نوشته شده توسط : breketid

تیم فوتبال سپاهان اصفهان با پیروزی چهار بر صفر مقابل تیم مس کرمان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال ایران، به صدر جدول باز گشت.

سپاهان امروز چهارشنبه ۱۹ بهمن (۸ فوریه) در خانه خود با دو گل سید مهدی سید صالحی و گل های محسن بنگر و سزار مقابل تیم مس کرمان پیروز شد.

در بازی همزمان تیم تراکتورسازی تبریز ۴ بر یک بر نفت آبادان غلبه کرد و به یک امتیازی تیم استقلال تهران، تیم دوم جدول رسید.

احسان حاج صفی و لوپز هر کدام دو گل برای تراکتورسازی به ثمر رساندند و تنها گل تیم نفت آبادان را فونیکه سی زد.

ملوان انزلی در خانه خود مقابل نفت تهران با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.

گل نفت را فریرا به ثمر رساند.



:: برچسب‌ها: ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

'لی میونگ باك' رییس جمهور كره جنوبی، از روز شنبه 15 آبان ماه سفر خاورمیانه ای خود را به مقصد چهار كشور منطقه آغاز كرده است. باك در پی دعوت رسمی رییس جمهور تركیه در اولین گام وارد آنكارا شد تا پس از هفت سال با رهبران یكی از مهمترین قطب های صنعتی و تجاری آسیای غربی به گفت وگو و رایزنی بپردازد.

دفتر ریاست جمهوری كره جنوبی پیش از این اعلام كرده بود كه باك در چارچوب سفر خود به خاورمیانه در روز 18 بهمن برای سفری 3 روزه به عربستان سعودی می رود و با 'ملك عبدالله بن عبدالعزیز' پادشاه این كشور دیدار و در مورد افزایش همكاریهای دو جانبه گفت وگو خواهد كرد. وی همچنین در 20 بهمن به قطر و در 21 بهمن در مسیر بازگشت به سئول به امارات متحده عربی سفر می كند.

** برنامه سفر باك به كشورهای خاورمیانه

.............................................................

اهداف سفر رییس جمهور كره جنوبی به تركیه را می توان تا حدی مجزا از محورهایی دانست كه باك در سفر به سه كشور عربی حاشیه خلیج فارس دنبال می كند. تركیه در سال های اخیر توانسته به مانند كره جنوبی خود را به عنوان یكی از قدرت های مطرح در زمینه تولیدات و خدمات صنعتی مطرح سازد. از این رو با توجه به ساختارها و مدل های كلان اقتصادی طرح شده و در حال اجرا در این دو كشور و به باور بسیاری از تحلیل گران، زمینه های همكاری ها و همگرایی های دو جانبه از بسیاری لحاظ فراهم بوده و ایجاد بسترهای سیاسی- تجاری لازم برای این همكاری ها می تواند در چارچوب همكاری های متقابل فزاینده كره جنوبی و تركیه را منتفع سازد.

پیشنهاد 'عبدالله گل' رییس جمهور تركیه، به همتای كره ای خود در زمینه ایجاد بسترهای لازم برای ارتقای همكاری های تولیدی و صنعتی به ویژه در صنایع هوایی تاییدی بر این موضوع است. علاوه بر این كه سئول قصد دارد تا بنابر درخواست ترك ها نیازهای فنی و تكتولوژیك آنكارا را برای ساخت تاسیسات و تجهیزات رآكتورهای هسته ای تركیه برطرف سازد. در این زمینه پی گیری گفت وگوهای آنكارا- سئول بر سر تاسیس و راه اندازی رآكتورهای هسته ای كه در سال 1388 متوقف شده بود یكی از اهداف از پیش تعیین شده سفر باك به تركیه عنوان شده است. گفتنی است كه بر اساس توافقات قبلی، دو طرف قراردادهای مقدماتی ساخت چند رآكتور هسته ای به ارزش 20 میلیارد دلار را به امضا رسانده اند. علاوه بر این مقامات دو كشور نسبت به افزایش سطح مبادلات سالانه از حدود هفت میلیارد دلار به میزان 10 میلیارد دلار اظهار امیدواری كرده اند.

بر اساس برخی گمانه زنی ها، موضوع تحریم های آمریكایی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز یكی از محورهای مهم مذاكرات سران تركیه و كره جنوبی بوده است. به موازات شدت گرفتن فعالیت های دیپلماتیك و فشارهای آمریكا بر كشورهای جامعه بین المللی برای پیوستن به تحریم های ضد ایرانی و با توجه به نوع و میزان روابط تجاری آنكارا و سئول با تهران از دید بسیاری از تحلیل گران، تركیه و كره جنوبی در مواجهه با مساله تحریم ایران در موقعیت مشابهی قرار گرفته اند و از این رو تطبیق رویكردها و رایزنی های دو طرف بر سر این موضوع بسیار منطقی به نظر می رسد.

در وضعیتی كه آنكارا و سئول هر دو از نظر تامین انرژی در زمره مهمترین مشتریان نفت ایران قرار دارند، دغدغه های مشتركی نیز در زمینه از دست دادن بازار كالاهای خود در ایران احساس می كنند. هر چند تبادل منابع و حامل های انرژی بین ایران و تركیه به مراتب بیش از تبادلات انرژی ایران و كره جنوبی است، اما شركت های كره ای در بازارهای ایران بسیار فعال به نظر می رسند.

با توجه به آن چه گفته شد در مراحل آغازین دوره گردی سیاسی- اقتصادی مقامات آمریكایی برای ترغیب و اقناع كشورهای پر وزن در تبادلات اقتصادی و تجاری با تهران برای پیوستن به تحریم های مالی و نفتی، تركیه و كره جنوبی از جمله دولت هایی بودند كه با توجه به محذورات خود در همراهی با آمریكا علیه جمهوری اسلامی ایران از واشنگتن درخواست كردند تا شرایط 'استثنایی' در تعامل با ایران برای این دو كشور قایل شود.

پس از دیدار و رایزنی با مقامات تركیه پیرامون موضوعات مختلف، بخش دوم سفر خاورمیانه ای باك كه بیشتر مورد توجه رسانه ها و نیز تحلیل گران موضوعات بین المللی قرار گرفته به مقصد سه كشور عربی منطقه تنظیم شده است. این مساله نشان از دغدغه های جدیدی دارد كه ذهن رهبران كره جنوبی را در خصوص تامین انرژی مورد نیاز خود در شرایط جدید به خود مشغول داشته است.

** دردسرهای سئول در تامین انرژی از منابع غیر ایرانی

..................................................................

آنچه مشخص است این كه سئول در موضوع واردات نفت خود از ایران به عنوان یكی از مهمترین مبادی تامین انرژی این كشور مجبور به تجدید نظر خواهد شد و حتی اگر نخواهد و در واقع نتواند تهران را از گردونه تامین كنندگان نفتی كره جنوبی حذف كند، لاجرم زیر فشارهای مداوم واشنگتن لااقل تن به كاهش واردات نفت مورد نیاز خود از تهران خواهد داد. وجود چنین چشم اندازی در نزد مقامات كره جنوبی كه تامین انرژی و ترانزیت آزاد و تضمین شده نفت و دیگر حامل های نیرو به ساختار اقتصادی پویای كشور را بسیار حیاتی می انگارند، موجب شده تا كره ای ها در فكر جبران كسری نفت وارداتی از ایران باشند.

بر اساس آمار موجود، كره جنوبی به عنوان دارنده چهارمین ساختار بزرگ اقتصادی آسیا پس از چین، ژاپن و هند در مكان پنجمین وارد كنند انرژی جهان قرار گرفته است. رتبه كنونی كره جنوبی در جمع وارد كنندگان اصلی انرژی را می تواند متاثر از دو مولفه فقر شدید منابع تامین انرژی و نیاز فزاینده اقتصاد پرشتاب این كشور به منابع انرژی به خصوص نفت و گاز دانست.

بر اساس برنامه اعلانی كلان كره جنوبی در تامین و مصرف انرژی تمامی سیاست های انرژی در این كشور همسو با هدف دستیابی به توسعه پایدار از طریق امنیت انرژی، كارآیی انرژی و محافظت از محیط زیست تنظیم شده است. بر همین مبنا سیاست های كره جنوبی در جهت تامین انرژی مورد نیاز به پایا بودن منابع انرژی، بالابردن كارآیی بازار از طریق ایجاد رقابت و نیز سیاست تنوع بخشی به منابع وارداتی متكی بوده است.

ارزش واردات نفت كره در سال گذشته میلادی به 100 میلیارد و 100 میلیون دلار رسید كه نسبت به سال 2010 میلادی بیش از 45 درصد رشد داشته است. كره جنوبی بیشترین نفت مورد نیاز خود معادل 87 درصد را از منطقه خاورمیانه وارد می كند و در این میان جمهوری اسلامی ایران به عنوان چهارمین صادر كننده بزرگ نفت به كره جنوبی روزانه حدود 200 بشكه نفت خام به این كشور صادر كرده كه این میزان بالغ بر 10 درصد از نیاز عمومی كره جنوبی به انرژی بوده است.

سفر اخیر رییس جمهور كره جنوبی به مقصد عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی را می توان با هدف ایجاد توافق بر سر تامین انرژی مورد نیاز سئول در دوران كاهش واردات نفت از ایران مورد بررسی قرار داد. این موضوع هر چند در تناقض با سیاست های عمومی تامین انرژی كره جنوبی و تنوع بخشی در مبادی ورودی انرژی بوده و تعادل موضع و موقعیت كشورهای اصلی تامین كننده انرژی را در تبادلات این كالای استراتژیك به زیان سئول بر هم می زند، ولی به نظر می رسد مقامات كره جنوبی در زیر شمشیر آویخته آمریكایی ها برای محدود سازی روابط با تهران گزینه دیگری پیش روی خود نداشته باشند.

در چنین وضعیتی كره ای ها برای كاهش اثرات زیانبار كاهش واردات انرژی و تعلیق روابط مالی با جمهوری اسلامی ایران حتی به كشورهای كوچك تولید كننده انرژی نیز روی خوش نشان داده اند. برای مثال 'كیم هوانگ سیك' نخست وزیر كره‌ جنوبی، در 24 دی ماه به سلطان نشین عمان سفر كرد تا با مقامات این كشور در خصوص تامین نفت مورد نیاز كره به توافق دست یابد. این در حالی است كه عمان در زمان حاضر تنها رقمی نزدیك به دو درصد نفت مورد نیاز كره جنوبی را تامین می كند.

علاوه بر رایزنی های رییس جمهور كره جنوبی با سران كشورهای بزرگ تولید كننده نفت، دفتر ریاست جمهوری این كشور اعلام كرده است كه در این سفر از پیش طرح ریزی شده در خصوص افزایش همكاریهای دو جانبه به ویژه در بخش انرژی ، ساخت و ساز ، امور نظامی، بهداشت عمومی و ... نیز بین رییس جمهور كره و سران كشورهای خاورمیانه ای گفت وگو و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

از جمله محورهایی كه به نظر می رسد پس از موضوع نفت در اولویت مذاكرات مقامات كره ای قرار گیرد همكاری های هسته ای سئول با كشورهای مقصد سفر خاورمیانه ای باك است. كره جنوبی در سال های اخیر با توجه به پیشرفت های چشمگیر فنی به ویژه در عرصه تكنولوژی هسته ای به یكی از كشورهای فعال در زمینه راه اندازی فنی تاسیسات اتمی برای تامین انرژی در خاورمیانه تبدیل شده است. در این رابطه یكی از شركت های كره جنوبی، در سال 1388 برنده قرارداد 40میلیارد دلاری ساخت رآكتور اتمی‌ امارات متحده عربی شد و در مناقصه اتمی این كشور، رقبای آمریكایی و فرانسوی خود را از میدان به در كرد.

در پی این موفقیت اقتصادی- تجاری، رییس جمهور كره دو سال پیش برای انعقاد بزرگترین قرارداد هسته‌ای در خاورمیانه به امارات سفر كرد و سفر جاری باك را می توان علاوه بر مذاكرات نفتی به نوعی در جهت پی گیری توافقات هسته ای پیشین مورد بررسی قرار داد.

به هر ترتیب موضوع دستیابی به توافق با دیگر كشورهای تولید كنند نفت در خاورمیانه تنها نشانگر بخشی از دردسرهای كره در همراهی با تحریم های ضد ایرانی است. از ابتدای پروسه تنگ تر شدن حلقه تحریم های تجاری و اقتصادی علیه ایران، سئول به عنوان یكی از مهمترین هم پیمانان آسیایی آمریكا با فشارهای مداوم واشنگتن روبرو بوده است تا جایی كه خود كره ای ها برای رهایی از زیان ها كاهش تحمیلی سطح روابط با تهران به موازات راضی نگه داشتن مقامات آمریكایی به دنبال چاره جویی بوده اند. در این پیوند می توان به راهكارهایی نظیر گشایش حساب های ارزی ویژه در نظام بانكی كره جنوبی برای ادامه مبادلات پولی- مالی با جمهوری اسلامی ایران اشاره كرد.

** تنگناهای كره جنوبی برای محدود كردن تجارت با ایران

...............................................................................

در جریان سفر 'رابرت اینهورن' معاون وزیر امور خارجه آمریكا، در امور منع گسترش سلاح های كشتار جمعی به سئول برای اقناع مقامات كره ای در زمینه پیوستن به تحریم های جدید ضد ایرانی، مقامات كره ای با تشریح زیان های كوتاه مدت و بلند مدت تحریم نفتی ایران و توقف مبادلات مالی كه در عمل بازار ایران را از دسترس شركت های كره ای خارج می سازد، خواهان بررسی گزینه های معقول تر از سوی آمریكایی ها برای كاهش سطح روابط اقتصادی با تهران شده بودند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه در جریان سفر اینهورن به سئول و در شرایط تفهیم و اعلان خواسته های جدید آمریكا از كره جنوبی، 'باك جائه وان' وزیر دارایی كره جنوبی، در مذاكرات با مقامات آمریكایی خواستار اتخاذ رویكردی تدریجی برای به حداقل رساندن میزان خسارات وارده به اقتصاد این كشور شده بود. وی با بسیار زیاد خواندن حجم تبادلات اقتصادی با ایران عنوان داشته است كه هر كشوری شرایطی متفاوت دارد؛ بنابراین فاكتورهای بسیاری برای بررسی و بازبینی روابط خارجی وجود دارد؛ از جمله اینكه با قراردادهای فعلی چه باید كرد؟

در تشریح وضعیت كنونی روابط دو كشور باید به این نكته اشاره كرد كه حجم مبادلات اقتصادی ایران و كره جنوبی در سال گذشته میلادی به نسبت سال 2010 با رشد نزدیك به 60 درصدی به حدود 19 میلیارد دلار رسید. شركت های مهم نفتی و پالایشگاه های كره جنوبی در قرارداد های از پیش منعقد شده برای سال 2012 میلادی حتی مازاد خریدی معادل پنج درصد نسبت به سال گذشته میلادی را در نظر گرفته اند.

وارد شدن به عرصه كاهش خرید نفت از ایران و تنزل سهم نفت وارداتی از ایران در بازار انرژی كره جنوبی از رقم 77/9 به سهم پیش بینی شده 33/8 حتی اگر به صورت كامل با انرژی وارداتی از كشورهایی چون امارات جبران شود، سالانه هزینه ای نزدیك به 50 میلیون دلار برای شركت های كره ای هزینه در بر خواهد داشت. این در حالی است كه در گام نخست، مذاكرات جدید و طولانی مدتی با شركتهای جایگزین فروش نفت خام و همچنین كشتی رانی جهت انعقاد قرارداد های جدید برای انتقال نفت ، هزینه ها و دردسرهای جدیدی برای شركت های فعال در زمینه انرژی در كره جنوبی به دنبال خواهد داشت.

به جز تحریم نفتی، تعلیق روابط پولی و مالی تهران و سئول می تواند آثار زیانبار عمیقی را بر اقتصاد كره جنوبی تحمیل كند. در این پیوند روزنامه 'كوریا هرالد' چاپ سئول در گزارشی كه در اوایل بهمن ماه منتشر ساخت از زیان هفت میلیارد دلاری شركت ها و موسسات اقتصادی كره در صورت تحریم بیشتر تعاملات تجاری با ایران خبر داد.

علاوه بر آن چه ذكر شد خبرگزاری 'یونهاپ' كره جنوبی به نقل از موسسه مالی وزارت راهبرد و دارایی این كشور در نخستین روز بهمن ماه جاری به اهمیت نفت ایران پرداخته و عنوان داشته است كه حتی با در نظر گرفتن پیش فرض تغییر نكردن سطح روابط و تبادلات تجاری تهران- سئول، استمرار تنش ها میان آمریكا و ایران خود باعث بالا رفتن فزاینده بهای نفت و رسیدن آن به هر بشكه 150 دلار خواهد شد. این موسسه معتبر مالی به نیازهای كره جنوبی به نفت ایران اشاره كرده و بالا رفتن قیمت آن را باعث بی ثباتی بازار این كشور و افزایش نرخ تورم دانسته است. این گزارش خاطر نشان می سازد كه كره جنوبی از سال گذشته به طور دایم نرخ فزاینده تورم را تجربه كرده است.

با توجه به شرایط موجود، مقامات كره جنوبی در هفته های اخیر در رابطه با موضوع روابط و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران به دنبال تعقیب دو راهكار به صورت همزمان بوده اند. به موازات جست وجوی منابع و راهكارهای جدید برای جبران كسری احتمالی واردات نفت از ایران تلاش های مقامات كره ای بر جلب رضایت آمریكایی ها برای در نظر گرفتن شرایط منحصر به فرد و استثنایی برای كره در تجارت با ایران متمركز بوده است.

این در حالی است كه به نظر نمی رسد آمریكایی ها تمایلی برای قبول درخواست متحدان كره ای خود داشته باشند. علاوه بر این كه در زمینه موضوع تحریم جمهوری اسلامی ایران، حتی برخی از مقامات رژیم صهیونیستی برای كمك به دوستان آمریكایی خود در كره جنوبی دست به كار شده اند. به گزارش روزنامه كوریا هرالد در اوایل بهمن ماه جاری تنی چند از اعضای سفارت رژیم صهیونیستی در سئول در ملاقات با مقامات كره ای با ربط دادن افزایش توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به تقویت موضع پیونگ یانگ به عنوان دشمن سنتی سئول، خواستار همراهی بیشتر رهبران كره جنوبی با سیاست های ضد ایرانی در سطح بین المللی شده بودند.

در هر حال كره جنوبی به واسطه نوع روابط خود با واشنگتن چاره ای جز تامین رضایت شریك استراتژیك خود نخواهد داشت. در چنین شرایطی مهارت مقامات كره ای برای تامین نظر واشنگتن در بازه ای بین رضایت نسبی تا رضایت مطلق و با در نظر گرفتن زیان های جدی محدود سازی روابط با كشور مستقلی چون ایران می تواند تاثیر مستقیمی در پی گیری منافع ملی كره جنوبی داشته باشد.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: خام , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
مصر

تا کنون دفاتر چندین سازمان غیر دولتی از سوی نیروهای دولتی مصری مورد بازرسی قرار گرفته است

کمال جنزوری، نخست وزیر مصر می‌گوید به رغم ابراز نگرانی آمریکا، دولت مصر از تحقیق در باره فعالان دموکراسی‌خواه آمریکایی در آن کشور عقب نشینی نمی کند.

آقای جنزوری گفت پرونده های این افراد و سایر افراد مرتبط با سازمان های غیر دولتی که با منابع مالی خارجی اداره می شوند، طبق قوانین مصر بررسی خواهند شد.

سه سناتور ارشد آمریکایی به دولت مصر در زمینه محاکمه این افراد هشدار داده اند.

این افراد هشدار داده اند که اقدام دولت مصر به تیرگی فاجعه بار روابط دو کشور منجر خواهد شد.

آمریکا سالانه یک میلیارد و سیصد میلیون دلار کمک در اختیار مصر قرار می دهد.

مصر طی چند دهه اخیر از متحدان اصلی آمریکا در خاورمیانه بوده است.

چند روز پیش مقام‌های قضایی مصر گفتند دهها فعال سازمان های حقوق بشری، صلح و گسترش دموکراسی را محاکمه خواهند کرد.

این افراد متهم شده‌اند که منابع مالی سازمان های غیر دولتی را به طور غیر قانونی تامین می‌کردند.

شماری از افراد متهم شده، اتباع خارجی از جمله آمریکایی و آلمانی هستند.

این مساله از آن زمان باعث بروز تنش میان آمریکا و مصر شده است.

در دسامبر سال گذشته، دفاتر ۱۷ سازمان غیر دولتی از سوی نیروهای دولتی مورد بازرسی قرار گرفت.



:: برچسب‌ها: به من , آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پراگ ، به این ترتیب در انتخابات بعدی ریاست جمهوری چك ، رییس جمهور بجای اینكه توسط نمایندگان مجلس انتخاب شود ، بطور مستقیم و با رای مردم انتخاب خواهد شد.

49 نفر از 75 نماینده سنای جمهوری چك به اصلاحیه ارایه شده توسط پتر نكاس نخست وزیر دولت راست میانه این كشور به منظور انتخاب مستقیم رییس جمهور كه ماه دسامبر در مجلس سفلی این كشور نیز مورد حمایت قرار گرفته بود، رای مثبت دادند.

واسلاو كلاوس رییس جمهور كنونی جمهوری چك كه دوره ریاست جمهوری وی در ماه مارس سال 2013 به پایان می رسد، این اصلاحیه قانون اساسی را ' اشتباهی مهلك ' توصیف و آن را رد كرده است.

به هرحال ، رییس جمهور ی حق وتو اصلاحیه قانون اساسی را ندارد.

براساس تصویب اصلاحیه قانون اساسی و تغییرات ناشی از آن ، كاندیدای ریاست جمهوری آینده این كشور چنانچه در دور اول انتخابات اكثریت مطلق را كسب كند به ریاست جمهوری برگزیده می شود و چنانچه هیچ یك از كاندیدهای ریاست جمهوری نتوانند افزون بر 50 درصد آرا را در دور اول كسب كنند، انتخابات به دور دوم كشیده خواهد شد.

كارل شوارتسزنبرگ وزیر خارجه جمهوری چك و جان فیشر نخست وزیر سابق این كشور تاكنون آمادگی خودشان را برای كاندیداتوری و شركت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2013میلادی اعلام كرده اند.

1682



:: برچسب‌ها: زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

عناصری همچون 'سریم'، 'لانتانوم'، ایتریم' 'بریلیوم ' ،'نیودینیوم' و .... از جمله فلزاتی هستند كه به فلز گرانبها و نایاب معروف شده و امروزه با پیشرفت تكنولوژی مشتریان زیادی در جهان دارد.

این نوع از فلزات در فناوری های پیشرفته (های تك)، ساخت قطعات ریز و مقاوم كامپیوترها و همچنین سلاح های لیزری استفاده می شود و در صنایع زیست محیطی و باتری های قابل شارژ مورد استفاده در تلفن های همراه و ماشین های الكتریكی، صنایع شیمیایی و متالوژی نیز كاربرد فراوانی دارد.

در جریان سفر روز چهارشنبه 'نورسلطان نظربایف '، رییس جمهور قزاقستان به آلمان و در دیدار آنگلا مركل ،قراردادهای اقتصادی مهمی بین دو كشور به امضا رسید كه براساس آن، شركت های آلمانی مجوز آغاز فعالیت را در این كشور برای اكتشاف و استخراج فلزات گرانبها، بدست آوردند و در اولین فرصت كار خود را در این كشور آغاز خواهند كرد.

قزاقستان از لحاظ منابع زیرزمینی یك كشور بسیار غنی است، از سال ۱۹۹۳ تاكنون بیش از ۴۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در این بخش در این كشور انجام شده است. این كشور صاحب دومین منابع بزرگ اورانیوم، كروم، روی و سرب در دنیاست ،سومین در منگنز، چهارمین در مس و در مورد زغال سنگ، آهن و طلا نیز در بین ۱۰ كشور اول دنیا قرار می‌گیرد، قزاقستان همچنین یازدهمین منابع بزرگ هم در نفت و هم در گاز طبیعی را در اختیار دارد

براساس اعلام رسانه های آلمان،در دیدار امروز مقامان آلمان و قزاقستان و درچارچوب همكاری های دو كشور، برلین و آستانه نزدیك به 50 قرارداد همكاری اقتصادی به ارزش بالغ بر 3 میلیارد یور امضا كردند كه عمدتا در بخش اكتشاف در حیطه انرژی و همچنین استفاده از انرژی های قابل بازیافت با هدف كاهش اتلاف انرژی بوده است.

چین از جمله كشورهایی است كه جستجو برای استخراج طلای قرن 21 را از مدتها قبل آغاز كرده و در حال حاضر نزدیك به 95 درصد تولید این نوع فلزات گرانبها را در اختیار خود دارد.

پكن در همین چارچوب صادرات این فلزات نایاب و گرانبها را محدود كرده و به آسانی حاضر به از دست دادن آن نیست، اتحادیه اروپا نیز با پی بردن به اهمیت فراوان این نوع از فلزات، بدنبال این است كه ذخیره انبارهای خود را بیشتر كند .

دولت آلمان در همین راستا و با هدف انباشت بیش از بیش طلای قرن 21 در انبارهای خود، عملیات اكتشاف را از سوی شركت های فعال در بخش معادن تقویت كرده و استخراج از منطقه آلمان شرقی سابق را كه پیش بینی شده نزدیك به 38 هزار تن از این نوع فلزات را در خود جای داده، آغاز كرده است.

نكته جالب اینكه این نوع فلزات برخلاف اسمی كه روی آنها گذاشته شده (نایاب)، زیاد هم مخفی نیستند، اما به نظر می رسد با توجه به اهمیت حیاتی آنها برای كشورهای صنعتی دنیا، در واقع میزان آن برای همه این كشورها كافی نیست و ممكن است با ادامه این روند اكتشاف، استخراج و انباشت آن در انبارها، نایاب شود.

بنا بر اعلام شركت های فعال در این زمینه،تقاضای جهانی سالانه برای عناصر نایاب از 134,000 تن در سال 2009 به مقدار پیش بینی شده 180,000 تن در سال 2012 افزایش یافته است و برآورد می شود كه در سال 2014 به 200,000 تن برسد.

ناظران بازار پیش بینی می كنند كه تقاضا برای عناصر نایاب در سال 2014 از ظرفیت تولید جهانی فراتر رود، و منجر به كمبود شدید در بازار در پنج تا شش سال آتی شود.

اروپام** 2051** 1701



:: برچسب‌ها: درختان , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 299
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

'محمود حیدری' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت های دولت های نهم و دهم شتاب قابل توجهی داشته است و در حوزه ورزش نیز زیرساخت ها و امكانات مناسبی در سراسر كشور به ویژه در نقاط محروم فراهم شده است.

وی خاطر نشان كرد: با توجه به اینكه بیش از نیمی از جمعیت كشورمان را جوانان تشكیل می دهند، فعالیت های دولت در حوزه جوانان نیز قابل توجه بوده است.

سرپرست فدراسیون سواركاری اظهار امیدواری كرد: با برنامه ریزی مطلوب تر و ایجاد امكانات لازم و انگیزه فراوانی كه جوانان كشورمان دارند، موفقیت ها و افتخارآفرینی های ایران در حوزه بین الملل افزایش یابد.

7537**1415



:: برچسب‌ها: دریاچه , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

مدیرعامل شركت 'نساجی آسیا ' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینكه این بزرگترین واحد تولید الیاف كتان تایپ های تناسیتی كشور است، گفت : این كارخانه با سرمایه گذاری بالغ بر هفت میلیون یورو و 145 میلیارد ریال در مجموع به ارزش 260 میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت به بهره برداری رسید.

'محمد ابراهیمی' اظهار كرد: ورود بی رویه الیاف پلی استر كتان تایپ های تناسیتی و كتان تایپ نرمال به كشور و نیاز صنایع به وجود این مواد به عنوان ماده اولیه پایه كلیه صنایع نساجی از دلایل عمده ساخت این مجموعه بزرگ و به روز در عرصه فن آوری های روز جهان بوده است.

وی با بیان اینكه این واحد تولیدی در زمینی به مساحت 70 هزار مترمربع و زیربنای 19 هزار مترمربع ساخته شد، افزود: با تولید این محصول به عنوان مواد اولیه، سالیانه از خروج 80 میلیون دلار از از كشور جلوگیری می شود.

مدیر عامل این شركت بیان كرد: این كارخانه می تواند نیاز كارخانجات تولید نخ، پارچه، پتو، موكت، نان وون و كالای خواب و سایر صنایع وابسته به صنایع نساجی را برطرف كند.

شهرستان دلیجان در جنوب شرقی استان مركزی، 45 هزار نفر جمعیت دارد.

ك/3 7122/1744/ 1449



:: برچسب‌ها: قدیمی , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 346
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا، عطاران در نشست نقد وبررسی نخستین ساخته سینمایی خود در پاسخ به خبرنگاری كه طنز موجود در این فیلم را ركیك توصیف كرده بود، گفت: این واقعیت را به شما بگویم كه من آدم ركیكی هستم و تغییر هم نخواهم كرد. ضمن آنكه هر چه سن افراد بالاتر می رود می فهمند كه دستشویی رفتن، فحش دادن و گفت وگو درباره روابط جنسی نكات منفی و زشتی نیست و امری طبیعی محسوب می شود.

وی سپس خطاب به آن خبرنگاری افزود: شاید شما هم روزی متوجه این مساله بشوید.

این گفته عطاران با خنده و تشویق حضار همراه بود.

عطاران همچنین در مورد پایان بندی فیلم خود گفت: مرگ شخصیت اصلی فیلم در پایان یك فیلم كمدی در واقع نوعی حماقت محسوب می شد، اما این تغییر لحن را آگاهانه در فیلم ایجاد كردم و پای تمام عواقب آن نیز هستم.

بازیگر فیلم 'ورود آقایان ممنوع' ادامه داد: مشخص بود كه خنده های مخاطبان در نیمه های كار كمتر شد و ذهن آنها به تدریج آماده تلخی پایان كار می شود.

كارگردان فیلم 'خوابم می آد' همچنین گفت: به خاطر آنكه خیلی حال خوبی نداشتم و خسته بودم در سالن خوابیده بودم و فیلم را ندیدم.

'نیما حسنی نسب' نیز در این نشست گفت: تصویر سینمای كمدی و غیركمدی ما هیچ كدام شبیه به جامعه ما نیست. هیچكدام از ما در زندگی فردی، آدم های مودب و اخلاقی صرف نیستیم.

وی افزود: ضمن آنكه در تاریخ سینما نیز آثار كمدی همواره با شوخی های مختلف همراه بوده اند.

این منتقد سینما، عطاران را فردی با ذوق و هوش و ذكاوت توصیف كرد كه به خوبی به سینمای كمدی آشنایی دارد.

عطاران در پاسخ این سخنان، خطاب به حسنی نسب گفت: دمت گرم! اما همه نكاتی كه گفتی روز گذشته خودم به تو گفته بودم. این برخورد خنده حضار را به همراه داشت.

وی در پاسخ به نحوه بازی اكبر عبدی در نقش یك زن توضیح داد: عبدی استاد من و مسلط به كار طنز است و نیازی به كارگردانی و توصیه های من نداشت.

مریلا زارعی بازیگر این فیلم نیز در سخنانی عنوان كرد: تقسیم بندی های سینمای فاخر یا سخیف را نمی فهمم اما می دانم كه سینما رسالتی دارد كه عطاران نیز بخشی از این رسالت را به خوبی ایفا كرده است.

برخی رفتارها و حركات عطاران در این جلسه باعث جلب توجه عكاسان و خنده حضار شد.

'اكبر عبدی' كه در نقش مادر عطاران، نقش متفاوتی در 'خوابم می آد' ارائه داده بود در این جلسه حضور نداشت.

فیلم 'خوابم می آد' نخستین ساخته سینمایی رضا عطاران بعد از ظهر چهارشنبه در مركز همایش های برج میلاد به نمایش درآمد.

در این فیلم رضا عطاران، مریلا زارعی و اكبر عبدی بازی می كنند.

سی امین دوره جشنواره فیلم فجر تا 22 بهمن ماه ادامه دارد.

فراهنگ ** 9173 ** 1071



:: برچسب‌ها: هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تهران، جمشید زارع در پی ادامه اشتباهات داوری در بازی پرسپولیس - فجر سپاسی اعلام كرد: پرسپولیس در این فصل از ناحیه اشتباهات داوری لطمات جبران ناپذیری را متحمل شده است.

وی افزود: متاسفانه با گذشت زمان به جای بهبود شرایط، شاهد تشدید این رویه بوده ایم كه به شكل نگران كننده ای منجر به از دست رفتن امتیازات شده است، چنانكه با شروع نیم فصل دوم مسابقات با گذشت هشت مسابقه، هشت امتیاز به دلیل همین اشتباهات از دست رفته است.

وی گفت : باشگاه پرسپولیس با توجه به فشار هواداران و افكار عمومی، هزینه های هنگفت و برنامه ریزی های مدونی را برای بهبود شرایط تیم انجام داده تا بتواند پاسخگوی هوادار باشد و آن ها را با فوتبال و تیم محبوبشان آشتی بدهد.

زارع اظهار داشت: از سوی دیگر در شرایطی كه كمیته داوران اشتباهات همكاران خود را می پذیرد باید بپرسیم كه چگونه می خواهند خسارات وارده را محاسبه كرده و آن را در مقابل هدر رفتن سرمایه باشگاه جبران كند.

وی در ادامه با اشاره به بازی های گذشته، گفت: در بازی با شهرداری، گل آفساید آنها درست اعلام شد. برابر نفت آبادان هم دقیقا این اتفاق روی داد. اما در بازی با ذوب آهن هم دو پنالتی مسلم پرسپولیس نادیده گرفته شد و حالا هم برابر فجر سپاسی، همه اشتباهات به ضرر ما تمام شد.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس افزود: اگر اینگونه نبود، با گل شدن پنالتی، نتیجه كاملا وارونه می شد و با یك حساب سرانگشتی در نیم فصل دوم هشت امتیاز را فقط به خاطر اشتباهات داوری از دست دادیم. این به معنای آن است كه پرسپولیس اكنون می توانست در جدول لیگ 41 امتیاز داشته باشد و جبران فاصله 6 امتیازی با صدر جدول (بدون احتساب بازی سپاهان - تراكتورسازی) در 9 بازی امری قابل انتظار بود.

وی در ادامه با اشاره به اینكه همچنان به سلامت فوتبال ایران ایمان دارد، گفت: بدون تردید باشگاه پرسپولیس صرفا به دنبال محكوم شدن داوران خاطی نیست چون این مساله دردی را از ما دوا نمی كند و سرمایه های بر باد رفته توسط اشتباهات داوری را بر نمی گرداند.

زارع تصریح كرد: ما خواهان آن هستیم كه آبروی فوتبال ایران و لیگ بیش از این به خطر نیفتد، روح و روان هوادار پرسپولیس، بیش از این آزارده نشود، خسارت های وارده جبران و از تكرار این وضعیت جلوگیری شود.

به گفته زارع ، با وجود آنكه بازیكنان و كادر فنی ما بر اساس اصول حرفه ای و با هدف جلوگیری از بروز تنش در جامعه فوتبال كه نظیر آن را در بازی تراكتورسازی - استقلال شاهد بودیم، با خویشتنداری از اعتراض به داور در جریان بازی خودداری كرده اند،متاسفانه باز هم تغییری در این رویه ایجاد نشد.

وی گفت: شرایط به گونه ای است كه به نظر می رسد عمدی در كار باشد،چون شاهد هیچ تغییری نیستیم و همچنان داوران با اشتباهات خود، امتیازات ما را به باد می دهند.

زارع در ادامه با اشاره به اینكه باشگاه پرسپولیس با ادامه این وضعیت خود را ناچار از اقدامات جدی تر می بیند، عنوان كرد: هیچ روزنه امیدی برای اصلاح این شرایط و هیچ نشانه مثبتی كه نشانگر تمایلی برای جلوگیری از این وضعیت باشد، دیده نمی شود. نمی دانیم دغدغه آنها از اینكه پرسپولیس خود را احیا كرده و در جدول لیگ بالا بیایید، چیست؟

وی گفت: به هر حال از رییس محترم فدراسیون فوتبال ، همچنین رییس سازمان لیگ و رییس كمیته داوران انتظار داریم بطور مستقیم وارد موضوع شوند تا پاسخ مناسبی به خواست بر حق باشگاه پرسپولیس و هواداران داده شود.

زارع گفت: در حال حاضر این اشتباهات نه تنها ما را از كورس قهرمانی دور كرده است بلكه شانس كسب سهمیه آسیایی را هم كم می كند و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در مقابل این شرایط مسوول هستند.

9118



:: برچسب‌ها: مکزیک , غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

در این نشست كه روز چهارشنبه در محل خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد، بر اهمیت و جایگاه رسانه های جمعی در پیشبرد بیانات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی تاكید شد.

شركت كنندگان در این نشست با اشاره به تاكیدهای معظم له بر حفظ روحیه جهادی در عرصه اقتصادی، تصریح كردند كه رسانه های جمعی بایستی ضمن زنده نگهداشتن روحیه امیدواری، سرزندگی و شادابی و روحیه پایداری و مقاومت در میان مردم، نسبت به دسایس تبلیغاتی و رسانه ای دشمن در حوزه های مختلف خصوصا در حوزه اقتصادی بیش از گذشته هشیار باشند.

در این نشست همچنین با بیان این كه رسانه های دشمن با كمك برای از ایادی داخلی شان،‌ نقش زیادی در ایجاد بحران صوری در بازار ارز و سكه كشور در چند هفته گذشته ایفا كردند، عنوان شد در این میان رسانه های متعهد و دلسوز با هشیاری و همراهی و كمكی كه به مسوولان امر كردند توانستند نقش خوبی در آرامش بخشیدن به فضای ایجاد شده ایفا كنند.

مدیر عامل ایرنا در این نشست در سخنانی با بیان این كه باید میزان مشاركت همه بخش های اقتصادی در تولید مشخص شود، عنوان كرد: رسانه ها نقش موثر و مهمی در این امر دارند.

'علی اكبر جوانفكر' عنوان كرد: در این راستا همچنین لازم است تلاش گسترده ای برای ارتقای سطح فرهنگ، رفتار و منش اقتصادی و كار در كشور صورت گیرد.

وی همچنین ایجاد فضای رقابتی، در عین حال سازنده و بر مبنای عدالت را از دیگر مواردی برشمرد كه نقش مهمی در پیشبرد برنامه های اقتصادی دولت دارد.

وی در همین حال با اشاره به تصمیم اخیر شورای پول و اعتبار در افزایش نرخ سود بانكی گفت: بنا بر تاكید شماری از اقتصاددانان دلسوز كشور این افزایش نرخ سود، دارای جنبه های منفی خصوصا در حوزه تولید، كار و اشتغال است كه نمی توان آنها را نادیده گرفت.

** بستر اجرایی فرمان مقام معظم رهبری در ارتباط با جهاد اقتصادی متصل به فرهنگ است

'پرویز فخر ادخانی' دبیر كار گروه راهبرد جهاد اقتصادی در این نشست گفت: بستر اجرایی فرمان مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد اقتصادی متصل به فرهنگ سازی است كه مربوط به عملكرد حوزه رسانه است.

وی با اشاره به حركت هماهنگ تمام گروهها و اقشار برای مقابله با جنگ تحمیلی، اظهار داشت: در زمان جنگ هیچ كس، حتی افرادی كه دارای تفاوت های ایدئولوژیك با نظام بودند در مورد عقب راندن دشمن و این كه چگونه باید عمل كنند، شك نداشتند، اما امروز كه در شرایط جهاد اقتصادی هستیم، اجماع وجود ندارد.

وی گفت: طرح جهاد اقتصادی سخن كوچكی نیست، درایت مقام رهبری برای نامگذاری این سال ستودنی است و این جهاد را آحاد مردم باید در زندگی شخصی، زندگی اجتماعی و سیاسی خود، ساری و جاری كنند.

وی تاكید كرد كه سال جهاد اقتصادی مختص به یك سال نیست و می تواند همه ساله ادامه داشته باشد.

دبیر كار گروه راهبرد جهاد اقتصادی با اشاره به برخی فتنه گری ها در حوزه اقتصادی گفت: وقتی جریان فتنه نتوانست به مطالبات خود در كف خیابان برسد، اولین حركتش این بود كه یك موج راه انداخت كه بانك ملی ورشكسته است و به دنبال این هدف بود كه با رواج این شایعه چرخ های اقتصادی كشور را متوقف كند، ولی با اعتماد مردم به نظام بانكی به خصوص بانك ملی این اتفاق نیفتاد و فتنه گران به هدف خود نرسیدند.

فخر ادخانی افزود: مفسده ای نیز كه در نظام بانكی شاهد آن بودیم، از بیرون ساختار نظام بانكی شروع و به داخل بانكها رخنه كرد و بی شك اینها بدنبال اهدافی هم بودند كه باید شناسایی و به مجازات برسند.

وی افزود: برای حركت اقتصادی نیازمند سرمایه هستیم، برای تامین سرمایه نیز منابع متنوعی وجود دارد و با استفاده از هشت فاكتور امكان تامین سرمایه وجود دارد، ولی در كشور ما به دلیل نبود تنوع در منابع تامین سرمایه، نظام بانكی به عنوان فاكتور اصلی تامین مالی طرحها مطرح است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه بی بدیل رسانه ها در دنیای جدید گفت: امروز یك حركت جهانی و یك جنگ اقتصادی در دنیا شروع شده و این جنگ به همه ضعفا جهان تحمیل شده است، در این شرایط رسانه ها باید همان نقش را ایفا كنند كه در زمان جنگ تحمیلی ایفا كردند.

وی افزود: امروز نیاز به همان فضای زمان جنگ تحمیلی داریم كه رسانه با قدرت وارد عرصه شود و عمق آگاهی مردم را بالا ببرد.

** پول بانكها حق الناس است

وی افزود: در حوزه بانكی، نیاز داریم كه آگاهی مردم را بالا ببریم، بزرگترین نقص جامعه ما این است كه صاحب منابع بانكی را نمی داند، بیشتر مردم فكر می كنند، پول نظام بانكی مال دولت است و یا از آسمان افتاده است.

وی افزود: رسانه ها باید مردم را متوجه كنند كه پول بانكها حق الناس ترین پول است و هر كس از بانك تسهیلات می گیرد، اگر این تسهیلات را جای دیگر مصرف كند و یا در بازپرداخت آن كوتاهی كند، به 70 میلیون جمعیت كشور مدیون است.

** بحران ها زنگ خطر است

'محمود بهمنی' یكی دیگر از اعضای كار گروه جهاد اقتصادی و رسانه در ادامه این نشست، گفت: بحران هایی كه در امسال در حوزه اقتصادی با آن روبرو بودیم، زنگ خطری است كه مسئولین باید قدری منجسم تر به مسایل اقتصادی بپردازند.

وی با اشاره به نقدینگی سرگردان در بازار گفت: گفته می شود بیش از 300 هزار میلیارد تومان نقدینگی در بازار وجود دارد، از طرفی دولت نیز 340 هزار میلیارد تومان نقدینگی وارد جامعه می كند و حركت این نقدینگی اقتصاد را دچار مشكل می كند.

بهمنی افزود: موضوع نقدینگی به اندازه ای اهمیت پیدا می كند كه دولت در لایحه بوجه سال 1391 ، انتشار 47 هزار میلیارد تومان اوراق را در نظر گرفته است كه نشان دهنده حجم بالای نقدینگی در بازار است.

وی افزود: نخست باید مشخص كنیم كه جهاد اقتصادی را با چه الگویی می خواهیم پیش ببریم، این در حالی است كه نمی دانیم اقتصاد ما بر اساس چه الگویی باید اداره شود، نسبت اقتصاد ما با نظام اقتصادی سرمایه داری و سوسیالستی هنوز مشخص نیست، متاسفانه علما و حوزه های ما خیلی روشن این موضوع را تبیین نكرده اند و دیدگاههای مختلف را در این زمینه ارایه نداده اند.

وی افزود: رسانه های ما به موضوع واگذاری شركت های دولتی به بخش خصوصی می پردازند و در این مورد به ارایه آمار و ارقام می پردازند، اما پرداختن به آمارها به تنهایی گویا نیست، باید به رویكرد واگذاری ها نیز توجه شود.

وی افزود: در بسیاری از این واگذاری ها معلوم نیست كه منابع نظام در نظر گرفته شده است.

بهمنی گفت: با وجود آمارهای دول در مورد واگذاری شركت های دولتی به بخش خصوصی، بیش از 71 درصد بودجه سال 91 مربوط به بودجه شركت های دولتی است و این نشان می دهد كه حجم عظیمی از دولت درگیر مسائل تصدی گری است كه مخالف رویكرد خصوصی سازی است.

** بیش از 30 سال است كه زیر هجمه های آمریكا قرار داریم

یكی از اساتید دانشگاه نیز در این نشست گفت: بیش از 30 سال است كه زیر هجمه های آمریكا قرار داریم كه این موضوع زمینه های پیشرفت ایران اسلامی را فراهم كرده است.

'حجت الاسلام جعفر طباطبایی' افزود: هم اكنون به لحاظ فرهنگی و سیاسی آنچنان توانمند شده ایم كه رئیس جمهوری ایران می تواند به حیاط خلوت آمریكا برود و قراردادهای سیاسی امضا كند.

وی با بیان این كه خداوند دشمنان ملت ایران را از نادان ها انتخاب كرده است، گفت: امروز كه در زاد روز دهه فجر هستیم علیرغم مشكلاتی كه در برخی از زمینه ها داشتیم، اما پیشرفت های متعددی هم كسب كرده ایم.

طباطبایی با انتقاد از افزایش نرخ بهره های بانكی گفت: افزایش نرخ بهره بانكی به تدریج به تولید صدمه می زند.

به گفته وی، دشمنان ایران درصدد هستند كه ایران را به سوی ایستایی سوق دهند و به رغم این كه رئیس جمهوری با افزایش نرخ سود سپرده های بانكی موافق نبودند، اما مجبور به موافقت با این افزایش شد.

وی معتقد است: با افزایش نرخ بهره های بانكی، تولیدكننده ترجیح می دهد به جای دغدغه های تولید، پول خود را به بانكها بسپارد و از سود بالای آن بهره مند شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به این كه هم اكنون 220 شبكه ماهواره ای در جهان بر علیه نظام اسلامی ایران فعالیت می كنند، گفت: به رغم همه تلاشهایی كه دولت دهم انجام می دهد، اما همواره مورد هجوم منتقدان قرار دارد.

حجت الاسلام طباطبایی معتقد است: فقط دیكته نانوشته ایرادی ندارد و هر كس كه كار كند به طور یقین ایرادهایی هم دارد كه باید در جهت بر طرف كردن آن مشكلات، به جای انتقادهای بی امان، كمك كرد.

** قیمت واقعی ارز بین 570 تا 600 تومان است

رییس خانه صنعت و معدن ایران گفت: در شرایط كنونی، كشور به لحاظ دارا بودن ارز بسیار غنی است و قیمت واقعی ارز بین 570 تا 600 تومان است.

'هادی غنیمی فرد' افزود: با وجود تحریم و مشكلاتی كه كشورهای دیگر برای ما ایجاد كرده اند؛ هنوز بسیاری از كالاهای ایرانی به لحاظ مرغوبیت مشابهات خارجی خود برتر است.

وی با انتقاد از سیستم بانكی كشور گفت: متاسفانه اجازه داده نشده كه سیستم بانكی كشور بر اساس نیاز مردم تغییر كند.

غنیمی فرد با انتقاد به برخی از رسانه های غربی گفت: اعوجاجی كه در هفته های اخیر در خصوص قیمت دلار رخ داده بود، به طور پیگیر از سوی بی بی سی دنبال می شد، به طوری كه توانستند طی مدت كوتاهی قیمت دلار را از 1200 تومان به 1800 تومان برسانند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشكلات موجود در پرداخت وام از سوی بانكها گفت: سیستم بانكی در كشور باید تغییر كند.

وی معتقد است: افزایش نرخ بهره های بانكی به ضرر اقتصاد كشور و تولیدكننده از این موضوع متضرر می شود.

غنیمی فرد اظهار داشت: در صورتی كه هر چه كسب می كنی را به علت بالا بودن بهره باید به بانك پس دهی، بنا بر این اقتصاد در چنین شرایطی رشد نمی كند.

وی با اشاره به نقدینگی موجود در كشور گفت: در صورتی كه نقدینگی در كشور به درستی هدایت شود، می توان از مزایای آن بهره مند شد.

** نبود بسته پیشنهادی برای سال جهاد اقتصادی

'مجتبی ركن نیان' دبیر شورای اقتصاد رادیو اقتصاد نیز با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان سال جهاد اقتصادی، عنوان كرد: رسانه ها باید خود را با سیاست های عنوان شده در فرایند برنامه سازی تطبیق دهند.

وی با اشاره به جنگ رسانه ای دشمن علیه كشورمان گفت: ما یك رسانه ملی هستیم و قطعا باید حمایت از دولت به عنوان یك اصل، مد نظر قرار گیرد.

از نظر ركن نیان، سیاست های حمایتی از دولت در قالب نقد سازنده است و برنامه های طراحی شده نیز در تعامل با اندیشمندان، صاحبان مشاغل طراحی شده و بر مبنای آن جریان سازی و برنامه سازی می شود.

وی با تشریح برنامه های رادیو اقتصاد گفت: یك سری از برنامه های ما كاملا آموزشی بوده، بخش های اطلاع رسانی و خبر و بیان یك سری چالش به معنای ضرورت اولیه و جهت حل مشكلات دنبال می شود.

این كارشناس از آنچه كه نبود بسته ای خاص برای اقتصاد اسلامی نام برد، انتقاد كرد و گفت: حتی با وجودی كه در حال به پایان رساندن سال جهاد اقتصادی هستیم، اما هنوز بسته ای را برای این سال طراحی نكرده ایم.

وی این موضوع را نیز گفت كه تیتر رسانه های مكتوب با رسانه ملی در خصوص اقتصاد كشور با یكدیگر همخوان نیست كه این امر ناشی از نبود هم افزایی است.

** نقد گفتاری موضوعی مهم برای سازندگی

'بهروز فروتن' یك تولیدكننده و صنعت گر نیز در این نشست با اشاره به مسایل اخیر در عرصه اقتصادی كشور گفت: همه برای تحت كنترل درآوردن شرایط ایجاد شده و بهبود وضعیت كنونی مسوول هستند.

این فعال بخش خصوصی گفت: باورهای اقتصادی من در بیش از 50 سال فعالیت در عرصه تولید و صنعت می گوید كه در مسائل اخیر برخی اتفاقات كوچك، بزرگنمایی شد.

وی از نقد گفتاری به عنوان موضوعی مهم برای سازندگی نام برد و گفت: باید موضوعات خاص در محافل خاص مطرح شود و آن را رسانه ای و عمومی نكنیم.

به گفته این فعال بخش خصوصی، برخی جنجال های رسانه ای در حوزه اقتصاد شكنندگی ایجاد می كند.

وی بر ضرورت جا انداختن ایمنی فرهنگ كلمات در جامعه تاكید كرد و گفت: جامعه نیازمند ایمنی تفكر است.

فروتن، توانمندی جمهوری اسلامی ایران برای تولید سالانه حداقل 300 تن محصولات كشاورزی را یاد آور شد و گفت: باید به جای فراهم كردن واردات انواع محصولات و كالاها، به توانمندی های خود باور داشته باشیم و تولید كشاورزی را محور قرار دهیم.

وی می گوید: رسانه ها به جای آب در هاون كوبیدن باید دولت را در رفع مشكلات یاری كنند.

** سیستم آموزشی و عدم رشد خلاقیت ها

'حسن قاسم پور' دیگر شركت كننده در این نشست با انتقاد از نظام آموزشی كشور، گفت: به نظر می رسد سیستم آموزشی كشورمان به جای رشد خلاقیت ها به دنبال تربیت كارمند است.

از نظر وی، رویكرد كنونی سیستم آموزشی كشور منجر به رشد بیكاری می شود.

وی با بیان این كه در زمان حاضر میزان دانش آموخته های بیكار كشورمان بیشتر از كم سوادان است، گفت: مهمترین علت آن تربیت آنها برای كارمند شدن است.

قاسم پور از آلمان به عنوان بزرگترین صادركننده خدمات فنی و مهندسی در جهان نام برد و گفت: این كشور با ترمیم سیستم آموزشی خود توانست رتبه نخست را در این زمینه به دست آورد.

وی گفت: این كه مشكلاتی وجود دارد، مورد اجماع نظر همه است، اما نباید در هیچ زمینه ای سیاه نمایی كرد.

** نقش رسانه ها در اطلاع رسانی

'جمشید لاریجانی' مدیر مسئول روزنامه اقتصاد پویا با استناد به سخنان مقام معظم رهبری گفت: مدیران باید در امر اطلاع رسانی،‌ نقش خود را به خوبی ایفا كنند.

وی تاكید كرد: باید با كمك از رسانه ها به بهره گیری مناسب از رسانه ها برای افزایش سطح آگاهی مردم پرداخت.

** ایجاد اشتغال دغدغه سال جهاد اقتصادی

'احمد محمدی' استاد دانشگاه نیز در سخنانی اظهار داشت: در سال جهاد اقتصادی باید به دنبال ایجاد كار باشیم و یكی از آفت های ما در زمان كنونی موضوع محقق نشدن اهداف اشتغال است.

وی گفت: هم اكنون كشور قطر با پرداخت ماهانه 12 هزار دلار به مهندسان و متخصصان ایرانی از دانش آموخته های كشورمان برای سازندگی این كشور استفاده می كند.

محمدی تاكید كرد: هر چند كه برخی رسانه ها عنوان می كنند نقش سازنده ای در پیشبرد فرهنگ كار و تولید دارند، اما همان ها در جایی دیگر به تبلیغ طلا و ملك به عنوان زمینه های مناسب برای سرمایه گذاری می پردازند.

'حاج علی نژاد' دیگر شركت كننده در این نشست بود كه عنوان كرد: رسانه ها و به ویژه صداو سیما باید با نمایش برخی فیلم های آموزشی به تبیین جهاد اقتصادی بپردازند.

وی بر تغییر بدون اعمال فشار تاكید كرد و گفت: تغییر در جهت مثبت بدون اعمال فشار باعث می شود تا از نیروی انسانی كارآمد به عنوان بزرگترین سرمایه هر سیستم به نحو شایسته بهره گرفته شود.

'حسین رضایی' استاد دانشگاه نیز در این جلسه مشكلات ایجاد شده در فضای كسب و كار را موجب كاهش تولید و افزایش بیكاری به ویژه جوانان دانست و گفت: این مسائل گرانی و بیكاری را در پی دارد كه امیدواریم با همدلی بتوان به رفع مشكلات پرداخت.

'اصغر بالسینی' سردبیر روزنامه ایران نیز در این نشست با اشاره به این كه، در مورد سود بانكی تمام تلاش دولت آن است كه تعدیل سود بانكی محقق شود، افزود: در بسته سیاستی و نظارتی بانك مركزی برای سال 91 ، سخنی از بسته یك ساله نبوده است.

وی عنوان كرد: سخنی از اجرای یك ساله بسته وجود ندارد و قرار است با كوتاه مدت قرار دادن بسته سیاستی - نظارتی امكان عكس العمل مناسب به وجود آید و این یعنی این كه ممكن است با فروكش كردن التهابات مصنوعی بازار ارز مجددا نرخ سود روند كاهشی بگیرد.

بالستینی با بیان این جمله كه شاید دولت پس از چند ماه به بازگشت از مصوبه نرخ سود بانكی فكر كند، گفت: باور این نیست كه افزایش نرخ سود بانكی مشكلات را حل كند.

به گفته وی، واقعیت این است كه در چند سال اخیر هم كه نرخ سود بانكی پایین بوده، منابع مردم در سیستم بانكی كاهش نیافته است.

نماینده روزنامه ایران تاكید كرد: باید توجه داشته باشیم كه باید مانع از دادن هر گونه علامت نادرست به جامعه شد.

اقتصام **9123**1579**1601/1594



:: برچسب‌ها: بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 بهمن 1390 | نظرات ()