به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، با وجودی كه روزهای اول سال جدید را سپری می كنیم؛ این مراسم با حضور مسوولین و هنرمندان عرصه موسیقی و با استقبال دوستداران این استاد برجسته برگزار شد.
برخی از استاید به دلیل مساعد نبودن شرایط روحی، حاضر به سخنرانی دراین مراسم نشدند؛ اما استاد محمد موسوی نوازنده برجسته نی به جایگاه آمد و با صدای نی خود پیكر استاد جلال ذوالفنون را بدرقه كرد كه موجب برانگیخته شدن احساسات نزدیكان و دوستداران جلال ذوالفنون شد.
جلال ذوالفنون در 20 اسفند 1316 در آباده متولد شد. در كودكی به همراه خانوادهاش به تهران آمد و فراگیری موسیقی را در ده سالگی در خانوادهای اهل موسیقی شروع كرد برای ادامه تحصیل به هنرستان موسیقی ملی رفت و در آنجا با سازهای دیگر چون تار و ویلن آشنا شد.
همزمان با تأسیس رشته موسیقی در دانشكده هنرهای زیبا، به آنجا راه یافت؛ آشنائی با شخصیتهای موسیقی ملی ایران از جمله نورعلیخان برومند و داریوش صفوت، شناخت تازهای از موسیقی اصیل ایران و امكانات وسیع سهتار برای وی به ارمغان آورد و از سال 1346 فعالیت خود را روی سه تار متمركز كرد.
وی از روشهای اساتیدی چون ابوالحسن صبا، ارسلان درگاهی و همچنین راهنمائیهای احمد عبادی بهره یافت و پس از پایان دوره دانشكده در مركز حفظ و اشاعه موسیقی ملی به تدریس سهتار مشغول شد.
جلال ذوالفنون طی سالها به تدریس و اشاعه موسیقی خود كه عنوان مكتب ذوالفنون را دارد ، پرداخت و توانست شاگردان زیادی را در عرصه موسیقی ردیف دستگاهی تربیت كند.
فراهنگ ** 9252**1588