نوشته شده توسط : breketid

دیمو، نخستین تبلت مونتاژ ایران

شرکت در نمایشگاه کامپیومکس ۲۰۱۲ از تبلت «دیمو» به عنوان نخستین تبلت ایرانی، رونمایی کرد. این شرکت در این مراسم، دیمو را نخستین تبلت تولیدشده در خاورمیانه معرفی کرد.

این تبلت در دو نمونه دیمو ۷۰۰ با نمایشگر ۷ اینچی و دیمو ۹۰۰ با نمایشگر ۹.۷ اینچی از شنبه ۲۷ خرداد ماه به بازار عرضه خواهد شد.

بنابر گزارش خبرگزاری ایسنا آقای مریداوی مدیر عامل این شرکت گفته است که تولید این تبلت‌ها ده هزار دستگاه در ماه است که این میزان تا پایان امسال دو برابر و این محصولات به دو کشور خاورمیانه‌ای صادر خواهند شد.

روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی از جلسه رونمایی این محصولات از قول آقای مریداوی نوشت: تمام تجهیزات این تبلت از خارج وارد می‌شود و در کارخانه این شرکت در اهواز مونتاژ می‌شود.

مدیرعامل این شرکت از مسؤولان خواسته است که جلوی قاچاق تبلت و تبلیغ آن در داخل کشور را بگیرند تا محصولات این شرکت بتوانند در بازار جای خود را باز کنند.

"تمام تجهیزات تبلت دیمو از خارج وارد می‌شود و در کارخانه این شرکت در اهواز مونتاژ می‌شود."

مریداوی، مدیرعامل شرکت ارتباطات ایرانیان اروند

آقای مریداوی در پاسخ به این پرسش که آیا می‌توان مونتاژ یک محصول را تولید محصول عنوان کرد و از آن طریق خواستار افزایش تعرفه برای ایجاد رانت برای فروش محصول شد، گفت: «ما تجهیزات این تبلت را از با کیفیت‌ترین کارخانه‌ها تامین می‌کنیم و این چیز عجیبی نیست؛ چون تمام شرکت‌های تولیدکننده تبلت در جهان هم همه قطعاتشان را مونتاژ می‌کنند».

وی برای مثال به تبلت شرکت اپل اشاره کرد و گفت: «این شرکت تمام تجهیزاتش را از شرکت‌های دیگر خریداری می‌کند و حتی آنها را در کشورهای دیگر مونتاژ می‌کند؛ در حالی که ما در داخل کشورمان مونتاژ می‌کنیم».

شرکت اپل با ارائه اولین تبلت به نام آی‌پد سریع‌ترین رشد را در بازار تبلت‌ها در اختیار دارد.

استقبال کاربران از آی‌پد باعث شد تا شرکت‌های مختلف به تولید تبلت را در برنامه خود قرار دهند تا سهمی از این بازار را در اختیار خود بگیرند.

کشور هند از جمله کشورهایی است که با در نظر گرفتن نیاز بازار پروژه‌ای به نام اکاش را برای تولید تبلت‌های ارزان‌قیمت طراحی کرد. هدف این پروژه همگانی کردن استفاده از فناوری در آموزش همگانی و دسترسی میلیون‌ها دانشجو و کاربرانی بود که توانایی خرید تبلت‌هایی چون آی‌پد را ندارند.

به نظر می‌رسد شرکت‌های ایرانی هم قصد دارند تا تولید تبلت در داخل کشور را در دستور کار خود قرار دهند.

نسخه‌های اولیه تبلت‌های هندی با انتقادهای فراوانی روبه‌رو شد چرا که کاربران انتظار کیفیتی برابر با تبلت‌های برندهای مشهور را داشتند اما صحبت درباره کیفیت تبلت‌هایی که در ایران مونتاژ یا تولید می‌شوند، هنوز محتاج زمان و آزمایش‌های کاربران است.



:: برچسب‌ها: جشنواره , زنده , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز جمعه خبرنگار اقتصادی ایرنا،‌ در اسكناس‌های چاپ شده توسط بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران موارد متعددی از خصوصیات امنیتی وجود دارد كه تشخیص آنها با اندكی دقت به راحتی امكان پذیر خواهد بود.

در بیشتر موارد بهتر است به یك خصیصه اكتفا نكرده، بلكه موارد بیشتری را جهت حصول اطمینان بیشتر بررسی نمائید.

البته باید این امر را نیز در نظر گرفت كه نگهداری و استفاده از اسكناس‌های جعلی پیگرد قانونی دارد.

** مشخصات اسكناس دو هزار تومانی

- نخ امنیتی

نخ امنیتی این اسكناس از نوع پنجره ای با روكش فلزی است و آرم بانك مركزی نیز در زمینه آن به چشم می خورد، این نخ درون خمیره كاغذ می باشد و فقط بخش هایی از آن در سطح كاغذ نمایان است.

- ریز چاپ برجسته

ریز چاپ برجسته با نوشته 'بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران' كه با استفاده از وسایی بزرگ نمایی (ذره بین) به سادگی قابل رؤیت می باشد.

- ریز حروف برجسته منفی، مثبت

ریز حروف برجسته جمله 'جمهوری اسلامی ایران ' بصورت مثبت و منفی در طرح گنجانده شده كه با استفاده از ذره بین به سادگی قابل رؤیت می باشد.

- نشانه برجسته برای تشخیص نابینایان

علامت مخصوص در گوشه اسكناس بطور برجسته برای شناسایی آن توسط افراد نابینا بصورت سه دایره كه به آسانی قابل لمس می باشد.

- واتر مارك

تصویر حضرت امام (ره) بصورت سه بعدی در خمیره كاغذ وجود دارد كه برای رؤیت آن باید اسكناس را در مقابل تابش نور مستقیم قرار داد.

- طرح زمینه خطی

كلیه طرح های زمینه این اسكناس بصورت خطی و با رنگ های متفاوت می باشد.

- تصویر مكمل

این قسمت از اسكناس در مقابل نور، نمایشگر عدد 20000 است.

- ریز متن برجسته

ریز متن برجسته عدد 20000 روی گنبد كه با ذره بین قابل رؤیت می باشد.

- چاپ برجسته

بخش هایی از این اسكناس دارای چاپ برجسته می باشد كه برجستگی این سطوح در مقایسه با چاپ های دیگر به سادگی بوسیله انگشتان دست قابل لمس است.

- طرح مخفی

با تغییر زاویه اسكناس به نحوی كه روی اسكناس بصورت افقی در مقابل چشم قرار گیرد در سمت چپ تصویر حضرت امام (ره) طرح مخفی بصورت عدد 20000 نمایان می گردد.

- مركب فلورسنت

با تابش نور ماورای بنفش به قسمت روی اسكناس؛ رنگ امضاء وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس كل بانك مركزی از مشكی به سبز فسفری تغییر می یابد.

قسمت هایی از طرح متمركز شده در وسط اسكناس به رنگ فسفری آبی و سبز تغییر می كند.

الیاف نامرئی در خمیره كاغذ نیز به رنگهای فسفری آبی، قرمز، سبز و زرد نمایان خواهند شد.

رنگ شماره سریال از قرمز به طلایی تغییر خواهد كرد، ضمن آن كه با تابش نور ماورای بنفش به قسمت پشت اسكناس بخشهایی از بالای میدان نقش جهان همچنین خطوط محوطه میدان و گنبد مسجد به فیروزه ای فسفری تغییر رنگ خواهند داد.

** مشخصات امنیتی اسكناس 000 100 ریالی

چاپ بر جسته روی اسكناس در سه رنگ قهوه ای، سبز یشمی و سبز روشن بوده و شامل پرتره حضرت امام (ره)، بوردر و نوشته ها می باشد كه با انگشتان دست به راحتی قابل لمس است.

ریز چاپ روی اسكناس به شكل ریز چاپ برجسته و ریز نوشته می باشد.

علامت مخصوص روشندلان به صورت چهار دایره برجسته در گوشه سمت چپ و پایین اسكناس به رنگ قهرهای چاپ شده است.

كلیه نقوش اسكناس به صورت خطی و با استفاده از سیستم طراحی امنیتی، طراحی شده اند كه شامل طرح های گیلوش و مدالین ( طرح هندسی تكراری ) و ریز نوشته ها می باشد.

بخشی از عدد ارزشی اسكناس به عنوان طرح مكمل در روی اسكناس و بخش دیگر در پشت ان چاپ شده است.

ریز چاپ برجسته در پشت اسكناس كه بر روی گنبد آرامگاه سعدی قرار دارد.

مشخصه طرح مخفی در بوردر پایین اسكناس به صورت برجسته چاپ شده است كه با قرار دادن اسكناس در راستای چشم به شكل تقریبا افقی و در مقابل نور، عدد لاتین 100000 ریالی قابل لمس است.

چاپ برجسته پشت اسكناس در سه رنگ قهوه ای، سبز زیتونی تیره و سبز روشن و شامل آرامگاه سعدی، بوردر و نوشته های اسكناس می باشد كه با انگشتان دست براحتی قابل لمس است.

تصویر سه بعدی حضرت امام (ره) به عنوان واتر مارك در خمیره كاغذ قرار گرفته است.

واتر مارك بسیار روشن عدد لاتین 100000 در زیر واتر مارك تصویر اصلی (الكترو تایپ).

نخ امنیتی پنجره ای از نوع هولوگرام با عرض 5/2 میلیمتر شامل آرم بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران در طول نخ كه در مقابل نور با تغییر زاویه بصورت هفت رنگ دیده می شود و عدد لاتین 100000 در روی آن قابل مشاهده خواهد بود.

** ایران چك

از مهمترین مشخصه های ایران چك ها این است كه زمانی ایران چك ها كپی می شود تمام ویژگی های امنیتی خود را از دست می دهد.

همچنین از دیگر ویژگی های امنیتی ایران چك ها واترمارك یعنی(تصویر مخفی در وسط كاغذ) است و همچنین نخ امنیتی كه اگر در داخل دستگاه كپی قرار بگیرد این نخ به رنگ سیاه در می آید.

رنگ این ایران چك ها بنفش و در ابعاد 75 در160 میلیمتر است.

** مشخصات روی چك:

مزین به تصویر بارگاه حضرت امام رضا (ع) در سمت راست، واترمارك تصویر فردوسی در سمت چپ و در خمیره و كاغذ كه در مقابل نور از دو طرف ایران چك قابل رؤیت می باشد.

نخ امنیتی پنجره‌ای كه از نوع هولوگرام و با نوشته 500,000 به صورت بی رنگ در بطن نخ می باشد.

نخ امنیتی پنهان كه درون كاغذ قرار گرفته و از نوع فلورسنت و با نوشته بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران است.

فیبرهای مرئی كه در سطح چك پراكنده است و بدون هیچگونه ابزاری قابل مشاهده است.

طرح مخفی در قسمت كتیبه بالا، عبارت (IRAN CHEQUE 500000) كه با تغییر زاویه دید در حالتی كه ایران چك به صورت افقی در مقابل چشم قرار گیرد قابل رؤیت می باشد.

كلیه نقاطی كه به رنگ بنفش و آبی روی ایران چك نشان داده شده ح8�ت چاپ برجسته می باشند كه با انگشتان دست به سهولت قابل لمس و شناسائی است.

دارای شماره امنیتی فارسی در قسمت بالا سمت راست كه در مقابل اشعه ماوراء بنفش به رنگ طلایی تغییر می یابد.

همچنین دارای شماره سریال (MICR) با قابلیت كنترل ماشینی درقسمت پائین سمت چپ می باشد.

برای چاپ آرم بانك مركزی در قسمت وسط سطح چك از مركب حرارتی استفاده شده به گونه ای كه با لمس انگشتان دست و افزایش گرما طرح مذكور ناپدید و پس از سردشدن مجدد ظاهر می گردد.

طرح see through (نوع اول) در سمت چپ ایران چك عدد 500,000 در پشت و روی چك بصورت عمودی و ناقص چاپ گردیده كه با قراردادن چك در مقابل نور عدد 500,000 بطور كامل رؤیت می‌شود.

مركب ضد كپی - درطرح see through (نوع دوم) واقع در زیربارگاه حضرت امام رضا(ع) مركب نارنجی رنگ در كپی رنگی از ایران چك به رنگ قهوه‌ای كم رنگ تغییر می یابد.

** مشخصات پشت ایران چك:

در سمت چپ قسمت وسط عدد 50 بصورت نامرئی وجود دارد كه با تابش اشعه ماوراء بنفش قابل رویت است.

قسمت هایی از پشت چك در مقابل اشعه ماوراء بنفش به رنگ سبز روشن تغییر می‌یابد.

اقتصام**9141/1594



:: برچسب‌ها: شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 272
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از منابع خبری فرانسوی، انجمن خودورسازان اروپایی اعلام كرد كه در نتیجه بروز بحران اقتصادی در اروپا، فروش خودروهای نو در دوره یك ساله منتهی به می 2012 میلادی، در سطح كشورهای عضو این اتحادیه، 7/8 درصد كاهش یافته است.

بر اساس این گزارش، در كشورهای عضو اتحادیه اروپا در دوره یك ساله منتهی به می سال 2012 میلادی، در مجموع یك میلیون 606 هزار و 845 دستگاه خودرو فروش رفته است كه نسبت به مدت مشابه سال قبل كاهش چشمگیری دارد.

فروش خودرو در سطح كشورهای عضو اتحادیه اروپا از آغاز بحران اقتصادی در چند سال گذشته، همواره روند نزولی داشته است.

انجمن خودروسازان اروپایی اعلام كرد: در دوره مورد بررسی 8/4 درصد از میزان فروش خودروهای نو در آلمان كاسته شده است و اسپانیا نیز با كاهش 2/8 درصدی در فروش خودروی نو مواجه بوده است.

بر اساس این گزارش در ایتالیا 3/14 درصد از میزان فروش خودروهای نو كاسته شده است و میزان فروش خودروهای نو در میان مردم فرانسه نیز با كاهش 2/16 درصدی روبرو شده است.

انجمن خودرو سازان اروپایی در این گزارش اعلام كرد كه 'فقط در كشور انگلیس در یك سال منتهی به ماه می سال 2012 میلادی میزان فروش خودروهای نو 9/7 درصد بیشتر از سال قبل تر بوده است'.

بر اساس این گزارش، هر چه بحران اقتصادی در كشورهای عضو اتحادیه اروپا محسوس تر بوده باشد، به همان میزان فروش خودروها كاهش بیشتری داشته است.

یونان كه از بحران اقتصادی شدیدی رنج می برد، با ثبت ركورد 3/47 درصدی در كاهش فروش خودروهای نو بیشترین آسیب را به خودرو سازان اروپایی زده است.

پرتغال نیز كه وضعیت اقتصادی مشابه یونان دارد، 5/27 درصد از بازار فروش خودرو را از دست داده است.

اروپام **1495**1545



:: برچسب‌ها: چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

نفوذ و سرمایه گذاری در كشورهای در حال توسعه، به یكی از اهداف چین در عرصه های سیاسی و اقتصادی تبدیل شده است. این كشور تلاش می كند با ورود به كشورهای همسایه و بخصوص افغانستان زمینه های نفوذ سیاسی و اقتصادی خود را در فلات پامیر فراهم كند. افغانستان به عنوان كشوری در همسایگی چین و با شرایط سیاسی و اقتصادی نامطلوب كه به دلیل حضور آمریكا در این كشور به ابزاری برای تهدید همسایه ها تبدیل شده توجه چین را برای سرمایه گذاری های سیاسی و اقتصادی جلب كرده است. سرآغاز روابط بین چین و افغانستان به قرن هفتم میلادی بازمی گردد، با این حال روابط دیپلماتیك بین دو كشور رسماً در سال 1955 برقرار شد، جایی كه افغانستان یكی از اولین كشورهای است كه رژیم كمونیستی مائوتسه تونگ را كه جانشین حكومت ملی گرا در این كشور شد، به رسمیت شناخت. چین حكومت طالبان را كه از سال 1996 تا سال 2001 در افغانستان حكمرانی داشت به رسمیت نشناخته بود، ولی از طریق پاكستان با آنها روابط غیرمستقیم داشت.

**موانع مهم بر سر راه مناسبات دو كشور

----------------------------------------------

افغانستان كشوری است كه در دهه های اخیر شاهد درگیری های داخلی، قومی و مذهبی بوده است كه این شرایط امكان سرمایه گذاری در این كشور را برای سایر دولت ها به فعالیتی پرریسك تبدیل كرده است.

چین به عنوان همسایه افغانتسان دارای 76 كیلومتر مرز مشترك با این كشور است. خبرگزاری رویترز با تاكید بر منافع بی اندازه چین در افغانستان، با یادآوری اوضاع سیاسی این كشور و احتمال درگیری داخلی در آن گفت: دولت چین از آن ترس دارد كه در این كشور جنگ داخلی شروع شود و نظامی به قدرت برسد كه با آزادی خواهان ایغور روابط نزدیك داشته باشد.

در منطقه'سین كیانگ' كه مسلمانان ایغور در آن به سر می برند، بحث استقلال طلبی نه خیلی نیرومند، اما وجود دارد. با این همه سین كیانگ هیچگاه یك مساله حاد داخلی در چین نبوده است. از دیگر موانع مهم بر سر راه توسعه مناسبات دو كشور؛ بحث پیمان امنیتی 2012 كابل-واشنگتن است كه اجازه می دهد كشور آمریكا در داخل خاك افغانستان اقدام به تاسیس پایگاه نظامی كند.

**سرآغاز تحولات جدید افغانستان و ورود چین به این كشور

-----------------------------------------------------------------

از سال 2001 به دنبال ورود نیروهای ائتلاف به رهبری آمریكا و محو طالبان از صحنه سیاسی افغانستان فصل جدیدی در رابطه این كشور با دیگر دولت های دنیا گشوده شد. چین هرچند در اوایل حاضر نشد در حمله نظامی به افغانستان با آمریكا و ناتو متحد گردد و در ادامه به درخواست این كشورها جواب منفی داد، اما پس از آن با این كشور به آرامی وارد مناسبات دو جانبه با افغانستان شد. در طول این یك دهه تنها حضور فعال چینی ها در عرصه اقتصادی افغانستان مربوط به سرمایه گذاری این كشور در پروژه استخراج مس افغانستان با سرمایه گذاری 3 میلیارد دلار و قرارداد استخراخ نفت در شمال این كشور می باشد. با فرسایشی شدن جنگ افغانستان و خروج زودتر از موعد نیروهای كشورهای اشغالگر، چین رفته رفته به دنبال تثبیت موقعیت خود در این كشور است.

خبرگزاری رویترز با اشاره به افزایش سطح مبادلات این دو كشور اضافه كرد كه مجموع مبادلات تجاری چین و افغانستان در سال 2011 میلادی، 234 میلیون دلار بود كه نسبت به سال 2010، افزایشی 31 درصدی داشته است.

روزنامه وال استریت ژورنال نیز در مقاله ای كه در 20 نوامبر سال 2009 منتشر كرده است به مقایسه دو كشور چین و هند در عرصه مبادلات اقتصادی و سیاسی در كشور افغانستان پرداخته است. در این مقاله با اشاره به سرمایه گذاری 3.5 میلیارد دلاری چین در عرصه منابع معدنی افغانستان(استخراج و ذوب فلزات) از آن به عنوان بزرگترین سرمایه گذاری مستقیم خارجی در تاریخ افغانستان نام برد.

سرمایه گذاری در پروژه معدن مس عینك، از پروژه های دولتی چین است. معدن مس عینك با برخورداری بیش از 11 میلیون تن مس، دومین معدن بزرگ مس در جهان است.

این روزنامه به نقل از ام. كی بهادرا كومار، دیپلمات سابق هند می گوید: 'درحالیكه چین در مقام بالای موفقیت های دیپلماتیك و سیاسی قرار دارد، شكست هند ملالت انگیز است.' او اضافه كرد كه چین برنده است، به دلیل اینكه در اهداف خود احساسات به خرج نمی دهد. این درحالی است كه هند در نتیجه خصومت مداوم خود با پاكستان، دچار پریشانی شده است. احداث راه آهن و چندین طرح استخراج نفت در شمال افغانستان از دیگر اقدام ها و زمینه های همكاری بین دو كشور است.

پذیرش كشور افغانستان در سطح ناظر در اجلاس شانگهای در چین، خود دلیل دیگر بر عمق روابط دوستانه این دو كشور می باشد.

خبرگزاری 'شین هوا' به نقل از رییس جمهور چین، پذیرش عضویت افغانستان در اجلاس شانگهای دوره ای حیاتی در تاریخ افغانستان دانسته و از رییس جمهور افغانستان به عنوان دوست و متحد قدیمی مردم چین یاد كرد. در حاشیه این اجلاس رییس جمهور دو كشور اقدام به صدور بیانیه ای كردند كه در نگاه اول نشان از اهداف سیاسی-اقتصادی دارد كه كشور چین در افغانستان به دنبال آن است.

**اهداف چین در افغانستان

-------------------------------

روزنامه وال استریت ژورنال با اشاره به سیاست خارجی چین در مناطق كمتر توسعه یافته مانند آسیای مركزی و آفریقا نوشت: 'از روش ها و سیاست خارجی مرسوم چین برای نزدیك شدن به توسعه منطقه ای، در هر دو منطقه آسیای مركزی و آفریقا، سرمایه گذاری در كشورها است. چین با استفاده از فرصت های شغلی و توسعه اقتصادی به ایجاد ثبات در كشورهای منطقه كمك می كند و در عین حال نیازمندی های رو به رشد خود را به منابع طبیعی برآورده می سازد'.

این روزنامه در این مقاله به نقل از 'نیكلاس نورلینگ' كارشناس موسسه امنیت و توسعه در استكهلم، در این باره می گوید: 'شما می توانید این رویكرد چین را در زمینه برنامه های بزرگ توسعه در غرب كشور، كه شامل سرمایه گذاری عمده ای در استان های غربی چین است، كه البته با آسیای مركزی و آسیای جنوبی هم مرز است و به ایران می پیوند مشاهده كنید.'

نورلینگ می گوید: ایجاد بزرگراه قره قروم در پاكستان، بندر گواتر در نزدیكی كراچی و خط لوله گاز تركمنستان به استان سینگ كیانگ از نمونه های دیگراین رویكرد است. چین به عنوان یكی از بزرگترین صادركنندگان در جهان نیاز دارد تا در جستجوی بازاری برای كالاهای خود باشد، لذا با توجه به درآمد ناچیز مردم افغانستان و قیمت پایین این كالاها این كشور می تواند بازار خوبی برای كلاهای چینی باشد.

رابطه اقتصادی میان چین و افغانستان برای هر دو كشور می تواند مفید باشد، از یك سو با بازشدن دروازه های بازار مصرف كالاهای چینی در افغانستان، تولیدكنندگان چینی به یك بازار مصرف 20 میلیونی دست یافته اند و ازسوی دیگر؛ افغان ها با محصولات چینی آشنا شده اند كه از نظر قیمت در سطح بسیار مناسب با درآمد آنان می باشد.

یكی دیگر از اهداف چین مقابله با خطر احتمالی سلفی گری در افغانستان است. این اهداف را به خوبی می توان در یكی از بندهای موافقت نامه بین چین و افغانستان مشاهده كرد. براساس یكی از این بندها 'دو طرف به شدت با هر شكلی از تروریسم، افراط گرایی و تجزیه طلبی و پشتیبانی سازمان یافته مخالفت می كنند و تبادل و همكاری امنیتی را تقویت می كنند.'

پژوهش**2052**1732**9123



:: برچسب‌ها: درخت , هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، این كتاب موسیقی كه 110 سال قدمت دارد، در همایش 'شب موسیقی تصنیفی از دوره قاجار' در كاخ گلستان رونمایی شد؛ 'شهرام امینیان فرد' كارشناس حوزه میراث فرهنگی كه این آلبوم موسیقی را مورد پژوهش قرار داده است، این آلبوم را متعلق به قطعات موسیقی اوایل قرن بیستم می داند.

جلد این آلبوم مخمل سبز طلاكوب شامل مارش های ایران و كشورهای اروپایی و آسیایی به نام 'فانتزی سفر به اروپا' است كه به زبان فرانسه در 18 صفحه به مظفرالدین شاه قاجار تقدیم شده بود؛ قطعات به صورت دست‌نویس نگارش شده اند و در پشت جلد نیز علاوه بر تكرار نوشته های روی جلد، در قسمت پایین آن، تنظیم كننده قطعات 'یوزف ماخنر'، آهنگساز اتریشی به طور كامل معرفی شده است.

'نادر مشایخی' موسیقیدان كه در پژوهش این اثر با كارشناسان میراث فرهنگی همكاری داشت نیز بر این باور است كه آلبوم یاد شده یكی از بزرگترین اسناد تصویری در زمینه موسیقی كشور محسوب می شود.

به گفته وی، قطعات این آلبوم در اصل برای پیانو و بر اساس مسیر رفت و برگشت سفر دوم مظفرالدین شاه قاجار به كشور انگلستان و توقفات او در این سفر نوشته شده اند و به نظر می رسد این كار به سفارش شاه ایران صورت گرفته باشد زیرا تلاش شده است حال و هوای موسیقی ایرانی در آنها حس شود.

مشایخی قطعه پایانی این آلبوم را مربوط به اثری می داند كه در زمان حاضر با عنوان ' وطنم' به خوانندگی 'سالار عقیلی' و شعری از مرحوم ' بیژن ترقی' اجرا شده است.

هر یك از قطعات این آلبوم توسط آهنگسازهای مختلف و برای بخش خاصی از سفر نوشته شده و ماخنر كار تنظیم و جمع آوری و نت نویسی را به عهده داشته است؛ برای نمونه قطعه پایانی آن را 'موسیو لومر' و قطعه ای با عنوان 'مارش پارسی' برای زمان ترك تهران ساخته شده است.

در آیین 'شب موسیقی تصنیفی از دوره قاجار' برخی از خوانندگان و موسیقیدانان كشوراز جمله امین الله رشیدی، مصطفی كمال پورتراب، نادر مشایخی، حسام الدین سراج، صدیق تعریف، سالار عقیلی و هنرمندانی چون مرتضی احمدی حضور داشتند.

در حاشیه این مراسم، نمایشگاه عكس موسیقی دوره قاجار در محل عمارت چادرخانه كاخ گلستان افتتاح شد كه شامل 42 تابلو عكس مرتبط با موسیقی ایران دوره قاجار و شرق است.

چهار عدد از این تابلوها مربوط به صفحاتی از آلبوم نت دست نویس دوره قاجار است و بقیه شامل عكس هایی از ابزار موسیقی، گروه ها و دسته های گوناگون، هنرمندان و نوازندگان است.

نمایشگاه یاد شده از 24 خرداد برای یك هفته در مجموعه فرهنگی تاریخی كاخ گلستان برپاست.

فراهنگ ** 2025



:: برچسب‌ها: آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

قرار است بیست و نهم و سی ام خردادماه نمایندگانی از جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 (انگلیس، فرانسه، آمریكا، روسیه و چین به همراه آلمان) در مسكو دور یك میز بنشینند و درباره راه هایی برای همكاری و اعتمادسازی های دوجانبه سخن گویند.

با این حال، به نظر می رسد اعضای گروه 1+5 هنوز برای رسیدن به نتیجه ای مشترك، راهی طولانی دارند.

این كشورها بیست و سوم خردادماه در شهر 'استراسبورگ' فرانسه، دور هم جمع شدند تا درباره برنامه خود برای مذاكرات آتی با تهران تصمیم بگیرند.

از سوی دیگر، وزیر امورخارجه روسیه یك روز پس از برگزاری نشست فرانسه، عازم تهران شد تا درباره مذاكرات آتی جمهوری اسلامی ایران و اعضای گروه 1+5 در مسكو و همچنین برخی موضوع های منطقه ای همچون سوریه، رایزنی هایی داشته باشد.

پیش از آن نیز در بیست و دوم خردادماه وزارت امورخارجه روسیه طی بیانیه ای بر ادامه گفت و گوها بر اساس روند اقدام های گام به گام و متقابل تاكید كرده بود.

چین نیز در همین روز ادامه گفت و گوها را خواستار شده و طرف غربی را به انعطاف پذیری برابر برنامه هسته ای ایران فراخوانده بود.

همین امر، دلیلی بر افزایش شكاف میان اعضای گروه 1+5 درباره نحوه تعامل با ایران است.

** تلفنی برای پایان كشمكش ها!

-----------------------------------------

نشست مسكو پس از مذاكرات سوم خردادماه تهران و گروه1+5در بغداد ترتیب داده شد.

قرار بود همانند آنچه در فاصله زمانی برگزاری مذاكرات استانبول 2 (بیست و ششم فروردین ماه) تا نشست بغداد صورت گرفت، معاونان 'سعید جلیلی' و 'كاترین اشتون' مذاكره كنندگان ارشد جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5، با یكدیگر درباره چارچوب گفت و گوها، بحث های كارشناسی انجام دهند.

با این حال، نامه نگاری بعدی معاون جلیلی به منظور اعلام آمادگی برای تشكیل این گروه های كارشناسی، از سوی معاون اشتون بی پاسخ ماند.

پس از ارسال دومین نامه از سوی تهران، پاسخی دریافت شد كه بر ابهام های موجود افزود.

معاون اشتون در این نامه تلویحا ادعا كرده بود توافقی برای ادامه گفت و گوهای كارشناسانه در مذاكرات بغداد بین دو طرف صورت نگرفته است.

همین امر سبب شد جلیلی شخصا نامه ای به اشتون بنویسد و با گلایه از تعلل در برگزاری نشست های مقدماتی برای آماده كردن دستور جلسه مذاكرات مسكو، از آماده نبودن طرف مقابل برای عمل به توافقات و در نتیجه كند شدن مسیر گفت و گوها به دلیل چنین رویكردهایی انتقاد كند.

جلیلی در نامه خود به كاترین اشتون نوشت: تعلل طرف مقابل در برگزاری جلسه معاونین و كارشناسان اراده آنان را برای گفت‌وگوهای موفق در مسكو در ابهام و تردید قرار می‌دهد.

رییس تیم مذاكره كننده ایران روندی را كه گفت‌وگو صرفا برای گفت‌وگو باشد، بی ثمر دانست و ابراز امیدواری كرد 'طرف مقابل بتواند آمادگی لازم برای شركت در جلسات معاونین و كارشناسان پیدا كند تا مقدمات لازم برای دستور كار اجلاس مسكو فراهم شود'.

جریان این نامه نگاری ها سرانجام با تماس تلفنی اشتون و جلیلی قطع شد.

بیست و سوم خردادماه، اشتون به عنوان نماینده گروه 1+5 گفت: آماده ایم در مسكو درباره پیشنهادهای پنج گانه ایران در (نشست) بغداد اعم از موضوعات هسته ای و غیرهسته ای گفت و گو كنیم.

وی با تاكید بر لزوم موفقیت آمیز بودن نشست مسكو، ابراز امیدواری كرد بتوان بر اساس پنج پیشنهاد ایران و پیشنهاد 1+5، به نقاط مشترك دست یافت.

جلیلی نیز تاكید كرد آماده نبودن طرف مقابل طی 20 روز گذشته برای گفت و گوهای كارشناسی و معاونین، موجب ایجاد وقفه در پیشرفت گفت و گوهای سازنده و رو به جلو شده است.

همان روز، سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد 'توافقی صورت گرفته است تا معاونان آقای جلیلی و خانم اشتون ملاقات و دستور كار و چارچوب مذاكرات را تعیین كنند.

** نگاه ها به سمت روسیه

----------------------------------------

سفر بیست و چهارم خردادماه 'سرگئی لاوروف' وزیر امورخارجه روسیه، به ایران تمایل مسكو را برای آماده كردن شرایط لازم به منظور برگزاری نشست هفته دیگر تهران و 1+5 نشان می دهد.

به هر روی، كرملین به عنوان یكی از حامیان اصلی اجرای طرح گام به گام بر اساس اقدام های متقابل دو طرف، در پی رسیدن به نتیجه ای ویژه طی نشست مسكوست.

نمی توان منكر این شد كه دستیابی به هر نتیجه مثبت در موضوع ایران، جایگاه روسیه را از دیدگاه قدرت دیپلماسی منطقه ای و البته بین المللی افزایش خواهد داد.

این امر بویژه با توجه به آغاز سومین دوره ریاست جمهوری 'ولادمیر پوتین' در این كشور، اهمیت بیشتری می یابد.

از سوی دیگر، برخی اقدام ها از سوی گروه 1+5 نیز در آستانه مذاكرات، قابل تامل است.

به گزارش بیست و دوم خردادماه خبرگزاری انگلیسی 'رویترز'، 'هیلاری كلینتون' وزیر امورخارجه آمریكا، هفت كشور هند، مالزی، جمهوری كره، آفریقای جنوبی، سریلانكا، تركیه و تایوان را از تحریم یك جانبه صنعت نفت ایران از سوی واشنگتن، معاف كرد.

پیش از این نیز ژاپن، بلژیك، جمهوری‌چك، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، لهستان، اسپانیا و بریتانیا در این فهرست قرار گرفته بودند.

بر اساس این قانون تحریمی علیه ایران كه اواخر سال 1390 توسط رییس جمهوری آمریكا امضا شد، كشورهای جهان تا بیست و هشتم ژوئن (هشتم تیرماه) وقت دارند یا واردات نفت از ایران را متوقف كنند و با این تحریم‌ها همراه شوند یا در غیر این صورت از دسترسی به نظام مالی آمریكا محروم خواهند شد.

گرچه كلینتون طی بیانیه ای در همان روز ادعا كرد 'با كاهش فروش نفت ایران، ما این پیام قاطع را به رهبران ایران ارسال خواهیم كرد كه تا زمانی آنان اقدامات عینی را برای برطرف ساختن نگرانی های جامعه بین المللی انجام ندهند، به طور مداوم با افزایش انزوا و فشار مواجه خواهند شد'، اما به نظر می رسد ترس از بالا گرفتن بحران تامین انرژی كه بر مشكلات مالی كشورهای غربی خواهد افزود، كاخ سفید را وادار به نشان دادن این واكنش كرده است.

به هر حال، تاثیر رشد قیمت جهانی نفت بر اقتصاد شكننده آمریكا در درجه نخست برای دولت این كشور خطرآفرین خواهد بود كه خود را برای رقابت های انتخابات ریاست جمهوری سال جاری آماده می كند.

از سوی دیگر، آمریكا این حربه را برای اعمال فشار بر كشورهای دیگر و وادار كردن آنان برای نشستن پای میز مذاكره و اعطای امتیازها در نظر دارد.

دلیل این امر نیز لحاظ نكردن كشوری مانند چین در فهرست معاف شدگان از تحریم های نفتی علیه جمهوری اسلامی ایران است.

چین كه یك پنجم از نفت ایران را خریداری می كند بارها نسبت به اعمال تحریم های یكجانبه آمریكا واكنش نشان داده و اعلام كرده اند با این تحریم‌ها همراهی نخواهند كرد.

تاكید 'گنگ شائونگ' سخنگوی سفارت چین در واشنگتن، بر اینكه چین 'مخالف تحریم‌های یك‌جانبه اعمال‌شده توسط یك كشور علیه دیگران است'، شاهدی بر این مدعاست.

از سوی دیگر، اعلام آمادگی اشتون برای بررسی پیشنهادهای تهران در كنار پیشنهادهای گروه1+5 در دستور كار نشست مسكو، نشان از برخی پیشرفت ها در این عرصه می دهد؛ البته در صورتی كه برخلاف گفته های اشتون، ادعاهای جدیدی در گفت و گوها مطرح نشده و كارشكنی های مرسوم صورت نگیرد.

جلیلی نیز بیست و چهارم خردادماه در دیدار با وزیر امورخارجه روسیه، ابراز امیدواری كرد 'گروه 1+5 آمادگی ورود به بحث جدی درباره پیشنهادهای ایران را كه به عنوان دستور كار با خانم اشتون توافق شده است، پیدا كند'.

در چنین شرایطی، اقدام های آتی اعضای گروه مذكور در چند روز آتی تا زمان برگزاری نشست مسكو نشان خواهد داد آیا آمادگی لازم در آنها وجود دارد یا خیر.

فراتر از آن، بزودی روشن می شود طرف مقابل تهران بواقع اراده لازم را برای ادامه گفت و گوها بر پایه همكاری حول محورهای مشترك دارد یا از خلال گفت و گوهای اخیر فقط به دنبال فضاسازی رسانه ای و فریب افكار جهانی بوده و منافع خود را می جوید.

غرب در محاسبه های خود باید این را در نظر بگیرد همچنان كه تهران تاكنون تمام فشارهای اعمال شده علیه خود را همچون تحریم ها، ترور دانشمندان هسته ای، حملات بدافزارهای اینترنتی و حملات سایبری به تاسیسات و مراكز مهم، هجمه های رسانه ای، جوسازی های سیاسی و ... به فرصتی برای پیشرفت های علمی و هسته ای تبدیل كرده است، از این پس نیز حركت خود را در چارچوب حقوق قانونی خود بر اساس معاهده منع گسترش سلاح هسته ای (ان. پی. تی) و اساسنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی متوقف نمی كند.

تحقیق**1961**1599



:: برچسب‌ها: لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز جمعه ایرنا و به نقل از تارنمای رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا نورمحمدی پس از مذاكره بامحمد رویانیان مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، در هیات فوتبال استان تهران حضور یافت و قراردادش را به مدت یكسال تمدید و به ثبت رساند.

ورزشی **9118**1590



:: برچسب‌ها: درختان , فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرگزاری شینهووا، بلاروس روز جمعه تجدید محدودیت های آمریكا علیه مقامات مینسك را محكوم كرد.

آندری ساوینیخ سخنگوی وزارت امور خارجه بلاروس به خبرنگاران گفت : 'آمریكا به اجرای رویكردهای كلیشه ای در قبال بلاروس ادامه می دهد .'

این سخنگو با تاكید بر موضع بلاروس، گفت : 'ما حامی گفت وگوی سازنده ای هستیم كه بر اساس احترام متقابل باشد .'

باراك اوباما رئیس جمهور آمریكا روز پنجشنبه این تحریم ها را كه از 6 سال قبل اعمال شده بود، برای یكسال دیگر تمدید كرد.

بر اساس این گزارش، آمریكا در بیانیه ای اعلام كرد : 'اقدامات و سیاست های برخی اعضای دولت بلاروس و دیگر افراد، همچنان تهدیدی غیر عادی و فوق العاده برای امنیت ملی و سیاست خارجی آمریكاست .'

1592

**2016**



:: برچسب‌ها: توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار ایرنا،معاون پارلمانی رییس جمهوری اسلامی ایران امروز'جمعه' برای تسلیم دعوتنامه احمدی نژاد وارد شهر دوشنبه شد و مورد استقبال وزیر كار و امور اجتماعی تاجیكستان قرار گرفت.

'لطف الله فروزنده' پس از حضور در قصر ملت، پیام دعوت احمدی نژاد از رییس جمهور تاجیكستان برای حضور در نشست سران جنبش غیرمتعهدها را تسلیم وی كرد.

نشست سران جنبش غیرمتعهدها قرار است شهریور ماه امسال در تهران برگزار شود.

فروزنده با اشاره به نقش جنبش غیرمتعهدها در جامعه جهانی، تصریح كرد: برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها فرصتی خواهد بود تا سران كشورها در مورد مسایل مشترك رایزنی كرده و به توافقات مطلوب دست یابند.

وی ظرفیت بالای جنبش عدم تعهد در حل مسائل جهانی را یادآور شد و گفت: كشور های عضو باید از پتانسیل مطلوب این جنبش استفاده كرده و از فرصت خوبی كه در دوران ریاست جمهوری اسلامی ایران برای این جنبش پیش آمده گفتمان خود را به جهانیان ارایه كنند.

معاون رییس جمهوری اسلامی ایران با بیان آنكه در كنار تقدیم دعوتنامه، آخرین وضعیت همكاری ها میان دو كشور بررسی شد، افزود: با وجودی كه مناسبات میان دو كشور در بخش های مختلف بسیار عمیق است اما همچنان بر تعمیق بیش از پیش روابط تاكید شد.

فروزنده با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی ایران و تاجیكستان در سطح بین الملل، افزایش همكاری ها میان تهران و دوشنبه را برای ارتقا بیش از پیش این جایگاه ضروری دانست.

وی از نگاه مثبت رییس جمهور تاجیكستان به پروژه های در دست اجرا توسط سرمایه گذاران ایرانی خبر داد و اظهارداشت: قرار شد گزارشی از روند اجرای موفق طرح ها و پروژه های در دست اجرا توسط سرمایه گذاران ایرانی در تاجیكستان را به رییس جمهور ارایه دهم.

فروزنده قبل از سفر به تاجیكستان پیام رییس جمهوری اسلامی ایران را تسلیم 'الكساندر لوكاشنكو'رییس جمهور بلاروس كرده بود.

آساق**1558



:: برچسب‌ها: موزه , عکس , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، در پنجمین طرح آفتاب بهزیستی كه از صبح جمعه با حضور جمعی از مسئولان و فرماندار شهرستان ورامین و 750 نفر از خانواده های تحت پوشش بهزیستی این شهرستان آغاز شد، خانواده ها از نزدیك مشكلات و مسایل خود را با 'همایون هاشمی' رییس سازمان بهزیستی كشور و معاونین وی مطرح كردند.

طرح آفتاب با محوریت آموزش فرهنگی، توانمند سازی اجتماعی - بهزیستی، به منظور دیدار مستقیم مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی كشور از ابتدای سال جاری در بوستان های پایتخت آغاز شده و قرار است در شهرستان های استان تهران نیز اجرا شود.

این طرح با محوریت 'مهر هشتم' (اعزام به مشهد مقدس)، برگزاری مسابقات علمی و فرهنگی، جشنواره فرهنگی و آموزشی، نمایشگاه صنایع دستی و آثار هنری برگزار می شود.

بر اساس این گزارش ،رییس اداره بهزیستی شهرستان ورامین در این مراسم، گفت: بهزیستی این شهرستان اكنون پنج هزار معلول و یك هزار خانواده را تحت پوشش خود دارد.

بهروز هیودی با بیان اینكه 66 مركز تحت نظارت بهزیستی در شهرستان ورامین دایر شده است، افزود:بهزیستی تلاش می كند تا خدمات قابل توجی را در امور اجتماعی، پیشگیری و توانبخشی به افراد تحت پوشش ارائه كند.

همچنین در این مراسم، جمعی از مددجویان در قالب طرح زنان همیار با طبخ غذاهای خانگی در مسابقه ای در این مراسم شركت كردند.

پزشك رایگان و كارشناسان كار درمانی در پارك خانواده شهرستان ورامین نیز حضور داشته و مشاوره های لازم را به خانواده های معلول ارائه می كنند.

طرح آفتاب تا كنون روزهای جمعه در پارك هنرمندان ، بوستان های آزادگان و فدائیان اسلام و شیرخوارگاه آمنه اجرا شده است.

اجتمام** 9134** 1379**1580



:: برچسب‌ها: جشن تولد , هاوایی , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()