته که وی دلیل انتقال برخی از بازداشت شدگان به کهریزک را "فقدان ظرفیت زندان اوین" اعلام کرده و علت مرگ سه تن از بازداشت شدگان روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ را، بر اساس "بررسی های انجام شده از سوی پزشکی قانونی" ابتلای آنها به بیماری مننژیت دانسته است. اما کمیته ویژه مجلس در بررسی های خود به این نتیجه رسید که هر دوی این اظهارات خلاف واقع است.

در چنین شرایطی بود که دستگاه قضایی ایران حکم تعلیق سعید مرتضوی، حسن دهنوی (مشهور به قاضی حداد)، معاون امنیت وقت دادستان تهران، و علی اکبر حیدری فر، دادیاری که دستور انتقال معترضان انتخابات ریاست جمهوری به بازداشتگاه کهریزک را داده بود را صادر کرد. در پی صدور این حکم، در شهریور ۱۳۸۹ بیش از ۲۰۰ نماینده مجلس ایران از تعلیق سعید مرتضوی در ارتباط با پرونده بازداشتگاه کهریزک تشکر کردند.

روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ تعدادی از بازداشت شدگان اعتراضات خیابانی بعد از انتخابات ریاست جمهوری به بازداشتگاه کهریزک در جنوب تهران منتقل شدند که دست‌کم سه نفر از آنها به نام های امیر جوادی فر، محسن روح الامینی و محمد کامرانی در داخل این بازداشتگاه کشته شدند.

"سخنگوی قوه قضاییه از قطعی شدن حکم ۶ ماه زندان برای علی اکبر جوانفکر مدیرمسئول روزنامه ایران و مشاور مطبوعاتی محمود احمدی نژاد خبر داده است"

در پی بررسی پرونده کهریزک، دو استوار نیروی انتظامی به جرم "مباشرت در قتل" به قصاص محکوم شدند که بازماندگان کشته شدگان اعلام کردند راضی به اعدام آنها نیستند و در عوض، خواهان محاکمه و مجازات "آمران" قتل فرزندانشان هستند.

قطعی شدن ۶ ماه حبس معاون رئیس جمهور

در بخش دیگری از نشست خبری امروز، سخنگوی قوه قضاییه از قطعی شدن حکم ۶ ماه زندان برای علی اکبر جوانفکر مدیرمسئول روزنامه ایران و مشاور مطبوعاتی محمود احمدی نژاد خبر داده است.

به گزارش ایسنا وی تاکید کرده که این حکم برای "یکی از" پرونده‌های آقای جوانفکر صادر شده، اما توضیح بیشتری نداده که حکم قطعی ۶ ماه زندان، نتیجه بررسی نهایی کدام یک از احکام محکومیت قبلی این مقام دولتی است.

علی اکبر جوانفکر ماه گذشته به اتهام توهین به آیت الله خامنه ای رهبر ایران به یک سال زندان و پنج سال محرومیت از عضویت در احزاب، گروهها، انجمن ها و فعالیت های رسانه ای و مطبوعاتی محکوم شده بود.

وی پیش از آن نیز به به اتهام انتشار مطالب "خلاف موازین اسلامی" در ویژه ‌نامه ای از روزنامه ایران با عنوان "خاتون" به ۶ ماه حبس، و به خاطر انتشار مطالب و تصاویر خلاف عفت عمومی در این ویژه‌نامه به ۶ ماه حبس محکوم شده بود.

محسنی اژه‌ای امروز همچنین در مورد آخرین وضعیت پرونده اختلاس موسوم به "سه هزار میلیارد تومانی" گفته است که در این ارتباط برای ۳۲ نفر کیفرخواست صادر شده و اولین جلسه دادگاه روز شنبه هفته آینده ۲۹ بهمن ماه به صورت علنی برگزار خواهد شد.

"برخی از بستگان کارکنان این شبکه [بی بی سی فارسی] در ایران فعالیت های خلاف قانون و امنیت داشتند که برای آنها پرونده تشکیل و تحت رسیدگی می باشد"

غلامحسین محسنی اژه ای

دادستان کل کشور پاسخ به پرسشی درباره دستگیری بستگان چند نفر از کارکنان بی سی فارسی نیز اظهار داشته است که "هر فردی علیه امنیت ملی اقدام کند، بر اساس قانون با او برخورد می شود".

وی افزوده است: "برخی از بستگان کارکنان این شبکه در ایران فعالیت های خلاف قانون و امنیت داشتند که برای آنها پرونده تشکیل و تحت رسیدگی می باشد."

در ماه های اخیر، برخی از دوستان و اعضای خانواده های کارکنان بی بی سی فارسی در ایران تحت فشار دستگاه های امنیتی قرار گرفته اند و این اقدام، با واکنش مدیریت این رسانه و سازمان های مدافع حقوق بشر مواجه شده است.



:: برچسب‌ها: دریا , نشان , لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در تونس، 'اسحاق صلاحی' با اشاره به پیشرفت های كشورمان در زمینه كتابداری آمادگی ایران برای توسعه روابط كتابخانه ای با تونس را اعلام كرد.

رییس كتابخانه ملی ایران كه به دعوت 'كمال الدین قحه' رییس كتابخانه ملی تونس و برای امضای یادداشت تفاهم همكاری كتابخانه ایی بین دو كشور به تونس سفر كرده بود ضمن بازدید و آشنایی از بخش های مختلف كتابخانه ملی و كتابخانه شهر اسلامی قیروان با بخش های آرشیو و كتب خطی آنها آشنا شد.

رییس كتابخانه ملی تونس نیز در حاشیه این مراسم ، حضور هیات ایرانی در كشورش را فرصتی مناسب برای توسعه همكاری های دو جانبه دانست و آمادگی تونس را برای بهره مندی از تجارب ارزشمند جمهوری اسلامی در بخش كتابداری اعلام كرد.

كمال الدین قحه همچنین خواستار برگزاری دوره های آموزشی در زمینه كتابداری در تونس از سوی كارشناسان ایرانی شد.

وی ، وجود نسخه های خطی فارسی در كتابخانه ملی تونس از هفت قرن پیش را دلیل واضحی بر اهتمام اهل فرهنگ این كشور به فرهنگ غنی ایران عنوان كرد.

براساس این گزارش رییس كتابخانه ملی كشورمان به همراه ' صادق رمضانی گل افزانی' رایزن فرهنگی ایران در تونس همچنین ضمن بازدید از نسخ خطی و كتب نفیس قرآن كریم موجود در كتابخانه ملی از مركز اسناد و دانشگاه الزیتونه نیز دیدن كرده و آمادگی ایران را برای همكاری با این نهادهای مهم فرهنگی تونس اعلام نمودند.

خاورم ** 1200** 3404



:: برچسب‌ها: تایلند , باغ , واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ،'علی نیكزاد' اظهار داشت : راه اندازی شركت های هواپیمایی انحصاری نیست و هركس مایل باشد ، می تواند درخواست خود را ارائه كند.

وی تصریح كرد: به كسانی كه بتوانند حداقل چهار فروند هواپیمای مورد تایید برای انجام پروازهای خود داشته باشند ،مجوز AOC ارائه می شود تا نسبت به تكمیل و افزایش هواپیما براساس شرایط و مجوزهای سازمان هواپیمایی كشوری اقدام كنند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینكه ، توصیه این وزارتخانه، تجمیع و تشكیل شركت های قدرتمند هواپیمایی است تا افزایش تعداد آنها ، افزود: در صورتی كه شركت های هواپیمایی موجود متقاضی تجمیع شوند و شركت های قدرتمندتری را تشكیل دهند، از نظر اقتصادی به نفع آنها خواهد بود اما با این حال اگركسانی متقاضی راه اندازی شركت جدید باشند در صورت دارا بودن شرایط، مجوزهای لازم برای آنها صادر می شود.

اقتصام ** 1559**1601



:: برچسب‌ها: توکیو , پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
سربازان افغان و ناتو در نزدیکی تگاب در کاپیسا

سربازان فرانسوی پایگاه خود را در کاپیسا به نیروهای افغان واگذار کردند

در پی خروج سربازان فرانسه از ولایت کاپیسا در شمال کابل، مقام های محلی گفته‌اند که با کمبود نیرو و تجهیزات نظامی روبرو هستند.

پس از کشته شدن چهار سرباز فرانسه از سوی یک سرباز ارتش افغانستان، دولت فرانسه تصمیم گرفت ماموریت نیروهایش در این کشور را یک سال زودتر از زمان اعلام شده پایان دهد.

فرانسه بیشتر از سه هزار سرباز در افغانستان دارد و بخش عمده آن در کاپیسا مستقر هستند.

کارستن جاکوبسن، سخنگوی نیروهای ناتو در افغانستان می‌گوید که پس از این نقش سربازان فرانسه در چارچوب ناتو افغانستان، تغییر خواهد کرد.

آقای جاکوبسن گفت: "فرانسه این را واضح ساخته که افغانستان را ترک نمی‌گوید، فقط ماموریتش در افغانستان تغییر خواهد یافت. ماموریت فرانسه در افغانستان پس از این بیشتر حمایتی و آموزشی خواهد بود، اما هنوز گفتگوها در این باره ادامه دارد که پس از این در کاپیسا چه اتفاقی می افتد، نقش سربازان فرانسوی و مسئولیت نیروهای افغان در این ولایت چه خواهد بود؟"

نیروهای افغان و تجهیزات اندک

کاپیسا در چند سال گذشته از مناطق اصلی ماموریت نیروهای فرانسوی بود، سربازانی که برای کمک به حفظ صلح و بازسازی به افغانستان آمده‌اند.

کاپیسا

نیروهای فرانسوی در ولایت کاپیسا بارها با شورشیان مسلح درگیری‌های سنگینی داشتند، چیزیکه به باور فرماندهان این نیروها، ماموریت فرانسه را از کمک به حفظ صلح، به شرکت مستقیم در عملیات نظامی تغییر داد.

اما حالا قرار است سربازان افغان به تنهایی امنیت را در کاپیسا برقرار کنند، چون تنها حامیان خارجی‌شان دیگر آنها را تنها گذاشته‌اند.

در همین رابطه محراب الدین صافی، والی کاپیسا می‌گوید نیروهای امنیتی در این ولایت به تجهیزات بیشتر نیاز دارند.

آقای صافی می‌گوید: "نیروهای امنیتی در کاپیسا تجهیزات کافی در اختیار ندارند و آموزش کافی هم ندیده‌اند. اگر این مشکلات رفع شود، نیروهای امنیتی افغان می توانند مسئولیت‌های امنیتی را به دوش بگیرند."

ناامنی و دلهره مردم

ولسوالی های "تگاب" و "السای"، از ناامن ترین مناطق در این ولایت هستند. مناطقی که در سالهای اخیر به مرکز تجمع شورشیان مسلح تبدیل شده است.

چیزی که به شورشیان در ولسوالی تگاب کمک می‌کند، هم مرز بودن آن با ولسوالی نسبتا نا امن "سروبی" در کابل است.

پلیس در کاپیسا

نیروهای افغان مجبور هستند به تنهایی امنیت کاپیسا با تامین کنند

جمعیت کاپیسا چیزی در حدود هفتصد هزار نفر است و بیشترشان زراعت پیشه‌اند.

شکار پرنده‌ها منبع دیگر درآمد برای روستائیان است. هنگامی که در فصل زمستان، لایه های ضخیم برف زمین های زراعتی روستائیان را می پوشاند، آنها دیگر کار زیادی برای انجام دادن ندارند.

واکنش روستائیان در کاپیسا به بیرون شدن نیروهای خارجی از ولایتشان متفاوت است.

شماری از آنها می‌خواهند نظامیان فرانسوی بیشتر از این در ولایت شان حضور می‌داشتند تا به گفته آنها، به برنامه های بازسازی خود در این ولایت ادامه می دادند و بخش دیگر، نبود این نیروها را برای خودکفایی سربازان افغان مفید می‌دانند.

اما حالا دیگر ماموریت نظامی فرانسوی‌ها در کاپیسا پایان یافته و ساکنان این ولایت نیز مانند بسیاری از افغانهای دیگر نمی‌دانند که متحدان بین المللی کشورشان پس از این چه برنامه ای برای آینده آنها دارند.



:: برچسب‌ها: آسیا , جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 326
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1390 | نظرات ()